Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz ViZion #42461 üzenetére

    Szia!

    A Kiosk szintű hozzáférést ez alapján tudod beállítani: [link]
    Ez nem realtime, úgy nagyjából 30 percenként frissül, tehát óránként kétszer kap friss adatot a HA. A napi, kb. óránkénti termelés mennyiség megállapításához jó, de erre a fajta integrációra szerintem nem érdemes automatizációt építeni, csak tájékozódásra jó.

    Az inverter dongle firmware-t Te magad is tudod frissíteni a SUN2000 appal, huawei appstoreból tudod letölteni. Én is azzal frissítettem a legfrissebbre. Ha SDongleA-05 (WLAN-FE) az inverterben lévő wifi dongle típusa, akkor innen tudod leszedni az aktuális legújabb firmwaret hozzá: [link] A gyártó, azaz Huawei oldalán is eljutsz a letöltésig ha onnan szeretnéd letölteni, de ott csak a sorozatszám regisztrálást követően engedi leszedni, legalábbis előtte nekem nem engedte.

    A napelem topikban vannak olyan kollégák, akik szerintem tudnak segíteni az inverter rendes integrálásában (értsd akik már sikeresen megtették ezt) Nekem telepítői jelszó hiányában eddig nem sikerült, resetelni pedig még nem mertem az invertert, mert nem tudom, hogy a jelszón kívül mást nem állít-e alaphelyzetbe :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés