Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Integra
titán
hm.. na a másik szuper no1 dj.
azért ha én megkérdeznék pár ismerőst akik azért elég komoly nevek az elektronikus zenében, lehet hogy kitörne belőlük a röhögőgörcs.
valszeg egyébként annyival nyugtáznák a dolgot hogy man, give me a break, fuck him, who the fuck gives a shit..
na, lényeg hogy ez a divatpopjúrótrensz széna vicces
már csak az avb hiányzik a képből és akkor mindenki boldog lesz
-
Kasza08
őstag
bazmeg, jókat kérdezel. Honnan tudjam, akik megválasztanak valakit év dj-jének
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tavaly asszem Paul van Dyk volt.
t1:nem egy filmet láttam, ahol él DJ-k mondták el a véleményüket róla, de nem azt a sablon szöveget, hogy ''szép, jó, okos''. Azt mondták jófej a magán életben is, nem tipikus beképzelt híresség. Nagyon jó a menedzsmentje, ez is benne van, hogy istenítik, néha túlzottan is. De ha 25000 ember átlagban megy el egy koncertjére, és még mittomén hányan vannak csak úgy szereti, akkor nem lehet olyan szar... -
Integra
titán
lófaszt művész
jó a menedzsment, ennyi
összeválogatja azokat a számokat amiket 9től 99 éves korig el lehet adni, helyenként még össze is tudja mixelni, aztán kissráctól az apukáig mindenki megveszi az előadásaira a jegyet, ebben ki is merül a művészi képessége kb
nekem nem azzal van a bajom hogy most mindenki tészta fan és ő a király, hanem hogy legalább néznék vissza a múltját ki volt meg mit csinált...
meglehet nézni hogy egy hybrid vagy future funk squad mit tud élőben, vagy egy infusion..
szegény tészta.. na de mindegy, tényleg nem akarok vitatkozni 13 év éjszakázással a hátam mögött, valszeg nem sok fogalmam van a dolgokról
mod:
lehet hogy ha ma kezdtem volna és tizenéves lennék én is tésztára bólogatnék...
szerencsére nem így van, így nekem marad a hittérítés szerepe
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Azé 3x választották az év dj-jének, ezzel nem sok mindenki büszkélkedhet.
t1: Jójójójójój, perszepersze én vagyok a hülye mint mindig, de nekem ez a műfaj tetszik a legjobban és belőle is ő a legjobban. Mellesleg ne keverjük a Technno-t a rockkal, mert teljesen más és nem is lehet összehasonlítani.
u.i.: azért legalább ha ellenem is, de belendűlt a topic

[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Unalmamba most Tiesto dvd-t nézek, nem láttam még 10x de akkor is nagyon tetszik

Hihetetlen ez a fénytechnika, meg ez a csávó, amit művel a pultnál. -
(Kolombusz)
veterán
Lassan megyek, lefekszem.
Jó éjt mindenkinek! -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ordít róla, h fék... (oktató/didaktikai/pr filmecskének viszont oké)
szerk.
ja, és a betöltőképernyőn még megy a fraps, aztán nem (na, ezt csak úgy, mint a vágó/gyártásvezető technikai bakija..)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a tábor valóban nem érint

a nem publikus dolgokat meg úgyis elmondja nekem ha akarja, ennyi.
amúgy megértem vladit, az iq dologgal.
szerintem még finoman fogalmazott, bár én picit elnézőbb vagyok
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Beszélek róla.
Nem tudom mennyire publikus az indok, amiért nem jön el a táborba, úgyhogy inkább nem mondom.
Mindenesetre a felajánlot segitséget nem fogadja el, bár tegnap este 4 sörike után azt mondta, hogy valószínűleg igen, de ma este feltételezhetően kevesebb sör befolyása alatt már azt mondta, hogy nem és ez komolyabbnak tűnt.
Jah, ez a táboros dolog, ez téged nem érint. A fórumra nem szándékozik visszajönni, ugyanis szerinte minden tizedik usernek van több IQ-ja egy hamutartónál és elege van. -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
inkább arról beszélj, hogy mit értél el tegnap vladinál mert tegnap hamar elhúztál miután hazaértél

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nőkkel nem megyünk várásolni. kivétel nincs.

-
Integra
titán
felavatom a második házemstert...

most jövök rá hogy nem jó ez a 7 decis borospalack, mert nyárra 9 decisbe kell árulni 3 decinként megjelölve a palackot, hogy 3 tuti frankó házmester jöjjön ki belőle
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
te rabló tölünk loptad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez se mai videó. Ráadásul fék.

p -
(Kolombusz)
veterán
[link] - úristen

katica: nem szeretek vásárolni járni, de a corába mindig kimegyek, mert onnan nem lehet sajt nélkül hazajönni.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mhmm, te is szereted a finomat. Én is sajtmániás vagyok. Látom, van még mit bepótolnom, mert ilyet még nem ettem.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ha már a koktéloknál tartunk, megkérdezném valamelyik alkolista egyetemistát, hogy mi az a ''kabóca''? Ok, tudom, egy bogár, de most engem az a pia érdekel, ami erről kapta a nevét.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Akkor me nem inkabb Matroz koktel?:- )))
udv
neduddki -
troland26
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ahhhaaa arra gondoltam , hogy borda csak elírtad

én nem tudom , hogy tudtok ilyen melegbe ennyit és ennyiszer enni én szinte csak folyadékot tudok magamhoz venni , de azt jó sokat
[Szerkesztve] -
Integra
titán
asszem muszáj lesz ma is vacsoráznom még egyszer...

-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én grilleztem

-
(Kolombusz)
veterán
Ehh, de jót vacsiztam:
-friss bagett
-sózott francia vaj
-száraz gyulai kolbász
-erősen borsozott francia krémsajt
-fűszeres orda
-3.6-os tej
És a hűtőben hűl egy Miller és egy Gösser Ice.
Érdemes jónak lenni. -
tiv83us
veterán
Es 1L bor plusz a szamban levo nyal, az milyen ''mester''?!

-
Integra
titán
hogy is van a házmester?

3dl bor és 2dl szóda vagy épp fordítva?
én az elsőre tippelek, de inkább megkérdem, tavaly nyár óta nem ittam
-
REDeath
őstag
Loool rájfájzen levélből ha sok volt, itt az új, primitívebb csali XD
[link]
a linkre nem kattintottam, nem tudom mi van ott, gondolom ez is phising -
Kasza08
őstag
Ez kééész

Most kimegyek az udvarra, mert itt rohadt meleg van. Fater jön szembe, kérsz pizzát, mert akkor rendeldd meg! A kezében meg ott a sör
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Ne szórakozzatok már a topikcímmel, teljesen megkavarodtam

Valakinek felforrt a vére ebben a nagy melegben?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
t1
veterán
jó az új név
akarom mondani volt
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha más is szórakozik a topikcímmel... akkor én is

Lortech: ... dehogy jó, anyám!
no, mentem sövényt nyírni, már ki lehet bírni a kinti hőmérsékletet. -
Lortech
addikt
Na má' 45. Ez gyorsan elment.
szerk: legalább jók voltak?
ngabor: nem megmondtam hogy ne gyere be, meg ne nevezd át, he!
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
OFF TOPIC 45?!
[link]
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
EN emlegesd a fed-et, mert hijja ment nyufgsdijba az oreg zsido /ez ez egyszeru tenymegallapitas, semmi fel mellekzonget ne tessek hozaerteni*/ mod: mond vmit oszt megbolondul a vilag!, aze meg mindig O iranyit:- )
udv
neduddki
p.s. *mivel a Greenspawnt enm tom rendesen leierni /oszt ki t zavar?:- )/ se kimondani /forumon nem tok mind1?:- )/ eze hasznalom, de a gazdasasi tszcse-kben egybol tugya mndkei kirol van szo:- )))
mod: fontebb kimaradt:- (
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
ME l;atomtriplazva a a totyikcimet???
udv
neduddki -
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
efektive 0 bit ment át az oldalra
Ilyet nem jelez a böngésző, ha belegondolsz. Elküldeni (illetve az elküldésre kisérletet tenni) el lehet minden esetben, csak a választ lehet/érdemes kijelezni, és azt is jelzi minden böngésző. Az elküldés pillanatában sosem tudhatod, hogy megkapja-e a cél, csak akkor tudsz bármit is mondani, ha válasz érkezett tőle.
Az történik, hogy a böngésző elküldi a hsz-t a HTTP POST metódussal, a ph szerver vagy megkapja vagy nem, ha nem jön válasz akkor hiba, de akár retransfert is igényelhetnek a felek, vagy csak későn jön válasz, és addig a böngésző áll, mert nem tud semmit. Közben a szerver már lehet hogy rég megkapta és feldolgozta a postot, csak még nem érkzetett vissza a válasz valamilyen okból. (hálózati hiba, túlterheltség)
Szóval igazából egyik részről sem ''bug''.
Bocs az offért.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Valaki ''leduplaokezta'' a cimet... Vagy duplavisszagomb?!

ps:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
C4mp3r
addikt
Az direkt van, hogy az alapelvek 4 percet ír a hozzászólás utólagos szerkesztésére, viszont ha lejár a szerkesztési időlimit, és utána szeretném szerkeszteni, akkor ezt kapom.: [RI/OS R4 HIBA] Lejárt az időlimit (00:05), a hozzászólás már nem módosítható! Szóval akkor most 4 percig, vagy 5 percig lehet módosítani a hsz.-t?
Kolombusz: Ne haragudj, de nem vagyok kíváncsi az idióta tanácsaidra, úgyhogy kérlek a jövőben hanyagold ezeket. Köszi.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
MZ/X MZ/X MZ/X MZ/X Jelntkezz!!!!
udv
neduddki -
t1
veterán
bazz de meleg van

Megkéne innom megint egy Sex on the beachet mint tegnap
-
EQMontoya
veterán
talán amig a böngésző úgy néz ki, hogy az oldal timeout (efektive 0 bit ment át az oldalra), addig újra nyomom az ok-ot. mert hogy a böngészőben olyan, hogy ''adatátvitel a következőről: ...'' nem jelenik meg, holott maga a post elmegy, csak erről semmilyen visszajelzés nem jön, tehát ez vagy róka, vagy ph bug.
-
Lortech
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen, ez a bug akkor szokott előfordulni nálam, mikor a vissza gombbal szerkesztek.

Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://hok.poliod.hu/wade/smiley/kategoriak/zene/music-smiley-005.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)