Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
mindegyik futarszolgalat rottyon van, de nekem legalabb megjott ma a bringam. most az hogy a rendeleskor dec4-5 volt az estimated delivery date az pont mindegy
az ingyen osszeszerelest + ingyen postat annyira komolyan nyomtak, hogy egy 3x akkora dobozban jott, mint az elozo bringam
a tetejen egy rendes nagykes
a foldszinten ki kellett csomagolni, alig 15 perc volt...
-
nekem ma felfüggesztették a Facebook accountomat, mert szerintük nem tartottam be a cyber security szabályokat.. (wtf?)
Amúgy tényleg nem tudom mi történt, oda kommenteltem pár hír alá egy Nagy Bandó idézetet egy 1992-es kabaréból, majd a napirajzos csoportba be is linkeltem a kabarét mp3-ban a drive - ból. Lehet, hogy ezzel lettem cyber terrorista a szemükben?
Mindegy, volt egy fellebbezés gomb, aztán majd elbírálják, 180 napon belül... de az azért tényleg elképesztő, hogy csak úgy történnek ilyenek, és mindezt egy algoritmus csinálja, és nincs rá magyarázat. És lehet, hogy egy 18 éves account megy a kukába, úgy, hogy nem anyáztam, hanem max ironikus voltam kommentekben.És a legszebb, hogy ez azzal jár, mintha nem is léteznék. Mások nem látnak engem eltűntem mindenhonnan, csoportokból eltűntek a posztjaim, kommentjeim, nincs messenger, amit ott kaptam, akár korábban, meg se tudom nézni.
-
ToBeY
nagyúr
-
-
-
-
Vérboci
addikt
az én étkezésem ott kezdődik, hogy nem reggelizem.

aztán ebédre vagy azt eszem, ami a menü a karikagyárban, vagy egy automatás szendvicset egy másik autógyárban, vagy nagyritkán napi menüt egy kínai büfében, de leggyakrabban semmit.
a vacsora innentől már mindegy is.
szóval az én e.ü. állapotomon étkezéssel nem fog javítani senki. de nem is kell, jól van ez így. -
Vérboci
addikt
hja szteroidok... amióta reumával diagnosztizáltak, folyamatosan szteroid gyulladáscsökkentőt szedek különböző dózisokban. azóta az ilyen légúti betegségek nem léteznek számomra, vagy egy délután kettőtől négyig tartó torokkaparó érzésben nyilvánulnak maximum meg. ennyi előnye van. igaz, hogy cserébe néha járni se tudok
-
BlacKSouL
addikt
Danke
A SWEG RS5 és a DB IRE 50 azonos viszonylaton kompatibilisek? Elvilegy egy menetrend táblázatban vannak. Ha lekésem a 19:01-kor tervezett érkezésű ICE 2400-val a 19:11-es indulású előbbi csatlakozást, akkor a későbbire is érvényes lesz a jegy? Időtartam jegy szerint elvileg másnap 10-ig jó, csak nincs-e valami felár, helyjegy vagy valami amire rá kéne fizetni.
-
BlacKSouL
addikt
Beszélek (sajnos sokat felejtek mostanában), nem vonatoznék ha nem muszáj, de nem volt jobb ötlet a (Bp-ről) Heidenheimbe utazáshoz, a csávó ismerős, de ezt pont nem láttam még eddig.
Nna, beleolvasva a kommentekbe, elképzelhető, hogy a máv japán vasútnak tűnik a db-hoz képest? Lehet hogy se oda, se haza nem érek majd?
Mondjuk az oda az kisebb baj, ha leszállt a gép, valamire csak felszállok, legfeljebb az éjszakás hotelportás enged be. De visszafele ha nem érném el a gépet, azt nem biztos hogy napi rutin nélkül megoldom szombat délután. Vagy a Lufi is igazodik a db-hoz?
Vagy akkor már jobb ha haza se jövök, majdcsak lesz valami munka ott is?
Erősítsetek meg hogy a (sima)casual dress code-ba tényleg belefér a farmer-galléros póló-bőrcipő, sima egyszínű vagy csíkos pulóverrel. Tizenéve nem kellett dress code-os eseményre mennem, akkoriban csak kb.business casual kellett, guglizva meg ezeket dobálja ki. Vagy mi a tól-ig? Ez a minimum, és max a farmer, ing, zakó? Öltöny nyakkendőben a casual-ra már túllő az ember?
-
Spet
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
Ja, szezonja van.... kb. az egész márciusom azzal telt, hogy reggel 5:40-kor jött egy galamb, és odaült az erkély korlátra, vagy az ereszre, és elkezdett huhogni... huhú- huhh..! huhú- huhh..!
Csak, hogy ne tudjak aludni...
Aztán felkeltem, elzavartam, és próbáltam vissza aludni, 10 percre, míg újra vissza nem jött... nem igazán voltam kipihent... -
ToBeY
nagyúr
Én igazán nem akarlak megsérteni,meg mindenki azt hord felőlem amit csak szeretne,de én nem egy acéltokos casio-ra gondoltam,hanem pl Breguet Tradition-ra és felette kategória.
Amire szerintem lehet hivatkozni mint ékszer, technikai remekműre
De lehet én látom rosszul.Mondjuk én nem hordanék ilyet,de azért tetszik.
-
-
parandroid
félisten
Ha nem kezdek el sportolni, a mai napig nem hordanék karórát. A pontos időt megszoktam, hogy ezen nézem, de ez egy sokadlagos funkció, alapvetően a fiziológiai mérések, a mobiltelefonra érkező értesítések azonnali láthatósága, és a sporttevékenységek, mozgásadatok állandó rögzítése miatt hordom. Az is igaz, hogy nekem ez továbbra is céleszköz, eszembe nem jutna gyűjteni, ahogy jön egy új, megy a régi, nem kötődöm hozzá érzelmileg.
p
-
A link a Magyar Nemzetre linkel, ami egy még annál is elborultabb szajtra, ami aztán saját magára (másik cikkre), ami végül sehová. Már az elborult konteós oldal is egy egyetemi tanulmányról beszél, ahol a kutatók a WEFtől is kapnak támogatást.
Ebből lett az, hogy "a szervezet most azt követeli, hogy a kormányok tiltsák meg az embereknek, hogy a saját kertjükben zöldséget, gyümölcsöt termesszenek".
Na elmennek ezek a pcsaba

-
ToBeY
nagyúr
Nem átverés zsebes (lehet jobb lenne) csóró tényleg fletnis erősen...
Elmondta a fél élettörténetét már.
C*vid oltástól beteg lett és lefogyott,majd imátkozott sokat,elment templomban és teljesen felépült.Ezért most mindenkit arra bíztat,hogy imátkozzanak,járjanak templomba és mindenki meggyógyul majd, és minden jóra fog fordulni az életében -
-
-
-
Állami cég veszi át. [link] Naná, hogy megy majd az imádkozás, hát keresztény vagy mifene a párt. Mi mást csinálnának? Jósolni nem tudnak, mert az boszorkányság tehát pogány dolog ami nem összeegyeztethető a kereszténységgel.
# NoLF beírhatsz a vásárlók könyvébe ha mégsem jó az idő.
Miért eddig bármelyik időjós oldalnak, appnak, rádió-tv időjárás jelentésnek hinni lehetett? -
-
parandroid
félisten
Dollárbaloldal kimaradt! Valamint mocskos multik a luxusprofittal! Meg nem baj, ha a lőrinc lop, azt szeretnéd, ha a magyarok pénzét külföldre talicskáznák?!? Legalább itthon marad, abból is épül-szépül az ország. Na jó, esetleg repülőre, meg egy nagyobb jachtra telik belőle, de magyar seggbe akkor is magyar lófasz dukál! Meg különben is, ha a gyurcsány lenne, az még többet lopna! A karácsony meg al-kal-mat-lan!
p
-
tiv83us
veterán
Ez a nem mindegy!!!

ps: Amúgy oly' nehéz elképzelni, hogy a circa 10 millió magyarból nincs 2 jóképű, okos, artikulált 35 feletti személy, akit a többség jobban szeretné, mint Mini Manót! Megértem, hogy az emberek nem akarnak se Dobrevet, se Gyurcsányt, de azért ez már tragikomédia!
-
Néha belegondolok, hogy ha egyszer valahogy a fidesz elveszíti a választást akkor mi fog történni. Szerintem olyan undorító mocskolódás lesz, hogy ha az ember jót akar, akkor újságot, tv-t elfelejtheti és új lendületet fognak kapni az internetes tartalomszűrők.
TV-t nem nézek már évek óta (legszívesebben visszamondanám, de asszony néha néz rajta filmet), újságot szinte soha nem olvastam (max PC-s vagy valami más technikai magazint), internet portálokat eléggé megválogatom, de ez a jövőben további szelektálást fog igényelni. Youtube-ra is inkább kifizetem a havi 1700Ft-ot, csak ne lássam azt a sok szemetet. (Szerintem a telefon cserével a Facebook használatomat is megreformálom. Messenger marad, de Facebook app nem lesz a telefonon.)
-
elképesztően jól csinálják az összes göbbels-i propaganda-fogást.
és nem lehet ellene védekezni, mindenhol belebotlasz, fizetett hirdetésként is. egy hetes hír, hogy 72 milliárdot költött a trollképző (megafon), a mi pénzünkből, szóval örülünk...igazából itt a népet kéne lecserélni, nem is a vezetőket. a vezetők csak a letükrözései a népnek... amíg a nép érzéketlen, gyűlölködő és irígy, addig ez tök normális. tudják, hogy erre van igény.
-
-
Jó darabig én is Mach3-at használtam, de utána váltottam Fusionra, majd Fusion Proglide-ra. Nekem a Fusion nagyon bejött, sokkal jobb érzés volt a borotválkozás. A Proglide-ra váltás már nem volt akkora feeling, de valahogy ennél maradtam.
Viszont nekem ezek a borotvazselék nem jöttek be, csak a hab. -
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a tetejen egy rendes nagykes
a foldszinten ki kellett csomagolni, alig 15 perc volt...