Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz BlacKSouL #61493 üzenetére

Menjél be a szaktopicba.
    De Nexus 4 alapján a következőket mondhatom el:
    -jól össze van rakva
    -sose mondták még, hogy nem hallanak (én meg sokkal jobban hallom a másik felet, mint a céges blekkberrin)
    -fekete képernyő nem volt, ez szoftveres, de ez nem lg-s szoftver, hanem natúr gugli
    -nexus 4-en a kikapcs gomb szokott elhalálozni, illetve a kamera néha (gyakran) lefagy - ez mondjuk szoftveres, ha visszarakom a régi appot , nem csinálja - nexus 5-nél nem panaszkodnak ilyenre
    -az akksi életkora a töltések számától és a használat jellegétől függ. Ha valaki minden nap lemeríti, akkor az egy év alatt 365 töltés. Ha valaki két nap alatt meríti le, az csak 182.
    Szerintem 500 ciklus alatt bármely akksi tönkremegy, sokaknak egy év után akksicsere. 6 ezer Ft amúgy.

-rádió nekem nem hiányzik, pláne, hogy milyen ocsmány rádióadók vannak. Igaz, van egy másik mp3 lejátszóm is, de évente kétszer hallgatok rajta rádiót kb.
    - az sd kártya nem hiányzik, a 16 giga tárhelyből a telefon kb. 12 gb-t lát, nekem ez elég arra, hogy fenn legyen az összes kedvenc zeném, úgy ezer fotóm és még egy régiós navi is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés