Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Néhány hetente néhány hetet otthon lesz.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Winner_hun
félisten
Köszi srácok. Hazaengedtek. Nem találtak semmit, de azt nagyon. 1/2-3/4 4-től fél 12-ig voltam bent. Ha nagyon nem akar múlni akkor infektológia.
-
Winner_hun
félisten
Augusztus legvége, szeptember eleje covid. Jó adag tünet, 4 nap láz, 5. nap hőemelkedés, viszlát. 9 nap semmi, azóta megint lázas vagyok (38,5), 7. napja. Algopyrin, Rubofen több óra múlva hat csak, dupla algoflex az hatásosabb.
Most nincs semmi tünet. Hamarosan megyek sürgősségire kivizsgálásra... remélem nem akarnak benntartani. -
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Van mellé párátlanító?
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Őstermelő lettem. Kertben termett gyümölcsöket így már piacon is nyugodtan el lehet adni. Szombaton próbanap, csak szedni nincs időm. Család többi tagja majd megoldja, este besegitek. Cseresznye van most dogivel, vegyszer és kukacmentes.
-
Winner_hun
félisten
Még valakinek konyhát?

-
Winner_hun
félisten
Minden viccnek van valamennyi valóságalapja.
- Anya, megyek cseresznyét szedni!
- Na de kisfiam, tél van!
- Tudom anya. Sapka, sál...
Virágzik a cseresznye:
Szaloncukor helyett majd friss cseresznye lesz a karácsonyfán.
-
Winner_hun
félisten
Nyaralás letudva. Végre nagyjából kipihentem magam. Volt elég hajtás előtte, napi 3-4 óra alvás nem sok. Kicsit ijesztő, mikor az ember munka után lefekszik, aztán remeg az egész teste. Gondolom a túlhajszoltság.
-
Winner_hun
félisten
UP!
-
Winner_hun
félisten
Nekem az oldalamon volt valami hámló anyajegyszerűség, feleségem bepánikolt hogy mostazonnal menni kell magánba, ~1 hónapot nem lehet várni (azt hiszem "csak" annyit kellett). Én kivártam, mondtam ha gond van majd meg lesz oldva akkor, nem kell elkapkodni.
Bőrgyógyász gyorsan végigfutott rajtam, azt mondja az nem anyajegy, kíváncsi vagyok-e a nevére. Öregségi folt...
vagy valami hasonló, vénségem felé haladó kifejezés volt. -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
97/63 volt a legutóbbi vérnyomásom.
Hallottam már olyat is hogy 110 körüli a normális, bárkiről van szó, meg olyat is hogy egyénfüggő, valakinek az alacsony a normális, valakinek a magasabb.
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Mindkétszer fehér kis vackok jelentek meg a torkomban, nyelni alig bírtam, aztán mélyebben is fájt, majd elment a hangom, csak suttogás szinten tudtam beszélni, "erőlködni" kellett hogy valami hang kijöjjön.
Ez nekem is volt hogy visszajött. Amíg fent van addig Phlogosol sokat segít. Torokfájás kezdeményt ha érzek inkább már öblögetek, van hogy így másnapra már semmi bajom.
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Semmi baj a kórházi koszttal. Húsvétkor nokedli volt. Itt dolgozó mondta, 10 éves ittléte alatt még nem látott nokedlit.
Mondjuk én mindent megeszek (nem látszik), mindegy hogy mit hoznak. -
Winner_hun
félisten
Ebédeljek, viszontlátásra. Rtg-en nem látszik már semmi, még egy pár hétig néha szúrhat.
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Utóbbi időben csak nyugis munkát csináltam. Gyógyszerészt, háziorvost és itt bent dokit is kérdeztem, hogyha ennek a kezdetén fekszek egy hetet akkor ezt el lehetett-e volna kerülni de mindenki azt mondta hogy szinte biztosan nem. A köhögés volt túlerőltető. Ok, köhögéscsillapítóval lehetett volna elébe menni, de szombatig nem volt olyan extrém, akkor meg nem is gondoltam rá. Mindegy, ez van.
Hegesen gyógyul, ez már velem marad... -
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére

-
Winner_hun
félisten
Egyedül kezdtem a bentfekvést, most megteltünk. Remélem holnap szabadulok. 86 éves papóka az utolsó befutó. Egész jó állapotban van.
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Február közepe óta nem jutunk el a szüleimhez, mindig van valami...
Köszi srácok
nem vagyok túl beteges típus, de ha van valami akkor az nagyon. Decemberben is volt gégegyulladás, nagyon hiányzott mit ne mondjak... előtte nem is tudom, 2 alkalommal volt covid, az első kemény volt, a második az csak úgy kiderült, mert csináltam egy tesztet. -
Winner_hun
félisten
Volt valami influenzaszerű nyavajám, aztán gégegyulladás. Utóbbi végén egész napos köhögés (2 hete szombaton), majd tiszta izomláz lettem. Na ez az utóbbi részben csak lassan múlt. Diagnózis: bordaközi izmok megerőltetődtek a sok köhögéstől, lassan múlik. Enyhült is, majd szerda este tüsszentettem egyet, jó kis belenyilalás, nehezebben mozgás lett. Nem baj, csütörtökön még dolgoztam. Péntek eltelt, szombat apósék látogatása után viszont irány a kórház. Bent is tartottak, mellhártyagyulladásom volt úgy néz ki, meg lett egy kis légtüdőm. Most szívom az oxigént hogy gyorsabban gyógyuljon...
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Mintha írta volna, hogy gyerekvállalás is cél pár éven belül.
-
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
CSOK-ot igényelve nincs az az illeték.
-
Winner_hun
félisten
Van baj.
Osan, önkiszolgáló pénztár. Végzek, telefont baszkurálom, kitolom az üres kocsit...
Biztonsági őrnek szóltam hogy visszamennék a vásárolt termékekért. Mondta volt aki fizetett, otthagyta az egész kocsit és kint az autónál vette észre hogy hiányzik valami. -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ha vágsz bele lyukat, kilyukad.
-
Winner_hun
félisten
Eddig nem mondtam fel magamnak és nem is tervezem magam kirúgni

-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Én lehet ilyet beszerzek majd. Pótkerék nincs, gáztartály van a helyén. Lötyim sincs.
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Mindegy volt mit mondtam neki, csak a magáét hajtogatta.
-
Winner_hun
félisten
Munka után szerszámokat bepakolom a liftbe, leérek a földszintre, kinyitom az ajtót. 65 körüli öregasszony megkérdi szellemi fogyatékos vagyok-e hogy ennyi mindent bepakolok a liftbe? Ő itt unatkozik és én szellemi fogyatékos vagyok. Még jópárszor elmondta, de azt nem várta meg hogy kipakoljak, elkezdett felmenni a lépcsőn. De még az első forduló után is nyomta a papagáj üzemmódot. Mondtam neki nyugodtan lehordhatja a lépcsőn a szerszámokat.
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nincs ez olyan messze. M6-oson lehet haladni.
Jó-e? Eddig nagyon, de ez így is marad
Kint a város szélén, bazi nagy terület (3700m2), saját műhely, ami az eddiginél jóval nagyobb, szomszéd egy 96 éves nagyot halló néni aki 3-4 méteres husánggal püföli a gyümölcsfáiról a termést. Jó kondiban van, nem látszik rajta hogy lassan 100.
Agglomerációban nem normális árak vannak, meg egyikünknek se hiányzik az a túlzott nyüzsgés. Műhellyel kerestem házat, ez eléggé leszűkítette a mozgásteret. Volt néhány találat, majd pár hónap után ezt sikerült találni. Eljöttünk, megnéztük, intéztük. -
Winner_hun
félisten
Költözés letudva Dunaföldvárra, mától net is van.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Földhivatal online, nem hivatalos tulajdoni lap, 5 oldal. Az első oldal bla-bla, a 2-5 az érdekes. Zöld szöveg, hatalmas narancs betűkkel átlósan hogy bizonyító erővel nem rendelkezik. Ez volt júliusban. ~1 hónapja ismét lekérve, meg akár most is kis túlzással egy jegyzettömbös, pár soros, részleteket nem mutató összegző van csak. Nálam van a hiba hogy nem látok semmit vagy valamit (félre)fejlesztettek az oldalon?
-
Winner_hun
félisten
Köszönjük

55/3630 -
Winner_hun
félisten
Nyugodjon békében. Hiányozni fog.
-
Winner_hun
félisten
Na lehet mégis én értettem félre valamit...

-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pár hete volt nálunk, meg azóta én is nála. Akkor jól volt.
Öcsém azt mondta nem covid miatt van bent, neki írt valamikor. Akartam hívni a héten de munka mellett totál elfelejtettem. -
Winner_hun
félisten
2019.06.26-án adtam egy árajánlatot, most jött rá válasz hogy kéne, de kicsit olcsóbban (fa helyett bútorlap). Jó a tempó, még rajta is túltesz

-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem semmi baja nem lesz.
-
Winner_hun
félisten
Volt valami olyan itt a másodick hullám indulása körül hogy az otthondolgozás a minimálbér 10%-ával / nap lesz "honorálva". Ebből lett valami kötelező erejű dolog?
-
Winner_hun
félisten
Lépcsőt még valakinek?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Köszi

Saját. Fogyasztás - nyár végén volt egy hajtós etap, azóta kicsit többet eszik belőle, nem tudom hogy átállítódott-e valami... majd megnézetem.
Beszerelés után kaptam 80k-s üzemanyagkártyát, most ez az 50-es. Lassan visszajön a teljes ára
Május óta benzint nem is tankoltam, bár lassan kell, még kb. 100 km-nyi van benne (nyáron 2x kifogyott út közben a géz és nem tudtam tankolni, így kb. 80 km-nyi benzin "hiányzik". Kíváncsi voltam meddig lehet egy tankkal indítgatni). -
Winner_hun
félisten
Tankolással és utána blokkfeltöltéssel nyertem 50 000 Ft-os üzemanyagkártyát.
-
Winner_hun
félisten
Volt egy dokumentum, 2 oldallal. Ctrl+P, kijött 2 lap, de az első az még egy előző dokumentumé. Kinyomtattam a rossz oldalt még egyszer. Most van egy teljesen másik dokumentum, 2 példányban kinyomtattam. Az első oldal az előző dokumentum első oldala, a maradék az jó. Ez most wtf?
Akárhányszor nyomtatok, az 1. oldal mindig az előző dokumentum 1. oldala, mindegy hogy az hány oldalas volt. -
Winner_hun
félisten
Zuglóban tud valaki albérletet? ~55 m2, 2 szoba, ha lehet akkor külön WC. 110, max 120k/hó-ig. Végső esetben panel, jobb lenne nem ott. Van egy szobatiszta zseboroszlán, ez sajnos sokaknál kizáró ok... (meg 3 hörcsög, de azok sok vizet nem zavarnak)
Jelenlegi főbérlő úgy gondolta árat emel, mi meg úgy gondoltuk tovább állunk akkor. -
Winner_hun
félisten
Fu. Auchanban a korzón megyünk befelé, erre fura érzés van a cipőm alján. Lenézek, hatalmas adag szarba rúgtam/léptem. Valami elmeroggyant behozta a kutyáját amelyik odacsinált és azt otthagyta...
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Más mérési módszer miatt 79, az nálunk nem annyi lenne.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Van amelyiket szét lehet szedni.
Másodiknak gumiborítás nélkülit vettem.
-
Winner_hun
félisten
Miele ~5000 mosást bír. Heti 3 mosással 32 év, 4 mosással 24 év élettartam. Ha tönkremegy benne valami akkor cserélhető, nem pedig nagy valószínűséggel kukázandó a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Maps
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- BestBuy topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- darkFlash CF8 Pro
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy valami hasonló, vénségem felé haladó kifejezés volt.

Biztonsági őrnek szóltam hogy visszamennék a vásárolt termékekért. Mondta volt aki fizetett, otthagyta az egész kocsit és kint az autónál vette észre hogy hiányzik valami.