- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem veszem magamra, mert tudom, hogy nem nekem szántad, csak leírtad a véleményedet, amivel teljesen egyetértek.
Én egyenes, őszinte embernek vallom magamat. Mindig is ki mertem mondani a véleményemet, ha pozitív, ha negatív jellegű volt. Emiatt sokan megsértődtek, sokan elgondolkoztak, aztán mégiscsak barátok lettünk. Nem az a barátság, nem az a szerelem, ha csak kápráztatjuk egymást, ha olvadozunk egymásért, és nem vagyunk hajlandóak kimondani, megvitatni, ha probléma van. Mindig is igyekeztem szembenézni a problémáimmal, és ha vki megbántott vagy megbántottam, minél előbb meg akartam beszélni vele a dolgot. Hogy miért? Nem, nem nyalizásból. Csupán azért, hogy tiszta lelkiismeretem legyen. Nem tudok csak úgy elsiklani dolgok felett. Most is van pár befejezetlen ügyem, amik ugyan apró dolgok miatt nem működnek, de bánt.
Nem tudok csak úgy nem válaszolni e-mailekre, privátokra. Akkor is, ha nagyon bizalmas dolgokról van szó, akkor is, ha éppen nézeteltérésem van vkivel. Gerinctelenségnek tartom, egy alamuszi megbújásnak. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Megértem, hgy besokkaltál, hiszen sokat nyomoztál, kerestél ezután a lány után, és még csak lehetőséget sem ad, hogy megismerjen, véleményt alkosson rólad.
De hidd el, hogy nem veled van a baj, és remélem ez nem is merült fel benned.
Adj pár hetet magadnak, de ne többet, mert elmerülsz a ''gonosz a világ'' szindrómában.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- S21 256/8 dobozában
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Adj pár hetet magadnak, de ne többet, mert elmerülsz a ''gonosz a világ'' szindrómában.