Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felreertettel
a viselkedesem valoban engem minosit, itt arrol volt szo, hogy mit jegyez meg belole a tisztelt publikum
az, mikor kb 12-15 oldalnyi hozzaszolasomat (bt topic), amiben nem 5 perc munkam van azert szolja le valaki, mert szemelyes ellenerzese van, vagy mikor valaki kovetkezetesen keresi es kiforgatja a postjaimat hasonlo okokbol, kicsit mas teszta
es egy szoval nem mondtam, hogy feljogositva erzem magam barmire is, mindossze azt kifogasoltam, hogy valami moderatorocska, aki ****ra nincs kepben, elkezd itt nekem pattogni, meg kemenykedni
mert az pattogas volt es kemenykedes
Racecam reakciojat megertem
Kalandoret is (nagyjabol)
didyiman kemenykedeset nem
uralkodni egyebkent kepes vagyok magamon, csak az ilyen t1-ek, didyman-ek tobb okbol sem erik meg a veszodseget:
-gyorsabb, konnyebb igy irni
-nem kell bajlodni a szep megfogalmazassal
-ugysem fogja fel a tobbseg az ironiat, nem ismerik fel a cinizmust, de meg a guny is meghaladja szellemi kepessegeiket (es ez itt most nem arra megy ki, hogy beszoljak, sertegessek, lehordjam a masikat, ez a szomoru valosag)
-a segitokesz, jofej, mindenkikedvence VladimirR-t mar reg elkergettek errol a forumrol, csak en maradtam
[Szerkesztve] -
didyman
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
És ez mennyiben kéne számítson bármiben is? Engem nem tennétek ki szó nélkül, ha elkezdenék ilyen stílusban írogatni? A szabályzatunk nem tesz különbséget moderátorok, technikusok és felhasználók között, ugye? És akkor mégis van, aki megengedheti magának ezt a minősíthetetlen stílust?
-
WN31RD
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
''nezd meg kerlek, hanyan latjak belolem a normalisan forumozo, segitokesz user-t, s hanyan a tragar bunkot
ez nem engem minosit''
Dehogynem téged minősít. Téged minősít az is, amikor segítőkész vagy, és az is, amikor trágár bunkó. Merthogy mindkettő szoktál lenni, nem ok nélkül látják benned egyiket sem.
#1790: Nem hiszem, hogy az, amiket tettél a fórumért, feljogosít arra, hogy tetszőleges hangnemet megengedhess magadnak. Ilyen szempontból kifejezetten jó, hogy olyan ember is van itt, aki nem ismer régről, és előítélet-mentesen, kívülről tud nézni a dologra. Őszintén szólva megértem a reakcióját.
Egyébként fel nem foghatom, hogy ha már egyszer visszajössz reagálni az ellened szóló hozzászólásokra, miért nem teszed ezt csak azért is kulturált hangnemben... miért kell pont a trágár bunkó oldaladat bemutatni megint, ezzel is (legalább részben) a téged támadók igazát bizonyítva. Tényleg úgy tűnik, mintha egyszerűen képtelen lennél uralkodni magadon. -
burgatshow
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudod, azért egyet tudok érteni didyman véleményével. Vagy hagyd itt a picsába az egészet, vagy legyél ''hű'' tagja a fórumnak.
A kettő közti átmenet valahogy (sőt egyáltalán) nem az igazi.
És most lehetek a legtudatlanabb köcsög a TE világodban, nem érdekel.
Én is kedveltelek, sőt mi több... De ez tényleg nem az a VladimiR akit megismertem. Az korábban, ha ilyen történt gond nélkül levakarta magáról a nem odaillő foltokat, nem úgy mint te.
Tudod mit temessél véleményem miatt. Nem érdekel.
Más: Megyek sörözni!
-
tiv83us
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Az megfordult a fejedben, hogy a ''ketso nikk'' masodikjat nem en birtokoltam?
De ha mar visszamegyunk ahhoz a temahoz amirol akkor szo volt, akkor hadd ismeteljelek '' bocsass meg de emberileg ennel nagyobbat nagyon nem zuhanhattal volna''.
Mar amiket ott olvastam Toled. -
VladimirR
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
mi az, hogy menjek innen a fenebe?
es meg te okitasz engem a viselkedesrol?
mellesleg meseld masnak, hogy ez nem kemenykedes
latszik a hangnemen, hogy fogalmad nincs mirol is van szo, mirol beszelek, mit tettem ezert a forumert, csak el vagy szallva a nagybetuidtol
majd, ha a moderatorok vegre azt csinaljak, ami a dolguk, es eltunytetik az olyan provokaciokat, mint t1 forumtarse is, akkor kemenykedhetsz joggal, addig csak meg tovabb assatok az amugyis siralmas tekintelyeteket
[Szerkesztve] -
didyman
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez nem keménykedés, egyszerűen menj innen a fenébe, ha csak erre vagy képes, ennyi. Semmi szükség arra, hogy a nagy Vlagyimir ellátogasson ide szalmát köpködni, amikor neki úgy esik kedve és beleszemetelni a trágár, senkit nem érdeklő szövegét ide. Ha ez a fórum számodra ezt jelenti, akkor az a te dolgod, de ha elmentél innen, akkor ne járkálj vissza csak emiatt, mert erre végképp senki sem kíváncsi és pont saját magad alatt vagdalod a fát. Egyszerűen ne foglalkozz azokkal, akik itt maradtak, és hidd el, ha így teszel, hamarabb fogunk elfelejteni.
-
neduddki
nagyúr
HI!
A franba! hat veguis nagykanizsan tenyleg messzeb lenne a reumatologus:- (((
udv
neduddki
p.s. FekteFeherKobalta Jart mar ma erre???
Tiv: /a kettso nikk engem nem erdeel,/ de Nked mi a velmenyed azokrol az emberekrol akik nem merik vallani velmenyuk??? bocsass meg de emberileg ennel nagyobbat nagyon nem zuhanhattal volna /es itt semmi koze a buheratorasagnak ehhe azt Te is jol tudod/:- ((( -
VladimirR
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
kedves moderator
nem kulonosebben hat meg, hogy kemeny vagy (mert ezen post-nak a kemenykedesen kivul nem sok ertelme volt, csak azt feleded el, hogy nem egy 14 evessel beszelsz, aki sirva alszik el, ha raszolnak), mint ahogyan az sem fog kulonosebben meghatni, ha kitiltasz
en ezt a forumot egy ideje nem latogatom, csak mikor hiret hallom, hogy valaki emleget, esetleg - mint jelen esetben is - szid
es jol mondod, nekem itt, koztetek, nincs helyem
es igen, koztetek, en keptelen vagyok normalis ember modjara forumozni, arra egyszeruen senkinek nincs igenye
nezd meg kerlek, hanyan latjak belolem a normalisan forumozo, segitokesz user-t, s hanyan a tragar bunkot
ez nem engem minosit
[Szerkesztve] -
didyman
őstag
-
törölt tag
úgy látom van itt valami téma úgyhogy ez off-off ,nagyon off

[link] -
PazsitZ
addikt
Mint régebben jeleztem sokszor sz@rakszik a netem. Most az a problémám, hogy a vezetékes telefonunk sistereg és ''modem'' hangokat is ki lehet hallani belőle. Most cseréltük ki egy másik készülékre azzal is ugyanez a jelenség van.
Mi lehet a gond?A padláson lévő cuccos halhatott be?
(Hungarotel ADSL net)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Kezdjük ott, hogy nem szép dolog valakit a háta mögött'' kibeszélni. Aki akarja eléri vladot , nem kell üzengetni jobbra-balra.
-
Integra
titán
VÉRT AKAROK, VÉÉÉÉÉÉÉRT AKAROOOOOOKKKKK LÁTNI!!!!
tisztességes, korrekt bíró leszek, ha az egyik kifekszik, a másikat esküszöm félrerántom, ha nem állna le, mert azért földön vérben tocsogó embert ütni nem engedek tovább! legalábbis itt
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
es Te minek szolsz bele?
ha nem tetszik, lehet torolgetni, asszem moderatorkent jogosult vagy ra
ha meg nem kell/akarsz, akkor?
es kerlek kimeld meg magad attol, hogy megint a stilusommal josz, meg azzal, hogy mi mindent elneznek nekem
torolgess szepen, vagy ne szolj bele -
tbs
addikt
Böfi.

-
Vérboci
addikt
hozzá akartam szólni a témához, de nem tudom, hogyan érintene egyeseket és mivel nem akarom, hogy rossz pillanatukban lealadározzanak, inkább hallgatok csendben mint egy germán félisten.
Pedig engem még szeret is 
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hogy érted hogy elment a fórumrol?

Amugymeg a témához:nagyon sok helyen látni hogy valaki leanyáz vagy valami,mert vannak nagyképű újoncok rögtön rászólsz(vladinak mondom)persze,tudom igazad van,csak nem kéne rögtön visszaanyázni,nekem tulajdonképpen semmi bajom veled,sőt,de tudod a mondást ha emgdobnak kővel dobd vissza kenyérrel,és ne sziklával.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
engem nem az zavar, hogy valami gyoker provokal, hanem hogy mindenki mas beleszol, mert azt hiszi, hogy tudja mirol van szo, vagy mert azt hiszi, hogy valaki hirtelen bekebironak tette meg, mig aludt
de akkor most elmondom lassan is (a gyorsan olvasni nem tudok kedveert), hogy miert nem eroltetem meg magas, s adok eselyt az effele nepeknek:
mert mi a%moderálva%?
kell o nekem? hianyzik? ott dogoljon meg, ahol van, nem erdekel
a segitokesz, ertelmesen ervelo, hozzaerto VladimirR egyebkent vegleg itthagyta a forumot
meg joval enelottem -
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Vladi állj már le kérlek, ennek semmi értelme!!
Tudjuk mi a véleményed róla, és azt is, hogy mi az övé rólad. Függetlenül attól, hogy kinek van igaza, ha egyáltalán érdemes ilyesmiről beszélni, teljesen felesleges ez az egymás gyalázása, mert ez már nem személyeskedés.
Neki is megírtam, hogy kurvára nem tetszik, hogy nem tud túl lépni a sérelmein és ellened hangol, amikor itt sem vagy, de Neked is megmondom még akkor is, ha esetleg leszarod, hogy felejtsd el, még akkor is ha szándékosan provokál. Egyébként én megadnám neki az esélyt, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy megadnám annak az esélyét, hogy ha nem is lesztek puszipajtások, de legalább el tudtok úgy menni egymás mellett, hogy ne szóljatok egymáshoz, ne reagáljatok egymás véleményére. Élni és élni hagyni.
Nekem, személy szerint nagyon fájt, hogy elmentél és itt hagytad a fórumot, de ha csak akkor és azért jössz vissza, hogy beszólhass keményen, akkor inkább nem kérek belőle.
Akik ismernek előttük nem titok, hogy kedvellek de nem ezt az oldaladat szeretem. A segítőkész, értelmesen érvelő, hozzáértő VladimirR-t kedvelem.
Természetesen, én elfogadlak így is, de nem tehetem meg, hogy szó nélkül hagyjam az ilyen megnyilvánulásaidat. -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
nem veszem fel
de te kivancsi lennel valakire, aki igy veri a mellet?
dontsetek mar el, hogy mi a faszt akartok
legyek megbocsajto jofej?
minek? ki a faszt erdekel egy 16 eves, aki birkozoszart evett es most kurvakemenynek erzi magat?
megmondtam, ha ideall a kapuba, beszelhetunk -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
ne haragudj meg, de ha valaki taplo parasztnak nevez, minden szarnak lehord, attol nehezen hiszem el, hogy normalis hangnemben akar velem beszelni
foleg, mikor lathatoan egy lelkileg elnyomott tizenevesrol van szo, aki fel evvel ezelotti serelmeiert kivan bosszut allni az emlitett beszolasaival
az ilyen legjobb esetben is csak kotekedni akar irl is, az meg nem tud erdekelni, de meg kevesbe fogom megmozditani erte a tokeletes egomat, akar egy centit is
max a kapuig viszem ki, ha idejon a haz ele -
burgatshow
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Komolyan néha rosszabb vagy mint egy 5 éves ovódás.
Mi lenne ha befejeznétek és civilizált ember módjára szólnátok egymáshoz esélyt adva a másiknak hogy esetleg jóvá tegye amit elbaszott.
Ő is épp úgy emberből van, mint ahogy te. Komolyan, twollah-val kezet foghatnátok, mert mind a kettőtőkben megvan az ''én vagyok a tökéletes'' egókép.
Szokjatok már le róla.
No!
Ami pedig a hsz-t illeti: Inkább értékelnéd, hogy nyitott feléd. Arról nem tehet, hogy esetleg lövése sincs hol keressen (most az adatlapot hagyjuk).
Ezt pedig ne baszogatásnak vedd, de már kezd elegünk lenni abból, hogy néhány ember itt tépi egymást verbálisan. Beszéljétek meg.
Most ezzel úgyis én leszek a hülye, naív köcsög fórumozó mert nem látom át a magját a dolognak.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Itt van még?

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én is szeretlek
(te szemét) 
-
válasz
burgatshow
üzenetére
node csak meglett, ezek szerint nem Ők voltak, még jóhogy nem szólítottam volna le őket vagy ahogy a SzarvasÚr tanácsolta, nem kezdtem el bádogembert kiabálni, igencsak furán néztek volna rám
no, asszem a hétre ennyi mert szabin vagyok, indulás Abaliget Szigetvár meg a rossebtuggya.Ja, a Balatonról egyedül vezettem már vissza teljesen, hát nem ügyi vagyok???
. És még előztem is meg mindenjáccott ahogy kell, igaz az asszonyba néha meghült a vér, de karcolások és infraktusok nélkül hazaérkeztünk frankón
há nemügyi ez a Jánoska??
isten áldjon evribádi, oszt rosszalkoggytok ahogy illik 
PazsitZ : Képzeld el, nemcsak megmostam, hanem ki is áztattam rendesen, bár ez a szöveg aszongyák lehúzza az off szintjét, úgyhogy a héten legyetek szívesek építeni az offot, hogy jövőhéten legyen mit újra leamortizálnom, Whaskez, ez neked is szól hadd tanuljak
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
erre nem is gondoltam, komolyan mondom Én nem is tudom mi lenne velem nélküled

-
izé, Katicát vagy a bádogembert nem látta valaki véletlenül?csak azt kérdezném meg tőlük, hogy nem voltak véletlenül szombaton Fonyódon?olyan érzésem volt, mintha őket láttam volna 2 kislánnyal, de ez nem biztos, csak olyan érzés, értitek

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
namivan?látom regenerálódtatok rendesen a tábor után
. -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem tom mikor menek, amikor Kristiannak jó.
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
olyan aug közepe fele. természetesen szólok elötte

-
t1
veterán
Hali!
Aki beszél Vladival az adjon át neki egy üzenetet akár te is átathatod Kolombusz.
Mivel nem sokára megyek Kazincbarcikára Kristianhoz és benézünk Miskolcra szeretném meghívni egy sörre és elbeszélgetni vele normálisan a problémámról.Rendesen normális hangnemben kúltrúráltan.
Aki beszél vele az adja neki át.
Köcc
-
(Kolombusz)
veterán
Na, ahogy nézem Horvátországban nem leszek eleresztve hotspotokkal.

Bár remélem, hogy találok azért, Trogirban pl. csak egyet írnak az oldalak, nem létezik, hogy az egész városban egy hotspot legyen. -
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
azt énse...mikor őstag lettem csak körbenéztem és eza kép megtetszet semmi más

-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
dehogy vagyok

ennyire kockának nézek ki?
-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
felvettelek msnre

én meg nem tom miért nem tok aludni -
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
hehe

Szépjóreggelt
-
Speed®
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Dehogy húztam, priviket pucolok/nyálazok...mind a 46xx darabot..
_jóéjt -
burgatshow
veterán
Najó, látom mindenki elhúzott.
Akkor én is így teszek és ''veletek'' tartok!
Jó éjt! Ma találkozunk!
Mikor nem tudom. Szerintem délnél hamarabb semmiképp. -
burgatshow
veterán
Hoztam két szép, pick szalámis, mustáros szendvicset macisajttal!

-
burgatshow
veterán
Éhes vagyok! Messze van a konyha!
Najó, kimegyek körülnézek. Viszont óvatosnak kell lennem, nehogy bárkit is felébresszek. 
t1: az adataimnál!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Na ja, akit csak meg akarok ...ni azt leszólítom ha oda kerül a sor, de akitől elfelejtem hirtelen mit is akartam, az már nehezebb eset. Itt az történt, hogy mikor vacsinál először megláttam, simán elfelejtettem miért mentem a svédasztalhoz, és úgy keringtem ott mint egy holdkóros.
Az önmagam levéssel nincs is baj, csak ott a gondom, hogy az ''önmagam'' kifejezést ugyan állítólag igen, de amit valójában takar, azt nem biztos hogy kedvelik a nők. Na ezt most jól megmondtam, szóval önmagamért aki épp vagyok nem feltétlenül vannak oda, ezen akarnék kicsit változtatni, hogy önmagam maradhassak, csak hatékonyabb marketing és PR tevékenységgel.
cs2: de remélem akkortájt is melegem lesz a piától
legalábbis remélem hogy ünneplem a születésem napját, bár az idus után 1-el lesz.
Na tényleg lefekszem. Jóéjet.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ne akarj ''olyan'' lenni, inkább legyél önmagad.
Egyébként mindig könnyebb azzal a nővel megismerkedni aki csak egy bizonyos irányban mozgatja meg a fantáziádat, mint azzal aki összességében lenyűgöz.
Ez a hülye panel. Amit összeszedett 10 nap alatt, azt nem felejti, még most is nyomja vissza.
-
BlacKSouL
addikt
Én csak szeretnék ilyen lenni. Na majd talán jövő nyárig megváltozom testben, lélekben. Azazhogy hozzáállásban.
Csacsi: Hát tengerpart az istenadta, mi legyen ott? Sivatag?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végre lement 26 fok alá a szoba hőmérséklete, és még csukott ajtónál sem megy fel 10 percen belül 26 fölé, talán el tudok aludni ventilátor nélkül is. Odakint 11, idebent több mint duplája. Meddig kell szellőztetni egy szobát hogy lehűljönek a falak is kellően?mod: lehűljönek?Mekkora paraszt vagyok
..tehát lehűljenek. Vagy amúgy is lehet mondani?
Na inkább lefekszem. Jóccakát!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hát most így utólag is azt mondom, hogy megérte volna pár szót váltani vele, akkor ott nemtom miért balf.szoskodtam. Esküszöm ha jobban belegondolok életem tökéletes nőjét láttam benne..Arcra, alakra, öltözködésre, szal úgy egyáltalán mindenre. Már csak megismerni kellett volna.
Na, de ami késik előbb utóbb ideér. Fel nem adom. Köszi a biztatást.
-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
van msn ed jóember

pü-be adhatod![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cscs -
burgatshow
veterán
Najó, megyek lövöm 1 kicsit a nácikat, aztán meg megyek aludni. Pápá!!
-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
elmegy nekem a Soproni a kedvencem

-
t1
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
jaja Beck's

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nah, amik már készen vannak, hogy ne várjatok hiába:
Itt fürödgettünk, ez a szálló előtti rész: [link] Ez kb ugyanott, csak Isztria felé fordulva naplemenéskor: [link] Ezek művészi(nek akarni látszó) variációi az előző témának: [link] [link] Ez meg Krk sziget Krk városa a kikötő felől: [link] És végül az egyetlen hely ahol láttam Punat(minthogy ez a falucska neve) tehát a punati öböl: [link] -
PazsitZ
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Sima kompakt gép 8.1MP 5X optikai zoom
A holdról a tapasztalatom 1/250 vagy 1/125 záridő, és 50 ISO érzékenység.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
De. Csak haladni nem haladok. Bár már párat méreteztem, de feltölteni csak hoénap lesz időm. Amúgy meg visszanézve nem is lettek olyan jók. Azért vagy 5-6-ot feltolok.
Az azért gáz hogy mikor melóztam sokkal több időm volt fórumni. Ja, ma írtam alá a felmondásomat, azaz a megállapodást.
-
PazsitZ
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én tegnap lőttem holdas képeket [link]. Ma nem is tudnék olyan felhős az ég nálunk.
Ez egy samsung S850el készült.
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

há nemügyi ez a Jánoska?? 
, adjak linket

_jóéjt