Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Félretehetsz egy pár kisebbet, denevéreset.

Erről jut eszembe, Krk-n ettünk félig átsütött marhahúst, steak-nek annyira nem mondanám, mert szemüveglencsényi átmérőjű hússzeletek voltak, de az átsütés előírás szerint volt. Beleszúrtam a villát, és mikor kihúztam, a vége picit piros volt. És mikor megvágtam a késsel, akkor olyan félig olajos, félig véres cucc folyt ki egy kevés. De a felülete finoman szépen át volt sütve, és fűszerileg is rendben volt. És a čevapčica viszont valóban egy jó kaja, majd mindjárt töltök is le receptet, mert előbb-utóbb össze kéne ütni egy pár rudacskával. A nagy túrán meg elég sokszor ettem Boszniában is, meg Montenegróban is vagy vegyes grillmixet, vagy amolyan ''hamburgerhúst'' ami valójában helyi módon elkészített és fűszerezett grillezett darált hús, de nem fasírt, nem čevapčíči, nem hamburger, szóval csak simán jó izé.
Amúgy hogy mondják angolul egy emberre hogy montenegrói? mert van croatian, serbian, bosnian, de ...? mert eddig lehettek volna serbians, de egy ideje hivatalosan sem, és ha őket kérdezzük régóta nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik
- OLED TV topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Witcher topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest