Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
A topik alcíméhez (Mi lesz holnap?) is passzol az alábbi fejtörő kérdés:
Mi lesz 1 év múlva? Úgy értem, az mikor lesz? Lévén jövőre nincs szökőév, tehát 02-29 sem. De akkor mikor van az 1 év múlva?(A PostgreSQL szerint 1 év múlva 2009-02-28 15:51 lesz. Egy nappal ezelőtthöz képest 1 év múlva is. Viszont, 1 év múlva előtt 1 évvel (tehát most) épp tegnap ugyanekkor volt/van, ami aztán már igazán nem normális. )
[ Szerkesztve ]
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Volt már itt valaki a Morrison's 2-ben? Például hétfőn? Mi az hogy ingyen belépő + koncert + ingyen sör?!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, lehetséges. Régen az én képem is balra nézett, csak aztán az egységesítás során meg lett fordítva (ti. hogy a hsz szövege felé forduljon). A plakátokat meg, amikkel magamat reklámozom, már nem akartam újracsináltatni...
Mennyi pénz egy utazás Miamiba? Meg mi kell a vízumhoz?
MOD: Morrison's 2 akkor senki?
[ Szerkesztve ]
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz Racecam #10054 üzenetére
Firefox jelszó-megjegyzés beállításai:
Menü > Eszközök > Beállítások
"Biztonság" ikon felül
"Jelszavak" keret középen
a) "Webhelyjelszavak mentése": ez az összes weboldalon kikapcsolja a jelszavak mentését, ha nincs beikszelve.
b) "Jelszavak megtekintése": Itt nézheted meg a már mentett jelszavakat, és törölhetsz közülük. Ha csak a PH-n nem akarod menteni a jelszavadat, töröld ki itt a már mentettet, utána a következő belépésnél már kérdezni fogja újra hogy mentse-e, mondd hogy "Ezen a webhelyen soha". (Portálonként külön kell elvégezni a műveletet, tehát Logoutra, PH-ra, ...)Az a) és b) közül válaszd ki a neked megfelelő megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz Racecam #10065 üzenetére
Hát hogy tudjad hogy live-ben mit kell majd csinálni, ha rarrinak nem sikerül addig megoldania egyedül
neduddki: Ehh, hát igen. Úgy látom a 300e útiköltség nem csak viccelődés volt. Nem éri meg nyaralni menni oda... max hosszabb időre, meggazdagodni vagy élni A filmek alapján minden este buli a tengerparton, az meg tetszik bár gondolom a filmek ferdítenek valamicskét, mint mindig.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz VladimirR #10073 üzenetére
Hát, igen. Bár azt nem tudom a mesterjelszó (vagy mi) segít-e ezen... IE-t használok, hogy jól megértsem a szintén ezzel harcoló (többségben levő) netezők igényeit
rarri: Akkor ha jól sejtem az a) lehetőséget választottad, és globálisan kikapcsoltad a jelszavak mentését az összes létező oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz Racecam #10082 üzenetére
Hát most nem azért, de ha ide írogatsz, akkor utolsó aktivitás nélkül is észre fogja venni hogy még mindig nem alszol...
Látod, nehéz dolog megpróbálni megfelelni másoknak. Éljen a szabadság! Mindenki vegyen példát rólam[ Szerkesztve ]
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #11414 üzenetére
Én meg is-is. Felkeltem és megyek vissza szunyálni. Na ilyenkor mi van?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #13025 üzenetére
Hiba javítva.
Mellesleg megint kiderült, hogy csak abban bízhatok, amit én magam írtam... gondoltam alkalmazom a JavaScript natív encodeURI függvényét, erre az meg fogta magát, és a valid percent-encode-olt karakterek %-jelét elkódolta még egyszer. Pff...MOD: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz philoxenia #22023 üzenetére
Szerintem szabad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest