Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Te jó Isten, hogy milyen figurák vannak: [link]

-
Bubu79
addikt
válasz
Csyppa
üzenetére
Voltál már tisztogató kommandós? Na ugye...
Ki tudja mi a széria felszerelés náluk - nagy kaliberű lőfegyverek, gyalogsági páncél, skuló hegyek, meg pár marék nyugtató és némi tena lady, az esetleges problémák kiküszöbölésére - emellett akár hátulgombolós nadrágjuk is lehet
Olyan vagy

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akarsz róla beszélni?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fú ezt utálom - mindig csak választani, meg dönteni...

Választottam - bedöntök egy seritalt

föccer: Szeretnéd, hogy büszkék legyünk Rád

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Öööö - vén vagyok, mint az országút - kezem már remeg ( ennek azért akadnak előnyei is
), hangom reszketeg és szeretek zsörtölődni 
VoDa: Most hogy mondod - tényleg - a képeken, amiket beraktál parkettás terem volt - de akkor hogyan gyakoroljátok az eséseket, ha nincsen szőnyeg? Gondolom nem veritek össze Magatokat a parkettán

-
Bubu79
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Nem, dehogy - csak beugrott, hogy sűrűn megfordulsz ilyen jellegű szőnyegen

#38759: Merthogy? Nyári szünet van és azért nem lesz edzés, vagy történt valami

Retro11: Látod - nem tanulnak - pedig már említettem volt, hogy a medve nem játék - de hát ezeknek beszélhet az ember - izé mackó...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Az a baj, hogy a Nők vagy csúnyák,
Vagy szépek és buták...
De ha szépek és okosak is egyben
Nem állnak szóba velem..."De mér' jutott ez fejembe?
Mindegy - nem rossz a KFT ( Elizabet ) 
Mellesleg még az is előfordul, hogy akadnak kivételek

-
Bubu79
addikt
válasz
Daemon09
üzenetére
Ha már kocka oldalon kérdezősködsz: gép általános felépítése, kitérve az egyes alkatrészek feladatára. Ha kevés, ki lehet térni az operációs rendszerre is - miért van rá szükség, mi a feladata...
De szerintem elég lesz az alkatrészekről lelkendezni

Lord Zero: Eszem a húsodat, de segítőkész Vagy

BE:

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jaja - szép nagy csücsül a nyakamon - elmenne kisebbfajta víztoronynak is

Lord Zero: állítólag igen - egy dologra kell csak figyelni: mindig legyen Nálad törölköző... Bár ha jobban belegondolok még az is mellé kívánkozik, hogy a Vogonok pocsék költők, tehát nem árt, ha az ember nem akarja meghallgatni a költeményeiket

Verus: Mostanra a nap is kisütött

Mod:

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Konkrétan

Azért időnként zavarbaejtő látni némelyiket - egyszerűen vannak csajok, akikről alig lehet eldönteni, hogy kb. mennyi idősek is lehetnek - hihetetlen, hogy némelyik hogy néz ki már 14-15 évesen
Kis kence, raklap festék és simán kinéz öt évvel idősebbnek is - és nem restek használni ... -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Öööö - akár az is lehet, csak ki kéne deríteni, hogy mi az extra és mi a fő termék...
Veszel egy távlökőt, amihez kapsz egy M6-os bimmert, vagy veszel bimmert, amihez kapsz egy távlökőt... Bár ez utóbbi tűnik reálisabbnak, én mégis az utópisztikusat preferálnám

Itt a nyár - verőfény, napsütés és falatnyi kis szoknyácskák, még kisebb topokkal párosítva formás idomokon ( meg amorfokon is helyenként, ezek a példák kijózanítólag tudnak azért hatni
)
Az ember csak áll és bámul - egyenesen rá a világ szépségeire
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az M6 metál bordóban szép igazán, a kéket elképzelni sem tudom

Távlökő - ez már alakulgat

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem rossz megközelítés ez sem, de segítek mégegy kicsit: Egymagadban csak nyűg hatása, párban viszont hosszasan élvezheted áldásos hatását

Mellesleg tőlem kérded? Te szeded...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kicsi, kék, hosszúkás, gömbölyded formája van és csökkenti a vérnyomást az agyban?

-
Bubu79
addikt
"Kihalt minden, zene se szól
Nincs Beethoven, nincs Rock&Roll..."Mindenki kidőlt, én szedek itt egyedül Béres cseppet?
Pálinkás jó reggeltet

-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha ez a hűtőd, akkor kéne bele pár doboz sör - ha a szíved, akkor azt nehezebb lesz megtölteni sajna...
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Öööö...
Az nem "szép, zöld gyep" volt inkább?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Addig ne tarts egyik baltától sem, amíg azt nem látod, hogy a fejed felé tartanak

-
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Előző hsz-em utolsó sora

Miért lenne evidens, hogy náluk is csak az épelméjűek juthatnak megfelelő pozícióba? Egy külföldi leánycég igazgatása akár büntetésnek is felfogható számukra, hiszen pontosan tisztában vannak ők is azzal, hogy nem várhatják el ugyanazt, amit otthon...
Japánban tudtommal nagy hagyománya van a tradícióknak, a kapcsolatok is hasonlóan alakulhatnak, mint nálunk - ez betszi ide az unokaöccsét, az meg amoda a fiát...
De valahogyan mégiscsak létrehoztak egy jól pörgő gazdaságot a 2. világháború zakója után

-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A gond talán az lehet, hogy két teljesen eltérő mentalitású nép képviselőinek kellene együtt dolgozniuk úgy, hogy csak az egyik félnek kellene alkalmazkodni a másik munkastílusához.
Más a magyar munkamentalitás és más a japán is - míg előbbi kicsit szabadabban kezeli talán az egyén szabadságát, benne a lassú víz partot mos jelleggel, addig a japán hozzá van szokva, hogy a kötött udvariassági formulák mellett a határozott, precíz, termelékeny munkavégzést várná el - abban a formában, amit otthon megszokott.
Szinte kizártnak tartom azt, hogy a két mentalitás valaha is közeledjen egymáshoz, hiszen más a kulturális alapja mindkettőnek.
Azt hiszem abban azért egyet érthetünk, hogy bármennyire is rabszolgatartónak és egyén rombolónak tűnik is a japán munkamorál, hatékonyságban nincsen párja a világon - talán csak a kistigrisek között. Érthető, hogy megpróbálják a világon mindenhol úgy kezelni - ha úgy tetszik dresszírozni - a munkavállalóikat, ahogyan otthon szokták.
Európai ember számára ez valóban megalázó lehet.
A spórolás ilyen formái, amit említettél nem hiszem, hogy egyedi jelenség lenne - számos példát tudnék említeni én is a hiábavalóan kidobott pénzre, pedig én német tulajdonú cégnél dolgozom...
Ja, a hülyeség pedig nincsen nációhoz kötve, internesönel

-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szörnyű, borzalmas, égbekiáltó, félelmetes...
P.s.: A világ elleni merényletet el is felejetettem, pedig az is passzol még a felsorolásba...
Verus: Ez úgy van, hogy a nagyok is szeretik kiszivárogtatni, hogy készülnek valamire, hogy jól ráijesszenek mindenkire - mi kicsiben kezdjük ugyan, de hát valahonnan csak kell indulni, ezért hát a reklám

-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Az biztos, hogy nagyon tud fájni időnként ahogyan a helyükre kerülnek a dolgok - de alighanem nem Neked kell elmagyarázni ezeket a dolgokat

-
Bubu79
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Te is fiam Bluetooth?

Lőttek a négyzetméter sörödnek, apadjon ki a májad

#38528: Jaja, ismerős a mendemonda

Cs.Orsolya: Terka nénit meghagyom Pistabának, ha nincs Eszmeralda, akkor nincs miről beszélnünk
Akadós csapágyaidnak jót tenne egy csontkovács - egyeztess Neduddkival, hátha helyre tudja rakni őket
NoLF: Ez a versike rémlik kölyökgólya koromból, már akkor is jót vidultam rajta

-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Marcsi nénit már kisajátította Robi, én valami egzotikusabbat kérek - Eszmeralda nincsen?

Egyébként is - mi rozzant vénemberek tartsunk össze

-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
"Hátamon a púpom,
Megbékélnék vele...
Ha tudnám biztosan,
Hogy én vagyok a teve."Írta Laár András verse

ZakRob: Marcsa néninek nem Marok a vezetékneve?

-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Egyik sem - próbálja kihúzni a gyufát és megint tatázik

De rossz lóra tett - fitt vagyok! Szívem erős, karom bátor, én vagyok a Terminátor
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Élcelődés csupán - így alig 30 évesen még remélem ván pár évem
-
Bubu79
addikt
Nem lenne rossz a tejszínhab - de sajna azzal most nem készültem, úgyhogy a szokásos lesz - igazi fekete, beoltva egy bögre macskabenzinbe és persze némi cukor is jár hozzá, hogy édesebb legyen

ZakRob: a bácsi (
) megvan még - kicsit öregen, kicsit sántikálva, kicsit kialvatlanul ugyan, de a szemteleneknek még így is a hátába tudja dobni az egykezes turbóküllőjét ( bot )
Helyzet egyébként?
Cs.Orsolya: erre speciel én is kíváncsi lennék - de voltam már tata is
Tőlük kéne megtudni 
-
Bubu79
addikt
Üdvözlet a Föld nevű bolygón

Hogy mi mindenre képes egy hibás megszakító... Tegnap leoltoták a villanyt a fél vasgyárban holmi mellékapkodás miatt az illetékesek - emiatt akadt kis dolgunk nekünk is - bár felénk egészen lightos volt az üzemzavar...
Az egyik külsős telepünk felé hajtván az autóval rámtört a felismerés, hogy egészen hangulatos horrorfilmeknek adhatna otthont a vasgyár - a díszlett adott, egészen Doom-os feelingje volt az éjszakának

Itt-ott vidám lángocskák ( cirka négy méter környékiek ) szöktek az ég felé ( kokszoló mű ), máshol a kürtőkből kiáramló gőz festette horrorisztikussá az éjszakai eget - volt egy hangulata a dolognak
Eh - üdv Kiscsikó - ez persze nem válasz akart lenni, hanem új hsz

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem ihatnak - ezért szokták vénásan bekötni

Tim82: Így-így - veszett egy világ ez a medvebocsok számára

-
Bubu79
addikt
válasz
Retro11
üzenetére
Már kinéztem a pikkelyes bőröd helyét a falon - és elkészültem a kard élezéssel is, úgyhogy a helyedben gyorsan keresnék egy atombunkert, azzal talán nyersz egy kis időt...

Kicsi Huszár: Te is sorra kerülsz a tatáért...

Verus: Azt hiszik van esélíük egy vérmedvével szemben...

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akinek nem inge, nem veszi gatyára

Verus: Mi baj?

Mod: Mert kimoderálták és most a kaptárban nyaral

-
Bubu79
addikt
Azért ne ezt vegyük már alapnak - beteg, idióta emberek mindig is voltak és lesznek...
Persze jó lenne őket még pólyás korukban kiszűrni - de ha egyszer nem megy, hát nem megy.
Az viszont fura, hogy senkinek nem tűnt fel a környezetükben, hogy ilyen indulatok lapulhatnak meg a mélyben...#38361: Szerinted normális ember fejében megfordul komolyan, hogy agyonver valakit, csak mert összevesztek?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Vajon mit ropogtathatott a bácsika?

Igazi különlegesség - fehérjedús fagylalt, ropogós ízeltlábú betétekkel - nagy ínyenc lehetett az öreg
-
Bubu79
addikt
Tyű azannya - micsoda kajaszag lengi be az OFF-ot - mindenki mesterszakács?

Szép estét

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szerencse, hogy linkelted - nem kell hogy megvádoljalak plagizálással

-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Öööö - akkor nem ez volt az, amit csináltattál... Összekevertem...
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hamar meguntad

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem gyenge... Ilyen nyelvtechnikával biztosan népszerű volt az öreg suttyó korában

-
Bubu79
addikt
válasz
ZakRob
üzenetére
Ugyan dehogy nem - egy bájos pillantás, egy kedves mosoly és már csak azt veszed észre, hogy fáj az arcod, miközben a hátaddal a flasztert támasztod

Papó? Hát ezt érdemlem én? Az egyik tatázik időnként, a másik papózik én meg kezdem elhinni, hogy alig fél lábbal a sírban, 90 évesen tényleg öreg vagyok

-
Bubu79
addikt
Hűha - ha egy kis mázolás ilyen energiákat szabadít fel Benned, bele sem merek gondolni vajon más mivel járhat

Pálinkás jóreggeltet Mindenkinek

ZakRob: Neki nem is kell feltétlenül nagyot adnia - elég ha a fal adja a másikat

NoLF: Hamarosan megkapod, hogy dehát annak nincs is íze, meg hogy hamar megéhezik az ember utána, de én egyet értek, az biza nem rossz kaja

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem mondod? Mehetek gályázni

Ég Veletek

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Sűrűn csinálnak Veled ilyesmit? Mert ha igen, elkezdhetnél gyanakodni, hogy valami nem stimmel körülötted

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Bizonyára nagy gonddal telepítették Neked, odafigyeléssel és szeretettel

#38117: Nem ér meg egy ötméteres hálókábelt a cég Neked?
Retro11: Ólmot mi? Azzal nehéz gyorstüzelni nyelestojásba töltve

Ja és a halak jók - nem beszélnek vissza, nem piszkítanak a szőnyegre, ráadásul a macska is szereti
Bash: Én egyszerű ember vagyok, nem dolgozom otthon, így elég egy gép és egy monitor is

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ááá, ez nem ilyen egyszerű - csak az egyik monitorkedvelő, a másik jobban preferálja a radiátort...
Tim82: És ha tudnád milyen élesek a karmai
Bash: Az asztal bírná és el is férne, de nem tervezem a dupla monitoros rendszer kiépítését itthonra

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Megvan a varázsa a dolognak, az biztos...
Hajnal kettő körül jön egy mélypont, amin ha túl van az ember, akkor már kibírja reggelig, ha pedig nem bír vele - nos hát akkor sincs gond, mert felébresztik a kollégák, hogy nem tudnak tőle aludni

Tim82 #38090: Ezt vegyem úgy, hogy elmehetnék már a 3,14csába?

nike_: Majd igen, de még nem

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Épp készültem beírni, hogy szia topikgyilkos Egyfejű, erre Lord Zero megelőzött és meglőtte piszkálódásom tárgyát azzal, hogy postolt

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- ha minden igaz - cavinton?

"