- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
erdey_a #60436 üzenetére
Meg kell valljam "cseh földi barátom" , igazad volt.
Isten lássa lelkem, hogy kerestem, kutattam kisvakondos hajbavalót - mert megjegyzem, még én is szívesen használtam volna-,de valóban nincs. Sehol. Minden más van, de ez, mintha az élet egyik legnagyobb kihívása lenne.
-
Verus
senior tag
válasz
erdey_a #60139 üzenetére
Zengek. Jövőhéten még jobban zengek majd.
Kint voltunk az Októberfeszten, de több cseh sör volt, mint német.
Az egyetlen német sör, amit kóstoltunk, valami hihetetlenül fos volt. Nyilván nem nekünk szánták, nem a mi ízlésünknek. De lett egy szupi kalapom és literes korsó is a gyűjteménybe. Szóval pluszos este volt.
Ráadásul rájöttem, hogy senki sem örök fiatal, lévén már itthon ülök pizsiben.
-
Verus
senior tag
válasz
EQMontoya #60051 üzenetére
Hát igen, sokan nálunk nem figyelnek erre. A múlt héten is kettő delikvens bejött a dögvésze alatt. Nyitott iroda, a mindenre nyitott előnyökkel. Hazajöttem, megfőztem egy húslevest, megsütöttem egy jókora csirkét, nehogy itten rossz asszony legyek. Most meg hívhatom a papot, évek óta nem voltam beteg.
U.i.: tényleg a pap jön a 40 fokos lázamhoz. Ráadásul a dokinéni megaszmondta - "ha magának a torka fáj, az már hólyagos." Óh, köszi!
-
Verus
senior tag
válasz
BlacKSouL #60024 üzenetére
Erről ennyit, hogy mindenki szellőztet... Aha, két napra tettem ki a lábam és rajtam dögvész. Rajtam, aki végig mosolyog és ő a legnagyobb szemét a kollégái között, hogy végéignézi az egész köpködős időszakot. Szerintem - és ezt minden orvosi tanulmányom összegzéseként mondom - nem fogyasztottam megfelelő mennyiségben védőitalt.
Apám meg elképzelem, ahogy sír a sarokban: "Mi lett ebből a lányból?!"
-
Verus
senior tag
Azt tudjátok, hogy ma van a cseh sör napja?!
Elő is veszem az ünnepi korsóm.
-
Verus
senior tag
válasz
erdey_a #59880 üzenetére
Egyébként Prágában, ami a Palladiumban nincs, az szerintem nem is létezik.
Most rágugliztam erre a hajcsat témára, még a haj csehül csak csak megy, de ebben az összetételben már nem igazán. Kicsit foghíjas a tudásom hozzá, soha nem kellett hajcsatot keresnem.
Egyébként hajgumi létezik, azt már találtam, meg ezernyi mókás Krtek cuccot.
NoLF: Na, neki a testvérére gondoltam, a Pivohalléra. De akkor majdnem talált, fél pontot ért.
Montoya: Oda még soha nem evett a fene, mit csapolnak ott?
-
Verus
senior tag
válasz
erdey_a #59877 üzenetére
A Gambrinust én is nagyon szeretem. Bár nem egy "bonyolult" sör, de munka után a legjobb. Sparkys-ban nézted? Ott mintha millió Krtek cuccot láttam volna. Bő két hét múlva megyünk egy morva útra, megnézem azt a hajbavalót, lennie kell.
Sőt, arrafelé volt még egy nagyobb játékbolt, ott külön Krtek részleg volt.
Montoya: Brno és környéke tényleg baromi jó, ha igazi cseh életérzés kell, akkor inkább oda, mint Prágába.
Brno gyakorlatilag egy kis Prága, kevesebb turistával, nincs tömeg, sokkal több helyi élménnyel.
NoLF: Buda és pincehelység?
Hirtelen ez ugrott be, ami kicsi és ami fölött lehet lakni.
-
Verus
senior tag
válasz
erdey_a #59872 üzenetére
Pedig a csapolt sört össze sem lehet hasonlítani a boltival. Van egy nagy kedvencem még Prágában, az u Pravdu. Nagyon jó a hidegtál, a disznó, a kacsa, már össze is folyt a nyál a számban.
U.i.: Ha esetleg látsz szép Gólmet, nem hoznád haza nekem?
Kukuc: Zlín - Kromeriz - Brno vonalon le lehet azt dolgozni 22-24 koronára is.
Imádtam azokat a kis cseh városkákat. Pláne úgy, hogy sokszor a csehen kívül semmilyen más nyelven nem lehetett kommunikálni.
Ohh és a két macska, legendás prágai hely, olykor elő zene van, sőt magyar zenész előfordul ott.
És nekik saját sörük van, ami finom is!
-
Verus
senior tag
válasz
erdey_a #59868 üzenetére
Uhhh, ott kettő jó is volt (meg gondolom még több is, csak ez a kettő lett tesztelve). Az egyik a kis oldalon volt az Újezden. Carmelita: [link] Itt baromi jó pizzát ettem.
A másik pedig a Pizza Colosseum, weblapot hirtelen nem találtam, de ez az IP Pavlován van. Itt pedig az olasz halleves vitte a prímet.Sörözőkkel könnyebben menne az ajánlás, kultikus helyekkel mindenképp!
-
Verus
senior tag
Felkaptam a fejem a nosztalgia szóra
-
Verus
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #38555 üzenetére
Én korrekt cégeket ismerek, legalábbis mi korrektek vagyunk. Nem szúrúnk ki senkivel. legjobb tudásunk szerint bánunk az alkalmazottakkal. Tiszteletben tartjuk a jogaikat és nem elnyomóan alkalmazzuk a cég mint munkáltató jogait. Európai színvonalra kell felnőni mindenképpen, mert különben elfordulnak a cégtől az emberek és hiába van munka ha nem tudjuk elvégeztetni.
Csak egy gondolat: Mindenki végezze el a kötelességét és csak utána hozakodjon elő a jogaival. Szerintem legalábbis, mert ha nálunk a köteleségét teljesítette, akkor gondja nem lehet.werttzui: Ezt én nem így érzem. Sokat kapok a mostani munkahelyemen. Barátok lettünk a kollégákkal, a főnök sem az az uralkodó fajta, sőőt baráti. Kis cégnél ez lenne a normális. Meg a nagyobbaknál is. Sokat nyerhettem/nyerek munkavállalóként itt és sokat is köszönhetek a cégnek.
-
Verus
senior tag
Kááááávééééééééééé
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Olyan fitt vagyok hogy az nem is igaz -
Verus
senior tag
válasz
VladimirR #38421 üzenetére
Hűűűű hallod tudom. És én a Szirma alatt Szirmabesenyőre gondoltam. Igazad van, félreérthető. De nem tudtam hogy ilyen közel van.
Igen a Castrolnál jobbra, tudom én, sokat járok én arrafelé. Osztálytársam is lakott ott. Csak érdekes volt, hogy ilyen közel van, nem gondoltam hogy csak 2 km kb. -
Verus
senior tag
Mi ez a harciszellem itt ma?
-
Verus
senior tag
Valaki vágjon már rá a kezemre hogy ne írjak annyi butaságot.....
Köszike -
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Nincs olyan részem ami ne fájna. Jó hétvége voltCsapos: Neeeem, a lakásfelújítás volt a ludas.
-
Verus
senior tag
Hm....Kiadok egy minőségi iratot egy nőről.
Mert kérték, hogy hivatalból dobjunk ki egyet
Csakis az ISO 9001 alapján
-
Verus
senior tag
Szép, jó napot Offolók!
Szia Bárányka!
Majd megnézemSzevasz Bátyus!
Hát dolgozni is kell meg tanulok németül vagyis frissülök -
Verus
senior tag
válasz
BlacKSouL #37443 üzenetére
Ahogy már említették is, hogy szülés utáni korrekció az rendben van, szerintem is így van. Meg ha annyira nincs megelégedve magával a hölgy akkor egy minimális nagyobbítás is belefér. Én azt nem találom szépnek, ha két nagy gömböt látok szembe jönni az utcán vagy bárhol. Természetesség mindenekelőtt, én ezt vallom a korrekciós műtétekkel kapcsolatba. Én mindkét oldalt ismerem, azt is aki híve ezeknek a műtéteknek, azt is aki pedig nem. Végülis megértem mind a két oldalt, ha neki a mű kell akkor az, kinek a pap kinek a papné.
Tim: Nekötekegyé
-
Verus
senior tag
válasz
ladybug #37431 üzenetére
De miért nem jó a természetesség? Jó tudom, nem "trendi", mert manapság már ez a módi hogy átszabatjuk magunkat. Érdekes nagyiék korában mindenki szép volt és jó volt ahogy megteremtette a jóisten. Most meg a nők legalább fele azért szabatja át magát hogy másoknak tetszen és ez a nem mindegy, mert nem magának inkább másoknak. Milyen az utcán szaladgáló "mai trendi nő"? Tökéletes alak, tőkéletes arcvonások (segítséggel persze), tökéletes barna bőr, tökéletesen álló haj.....Tökéletes minden, legalábbis azt hiszik. A túl "megrajzoltság".
Black: Pont ezt mondom, nem magának akar ezzel tetszeni hanem meg akar felelni a trendi hullámnak és másoknak. Sok olyan férfi van aki igenis megmondja a nőnek hogy csináltasson nagyobb melleket vagy akármi is legyen az.
Szerintem fontos a természetesség és mindenki úgy szép ahogyan megteremtették. Valakinek biztosan Ő is egy csoda. Csak meg kell találni a párját. Nem egyszerű történet, de működik. És egyébként sem a külső alapján kell megítélni valakit, de sajnos ez mindig is így ment és így fog menni.Áááá, ma bajom van a világgal úgy érzem...
-
Verus
senior tag
válasz
BlacKSouL #37417 üzenetére
Soha nem értettem a szájfeltöltéseket....A legtermészetellenesebb dolog. Mert oké, csináltassa meg a melleit a nő aki nincs vele megelégedve, azokat azért már eltalálják, persze ésszerű határokon belül...Azért nem véletlen hogy akkora az a száj amekkora, a természet azért elég arányosan dolgozik.
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
Guten Tag leib Benutzeren!
-
Verus
senior tag
Már van nekem is
Bubu: Konektíng mi?
Ja és csinálj már Te is egy olyat mint én, csak Bubusat -
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
Azon gondolkoztam, hogy nem gáz ha valakinek van egy ilyen izéje és csak egyedül ír bele folyamatosan?
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia #36801 üzenetére
Nem, a falak
De csak az egyik szobába.
Meg persze a függönyök. Jajj olyan szép narancs függönyt láttam, majd' elájultam. Ahogy esik rá a fény a narancs különböző árnyalatai jönnek elő.
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia #36792 üzenetére
Én szeretném a gyékényes megoldást, mert nekem az nagyon tetszik. Létezik kifejezetten ilyen bútor is, csak most a költséghatékonyabb végét kell megfognom a dolognak meg egyébként is jobban becsüli az ember a kétkezi munkáját.
Ez még úgyis csak jövőhéten kerül sorra, most festés pingálás. A színnel is bajba vagyok, narancs, de hogy mégis milyen pontosan arról még nem született döntés.
Vááááá
Mi a címe annak ami most a Slágeren megy?????
Hát nem mondta meg a bemondófijú -
Verus
senior tag
válasz
philoxenia #36785 üzenetére
Végülis ahogy most nézegettem, létezik megfelelő méretben. Ilyesmire gondolok egyébként [link].
Bubu: Hát ezt is meg kell vitatni valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest