Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
felreertettel
a viselkedesem valoban engem minosit, itt arrol volt szo, hogy mit jegyez meg belole a tisztelt publikum
az, mikor kb 12-15 oldalnyi hozzaszolasomat (bt topic), amiben nem 5 perc munkam van azert szolja le valaki, mert szemelyes ellenerzese van, vagy mikor valaki kovetkezetesen keresi es kiforgatja a postjaimat hasonlo okokbol, kicsit mas teszta
es egy szoval nem mondtam, hogy feljogositva erzem magam barmire is, mindossze azt kifogasoltam, hogy valami moderatorocska, aki ****ra nincs kepben, elkezd itt nekem pattogni, meg kemenykedni
mert az pattogas volt es kemenykedes
Racecam reakciojat megertem
Kalandoret is (nagyjabol)
didyiman kemenykedeset nem
uralkodni egyebkent kepes vagyok magamon, csak az ilyen t1-ek, didyman-ek tobb okbol sem erik meg a veszodseget:
-gyorsabb, konnyebb igy irni
-nem kell bajlodni a szep megfogalmazassal
-ugysem fogja fel a tobbseg az ironiat, nem ismerik fel a cinizmust, de meg a guny is meghaladja szellemi kepessegeiket (es ez itt most nem arra megy ki, hogy beszoljak, sertegessek, lehordjam a masikat, ez a szomoru valosag)
-a segitokesz, jofej, mindenkikedvence VladimirR-t mar reg elkergettek errol a forumrol, csak en maradtam
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Ingatlanos topic!
- Valami baja van a tápomnak
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Tekken 7 Playstation 4
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest