Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ja hogy nem vehetem az egyenlítői átlagsugarat, hanem minden egyes ponton meg kell néznem hogy ahhoz képest hány méterrel tér el a felszíni magasság? Vagyis a felszín feletti egy méter az akkor hegynek fel, völgybe le? Figyelembevéve a szakadékokat, meg egyéb marhaságokat is?
Thrawn: Én a 6 378,137 km-es egyenlítői sugárral számoltam, és a pi kb 5 tizedesig
-
FehérHolló
veterán
-
venember83
nagyúr
Vegre egy kis plusz info, koszi, jo tudni, bar ismet kisebbsegbe kerultem, de ez van... Azert nem az igazi, h inkabb a balosoknak van tobb pozitiv agyi tulajdonsaguk...
A mi kis Jancsink vajon merre latta? Ja, o nem latta... Kulonben neki fizet valaki, hogy minket szorakoztasson, vagy sima onszorgalombol teszi? Esetleg EU-s tamogatasban reszesul a szorakoztatasert cserebe? 
djtoomi: Felulsz a bringadra, megkozelited a szervizt/electro world-et, berontasz, csapkodod az asztalt, fogyvedokre hivatkozol, panaszkonyvet kersz s addig nem tagitasz mig nem kapsz cserekeszuleket vagy hasonlo ertekben uj monitort. Aztan mivel bringaval mentel megfogadva az en tanacsom, szadra veszed jeles felmenoimet s egyik kezedben a monitorral, masikban meg a bringaval hazagyalogolsz. Indulj most, mig ideges vagy, nyugodtan mar nehogy elmuljon az erelyesseged
Mit szolsz? 
-
KrAt
veterán
Hát nem

Jut eszembe: de békésen döglök a TV előtt, erre csörög a telóm. Mondom dejó, biztos az erősítő miatt hívnak, ismeretlen szám, mondom stimmel. Felveszem, erre vmi csávó az RTL klubtól
Há' mondom miva'
Kinyögi, hogy valaki megadta a számom, hogy én bevállalós vagyok, és szeretek kamerák előtt szerepelni. Mondom tesó ezzel nagyon mellényúltál 
Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest