Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46901) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Reggel 6-kor kelés, reggeli, készülődés, fél 10-kor indulás.
- neduddkinak bevásárlás
- TV állvány leszállítása, összerakása, majd mikuláscsomag kocsiba rakása....
- új ügyféllel találkozás
- szénkefe vásárlás
- szilikonbolt vizit
- neduddkival találkozás
- autószerelőkkel konzultáció
- auchanban 2 gombóc fagyi (délután 5, reggeli óta nem ettem semmit, éhes nem voltam, pedig általában 11-kor már korog a gyomrom), közben kis bevásárlás
- hazaérkezés, kipakolás
- irány a cba csirkealkatrészekért (ide másért nem igazán szoktam menni). Szárny volt, mell nem volt kint. Kérdeztem van-e, kint egy árufeltöltő(?) mondta hogy már nézte, nincs. A pultos mondta megnézi. Volt egy felbontatlan zacsiban.. kérdi mennyit kérek. Akciós volt, 900 Ft/kg, mondom 4-et. Pont 4 volt benne. Valószínűleg a jómunkásember már félrerakta saját részre.
- estebéd fél 8 körül

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#46902) Viszlát válasza lenox (#46899) üzenetére


Viszlát
addikt

Hehe, jó pénzért bármit.

(#46900) BlacKSouL: neked viszek zsákban napfényt. :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#46903) tope válasza Winner_hun (#46901) üzenetére


tope
addikt

És fogsz ma csinálni valamit ? ;]

[ Szerkesztve ]

(#46904) bobsys válasza Tim82 (#46847) üzenetére


bobsys
addikt

nem jott be de a TPFC hasznalata eddig jonak tunik, koszonom

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#46905) ladybug válasza tildy (#46890) üzenetére


ladybug
őstag

Egy gyerek mar csak ilyen. Es ez meg csak az eleje...
Ha a 37. heten inditanak, es addig nem lesz gond, akkor ne aggodj. A szülöve valas resze ez is. Az elsö szüles mindig nagy rakeszülessel es idegeskedessel indul. Mindent csinaljatok a lehetö legtermeszetesebben, beleertve a költözest is.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#46906) tildy válasza ladybug (#46905) üzenetére


tildy
nagyúr

Meh, csak nem szeretem ha belekopnek a levesbe... Most meg ugy ereztem, a dokik azt teszik. Ameddig jok az eredmenyek a gyerkocnel, nem hinnem, hogy bolygatniuk kene a dolgokat ( mondjuk most 1.5 napig nem volt itthon az ember, rogton lecsokkent a gyerkoc rugasszama is, attol azert megijedtem).

Mindegy, el kell fogadni, tul sok valasztasi lehetoseg nincs.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46907) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

Amúgy ja [link]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#46908) parandroid válasza tildy (#46906) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

LOL. Kezdj el hozzászokni. Ember tervez, a gyerek meg úgyis kitalál valamit, amitől minden a feje tetejére áll. És ez a gyerek még meg sem született. Várd csak meg, amíg tinédzser lesz. :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46909) fokukac válasza parandroid (#46908) üzenetére


fokukac
nagyúr

ne vegyétek már el a kedvét már ilyen korán..! :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#46910) tildy válasza parandroid (#46908) üzenetére


tildy
nagyúr

Remelem az apja habitusat orokli ezesetben:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46911) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

Mai nap offoltam. Reggel 4:30-as kelés után sok is volt. Jövő hétre pedig sok szerencse kell, sok meló és még több vizsga vár rám.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#46912) EQMontoya


EQMontoya
veterán

Ma sikerült 13:30-tól 23:30-ig kb. végig inni, de egy hazabiciklizés (10km) és egy hűvös zuhany után úgy érzem magam, mint ha mi sem történt volna. :)

Same rules apply!

(#46913) fokukac válasza EQMontoya (#46912) üzenetére


fokukac
nagyúr

tudom, hogy a törvény engedi a részeg biciklizést, de személy szerint úgy hiszem, ez az egyik legidiótább intézkedés az elmúlt évekből...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#46914) NoLF


NoLF
addikt

hat nem csodas, mikor munka utan megfardtan hazaerve az embert egy szinte makulatlan t61 varja a szobajaban?

nyammnyamm mindenfele dolgokat telepitek soksok ev utan nyamm nyamm :)

ja, nem. holnap is melo :D

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#46915) EQMontoya válasza fokukac (#46913) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ha közúton megy az ember, tényleg gáz.
Én azért merem viszonylag nyugodtan megtenni, mert háztól házig (Csepel, XI) bringaúton jöttünk haza.

Same rules apply!

(#46916) ladybug válasza tildy (#46906) üzenetére


ladybug
őstag

Kar ennyit aggodnotok es ragodnotok. Amig orvoshoz jartok es vele beszelitek meg a terhesseg es szüles reszleteit, addig el kell fogadni, amit mondanak. Ha meg maskepp akarjatok, ahogy ök javasoljak, akkor egy csomo mas lehetöseg van (alternativ szülesek, otthon szüles).
Az orvosok nem azert vannak, hogy "beleköpjenek az ember levesebe". Szerintem igy nem szabad hozzaallni. Es egyebkent meg nem csak a gyermek, hanem a te eredmenyeidnek is jonak kell ahhoz lenni, hogy problemamentes terhesseg es szüles legyen.

[ Szerkesztve ]

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#46917) emvy válasza ladybug (#46916) üzenetére


emvy
nagyúr

Persze a korhazban sem kotelezo elfogadni mindent. Rengeteg szulesi komplikacio fakad(t a multban) a tul sok orvosi beavatkozasbol (amik raadasul egymasbol kovetkeznek lancreakcio-szeruen, szoval ha mar kap valaki oxitocint, akkor szinte tuti kell epidural, abbol megint mas kovetkezik, etc.).

Azert az erdekes, hogy Hollandiaban 15% a csaszaros szulesek aranya, Olaszorszagban meg 50%. Ez lenyegeben semmi masbol nem fakadhat, mint hozzaallasbeli kulonbsegbol.

while (!sleep) sheep++;

(#46918) EQMontoya válasza emvy (#46917) üzenetére


EQMontoya
veterán

Most, hogy van pár ismerős, akiknél jön a baba, elég sok kemény storyt hallottunk felesleges gátmetszésekről, csupán azért siettetett szülésekről, mert az orvos másnap nyaralni ment, stb, stb.

Same rules apply!

(#46919) bandus válasza EQMontoya (#46918) üzenetére


bandus
veterán

Talalkoztam parszor egy regi ismerosommel, aki egyebkent szulesz nogyogyasz, es a holgy meselt meredek dolgokat. Nagyon kockazatkeruloek az itthoni orvosok, eloszeretettel dontenek a csaszar mellett, nagyon sokszor feleslegesen, mivel nincs kialakult protokoll, elfogadott eljarasrend az egyes esetekre, igy felnek barmifele pertol amit a nyakukba akasztanak. A holgy is jarkal birosagra egy-ket elhalalozott csecsemo miatt.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#46920) emvy válasza EQMontoya (#46918) üzenetére


emvy
nagyúr

Pl. a 'kotelezo' gatmetszes az abszolut jellemzo Magyarorszagon. Nemetorszagban nagyon korhazfuggo, Hollandiaban meg gyakorlatilag mindenki 'termeszetesen' szul (fajdalomcsillapitas, etc. nelkul).

De tenyleg, elegge kimuveltem magam a dologban, es abszolut az a mintazat, hogy az orvosi beavatkozasok tovabbi orvosi beavatkozasokat eredmenyeznek. Nyilvan vannak helyzetek, ahol ez muszaj, de pl. ahova mi terveztunk menni (vegul nem ugy jott ossze), ott azt mondtak, hogy ha elmegy a magzatviz, akkor maradj otthon, mert az a nyugis. Majd ha rendszeresek a fajasok (altalaban 4-5 ora utan), nyugodtan uljunk autoba, kocsikazzunk be, ott adnak egy szobat, lehet vajudni akar 6-8 orat is, ha ugy tartja az anyuka kedve. A siettetes (=oxitocin) altalaban ahhoz vezet, hogy a mehszaj meg nincs kitagulva, de a meh mar nyomna ki a gyereket, aztan ez persze irto fajdalmas, aminek az a kovetkezmenye, hogy epiduralni kell, aztan az epiduralasbol meg csomoszor csaszar lesz. Ahelyett, hogy nyugodt korulmenyek kozott szepen kivarnak, amig magatol elindul a dolog.

Persze ezt nem igy mondjak egy csomo helyen, hanem az eleve kiszolgaltatott/erzekeny helyzetben levo kismamara nyomast helyeznek. Erre egyebkent jo lehet a szulesi terv (tehat pl. elore megmondani az orvosnak, hogy ne ajanlgassa a fajdalomcsillapitast, mert nem szeretnenk, es ha akarja a kismama, akkor fogja kerni magatol).

Szoval a lenyeg a jo korhaz + jo szuleszorvos + reszletes szulesi terv, amit oda lehet adni a korhazban, hogy igy es igy szeretnenk, ezt kovessek. Nekunk ez mind megvolt, aztan vegul ember tervez, Isten vegez, es 7 hettel korabban csaszarral szuletett meg. :)

while (!sleep) sheep++;

(#46921) ladybug válasza EQMontoya (#46918) üzenetére


ladybug
őstag

Kemeny story mindig volt es lesz. Mindenki maskepp eli meg a vele törtenteket es maskepp latjak azok is, akik eppen vele vannak. Ez ennyira szemelyes es intim dolog, hogy velemenyezni nehezen lehet. Ha meg igen, akkor vannak nezetelteresek. "Jaj, de kellett volna az epidural, de az orvos nem latta fontosnak." Meg hogy "csak ugy nyomta ki belölem a gyereket, en meg majd meg haltam a fajdalomtol".

En nagyon sajnalom az elsö szüles elött allokat, mert pont az ilyen remtörtenetek miatt lesznek idegesek, zaklatottak es abszolut bizonytalanok.

emvy: Pontosan. A jo nögyogyasz es jo szülesterv az alapja mindennek.

[ Szerkesztve ]

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#46922) tildy válasza ladybug (#46916) üzenetére


tildy
nagyúr

Ladybug, azt hiszem neked meg nem volt szerencsed az NHS-hez, szerintem emvy is tudna meselni. Tudod amikor a magas dioptrias szemem miattiretinalevalas-aggodast siman le k-europaizzak, hogy azt ott szokas ( es gyokeresen mast mond a doki, mint amit a magyar maganellatasban kaptam, akkor kicsit szkeptikus vagyok). Egeszen konkretan nem mondtak el, miert akarnak a 37. heten kotelezoen inditani annak ellenere, hogy egyelore joknak tudnak az eredmenyeim. Ja de, csak mert a cukrosakat inditjak... Unokatesom a nemeteknel szulesz-nogyogyasz foorvos, ott siman arra a korhazra mernem bizni magam. Naluk az en esetem igy tortenne: 38. heten befektetnek, es monitozornak. Itt nem, brute force, nem akar jonni a gyerek, hat akkor inditjuk, nehogy nagy legyen, nehogy a lepenynek baja legyen, meg amugyis tul draga lenne megfigyelni a kedves anyukat.

Magyarorszagon allamiba nem mennek, mert eddig meg szinte mindig megalaztak.

Alternativ szules, otthonszules- barmennyire is tamogattam korabban - a diabetesz es a szemem miatt nem jatszik.

Ja es amit nem mondtam: itt nem az van, hogy egy orvos lat. Mar a 3. szulesz-nogyogyasszal talalkoztam, es a kb a 3. midwife-al. Diabetic nursebol is Theresa mar a 3., de most mar megprobalok csak hozza kerulni, mert o volt vegre az elso, aki elmondta, mi is az inditas, mennyire veszelyes, veszelytelen, es megnyugtatott.

Emvy: Ahelyett, hogy nyugodt korulmenyek kozott szepen kivarnak, amig magatol elindul a dolog. -pontosan ezzel van itt problemam. Ha nem rosszak az ertekek, miert nem lehet megvarni, mig a baba magatol elobujik? 3 hettel korabban inditani, besz.ras. Es ne aggodjon az ember.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46923) ladybug válasza tildy (#46922) üzenetére


ladybug
őstag

Nezd, nekem 3 terhessegem es ket szülesem volt. Vannak pozitiv es negativ tapasztalataim, de ezt most hagyjuk. Nekem sem volt fenekig tejfel minden.

Amig te fizeted a betegbiztositast, addig te valaszthatsz. Ha nem tetszik az ellatas, keress masik orvost. Szerintem ez a lehetöseg mindenkinek adott. En is addig jartam, amig megtalaltam a megfelelö nögyogyaszt.

Teny, hogy külföldön nem szültem, nem jartam tanacsadasra, de az biztos, hogy azert, hogy olyan szülesed legyen, amilyet szeretnel, ahhoz neked is tenned kell valamit. Ezt megtanultam en is. Nincs lehetöseg magyat nögyogyaszt valasztanod? Vagy ez nem jöhet szoba?

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#46924) tildy válasza ladybug (#46923) üzenetére


tildy
nagyúr

Nincs orvosvalasztas, az itteni maganbiztositas pedig nem terjed ki maternity-re ( amelyik kiterjedne az meg 500 font per ho, igaz akkor privat korhazba is mehetnek). 26. het utan pedig nem szivesen vesz at masik korhaz.

Viszont az tudom, hogy ez nem tervezett csaszar, hanem inditott normal szules lenne. Es mivel nekem sem az elso terhessegem, igy tudom azt is, milyen az mikor ott "helyet csinalnak". Nem kivanom senkinek.

Van pro es kontra, oszinten megvallva legszivessebben abban a korhazban suzlnek a nemeteknel, ahol unokatesom dolgozik. Viszont akkor a gyerek brit allampolgarsagat- egyelore -buktuk.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46925) emvy válasza tildy (#46924) üzenetére


emvy
nagyúr

> Viszont akkor a gyerek brit allampolgarsagat- egyelore -buktuk.

Ezt mintha mar egyszer beszeltuk volna, de szerintem az EU-n belul semmi koze az allampolgarsagnak ahhoz, hogy hol szuletik meg a gyerek. Tudsz erre valami linket adni?

while (!sleep) sheep++;

(#46926) ladybug válasza emvy (#46925) üzenetére


ladybug
őstag

ez talan?

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#46927) tildy válasza emvy (#46925) üzenetére


tildy
nagyúr

Igen, UK-ben született gyerek, akiknek a szülei brit állampolgárok, vagy ILR-rel rendelkeznek a , vagy permanent residentek (mint mi) a gyerek születésekor azok brit állampolgárságuak lesznek

'If you were born in the UK on or after 1 January 1983, you are a British citizen if at the time of your birth one of your parents was:

a British citizen; or
legally settled in the UK."

A második érvényes ránk.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46928) bobsys válasza tildy (#46924) üzenetére


bobsys
addikt

az allampolgarsag a legkevesebb majd megkapja miutan megvan nektek is

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#46929) emvy válasza ladybug (#46926) üzenetére


emvy
nagyúr

Ha egy oldal konzekvensen 'Britt'-et ir 'brit' helyett, az nem jo omen :)

Mondjuk szerintem ez total lenyegtelen szempont, ahogy bobsys is irja, de en nem vagyok tildy :)

while (!sleep) sheep++;

(#46930) tildy válasza bobsys (#46928) üzenetére


tildy
nagyúr

Jahm, plusz 980 fontert a mienken felul, de valoban az a legkevesebb. Viszont pl nem lehetne az a neve, ami lesz es egyeb nyalanksagok. Lehet tenyleg szetnezunk maganellatas teren, ha 2000 font, egye fene.

Amugy ma voltam megnezni a szuleszetet, fantasztikus, jol berendezett meg minden. Eddig minden csucsszuper es jo, na gondoltam rakerdezek az inditasra. Egy szot mondott a szuleszno, azzal viszont kb romba dontott. Oke tudtam, hogy nagyon nem csaszarpartiak, ergo termeszetes szules. Na mi tortenik ha termeszetes? Nos, hat annak a babanak ki kell valahogy jonnie.

Ez viszont felhozott Szent-Imres korabbi emlekeket, iszonyat fajdalmat eltem anno at, el is ajultam, szobatarsak apoltak, mert nagyon durva lazam volt, es persze egy nover sem nezett ram. Szoval tudom min fogok atmenni, es minden porcikam tiltakozik ellene.

Ugyhogy amint hazaer Esmein, atbeszeljuk a dolgokat, es a lehetosegeket, mert ebben biztos vagyok: azt ugy, megegyszer nem akarom atelni.

emvy: az en linkemen ott van, mi alapjan.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46931) emvy válasza tildy (#46930) üzenetére


emvy
nagyúr

elsore nem ertettem valamit, de mar ertem

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#46932) tildy válasza ladybug (#46923) üzenetére


tildy
nagyúr

Persze, tudom, hogy tenni kell, nem veletlenul utaztam havonta Magyarorszagra a 6.-tol a 28. hetig maganorvoshoz.

Mindegy nem akarlak benneteket ezzel traktalni, mindenesetre aggodom, ennyi.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46933) szőröscica


szőröscica
addikt

Délutáni alvás után egy kellemes mell-tricepsz edzés, most pedig Forma-1. Vacsira pedig frissen sült bagett, mozzarella di buffala és prosciutto crudo. Már csak egy jó Moretti La Rossa kellene, de azt itthon nem lehet kapni.

(#46934) gaborbol válasza tildy (#46930) üzenetére


gaborbol
őstag

Nalunk oktober masodik hetere van kiirva a kiscsaj szuletese. Maganrendeloben lesz termeszetes szules. A maganrendelo a helyi korhaz teruleten talahato es szo szerint ketto perc alatt at lehet tolni anyut meg a babat, ha barmi komplikacio adodna, remeljuk nem fog.
Mar megkaptuk a "szamlat" elore, most nincs elottem, de ha jol remilk $7500 dollar, pont ugyan annyi mint a normal korhazi szules, es ezt is 100%-ba tamogatja a biztosito.

[ Szerkesztve ]

(#46935) tildy


tildy
nagyúr

Basszus, folyik rolam a viz, meg lehet bolondulni a lakasban, olyan meleg van. Ranezek a homeror, 26 fok, ja oke. Most zuhanyozhatok megint, 15 perce voltam utoljara.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46936) emvy válasza tildy (#46935) üzenetére


emvy
nagyúr

Mondjuk a terhesseggel is jarhat :)

while (!sleep) sheep++;

(#46937) tildy válasza emvy (#46936) üzenetére


tildy
nagyúr

Ó, nem, nem, ez nálam alap. 25 fok felett kezdek kidőlni alapból is.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46938) EQMontoya válasza tildy (#46937) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ma reggel, mire beértünk dolgozni, 31 fok volt künn az ótó szerint.
Ebben már azért nálam is megy a klíma. :)

Same rules apply!

(#46939) BlacKSouL válasza EQMontoya (#46938) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Szavakat nem találtam eddig, mennyire élvezem végre ezt a kiböjtölt jó időt...
:DD A hétvégén amennyit tudtam szabad levegőn voltam. Ahogy a nap melegítette a hosszú télben kihűlt testem...Imádom a nyarat, nem tehetünk róla.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#46940) NoLF válasza EQMontoya (#46938) üzenetére


NoLF
addikt

itt is megvan mar 10 fok :)

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#46941) tildy válasza EQMontoya (#46938) üzenetére


tildy
nagyúr

Hat ezt a nyari babavarast nem tudom hogyan tudnam abszolvalni ott... Nehezen.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46942) ToBeY válasza BlacKSouL (#46939) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Végre igazi "rövidgatyás" idő van,már én is nagyon vártam.

(#46943) EQMontoya válasza BlacKSouL (#46939) üzenetére


EQMontoya
veterán

Hétvége nálunk is szabadtéri volt, élvezzük a jó időt alapon:
-Péntek: főzdefeszt
-Szombat: kopaszi gát, majd cimboránál bográcsozás, TV kirakva az udvarra a BL döntő idejére
-Vasárnap: Velencei tó

Tildy: Shame-jén Zsótnak a pofáját kéne bezárni jól, mert ilyenkor tök jól lehetett éjfélkor boltba menni. Kutya nem volt ott, jó idő volt.

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#46944) bobsys válasza tildy (#46937) üzenetére


bobsys
addikt

Ejszaka itt is leugrik a homero 25 fokra :DDD

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#46945) szőröscica válasza NoLF (#46940) üzenetére


szőröscica
addikt

Remélem a londoni időjárás összekapja magát jövő héten, mert nincs kedvem megfagyni és elázni. :)

(#46946) tildy válasza szőröscica (#46945) üzenetére


tildy
nagyúr

Mi az hogy osszekapja magat? Nem ma irtam, 26 fok volt a lakasban, ( mellette odakinn is 20 fok korul)?

Amugymeg szinte vegig 20 fok vagy afolott lesz, szoval jo ido lesz.
[link]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#46947) fokukac


fokukac
nagyúr

Volt már valaki Belgrádban? Mit kell róla tudnom? Közlekedés, ilyesmi.

Délre ott kéne lennem... :)
Lehet, lassan aludni kéne...

Remélem, beengednek személyivel, mert az útlevelem lejárt...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#46948) bobsys válasza tildy (#46946) üzenetére


bobsys
addikt

Talan meg a napot is lehet latni egy ket nap par orara ;]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#46949) gaborbol válasza bobsys (#46948) üzenetére


gaborbol
őstag

Genyo vagy, de nalatok se latod sokat :)

[link]

Igaz mi se, lassan egy hete esik az eso vasarnap kivetelevel.

(#46950) bobsys válasza gaborbol (#46949) üzenetére


bobsys
addikt

damn, irodaban voltam egesz nap, de igaz, hogy keso delutan felhos volt az ido mikor lementunk medencezni

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.