Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[*]
Csak a saját viselkedésed tudod módosítani közvetlen akarattal
A sikeres nőstény/hím kapcsolatok zsigeri őszinteséget kívánnak. Ne játssz.
Mindkettő igaz, ugyanakkor kissé ellentmondásos.
Tehát ha őszinte akarok lenni, akkor nem szabad megváltoznom, a görcsös megváltozniakarás, vagy a valódi énkép szebbnek-jobbnak láttató álarc mögé rejtése időzített bomba. Ugyanakkor a jelenlegi viselkedésemmel, jelenlegi énemmel nem érem el céljaimat. Akkor erre a sorsra vagyok ítélve?
Nekem ezek a korlátaim?
Nem önmagától bunkó vki. 2 szereplő kell hozzá minimum...
És ha én nem adok rá okot? Vagy ha soha nem tudom meg mi volt az ok amit adtam? Akkor mivel én nem voltam hibás, másban meg nem érdemes keresni, akkor majdnem 22-es csapdája.
[*]
mod: Nem ismerhet(t)em én apukádat?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ezek a korlátaim?