Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Iszok. Ha általában iszok. De iszom valamit.Az alanyi és a tárgyas ragozás a különbség. Az más kérdés, hogy divat volt a tárgyas alakot használni, mert azt előkelőbbnek gondolták. Egy időben elterjedt a -suk, -sük a közbeszédben, akkor léptek fel ellene, de persze szokás szerint átestek a ló másik oldalára.
-
-
tildy
nagyúr
Ala nature win xp eng. SP-k nélkül.
------------------------------------
Sírásom oka pedig a fájdalom amit érzek.Az elszakadás fájdalma. Nem akarok elmenni, én itt akarok maradni.
Ma dolgozom utoljára a világ legjobb munkahelyén
na jó, fogalmazzunk úgy , hogy a legjobb munkahelyen ,ahol valaha dolgoztam ... -
Kazimír
őstag
-
Retro11
senior tag
venember83 , Makaveli , yetike , Kazimír , Pacák nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Tehát akkor visszafelé jegyet nem csak helyjegyet kell vennem.A jegyen 03.24. idöpont található mint érvényesség lejártának ideje, addig is utazhatom vissza ezzel a jeggyel?
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségeteket!
yetike : én úgy tudom a nyugatira
! erről van szó. feb 25. 8:08 560 HAJDÚ IC (Miskolc-Tiszai pu. - Budapest-Nyugati pu.) A miskolc az mi akar lenni?Üdv. Retro11
-
bolondember
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
-
poffsoft
veterán
Te nem tod, milyen a rántott borda parasztosan?
'mikor a pincér csöpögő orral, könyékig a krumpliban két méteről dobja eléd: NE! Zabájjá, b.meg!!!'
Mire vágsz fel? nekem meg kifordított szárú fekete tszcs gumicsizma volt a jelem, a bekecsemet meg a féltábla szalonna mellé akasztották reggel....

tildy, yetike: szerintem meg kellett fogni a csövét, az a legnagyobb baj....

'Rohadjon meg az a marha, aki először vasat tett a fára....'
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jobb ha nem is nezem at oket, ennyi aranyos kolok egy helyen...