Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[*]
És ha már eleve azzal zárod ki a lehetőséget, hogy valaki referenciaszemély lehessen, hogy nem válaszolsz neki? Gyakorlatilag esélyt sem adsz. Esetleg nem lehet hogy inkább egy huszárvágással zársz le valamit amit nem szeretnél folytatni? Nem pedig hagyod csak úgy elvérezni? És akik később rádpróbálnak azoknak hányadik próbálkozására reagálsz? Vagy meddig hagyja az ember pihenni a nem válaszoló felet? Egy hétig? Egy hónapig? Egy életen át?
Nekem most az a fő bajom, hogy ezt egymás után ketten is eljátszották, az elsőt is bántam ugyan, de a második sokkal jobban bánt.
[*]
fokukac: és ha minden ilyen eset után megszégyenítem, pellengérre állítom az illetőt? Akkor sem kapnak észbe? A kapcsolatnak már úgyis lőttek, emberileg onnantól már nem fogom tisztelni tehát a legsötétebb énemet is odaállíthatom, nem érdekel. elég ha az illető egy életre megjegyzi. Én nem nyerek vele, legfeljebb a büszkeségemen esett csorba kap egy kis megnyugvást.
Azért mindent a nők se engedhessenek már meg maguknak..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest