Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
válasz
burgatshow
üzenetére
node csak meglett, ezek szerint nem Ők voltak, még jóhogy nem szólítottam volna le őket vagy ahogy a SzarvasÚr tanácsolta, nem kezdtem el bádogembert kiabálni, igencsak furán néztek volna rám
no, asszem a hétre ennyi mert szabin vagyok, indulás Abaliget Szigetvár meg a rossebtuggya.Ja, a Balatonról egyedül vezettem már vissza teljesen, hát nem ügyi vagyok???
. És még előztem is meg mindenjáccott ahogy kell, igaz az asszonyba néha meghült a vér, de karcolások és infraktusok nélkül hazaérkeztünk frankón
há nemügyi ez a Jánoska??
isten áldjon evribádi, oszt rosszalkoggytok ahogy illik 
PazsitZ : Képzeld el, nemcsak megmostam, hanem ki is áztattam rendesen, bár ez a szöveg aszongyák lehúzza az off szintjét, úgyhogy a héten legyetek szívesek építeni az offot, hogy jövőhéten legyen mit újra leamortizálnom, Whaskez, ez neked is szól hadd tanuljak
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
no, asszem a hétre ennyi mert szabin vagyok, indulás Abaliget Szigetvár meg a rossebtuggya.Ja, a Balatonról egyedül vezettem már vissza teljesen, hát nem ügyi vagyok???
. És még előztem is meg mindenjáccott ahogy kell, igaz az asszonyba néha meghült a vér, de karcolások és infraktusok nélkül hazaérkeztünk frankón
há nemügyi ez a Jánoska??
isten áldjon evribádi, oszt rosszalkoggytok ahogy illik