Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tbs
addikt
Légifotócucc elkészült..? Lökhetnél pár képet..!
Nemá!
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Ezt figyeld: tök jó lenne, ha még csak hétfő volna... Múlt hét hétfő. Asszem kicsit megcsúsztam időben...

Andris: oké, feszüljünk meg, oszt tekergessük az időkereket... Csak nehogy előjöjjönn a sérvem...
Ja, mi holnap utazunk a Balatonra... 
J26:
Szóhoz sem jutok... 
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Pont ezért tartom a matematikát öncélúnak. A szépsége már rég a múlté.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oké, Júlia és Mandelbrot halmazok nem lennének i(j) nélkül, pedig igazán szépek... A moduláris formák is kellemes ''alakot'' tudnak ölteni...
(Affranc, mégiscsak jó ez a matek...
)
Azért megmutathatnád, hogy mondjuk a 25+67j+12k-t hová ikszelnéd...
Okostojás apád2töke...
[Szerkesztve] -
-
tbs
addikt
Embörök és lányok!
Szeretnék találni egy olyan utility-t, ami lehetőleg egy explorer shell kiterjesztés legyen, amivel taggelt hierarchiába szervezhetek fájlokat. Tehát egy fájlra akasztok több tag-et, amik súlyozhatók.
Eccerő tag akasztgató is jöhet, mert eddig elfogadhatót nem láttam. WinXP és Linux (lehetőleg NE KDE) megoldás érdekel. -
tbs
addikt
Bokrétás, virágos jóreggelt a jányoknak! Cicis, merevedésest a fiúknak! De főleg J26 ügynöknek..!

-
tbs
addikt
Ez már annyira perverz...

-
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Semmi mellőzöttséget nem érzek Kidi áldottságának nem-feszegetésében. Inkább tapintatot. Nyilatkozzon, meséljen ő, ha akar.

Tiv meg megin' sokat ívott...
-
tbs
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
De. 2-est. Attól sikeres.

-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jó neked a standby. Én egyiket sem használom. Ha a gép előtt ülök, akkor bekapcs, ha nem előtte, akkor meg szerver... Ramstandby bizony szokik csunyaságokat csinálni...

-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ramoknak nem árt. Ellenben a benne lakó statikus bithalmaznak igen. Az ionozáló sugárzások (kozmikus, ukrán zöldség, pinceradon, stb.) ki-kiütnek 1-1 bitet adott időközönként, és mivel mondjuk napokig nincs érdemi változás, ez a probléma fokozottan jelentkezik. A korrupt bitek random szoftverhibákat okoznak. Esetleg ha ecc-s ramjaid vannak csökken a probléma. Én nem standbyznék ramba...
A standby és a hibernálás között 2sec a különbség.
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát ha a ram mentés a mobilvinyón van, akkor igen vicces lehet a visszatérés...

Elvileg (ha nem túl nyűgös az ide vezérlő, jellemzően a kártyások nem azok) menet közben is cserélgetheted, ha tudod a drive tápját kapcsolgatni. Osz akkor már csak az oprendszernek kellene tudni kezelni a váltást.
Amúgy, ha király vagy és windowson varázsolkodsz, akkor ne a standby irányába mozogj, hanem a hibernálás irányába. Hangyafaxnyit lassabban tápászkodik, de ha megy, akkor sokkal-sokkal megbízhatóbb a dolog. Ráadául, ha a hiberfil.sys-t cserélgeted, több mentett állapotod is lehet.
-
tbs
addikt
Nem lesz. Mostanában csak nyírom. Majd szeptemberben.

#2141, csacsi nyúl: készenléti állapotban nem inicializálódik minden elektronikus kütyü, nincs hw ellenőrzés, ergo gyorsabb a tápászkodás. Bekapcsoláskor, mivel az elektronikus cuccok határozatlan állapotban vannak, mindent apránkét piszkálgatni kell, hogy rendesen menjen.
Oké, jöhecc MTZvel...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Készenléti állapotban ez-az kap tápot, meg kiszolgálást. Pl. van olyan standby mód, ahol a RAM életben van, de más nem. Oszt van olyan ''Móriczka'' készenlét, amikor hdd-re írják ki a cuccot... Stb.
Bekapcsoláskor minden hw eszköz alapállapotba kerül, a háttérsugárzás és Csernobil hatása meg sem érződik a cuccon. Egyébként meg igen.
Keresni lehet bennük, de nem árulom el hogyan...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egye fenyő, ha hozod a projt. megmutatni kapsz fagyit, meg füled tövét is megvakargatom..!
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Húgod..?

Sipi16: várlak szeretettel! Egye fene, te is kaphatsz fagyit...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Közkívánatra ismétlés..!
Aki szeretne velem találkozni: ma ~11:20-tól 12:30-ig a 32-es árpád-hídi megállójában fogadóórát tartok. Kb mint az avatárom, csak fehér póló (+nyulak), picit hosszabb haj.
Thomcsalád bármely tagja, Tildy, és akit nagyon várok grátiszfagyit kap. -
tbs
addikt
Nos, megtartottam az audienciát a buszmegállóban, de csak az nem jött el, akinek kellett volna...
Szomorúság a köbön. Ettől (asszem) munkaképtelenné váltam... 
-
tbs
addikt
Aki szeretne velem találkozni: ma ~11:10-től 12:00-ig a 32-es árpád-hidi megállójában fogadóórát tartok. Kb mint az avatárom, csak fehér póló, picit hosszabb haj.

Thomcsalád bármely tagja grátiszfagyit kap.
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ööööööhmmm... Őőőörrrgggghhh..!

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Hátbiza, akkor ezér' még soká bacogatni fognak..!

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Internethasználó vagy bébi. Dombornyomott kari nélkül eunuch vagy buzi dzsigolók között...

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
MÉG MINDIG NINCS EGY NORMÁLIS DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁD..?

Micsoda világban élünk...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Böfi.

-
tbs
addikt
Hehe, pedig így lett nálunk Honda.
Közös megegyezéssel elcseréltük a szviftet egy H. Jazzra...
Ja, öcsémmel átvettük, hazasunnyogtunk vele, garázsba be. (Még az üléseket is becsomizva hagytuk.) Oszt vártam türelmesen, mikor kell autózni vhova. Sok nap. Túl sok...
No, akkor úgy intéztem, hogy asszonynak kelljen kinyitnia a garázst...
Azt a fejet, amit vágott... Meg amit kaptam...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Picinek jobb, ha évekig nem lát se tv-t se számítógépalapú szórakoztató cuccot.

Miénké pici már 3 éve nem lát tv-t, gépen meg csak rajzolni szokott. (TuxPaint + touchscreen -> űberszórakozás még nekem is...) Na jó, néha youtube ''funny cats'' túra pár percben, illetve 1-1 Leo & Fred szökőévente.
Most hétvégén tapasztaltuk, hogy egy (amúgy átlagos) 5 éves kissrácnál jóval választékosabban és összefüggőbben beszél.
Ja, mi autót cseréltünk a kölök miatt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Vigyázz..! Csak játékra jó..!

Egyszer közelben volt egy példány 2 órán keresztül, utána napokig alig bírtam felemelni a karom. (Oké, kis túlzás...
) Teniszeztünk vele öcsémmel, viccesen jó cucc nagymozgásokhoz. Volt vmi egyensúlyozós finommozgásos játék rá, az nagyon nem jött be... Mondjuk az sokat elmondhat róla hogy pont a héten veszek egy PS2(!)-t... 
Röviden: inkább vicces, mint tartalmas. Nem az esetem.
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Az O is elgondolkodik a középső hasábon néha-néha... És nem volt mindig így.
-
tbs
addikt
Vki nézzen utána Gambitnak...

ááááááááááááááááááá..!
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Mostantól minden mikró ajtaja belülről is nyitható lesz..? Mint az kocsicsomagtartók..?
Ilyen fiatalon azért sokan megszívnák ezt a király búvóhelyet...
Megfogadom, hogy minden kidobásra szánt akkora ajtós holmim, amibe belefér egy macska, leszerelt ajtóval fog távozni tőlem... -
tbs
addikt
Még kicsit köhögök, szurikról leálltam. Most vannak beszedendő (2doboz augmentin(?)) tabik, és állítólag nem fertőzök. Így örömmel tudatom, hogy a munkahelyemről jelentkezem, mert kibasok elvégeznivaló van még erre a nyárra...

Az antibiók ''jótékony'' hatása folytán MINDEN bacim elpüsztült, így nem rothad az izzadságom deó nélkül sem, és kellemes gyógyszerszagom van...
(Mellékhatás: gombásodás megelőzése miatt folyamatos canestenes kenyőcsölésre vagyok szorulva. Nincs baci a bőrömön, ami lerágná a fejlődő gombákat...
)
Leányom szegényke még taknyos, de ez már a végjáték. Fitt és erős. Rohangál a fűben a dunaparton.
Szegény Rékus.
Nem egyszerűek ezek a bökik. Kismanó is borult egynél...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja, mi holnap utazunk a Balatonra...
Szóhoz sem jutok... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Értem.