Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
frame>24
addikt
na spékeljük még picit:
eszembe jutott, milyen érzés lenne feltaláló barátunknak, ha nyitnánk 1 kiemelt(pirossal) topikot a motorjairól, ahova orrba-szájba írna mindenki, csak ő nem...mindig őt bannolnák.
; amúgy meg: 
mod: engem NE bannoljatok, pls, még sok mindent szeretnék kérdezni a szakmai topikokban
[Szerkesztve] -
-
szia,
nem lépdelek én sehová..
csak vannak ismerősök göteborgban és stockholmban, és gondoltam, meglátogatom őket, tekintve, hogy még van 15 nap szabim idénre.
meg megérdemlem, azért dolgozom napi 12 órát, hogy elköltsem, ugye.
megnézem ezt a sandefjordot, mit írnak róla.
sajnos már nem vagyok kölyökképű, a munka (meg a nők
) öl(nek), butít(anak) és nyomorba dönt(enek) 
azért az 1000 koronás szállásártól dobtam egy hátast, de most találtam ilyen hostel-t, ahol csak 400 nok, az már ''csak'' 13e Ft, szinte ingyen van.
viszont azt néztem, hogy egy stockholm-oslo repjegy az olcsóbb,mintha vonattal mennék ugyanott.
-
Szia Tildy, képzeld, lehet, hgoy megyek majd Stockholmba, Göteborgba, és ha már arra járok, gondoltam, átugranék Norvégiába is, Oslo onnan csak 3 óra busszal. Tudnál egy-két dolgot mondani arról, hogy mi érdemes megnézni?
Szeretnék eljutni Oslo-ból még egy igazi fjordhoz is, azok nagyon messze vannak? hogy lehet odamenni? a szállás tényleg olyan drága, mint amilyeneket és a Booking.com-on találtam? (1000 NOK per éj, meg ilyenek)
előre is köszi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
''Fahrenheit azt szerette volna, hogy a skálában ne legyen negatív érték''
Nyilván ez a semmiféle megalkuvást nem tűrő hajlandóság az, ami miatt odaát akkora tisztelet övezi ezt a skálázást. Az más kérdés, hogy a természetben, de akár a föld más részein is nyilván lesznek hidegebb értékek Gdansk legkeményebb telénél, sőt, azóta már nyilván Gdanskban is volt ennél hidegebb, szóval valószínűleg már régen át kellett volna konfigurálni azt a skálát.
p -
igenám, de az említett helyeken némileg kevesebben laknak, mint pesten. sőt, ott még semmi lakosság sem volt 50 éve, ellentétben pesttel.
''Zugló felett azért már jóval magasabban vannak.''
a kerepesi út északi oldala már zugló, az alatt a 300 méter alatt biztos sokkal magasabbra emelkednek...
-
Integra
titán
félreértesz asszem
engem nem az idegesít fel, hogy ennyit tud, jól néz ki, jól szopik, valahogy még el is csacsog, mert ahogy beszélt, én letegadnám, hogy a nőm az biztos...
szóval az bassza fel az agyam, hogy úgy csinál, mintha... hogy mások gürcölnek egy életen át és fele ennyit sem tudnak összeszedni és akkor mosolyog és büszkén mutatja, hogy milyen van, amiért semmit sem rakott le az asztalra. ha odatenné, hogy igen, azt szeretném leszögezni, hogy a barátom besegített anyagilag, már mást mondanék... de így csak gusztustalan az egész, és nem irígy vagyok, tök jó hogy ilyen szép lakása van, hanem ez az istenverte emberi butaság, ez az egész paraszttanyamagyarhájszoszájiti, ezek az igazi prolifertő basszameg...
amennyiben tévednék a helyzettel, úgy elnézést kérek a leányzótól, csak nem hinném, hogy tévednék..
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Kedvesem húzta meg a határt ennyinél
Nem tudom, hogy mi okból pont ennyinél, de szerintem lényegtelen.
Tudom, hogy 50k-tól sokkal jobb lehetőségek vannak, de hát szegény ember vízzel főz... (azt mégsem írhatom, hogy asszony szava szent, mert még azt mondanátok rm, hogy papucs vagyok
)....
I_am: köccke a tipet, mindjárt írok neki.
üdv.: föccer -
ez a 30 centi meg a mártogatás, valahogy teljesen más ugrott be hirtelen

csapos2 : Rocky jó, csak rá kéne már venni magam, hogy megnézzem a 6-ot asszony aszongya frankó lett, de sajna sosincs rá elég időm, tudod a nagy hajtás meg minden
persze a cserkész is istenkirály, a kis focis csávó pisztojjal a kezében az elején kimondja a frankót 
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
poffsoft
veterán

kérdés , lopják vagy vágják?
vagy csak a buli teljesedett ki...
nem ám a fülednek tecccö az a nesz mi felébresz ily korai percen, a lelkecskédnek
mer
mindenik embernek a lelkében.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na, jojcakkát mindenkinek!

#2464: na jó, kékelf az nyomós indok. A horkolás téma az meg nehéz, velem -elmondások szerint- nem lehet megmaradni egy szobában, mikor alszom.....
Az meg nem ér ám, hogy csak úgy, 5 percen kívük moderálgatunk!!!!!
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
éne már jártam úgy, hogy múzakirányba indúltam, s simán betoppant(ja, nem egyedül, haverokka, de tökidegen városban)unk egy HB-be, ahol szivélyesen betessékeltek minket. svédasztal, svédbüfé, miegymás. Jó volt.
ya, ez már megvan d.nagy és a frakció.
de a rolls frakcio... túl fiatal vok ahhez...
#2453: nem beszélve erről a megtévesztésről:
Rolls Fakcio : /komolyan mondom, némileg a fuck-ra asszociáltam volna rögtön, de nem ment...../
#2457: este 10:49 jelenleg. : akkor mégsem vagy koráánkelő, pedig aszittem....

[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Mikor ket eve volt egy autobalesetem, /semmi komoly, kis agyrazkodassal megusztam, masnap mar kiengedtek/ ahogy kievickeltem a szetzuzott kocsibol verzo fejjel, hoztak nekem vizet a szomszedbol, ra fel percre mar hallani lehetett a visito szirenak hangjat. Apam 5 percre volt tolem mikor ez tortent, de a tuzoltok hamarabb ertek ide, pedig apamat hamarabb hivtak...
-
I_Am
veterán
Hozzám, mikor pár éve elvágtam az ütőerem és 10 másodperc alatt az előszoba vérben úszott 42 perc alatt értek ki.
Pedig faterom mondta, hogy mi történt és mondták, hogy sietnek.
tiv: Na pont ez az, hogy egy fényképes igazolvány elégnek kellene itt is legyen, de neeeem, itt olyankor már megy a fenyítés és a bírságolás. Ez magyarország. -
Zewa
senior tag
Nem tartom valoszínűleg hogy nagy lenne a formalom hétközben. Mikor mi voltunk balatononon akkor a Péntek-Vasárnap volt huzos...

Csapos: Mozilla?
neted nics vmi miatt belassulva? /régen volt egy olyan virusom ami lekötötte a netem 90% át és rohadt lassu lett minden. 
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
; amúgy meg: 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) öl(nek), butít(anak) és nyomorba dönt(enek) 

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/verschiedene/a010.gif)
Nem tudom, hogy mi okból pont ennyinél, de szerintem lényegtelen.