Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz BlacKSouL #46750 üzenetére
Annál, hogy főkukac *kezdi* elveszteni illúzióit kis hazánkkal kapcsolatban, csakis a te időjárásjelentéseid okoznak nagyobb meglepetést.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
Azt hiszem, a mai napnak megelolegezzuk az 'ev legszarabb napja' cimet.
while (!sleep) sheep++;
-
lenox
veterán
válasz bandus #46755 üzenetére
Szemetseg elmenni olyan iterjura, amirol tudom, hogy nem erdekel a melo?
Nem, mindkett felnek hasznos lehet, jo interjun mindenki tud infot gyujteni. Amugy is interjuztatnak olyan embert is, akit tuti nem vesznek fel, tobb oka is lehet, hogy miert, szoval nem kell szivabjosnak lenni, aztan kiderulhet, hogy megis erdekel.
-
szőröscica
addikt
válasz bandus #46755 üzenetére
Én úgy kerültem a mostani céghez, hogy egyáltalán nem érdekelt a pozíció, csak valahogy minden olyan irányba terelt, hogy végül el "kellett" mennem az interjúra. Egyáltalán nem bántam meg, nagyon jól érzem magam, egészen biztos vagyok benne, hogy a Jóisten akarta, hogy így alakuljon.
Mindenképp menj el, sokat tanulhatsz belőle.
-
bobsys
veterán
Indiai emberkekkel lesz egy konferencia hivasom es most ok kuldtek ki az infokat. Betarcsazva egy kedves noi hang indiai akcentusal elmondja a szokasosat, majd amig varok a tobbiekre szol az indiai muzsika
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tbs
addikt
Prömier mingyá: [link]
-
nagyúr
nem, TBS.
Ui. Tényleg, @Bleki, mindjárt itt a nyár, Pesten most 8 fok van, és reggelre hetet jeleztek; mind megfagyunk...!
Mordorban lehet, hogy fagyni fog...én szégyenszemre beizzítottam a légkondit, ezt azért már nem bírja a panel.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tothgera30
Ármester
Ma délután 2-től Jog II. vizsga. 80%-os bukási aránnyal. Jó lenne, ha meglenne, nincs időm még többször próbálkozni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
veterán
válasz Tothgera30 #46770 üzenetére
Hajra
Nalunk az Os volt ilyen, 93 megjelentből 7-nek lett meg első körben[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tothgera30 #46770 üzenetére
SZIE Méréstechnika 95-100% az első, és 85-90% körül a 2. próbálkozáskor.
Folyamatirányítás dettó.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
lenox
veterán
Amugy az milyen, hogy WoWarplanes single channel memoriaval 30 fps-re is leesik, dual channellel meg fix 60. Nyilvan ment a hatterben mas is, i7-3770-en, de ilyen kulonbseget dual es single kozott memory testen kivul meg nem lattam.
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #46774 üzenetére
Arra most nincs időm.
Bár reggel kicsit bajban voltam, mert a hőmérő az erkélyen 8 fokot mutatott, de ott a kisugárzott hő miatt mindig melegebb van, mint a talajközelben szabadtéren, és úgy kellett felöltöznöm a délutáni temetés miatt, hogy hazamenni már nincs idő, de reggel 8-kor ZH, utána visszajöttem melóba, és innen megyek majd el 2-kor, amikor véget ér a munkaidőnk... Öltönykabátom van, de kicsit macerás, meleg, és nagy, állandóan cipelni kell. Ing alá, és zakó alá meg öltözni pluszban nem szeretek, és különbenis, azt mondták ma sokkolóan aszályos kánikulai hőség várható, úgyhogy egy szál öltönyben rövidujjú inggel sétáltam egy 10 percet a garázshoz fél7 körül a 6-7 fokban. Végülis szinte már június van, az meg nyár nem? De.
A könny jött a szememből a hidegtől, de rohadjak meg nem veszek kabátotsálatsapkát nyáron. Amúgyis zombi vagyok már napok óta, legalább felébredtem. Kis pihenés és agymunka nélküli semmittevés már jól esne, mert már az emésztésem is leállt a nagy zombulásban.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz bandus #45565 üzenetére
ó bazzeg.
Ma itthon vagyok, hogy nyugodtan tudjak dolgozni, és egyszer csak elkezd mozogni az ablak...
Akkor ez lesz az...Szóval már megy a daj-daj, gondolom beállítják a hangtechnikát... Nem semmi basszus van. A faszér' nem mentek máshova, vaze. Vagy legalább fociznátok, ahogy azt egy focipályán illik. Fellépők, mi?
Az a baj, hogy a b. nejem tanfolyamon lesez egész hétvégén. Így én meg hova meneküljek?
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bandus
veterán
válasz fokukac #46777 üzenetére
nyugi, szerencsére tudsz majd aludni, mert reggel 8kor kezdődik csak a ma esti sörözés után nyilván szuper lesz odaérni addigra a város másik végéről. főleg, mivel nálunk én vagyok a csapatkapitány, így még csak nem is késhetek
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #46777 üzenetére
Gyere Tarjánba, vesd bele magad az itteni partiéletbe. Vagy sétálgass Csernobil utcáin. Nagy különbség nincs, max a Sievert értékben.
Különben meg Laskafesztivál lesz Kazáron, egyé' laskát, menj ki tufataxival a tufáhozAláírás (nem kötelező megadni)
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #46785 üzenetére
Kh?
Ceges sportnap holnap reggel, @ ablaka elott most meg lassan interju, nem is ertem miert izgulok, pedig nem szokasom."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
EQMontoya
veterán
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #46787 üzenetére
Paskál akkor inkább.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #46780 üzenetére
Ez az alapfelvetés kukac esetében nem is tűnik olyan hülyeségnek így első hallásra, még ha annak is szántad...
A tufaoszlopos hely meg király, bár elsőre sikerült eltévednünk, amikor kerestük.
Szerk.: Hú, tényleg, kinyitott itt is a szedd-magad eperföld, hétvégén szerintem eperbefőzés lesz, nyami.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #46791 üzenetére
bár úgy tűnik, hogy állandóan csak hülyeséget beszélek, de nem
a tufát én mindig sétával akartam megközelíteni, Kazáron lakik vagy 4-5 exkollégám, de végül egy esős idő utáni napon, szintén laskafesztiválon mentünk el tufataxizni. a sofőrsrác kollégák ismerőse, minket "hülyéket" kicsit más, úgymond bónusz úton vitt ki, hát le a kalappal a GAZ előtt. de még így sem kaptuk meg a fődíjat, mert egy nénis csoporttal véletlenül meg is borultak csak úgy hajtogatták lefelé a fejükről a szoknyáikat de nem lett senkinek semmi baja, a Gazt talpra rántotta a tartalékos kocsi, kis slag, aztán ment a köv. fordulónoha ma végre valóban egy kicsit jó idő volt, csak részben sikerült olyan tevékenységet végezni, ami az időnek megfelelő. jó, autózni oda-vissza a legkiválóbb volt, de már zh-t írni egy régi sötét előadóban higanylámpa fényénél az annyira már nem ideális, aztán munkahelyen ülni sem, bár az ablakon kilátni, de aztán hiába elviselhetőbb egy temetés ilyenkor, semmint szakadó ónosesőben, azért egy ilyen esemény az én setét lelkemnek sem kellemes, még ilyen kiváló időben sem.
mindig megfogadom, hogy most kemény leszek, de a falusi katolikus temetési szertartás a maga énekeivel, szövegeivel mindig kifog rajtam, még ismerős esetén is, pláne rokonnál.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
veterán
válasz Tothgera30 #46793 üzenetére
Gratu, en majd a masodik alpotra epitek, orulnek, ha meglenne ^^
Everybody lies.
-
Winner_hun
titán
Megharapott egy pajor. Jércék oltárán feláldoztam.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #46795 üzenetére
és tudod már a nagy titkot? hogy miből lesz a cserebogár?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
EQMontoya
veterán
Jó kis túra a Bükkben, majd utána átszellőztettem a kipufogót a Lillafüred-Bükkszentkereszt szakaszon.
Same rules apply!
-
szőröscica
addikt
Hát nem én nyertem az 5 milliárdot. Megint csak egy találatom lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest