Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #2575 üzenetére

Akkor rám nem hat a friss levegő, mert azon túl hogy gyerekkoromban rengeteget voltam a Mátrában nagyanyáméknál, itt a városunk völgyében is mindig elég tiszta a levegő, elég huzatos a környék. De egy jó 8-10 centi plusz magasságnak örülnék, amit nem kaptam meg. Kispórolták belőlem. Illetve most épp centi helyett kilóban van rajtam :) De az még több is mint kéne. De már 3 kiló így is elszublimált nyár óta. Most pl a kaja emlegetésére úgy korog a gyomrom, de tudom hogy este 6 után enni nem épp szerencsés, fene akar éjszakára sok félig emésztett kaját a gyomrába. húú, emlékszem régebben mikor egy-egy péntek esti etilfogyasztás után hazaestem éjjel 1 után, és még ki volt téve a 3 tepsi frissen sült pogácsa, és egy jó 3/4 tepsivel megajándékoztam emésztőrendszeremet. Bele is keményedett a gyomromba reggelre. De ilyenből a legjobb az volt, mikor eléggé bepiálva jöttem haza, és részegen kajálni óriási, de annyira kész voltam, hogy a kajába is belefáradtam, és reggel egy negyednyi féligrágott pogácsával a pofazacskómban ébredtem :D

Aktív témák