Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Félretehetsz egy pár kisebbet, denevéreset.

Erről jut eszembe, Krk-n ettünk félig átsütött marhahúst, steak-nek annyira nem mondanám, mert szemüveglencsényi átmérőjű hússzeletek voltak, de az átsütés előírás szerint volt. Beleszúrtam a villát, és mikor kihúztam, a vége picit piros volt. És mikor megvágtam a késsel, akkor olyan félig olajos, félig véres cucc folyt ki egy kevés. De a felülete finoman szépen át volt sütve, és fűszerileg is rendben volt. És a čevapčica viszont valóban egy jó kaja, majd mindjárt töltök is le receptet, mert előbb-utóbb össze kéne ütni egy pár rudacskával. A nagy túrán meg elég sokszor ettem Boszniában is, meg Montenegróban is vagy vegyes grillmixet, vagy amolyan ''hamburgerhúst'' ami valójában helyi módon elkészített és fűszerezett grillezett darált hús, de nem fasírt, nem čevapčíči, nem hamburger, szóval csak simán jó izé.
Amúgy hogy mondják angolul egy emberre hogy montenegrói? mert van croatian, serbian, bosnian, de ...? mert eddig lehettek volna serbians, de egy ideje hivatalosan sem, és ha őket kérdezzük régóta nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Nintendo Switch 2
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest