Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #11550 üzenetére
Így van - ahogy írod
Egyébként pedig "nálunk a bútoron huzat van, a huzaton huzat védő huzat, nálunk még a csukott ablakon is huzat van" - vajon honnan az idézet?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #11543 üzenetére
egyik sem, de ez már nem kezdemény volt. már megint ez a politically correct fogalmazás.
Tildy: főzelékfaló a Móricznál nem elég jó?
yetike: ezt sajnálni kell? ( )
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
7
addikt
Ez hiszti? Kevééééééééés...
Olyan hisztit vágj le, amilyet akkor vágtál volna le, ha nem mondunk neked semmi infót, és ígérem, addig rúgdosok néhány ismerőst, amíg legalább 3 helyet nem mondanak a XI. kerületben.Milyen alkalomból kellene amúgy? Mondok pár példát:
- éhes vagy
- éhes vagy
- éhes a párod
- éhesek vagytok a pároddal
- éhesek vagytok a munkatársaiddal
- éhes embereket akarsz interjúvolni
- éhes emberekre éhezel/éheztek
- romantikus vacsora
- romantikus ebéd
- romantikus ham&eggs
- romantikus pacal
- éttermi gyűlésIgazából ez ahhoz kéne, hogy be tudjuk lőni, mégis milyen kaliberű kajálda kéne neked...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Toporzékolás esetleg? Gyengus a műsor a beharangozó után - ezzel nem emeled a nézettséget
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
"Igazából ez ahhoz kéne, hogy be tudjuk lőni, mégis milyen kaliberű kajálda kéne neked..." - talán nem tévedek, ha azt mondom, a gulyáságyúval rendelkezőeket nyugodtan ajánlhatjátok Nem hiszem, hogy nagyobb kaliber létezik étkeztetésben
Verus: videóóót!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Winner_hun #11537 üzenetére
LoL - én láttam a modder-lázad eredményeit, szal ezt el is hiszem!
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #11557 üzenetére
kérlek szépen dolgozom.
Nem kicsit.
Aki meg tudni akarja milyen alkalomból kell, az nem ír itt hosszas sorokat, hanem NÉZ.
Azaz olvas.
Két ember lenne jelen.Tényleg látni akartok hisztizni?
bár talán viszlát kedvéért még le is vágok egyet
A hisztis csajokat úgyse szertik a pasik, szóval... Így frankón nem fog szeretni itt senki[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
A végén a konklúzió üt, mint az ipari áram
Azért élőben csak megnézném hogyan nyomod
tildy: Én imádlak - csak szólj, hogy mikor kerültem a listád elejére és már rendezem is az új Logant, amivel repülhetek Érted
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Láttam a hsz-t, de nem kötöttem össze a kettőt. Ahogy látom, mások sem.
Meg mostanság nem nagyon tudom követni a topicot.Sajnos ilyen alkalomra nem nagyon tudok mit javasolni, ráadásul ehhez ismerni kellene a kedvesedet is olyan szempontból, hogy milyen ételeket szeret, mennyire finnyás, stb.
-
Tim82
félisten
ha egy is sok, akkor felezd meg, hogy hosszában vagy keresztben, az már részletkérdés.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Thrawn
félisten
Süt a nap és esik a hó
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
VoDaFoNe
aktív tag
Szép jó reggelt mindenkinek! =)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
Verus: Eh - megint elszomorodtam - folyton csak a csalódás - Te is azt mondtad még nem rég, hogy nem is tudod mi a hiszti, most meg ez...
Tildy is összetépte a listáját - hát mi lesz így a világgal Ááááááááá
Na látjátjátok? Hisztizni nem csak Ti tudtok
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #11571 üzenetére
NE hisztizz már!
Vááá, kész. Senkinek semmi se jó.Ma minden pasi hisztis. Minden pasi hisztis? Vááá.
Na most fogok hisztizni, nem kicsit... Nem kicsit...Nem szeretnék videót. nincs kedvem.Rosszkedvem lett. Mindegy.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
-
Bubu79
addikt
Videóóóót!
Verus: tanulom a szakmát
Tim82: Verus egy darabig fájlalta is, hogy egyedül van a topikban - hát most alakul a társaság
Tildy: Ugye nem vettél komolyan semmit, amit írtam?
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Szakad a hó.
tildy: fehérváron
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
7
addikt
Jaja, mostanság beteg időjárás van. Szombathelyen is egyik percben 20 fok körüli meleg a napon, másikban 10 fokot esik, harmadikban meg már szakad a hó... és marha gyorsan változik.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Pacák
senior tag
Fiú, ha valaki még nem olvasta volna.
Nem született meg, ellenben prímán látszott az ultrahangon.
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
venember83
nagyúr
Jelentem 7687688724. router reset megoldotta a problémát. Minden megy. Remélem sokáig. Az Edimax supportja meg szerintem kimagasló, tegnap éjfél körül írtam az amcsi supportnak, ma már válaszolt a helyi supportos. Így kell ezt.
-
Bubu79
addikt
Újabb csúcstermék gördült le a futószalagról?
Jaaa...
Akkor elvileg már van egy fotótok is Róla - az elsőVerus: Nyuszi Vagy!
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz venember83 #11582 üzenetére
Hát ez igazán remek.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
7
addikt
válasz venember83 #11582 üzenetére
Hogyan tartottad számon?
-
Bubu79
addikt
-
Verus
senior tag
válasz ZakRob #11590 üzenetére
Te meg figyejé ide, nem meglógni a munkahelyről, neked is a fél 5ös bussza kellene hazakavarnod.
Pacák: Megoldjuk neki, megoldjuk. Majd szólok a bárányoknak, hogy intézzék okosba.
yetike: Nem kéne így beszólni! Köszöntem....[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest