Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
paneleknél ha jól tudom, erre a szigetelős-felújitós históriára igen komoly százalékú (50+) állami támogatást lehetett szerezni, ez azért oldható meg. az én lakásom viszont nem panelben, hanem 1 társasházban van, az ilyen szempotból kiesett, ott ezért ennyi.
tiv83us: the end is at hand
egyébként 2 sör tivre 
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
The War Has Began in the Bathroom;
[link]
Kidus vs tiv83us
Kerem tegyek meg tetjeiket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
miér arcátlan???
aladár (esetleg géza) télleg nincsen??
és ki az a Roli?
#4003: Nem kell, elég az asztaliventit mögé b@xni....
#4005: persze, miért ne? Egyszer mindent ki kell próbálni... Csak nehogy pof@ra essél, mert faygizni 40-esével szoktam, kehelybe, ha beszabadulok

[link]
˘
#4015: Alapjában igazad van, de udvarias eligazítást azért post-ban is lehet adni, szvsz, egyrészt az eladó miatt, másrészt az esetleg érdeklődők miatt, még ha kibickedsz is, mert attól hogy két madár összefut még nem kellene csivitelniük egész nap... Persze egy ilyen- akár jószándékú beszólás rögtön flame-be viszi az aprót (80%). És Lorettó jól látta!
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
minden elméletben van hiba, tökéletes elmélet nincsen, ebből kifolyólag nem kezdem el teóriámat bugfixelni, mert úgyis találsz benne hibát. inkább a lényegét próbáld meg magadévá tenni

_seth_: van 1 lakás a nevemen, nem ott élünk, ki van adva albérletbe, 12k (!!!), a közösköltség, de azért, mert komoly hitelből a ház teljes homlokzatát újitották fel, erkélyek rendberakása, szigetelés, festés, satöbbi, közösköltségből. szal ott legalább látszatja van.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
Halihó
S ujra itt...
Nem tud valaki véletlen 'hidden' Aladárt a ph!-n ???
-
qdak
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nyelvtan 2es tol ne wárjatok megváltást

azota nem jelentkezett de több ismin gépét is megfertözte s kapom a csomagot, de nincs az az isten h megnyissam!!csak véletlen rá ne nyomjak -
_seth_
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na de ahol lift van ott azért nem 2-3 lakó van... ott mindenképpen hibázott a közös képviselő és a lakók helyében őt hibáztatnám első sorban. Pár millió forint nem lehet tétel... nálunk sem az, felújításokra erkélyenként elmegy akár 400e is és egy lépcsőházhoz 20 erkély tartozik akkor lehet számolni... persze miből telik rá? 10-20 éves kölcsön ami a közösköltségbe lesz beépítve... ez van... ott is inkább hitel legyen mint nem működő lift na de mind1 nem tudunk okosak lenni a részletek ismeretének hiányában, csak találgatni tudunk

-
EQMontoya
veterán
igen, az a közös képviselő hibája, hogy még nem lettek feljelentve azok a nagyonbarmok. az meg nem, hogy magyarországon tartozást jogi úton behajtani, több év, ha egyáltalán sikerül. mert ha nincs vagyona, akkor enm. mondjuk ha lakása van, akkor ez kizárva, de több évbe telik.
-
REDeath
őstag
valakinek van tapasztalata szélesvásznú monitorokkal?
-
BlacKSouL
addikt
''..Orr lehet őrült, ha további bevetésekre megy, és lehet egészséges, ha nem megy. Ha egészséges, akkor viszont mennie kell. Ha megy, akkor őrült, és nem kell mennie, de ha nem akar menni, akkor egészséges, és mennie kell..''
Bizony, én speciel ezt a 3 mondatot jegyeztem meg
De az állításom fenntartom.
Montoya:
jaja
Na jóéjt, mert csak rosszabb lesz
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az, hogy nem hallottál róla nem jelent semmit sem...
Így konrkétan nálunk 5K (nincs lift sem amit üzemeltetni kellene), másik bárházban 6K, dunántúlon 10 emeletesben mamámnak 6K, én meg 4K alattiról nem nagyon hallottam mostanában...
Milliókat ebből összehozni csak úgy lehet ha a vizet, áramot, gázt vagy akármit úgymond lopja és nem a valós fogyasztást jelenti be és ez halmozódik... ugyebár van aki csak a gáz, áram miatt több száz ezer forinttal tartozik na ha ez sok lakóval párosul akkor lehetnek gondok... de ott egyébként a közös képviselővel van gond mert olyat, hogy a lift nem műküdik NEM engedhetne meg semmilyen esetben sem, a milliós tartozást nem kell megvárni hanem bíróságon keresztül rá kell táblázni az illető lakására és akkor csak a semmirekellő van pácban nem az összes lakó... -
_seth_
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''Az Olaszországot bombázó amerikai pilóták bevetésének számát folyton emeli az ezredesük. Nincs más lehetőségük, mint orvosi úton leszereltetni magukat. Ezzel azonban beleesnek a 22-es paragrafus csapdájába. A szabály szerint ugyanis leszerelni csak azt lehet, aki ezt elmeállapotára hivatkozva kéri, aki viszont ezt kéri, az nem őrült, csak ki akarja magát vonni a harcállományból, vagyis nem szereltethető le...''
Tehát ha te azt hiszed, hogy nem vagy normális akkor teljesen normális vagy
-
BlacKSouL
addikt
...azt hiszem nem vagyok normális...
-
_seth_
veterán
nem ide
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Gotta love the oshaza...
![[kép] [kép]](http://homar.blog.hu/media/image/200708/kozosktsg.jpg)
Kivancsi vagyok mit szol ehhez egy kerekesszekes rokkantnyugdijas aki a 8.-on lakik es a nyugdija nagyszazalekat a fakken kozoskoltsegre kolti...
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Felismeri a fájlokat tipus szerint, gyorsabb, kisebb százaléknál is tud töredezetségmentesíteni.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért mert nincs annyi hely se, hogy arrébbpakoljon egy nagyobb fájlt.
Amúgy a töredezett fájlok méretétől is függ mennyi minimum kell neki.
Én mondjuk Diskeeper-t használok. [link] -
REDeath
őstag
A Widescreen TFT-ken a játékokkal mi a helyzet? kétoldalt lesz két fekete csík? vagy szélesebb lesz a látószög fps-ekben, rts-ekben meg több látszik a pályából??
azért kérdem, mer eladnának nekem 40-ér egy samsung 932b-t, de 40-45 ért láttam LG 19-es Widescreen tft-ket.
meg a szélesképernyős monitorok gondolom abból is jobbak, hogy több ablak fér el rajta, filmet nagyobban lehet nézni, meg pl Ps, meg 3d modellező progik is kényelmesebben használhatóak ugye? -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
1% szabad hellyel nehéz lesz
-
Winner_hun
félisten
Néha nem ártana töredezettségmentesíteni

[link] -
Kasza08
őstag
Csókkooóm!
Hazajöttem(végremábazmeg
)
A főnök popójába már igencsak beledugtam volna egy lókukit

A reggeli 3 órás szakasz helyett vasárnap 6-ot dolgoztunk, 1,5 pihivel amit alvással töltöttem, ahogy a többit is. Aznap csak fél5-kor ettem először, fogytam is 3kg-t... -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ez most szerencsére az. Mármint jó.
Konkrétan: Gadjo - Besame mucho (club mix) Ez ment amikor tavaly hazaértünk Isztriáról egy nap kirándulás és 650km utazás után, majd beugrottunk a ZP-ba úgy fél3 körül, aztán nekiállt esni az eső, sárga felhők az égen, a tömeg táncolt, és ez a zene volt az ami nagyon megmaradt. Ehhez most hozzájön a szombati este, akkor is szakadt az eső, táncoltam, és eláztam utána, szóval a kettő összekapcsolódik valahol érzelmileg bennem. Közben jártatom a hülye fejem mindenfélén, és lélekben már készülök a nagy útra. Szóval most asszem az érzelmi bioritmusom verdesi a plafont...mindjárt meg is nézem valahol... -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez nem érzelmet vált ki, ez valami mást...

-
-
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy egy-egy zene nem veszti el hosszú idő után sem a hozzá kapcsolt érzelmeket az emberben? Ha meghallja, szinte mintha átélné az eseményeket újra.
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
lófasz se jött be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
El sem merem képzelni mi lehetett azon a site-on

-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valyon, külömbség, hüje, muszály.
-
BlacKSouL
addikt
Nyomunk egy versenyt a haverokkal, hogy ki tud több UNESCO helyet megnézni, ez a mostani kirándulás odaver a pontszámainknak 8-al is. Eleve keresztülmegyünk ugye Pécsen. Aztán Mostar, Dubrovnik, Kotor, Split, Trogir, Sibenik, Plitvice. Közben útba esik még 101 látnivaló, Skadar, Cetinje, Medugorje, Makarska... Kb 2500 km. Odaver.

-
PazsitZ
addikt
Ezen a héten jelentősebben több spam jön a mailcímemre, mint a megszokott.

Pedig nem nagyon rémlik, hogy bárhova regeltem volna mostanában!?
De legalább jól szűri a gmail őket
-
qdak
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
egyenlőre csend van, tegnap óta semmi aktivitás, asszem sikerult kösz még 1X
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
jajj nekem most mi lesz?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
az nem baj, hogy igaza van-e vagy nem, a lényeg a balhé

-
neduddki
nagyúr
HI!
Maot tanama:- ))) bazzz:- )))
[link]
teccik
udv
neduddki -
föccer
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Átbaszásnak számít az, hogy valaki nem nem nézi meg legalább a kiskerarak.hu -t?
Vagy ugrik le a sarki boltba, hogy ''Té haver, menyiért lehet kapni most egy xxx HW-t?'' Ha valaki kimegy az ecserire, ott sem áll senki az eladók mellett, és ordítják mindenki fülébe, hogy ''bazz, menj át a józsefvárosira, mert ott kevesebbért láttam tegnap.''
Vagy most is tévedek?
ui: ha erre járna egy nagybetős, akkor megkérném, hogy javítsa ki az 'eszt'-et 'ezt'-tre.
Köszönöm.
Üdv.: föccer
ps: mentem haza melózni. Irodai munkát kellene végezni, de sajna nem megy.
otthon nincs bekötve a net, ott menni fog 
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
büdös meg szőrös?

ngabor2 : dehogy kötekszem, csak azér vagyok a kelleténél talán kissé ingerültebb mer még mindíg nemtudom miarosseb aza mittudoménmilyen vizipipa, mivel nem hajlandó nekem választ írni rá a Nagy agancsos kék csúnyabácsi
üdv,
best regards,
etc,
Én
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
hogy te folyton kötekedni akarsz... inkább vizipipázzál

PazsitZ, föccer: és ez benne is van az alapelvekben:
minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a cuccot olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét. Az aránytalanul magas árra való kulturált utalás nem minősül üzletrontásnak. -
PazsitZ
addikt
Nekem egy helyen eltér a véleményem.
Mégpedig ott, hogy a valaki tényleg irreális áron árulja(dupla annyiért), akkor szvsz nyugodtan be lehet neki irni a hirdetésébe, hogy ez nem frankó, nem csak privátba.
Mégpedig azért, mert lehet erre jár valaki aki abszoludt nincs otthon az árakba, és azt miért kéne átb*szni?
Persze ez csak az én véleményem, amit úgy mondok, hogy nem aprózok a ph-n.
Meg tudom a vélemény olyan mint a segglyuk.
-
válasz
csapos2
üzenetére
Nem volt könnyű, de hát tudod, hogy nagy szívem van
egyébként valaki biztos használta már, ha ott van 
Winner_hun : meglepően és kínosan hallgatsz az NG által felvetett hozzászólásról, tudod ez a méretes dolog meg miegymás, szerintem ideje volna visszavágnod valami frappáns beszólással, aztán a végén hátha lesz belőle valami jó kis balhé

[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Szeretnélek titeket is megkérdezni, hogy csk Én látom-e így a dolgokat: [link]
üdv.: föccer -
csapos2
addikt
Tudna valaki egy olyan progit, ami a VGA-t, annak is a RAM-jait teszteli?
Előre is köszönöm. -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Látad a képet, amit tegnep linkeltem? Azóta kiszedettem, mert azért tényleg eléggé gusztustalan volt. Azt akartam vele bemutatni, hogy mi lesz veled, ha túl sok lamalama-t hallgatsz

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ilyesmi már velem is előfordult amikor a tyúkbél beakadt a prociventimbe, én meg csodálkoztam rajta, hogy állandóan leáll a gép, nézem nézem mint ökör, nagynehezen feltűnt, hogy áll a venti, a bordák meg rendesen sütötték a kezem, kiakasztottam, beindult a nagyüzemi légkondi a gépbe, kb fél percig aszittem felszáll
utána hepi vót, és újra megmenekült a világ hála Jánoskának

-
Winner_hun
félisten
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem hibernálom a denevéreket

Amúgy mázlim volt, nem is halt meg a ventilátor, csak tetette. Leállni leállt, de azért, mert a tetején levő matrica leesett és beszorult a lapát és a venti oldala közé. Erre nem is gondoltam, meg nem is látszódott.
De ha már szétszedtem akkor kivittem és kapott egy kis kompresszoros levegőt, csak úgy dőlt belőle a por. Hiába, sok beleragad a textilbe...
mod: folytatom is a lámasong hallgatást
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
poffsoft: Elvihetlek fagyizni? Kérsz finom cukorkát?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
de nem kikapcsolná a gépet, nem, itt ül, és hallgatja a zakatolást.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
szedd le a ventit, a gépet meg tedd be a hűtőbe

-
Winner_hun
félisten
Jóvanmá. Most döglött meg a ventilátor a tápomban

Ezt a zakatolást
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egyébként 2 sör tivre 

![[kép] [kép]](http://img411.imageshack.us/img411/733/googlegirlcf9ch8.jpg)