Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Komolyan néha rosszabb vagy mint egy 5 éves ovódás.
Mi lenne ha befejeznétek és civilizált ember módjára szólnátok egymáshoz esélyt adva a másiknak hogy esetleg jóvá tegye amit elbaszott.
Ő is épp úgy emberből van, mint ahogy te. Komolyan, twollah-val kezet foghatnátok, mert mind a kettőtőkben megvan az ''én vagyok a tökéletes'' egókép.
Szokjatok már le róla.
No!
Ami pedig a hsz-t illeti: Inkább értékelnéd, hogy nyitott feléd. Arról nem tehet, hogy esetleg lövése sincs hol keressen (most az adatlapot hagyjuk).
Ezt pedig ne baszogatásnak vedd, de már kezd elegünk lenni abból, hogy néhány ember itt tépi egymást verbálisan. Beszéljétek meg.
Most ezzel úgyis én leszek a hülye, naív köcsög fórumozó mert nem látom át a magját a dolognak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Android szakmai topik
- Revolut
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest