Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Kakastaréjra vágott szalonnacsíkokat szoktam tenni a serpenyőbe, aztán lassú tűzön hagyom őket megpirulni mindkét oldalukon. A zsír felesleges részét elteszem, a maradékon felkarikázott hagymát sütök üvegesre, aztán felvert tojást ütök rá.

De nem tudom megállni, hogy ne egyem meg kenyérrel a sült szalonnát, amíg a hagyma sül...

Egészségtelen a mai fogalmak szerint, de általában akkor szoktam ilyesmit fogyasztani, ha fizikai munkát végzek apuval. Szóval kell a kalória. -
Pacák
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor vegyél fel engem is msn partnernek és én leszek a kivétel.

-
Pacák
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Indulok haza, kb. 20 perc és referálok, ha van otthon net. Ha nem referálok, akkor nem jövök vissza a céghez, hogy...

-
Pacák
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
200 -as lista és Ctrl+F
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pacák
senior tag
Igazatok van. Meghajolt az MTA a népakarat előtt és egy tollvonással elavulttá tette az ikes igék ragozását.
Én is meghajlok a népakarat előtt. Ezután senkire nem fogok rászólni, ha így ragozza az igéket, de magamtól nem fogom így leírni egyik ikes igét sem. - Mert - törvényesen - én is megtehetem.

-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Ezen az alapon délután viszem a saját székemet és elhajthatom a kalauzt, ha érdeklődne a helyjegyem iránt...

Jobb a békesség, inkább megyek a sima gyorsvonattal - ha nem lesz sztrájk.

Az IC pótjegy ügyében annyit elmondanék, mióta december 25 -én az IC -n nem volt fűtés a Keleti Pu. -tól Békéscsabáig, azóta inkább nem erőltetem, hogy pótjegyes vonattal utazzunk.
Retro: szigorúan veszik az érvényességi időt. Nincs pardon, olyan, mintha nem is lenne jegyed, ha a lejárati idő után akarsz utazni vele. -
Pacák
senior tag
válasz
Retro11
üzenetére
A menettérti tényleg oda-vissza szól, de a helyjegyed csak egyszer használható az adott vonat, 21 -es számozású kocsijának a 71 -es székére.
A visszaútra csak akkor kell helyjegy, ha kifejezetten úgy szerepel a visszaúti vonat a menetrendben vagy a kijelzőn, hogy a helyjegy vagy helybiztosítás nélküli IC pótjegy váltása kötelező rá.
Ha nem kötelező, akkor nem kell váltani helyjegyet, viszont a csak a szabadon maradt székeken ülhetsz. Ha megjön a hely gazdája, akkor kérés nélkül át kell neki adnod a helyet.

-
Pacák
senior tag
Mi volt az előző vga a gépedben?
Gyanítom, hogy a radeon csoda csak nemrég került bele.
Tedd bele az előző kártyát, aztán próbálj azzal telepíteni.Piros szemű admirális

Annyira nem régi a típus, gyanítom még nem azzal települt az előző -még normálisan felmászott - XP -je. -
Pacák
senior tag
Tegnap rávetettem magam a korábban bevásárolt Ilzer búzasörre. Először jó volt, aztán kezdtem úgy érezni, hogy hiányzik belőle valami... Hát perszeee... a citromkarika. Majd ma este bepótolom a második üvegnél.

Nem egy Löwenweiss, de nem is egy Edelweiss. Olyan nem is tudom... felébe kerül a másik kettőnek. Na olyan.

-
Pacák
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Mi van a magokkal? Engem nem zavar a ribizli magja - jól csúszik az is.

-
Pacák
senior tag
Nyamm... ribizlis... nyamm... torta... nyamm... glupp... snyacc... büfike...

-
Pacák
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Touche!

-
Pacák
senior tag
Most komolyan szétcsapok köztetek. Tessék offolni.

Bennem aztán keveredik mindenféle vér, de most kezd előtörni a viszonylag kultúrált erdélyi és tolnai magyar réteg alól a vágott szemű, kiugró arccsontú, keményfejű kun.
Történt ami történt, de nyilvánvaló, hogy változtatni már nem lehet rajta, mert a gyeplő nem a mi kezünkben van.
Text: ne hergeld a gyomornedveimet!

hm... van a teraszon egy fél ribizlis torta.

-
Pacák
senior tag
Bobmaster szvsz önként távozott. Mintha Házigazda is lett volna, ami megérzésem/benyomásom szerint többet jelent a Moderátori titulusnál.
-
Pacák
senior tag

-
Pacák
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Touche!
-
Pacák
senior tag
Akkor most büntetésből mindannyian megnézitek a Ryan közlegény megmentését és műelemzést írtok belőle a logoutra.
-
Pacák
senior tag
Kedveskéim mi folyik itt?

Márhá nágy vót a kép - kivéttém.

-
Pacák
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hússal együtt nem vagyok hajlandó gesztenyét fogyasztani. Csak sütiben.
Szóval csak semmi gesztenyéspulykásheppitenkszgiving mert fellázadok...

-
Pacák
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ahhoz képest annyira nem offolta szénné a fórumot.
De én sem.
Ha abszolút bajnokot keresel a topik nem-szét-offolás kategóriában, akkor nézd meg Celtic adatlapját.

-
Pacák
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Abban?

Nem hiszem, hogy gépágyúhoz valaha is rendszeresítettek volna sörétes lőszert.
Öntöltő sörétes puskák vannak.De hagyjuk a témát szerintem. Meg szóvicceket is.

Mert Bizertába dezertálok.

-
Pacák
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Mi volt előbb?
A. tyúk
B. tojás
C. Ki szeretnék esni.

-
Pacák
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Az élet nemi érintkezés útján terjedő fertőzés, amelynél a halálozási arány 100%.
Csak ez a biztos.

-
Pacák
senior tag
Nem mindegy, hogy reply vagy Ripley, nem mindegy, hogy change vagy order.
Valamelyik kolléganő szólt, hogy cserélni kéne a sárga tónert a csodanyomtatóban.
Odaballagok a gépezethez. Ékes angol nyelven virít a felirat a kijelzőn, hogy:Please order yellow toner...

...
Töredelmesen be kell valljam, hogy nem beszélem az angol nyelvet, mert soha nem tanultam, csak rámragadt - viszont megértem az írott szöveget és többé-kevésbé az élő beszédet. Néha elmerengek az angol argó beszéd fordulatain is...Lehet, hogy túl sokat játszottam angol nyelvű játékokkal?

-
Pacák
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ne hozzatok zavarba a szmájlik mögé rejtett linkekkel...

-
Pacák
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ki vele - mit tudsz?

Megnyugodtam, hogy XP lesz.

-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Ilyen esetben a jobbkéz szabály erősebb. Garantáltan.
Barátunk a google. Keresőszó: Jobkéz és aaa... ööö... "cserépkorsó"

-
Pacák
senior tag
Emberek... most esett le. Odahaza öcskösnek ki van rakva egy vodoo3 2000 doboza a szekrény tetejére.
Ékes szép betűkkel: "10 Year Warranty" felirat olvasható rajta.
1999 -es a cucc. Ha esetleg baja lenne, akkor még garanciális - a Mistral -nál*

*Mint tudjuk - a gyártói garanciát kötelező továbbadni kis hazánkban.
-
Pacák
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Hm....
4 cellás akku, celeron-M procival. Kétszer is meggondolnám. Akármilyen kicsi a kijelzője, attól még a mobil cerka nem lépteti vissza az órajeleit és gyorsan kicsi lesz hozzá a 4 cellás akkuban a kraft. SiS chipkészletes cuccom mondjuk nem volt az alább említett 486 -os lap óta...
-
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Sláger Rádióóó!!!

Télapó: én azóta nem adok vért, mikor egyszer a kedves nővér némi bénázás után átszólt a szomszédos ágyhoz, hogy:
"Te Aranka! Gyere ide egy kicsit segíteni! Hopsz! Mégsem kell, jó lesz ez így."
Akkor nem tűnt fel, de csúnyán átszaladt a vénámon a tű és később már nehezen mozgott a véraláfutástól a karom. - Konkrétan állati módon fájt. - Szóval jobb lett volna, ha akkor nem egyezkedik a néni önmagával, hanem tényleg segítséget kér a szúráshoz...
-
Pacák
senior tag
Hm... akkor itt az ideje megemelnem jelenlétemmel az IQ átlagot.

Jut eszembe emberek. Rajtam kívül nem hiányzik senkinek egy csomó régi név?
Satan Claus, Jojojo, Kovacs Ur, localhost és többiek?
Nézem itt a fiatalokat, meg azokat akik szénné offolják az akatuális offot és egy részük kevésbé ismerős a szememnek. De egyenlőre elég jól bírja a biocomputerem a terhelést és szorgalmasan rögzíti a látottakat.
ValdimirR felhasználókeresője nélkül is simán keresek emberekre emlékezetből, régebbi topikok alapján...
-
Pacák
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Höhö... Ébresztő!
Bilibe lóg a kezed... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg '97 -ben volt katonajegy a veszprémi SÉD moziban. És kiskatonaként hasonlóan kedvezményes áron tudtuk egymást gyilkolni az előtérben üzemelő három gépből álló megahálózaton a Duke Nukem -ben és Quake -demóban... AMD PR100 8MB rammal - S3 Trio vagy Virge volt a "3D". Atomjó volt.

-
Pacák
senior tag
Visszatért.

-
Pacák
senior tag

poffsoft, akkor keblemre. Gyere igyál egy kupcia törkölyt velem.

Egészségünk sose legyen - betegséggel megtámadva!

-
Pacák
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Figyelj, ha nem akartok sokat dolgozni, akkor krumplit hámozva, "parasztosan" nagy darabokra vágva, mellé pulykacomb vagy felsőszárny fokhagymával megtűzdelve, be az egész kupacot sütőzacsiba. Meg kell sózni, fűszerezni (vegeta vagy kotányi szerűséggel) izlés szerint. Kicsi vizet zsírt/margarint alá, zacskó lezár és egy tepsibe téve megsütni pirosra, ropogósra. Ott lehet hagyni lassú tűzön két-három órára is. A párom nyaranta lemegy a gyermekkel a játszótérre, előtte bepakolja a sütőbe - mire hazaérnek a meleg és finom kaja várja őket a sütőben. Ha rám hallgattok, akkor tesztek bele egy-két kissebb fej vöröshagymát is - szépen megpárolódik.

-
Pacák
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor ugorjatok be ide is. Egy köPH!ésre vagyok tőle.

-
Pacák
senior tag
Akkor fogalmazzunk másképp...

Nem a körmöm a legnagyobb bajom az egészben, inkább az izület. Az egy dolog, hogy a körmöm töve ööööö... vöröses-lilás, de a nagylábujjam izületei alul-felül hm... vöröses-lilás-feketés színben játszanak...
Szóval gyógyulgat, jobb, mint este. Remélem van rá sansz, hogy annyira rendbejön szerdáig, hogy focizgassak a másik lábammal.
-
Pacák
senior tag
Tegnap teremfocin csőrre jött egy keményebben elrúgott labda. Nyekkent egy nagyot a nagylábujjam. Aztán párszor még megint, mert megint bal lábra jött a laszti. Most mindenféle színekben látszik az izület környéke, meg a körmöm. Kenegetem voltarennel, meg felteszem pihenni a lábamat -, ha tudom. Mennyi idő alatt gyógyulgatnak zúzódások?
Jövő héten teremfoci van megint...

-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
A madaras teszkóban találtam emberi áron búzasört. Megkínáltam magamat egy pohárkával tegnap este. Asszem 124 pénz+ü volt. Ennyiért hibátlan.
Asszony szerint nagyon vigyorogtam. 
Kis citromot is tettem bele - mintha vendéglátóhelyen lettem volna.

Ma megiszom a másik felét is.
Csapos: böööööf

-
Pacák
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha arrafelé is kötelező az életvédelmi biztosíték, akkor ja.

-
Pacák
senior tag
Tegnap este "megfertőztem" Mátét a Lego Racers 2 -vel.

Előszedtem a jó öreg Cyborg 3D joystick -ot, bekonfiguráltam a játékhoz, azután Máté odacsüccsent az ölembe és indult a nagy verseny.
Eleinte csak fogta a joy -t a kezem alatt, a vége felé már határozottan át akarta venni a járű irányítását. Hagytam kicsit érvényesülni, néha ugyan lesodródtunk a járművel, de nem volt vészes. Az extrák - rakéták, aknák, forgószél meg hasonlók - elsütését magamra vállaltam.
A végére már annyira elfáradt a gyermek, hogy magától kéredzkedett aludni - nem kellett noszogatni.
Ma reggel szinte a második szava volt a "Kakaó!" után, hogy: "Apa! Autó! Autó! Csüccsen!"
Mindezt a gép mellett állva és a a Lego Racers 2 tokját lengetve... 
-
Pacák
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
A Napalm Beach óta nem szőrös az ujjam... max. csak kicsit...
-
Pacák
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Karácsony és Szilveszter napja között volt desznyóvágás apuéknál. Kifogyott az üstnél használt gázpalack. Előbb ellobbant a láng az égőfejen, de utána a maradék nyomás még befújta némi szárazjégszerű propán-bután keverékkel az égőfej levegőztetőjét, meg odafagyott alatta a talajra... sajna nem voltam ott, csak szólt apu, hogy cseréljek palackot. Mikor kicseréltem a palackot és begyújtottam volna a gázt az égőfejnél, akkor belobbant a "szárazjég" is. Hideg volt és deres minden,így nem tűnt fel elsőre, hogy mivel állok szemben - nyugodtan begyújtottam a lángot. Volt egy kis meglepetééés...

Konkrétan szőrös minden első ujjpercem. Utána már nem volt az... Kicsit megéreztem a sárkány leheletét, de elzártam gyorsan a tele palackot is és gyorsan elégett a fagyos propán-bután keverék is.

Mostanában kezd visszanőni a szőr az ujjaimra.

Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)