Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
[destruktív, antiszociális üzemmód]
Hát igen, piszok szerencsés vagyok, mint a múltkor a másik csajjal, szerintem emlékszel; kicsit kurvanagy divat lett mostanában ez a szarok inkább rád, minthogy őszintén megmondjam hogy nem érdekelsz, és majdcsak leesik, oszt' rájössz. És úgy tűnik nem kor és környezetfüggő, mert akár falun lakik, akár Pesten, akár 19, akár 24, úgy tűnik ez nagyon jól működik náluk. Ennyire félreismernék embereket? Ennyire naív lennék. Ennyire alamuszi szemétláda mindenki aki elsőre rendesnek tűnik? Ennyire alattomosnak kell feltételeznem minden szembejövőt, csak hogy ne érjen csalódás, max pozitív?
Mondjuk valóban, sokkal hatásosabb ha semmit nem mondasz, mintha őszintén nemet. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Bocs hogy Neked fakadok ki, de amint azt írtam, most eléggé antiszoc. leszek egy ideig.
[destruktív, antiszociális üzemmód]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest