Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[irtó gonosz mód]
Most találtam egy jó kis sms-t nagyon ide passzol , lehet hogy ezt kéne neki megírnom?:
''Rég hallottam rólad te szép magyar tarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka. Sajgó segged likát ápold hideg jéggel, és ha nem volt elég, ku**sd magad széjjel!''
Vagy rögtön a következő:
''Mióta vártam és vártam, de csak nem jött üzenet, rájöttem hogy csakis tőled lehet;))''
[irtó gonosz mód]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Erre is gondoltam már, de az akkor lenne jó, ha látnék rajta egy kis hajlandóságot. Ha elhihetném, hogy őszintén örült hogy megtaláltam. Amúgy meg lehet hogy ez lesz a vége. Rontani nem ront, és akkor legalább rólam senki nem mondhatná hogy nem voltam teljesen nyílt és őszinte. De ez még nem most lesz. Most még megint várok. Vasárnap éjszaka óta hagy emésztgesse csak azt, hogy találkozni szeretnék vele. Még a végén megfekszem a gyomrát.

Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple MacBook
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most találtam egy jó kis sms-t nagyon ide passzol , lehet hogy ezt kéne neki megírnom?: