Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Talalos kerdes:
Fekete lyukban, feher folt.
Lehet idiota vagyok, de hajnal 5 ota ezen fetrengek
-
-
tiv83us
veterán
Akurvaistenint. Meggyalaztak a csendorseget...
Felkelek, ranezek az orara, 8:06-ot mutat. ELALUDTAM!!! Persze rogton keresem Kidust mellettem az agyban, hogy hatha.../mondom magamba, ''hat ez itt hagyott...
/
Rogton telefon be a melohelyre, mondom, ''tudom ket orat kestem de''...
Fonokom: '' na jolvan hutsd le magad, 8:06PM van, par oraja mentel el, go back to sleep...''.
El sem hiszem...
Aludhatok meg 8 orat!!!
A folyamatos 38-40C hoseg megbolonditja az agyamat... -
tiv83us
veterán
The War Has Began in the Bathroom;
[link]
Kidus vs tiv83us
Kerem tegyek meg tetjeiket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Gotta love the oshaza...
![[kép] [kép]](http://homar.blog.hu/media/image/200708/kozosktsg.jpg)
Kivancsi vagyok mit szol ehhez egy kerekesszekes rokkantnyugdijas aki a 8.-on lakik es a nyugdija nagyszazalekat a fakken kozoskoltsegre kolti...
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Voulez vous coucher avec moi ce soir ...

ps: varj meg ovodabol megmaradt ez is; Frau Lehrerin, Ich melde Ihnen, die Klasse ist zum Unterricht bereichtet, es fehlt niemand.
ja es arrigato, meg domo.
na erre varjatok gombot en is tudok am idegennyelvul...
-
tiv83us
veterán
''Mubizonylat'' kell hozza, hogy lecsereljem a sajat automon a kormanyt?

Valami olyasmit is hallottam, hogy meg a kerekek cserejehez is kell valami engedely /ezt most hallottam nemreg/.
Kinek mi a f*sz koze van hozza, hogy az en kocsim belseje hogyan van modositva? Tenyleg nem ertem. Ha nekem ahhoz van kedvem, akkor Zetor kormanyt rakok a kocsimra, mert nekem az kenyelmesebb. -
tiv83us
veterán
Az elozo oldalon irt modszerrel; utana menni es irni a sofornek egy vaskos osszegrol szolo cedulat. Vagy helyibirsag. /Sot itt ezert meg sokszor a birosagra is be kell menni...de ez mar hosszu tortenet./
#3626: Ha ez igaz lenne, a floridai lakosok 80%-anak mar nem lenne laba. -
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Aki mar tori a Victoria Crown-okat meg a civileket, az mar valoszniuleg nem csak gyorsan hajtott.
BTW, ''jobb helyeken'' mar kezdik lecserelni a Victoria Crown Police Interceptorokat,
Chargerekre, ezek mar azer' nem piskotak:
[link]
Bar meg igy is magasrol az egyik legjobb a toresteszt statisztikaja a Crown-nak, nemhiaba hasznaljak oket a law enforcement-ben. -
tiv83us
veterán
Meg egy ilyen es kickbankill.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: Amugy mar lusta vagyok vissza olvasni, mer epp most keltem fel /
/, szal annak aki kerdezte, a valasz; Bash mar asszem tobb eve moderal, en valamivel tobb mint ket eve es osszesen egyszer mozdultam ki Magyarorszagra, hogy Kidus fejet ne csak virtualisan ''csavargathassam'' innen a tavolbol
, azota rajottt, hogy annyira kurvajofej es ellenalhatatlan /ja es sikeres/ vagyok, hogy kijott velem Amerikaba. Nah roviden tomoren ennyi, lassan en is visszafekszem...
-
tiv83us
veterán
Jah, csak te nem ugy csinaltad a gofrit, hogy edes almaidat alukaltad, mikor egy kekfeju hegyesfulu, csunya elf radvetette magat, hogy ''goooooooooooofriiiiiiiit akaroooooooooook'' /se puszi, se pa csak gyurt, ahogy birt...
/. De igy is dijnyertes gofri lett, thank you /s meg en is ettem belole egy kicsit.../.
ps: es meg a takarot is lerancigalta rolam /mikozben en almomban buszt vezettem...
/.
ps2: sose bocsajtom ezt meg, epp eloleptettek tavolsagi buszvezetonek, mikor ez a bestia ram vetette magat...
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azert kapott meltatlanul keves figyelmet, mert false hir. Ha igy lenne, akkor tele lenne a ''yes yes yes!''-eimmel az egesz PH!, meg lehet, hogy az Indexet is meghekkelnem, csak hogy ott is tudassam

Keszulodik-keszulodik, de meg elotte van par prirotias es utana lesz ''yes yes yes!''
/Marmint addig is van, csak annak nincs ''kovetkezmenye''
/ -
tiv83us
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Par napja meg aszontad, hogy egy ideig nem akarsz...es megittal meg egy poharral...

Kidus: Most en mondjam meg RR-nek, hogy terhes vagy, vagy te?
RR: A geped egy ven fasz, a routernek semmi baja...amugy 60 dolcsi volt es nalunk muxik...
Sikeres embernel meg az 5 dolllaros modem is muxik...
-
tiv83us
veterán
Kidus nem hajlando leszallni a Star Wars-rol az Xbox-omon

Nemtok tevet nezni, csak maganyosan sorozok a laptopom elott...
Nok...
ps: Persze a sotet oldallal jatszik es tok genyo meg minden, nezni se tudom
Sikeres ember nem all at a dark szájdra...
-
tiv83us
veterán
Jelentem sikeresen ideert a fasirozottam, a gyors lift...ize Kidusomnak koszonhetoen, mar el is fogyott /a fasirt of korsz/, most megyek vissza szaunazni a fekak koze...

-
tiv83us
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Nekem mondod, te sikertelen, en allok kint a 101 fokban, nem te, hogy az ullo essen a fejedre...

-
tiv83us
veterán
Magyarorszag ismet megcsillogtata amugyis ustokoskent ragyogo fenyet, amivel megmutatta, hogy miert erdemes oda kulfoldieknek latogatni
![[kép] [kép]](http://img505.imageshack.us/img505/788/picture3uq5.png)
-
tiv83us
veterán
![[kép] [kép]](http://forum.joomla.org/Smileys/joomla/popcorn.gif)
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Keso van, faradt vagyok, ma mar lehuztam 12 orat a 34C fokban es a 90%-os paratartalomban, veletlenul lehet Rolls ''Fakciot'' irhattam, azota javitottam.
Mar csak a kedvestt varom, meg egy ora es hazajon, nem akarok bealudni, hogy megint felebresszen, hogy horkolok
ps: Koran kelo vagyok, altlaban 4:30-kor mar ebren vagyok, de most a fasz fonokom berakott delutanra, ami egy kurvajo dolog egy hotelben..vasarnap delutan...mindegy nem karomkodok itt... -
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
De volt. Elotte meg a Rolls Frakcio.
Bash: Igazad van, mind a Tax ID No., mind a SSRN 9 szamjegybol all,
csak mashogy tagoljak oket. /Marmint hivatalos helyeken, amugy ugyanugy vannak leirva talan, nemtom, nincs tax id-m mar egy ideje./
#2457: este 10:49 jelenleg.
ps: Hogyaviharba ne lett volna bikinis Fero. De elotte volt egy Rolls Frakcio is, ami a Bikini elodje volt. /Abban nem vagyok biztos, hogy D. Nagy Lajos volt, vagy Fero, de pretty sure, D. Nagy volt benne./ -
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
''nem érted a lényeget: elég 1 igazolást eltüntetned, és máris nem te vagy te, persze ha nagyban játszol. Nem beszélve a baksis melegágyáról''
Ne haragudj de ezt tenyleg nem ertem, buntibol fel is bontok meg egy sort...
''#2450: miért vetítenék? Konkrétan a pici lányom születése volt,2001-ben, és én is azt mondom, sux dear officer.... De ezért vagyunk baklánia...''
Isten ments, hogy ilyet mondtam volna, ha felreertetted ne haragudj, en a magyar imördzsönszi szörviszt szoltam le, hogy ez elfogadhatatlan...
ps: Tervezgetjuk, de egyelore meg sok minden all elottunk, mindkettonknek van celjai, amit elobb el szeretnenk erni, hogy utana a gyerkocok problema mentesen nojenek fel, ne legyen hianyuk semmiben.
-
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
En is ezt kerdezem. Hologramos, rajta van a cimed, rajta van, hogy milyen jarmuvet vezethetsz, rajta van a szuletesi datumod, a fenykeped, a szemed szine, a magassagod, a ''fajod'' /feher, fekete, hispanic...stb/. Jo persze az adoszam/TB kartya itt is kulon de megis egyben van. Altalaban Resident Alieneknek /allando amerikai lakosoknak/amerikai allampolgaroknak/ Social Security Number-juk van, amit nem fontos magaddal hurcolasznod, az a ''TB kartyad es az ado kartyad egyben'' ha tudod fejbol /nem nehez megjegyezni, egyszeru 8 jegyu szam/, aki pedig egyelore nem allando lakos az pedig TAX Identification Numberrel rendelkezik, ami szinten 8 jegyu. Akinek meg ez sincs, az illegalis bevandorlo, mivel lofaxt nem fizet. /Ettol fuggetlenul az amerikai rendorseg, a mentok, a tuzoltok igy is barmikor rendelkezesre allnak es szirenazva rohannak ki, a baj csak ott van, hogy az ilyen embereknek a legtobb esetben nincs megfelelo biztositasa, SSRN, igy kikezelik egy korhazban es siman meglep anelkul, hogy kifizetne az ellatast, merhogy ugyse' talaljak meg.../ <== ez egyebkent az egyik fo oka a nem vizummentessegnek Magyarorszagnak...eljatszottak mar itt a magyar ''turistak'' a lapjaikat...koszonjetek nekik...persze minden magyar tudja, hogy ilyesmikert nem engedik be oket, nem azert mert terroristak vagytok../
De ezeket mind nem kotelezo magaddal hordanond, eleg egy fentebb emlitett Driver License, amin aztan tenyleg minden rajta van /sok allamban mar az ujjlenyomatod is/.
Szoval fuck the szemelyi meg a tobbi baromsag, lakcim igazolo kartya...stb.
Csak leszopatjak vele a nagynepet es ESSZERUTLEN. -
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Ne haragudjon meg senki ram, de elettapasztalatbol amig ott eltem es amit tapasztaltam, Magyarorszag egy rettenetesen korulmenyes orszag. Ha ez a parbeszed igaz amit most leirtal, akkor meg elmehet a diszpecser a k*va anyjaba.
Nemtudom, engem meg most is megraz a kulonbseg, hogy tudom, hogyha itt valami ''baj'' van /nem, meg nem szul Kidus
/, a kutyam elveszett, a kocsim elloptak, kiraboltak...stb
Azonnal ott vannak es latszik akarkin, aki a 911 unitba tartozik, hogy mindent megtesz erofszitesenek megfeleloen, hogy vegrehajtsa a keresem. Vegsosoron is ezert fizetem az adot... -
tiv83us
veterán
Mikor ket eve volt egy autobalesetem, /semmi komoly, kis agyrazkodassal megusztam, masnap mar kiengedtek/ ahogy kievickeltem a szetzuzott kocsibol verzo fejjel, hoztak nekem vizet a szomszedbol, ra fel percre mar hallani lehetett a visito szirenak hangjat. Apam 5 percre volt tolem mikor ez tortent, de a tuzoltok hamarabb ertek ide, pedig apamat hamarabb hivtak...
-
tiv83us
veterán
Itt is elvileg kellene egy fenykepes igazolvanynak nalad lennie allandoan, de ha megallit a rendor, bediktalod neki az adataidat, lecsekkol, nem fogsz egy irgum-burgumnal tobbet kapni. Sot anyamnak meg igy hozott benzint a sheriff, hogy minden papir nelkul elindult vasarolni /nok..
/ es kifogyott a benzin. Miutan ott tokolodott az autopalya szelen, a state trooper megallt es miutan megbizonyosodott rola, hogy minden ok /nincs ra kiadva korozes, regisztracioja rendben van..stb/ elment neki es hozott egy kanna benzint 
ps: persze itt a rendoroknek a ''hala penz'' elfogadasa az alasukba kerulne es a kovetkezo 10 evi reputaciojukba. -
tiv83us
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Jo, mondjuk tegyuk hozza, hogy itt mas a rendszer. Ha itt tegyuk fel valaki az utcan rosszul lesz es osszeesik, akkor jon legalabb ket tuzolto /ok sokszor mentos feladatokat is ellatnak, van felszerelesuk es doktoruk a ''fedelzeten'', ket mento es minimum egy rendor.
Ha egy macska felmaszik a fara es nem tud lejonni, legalabb egy tuzolto es egy rendor.
Nem kell itt annyi szarral foglalkozni, felhivom a 911-et es megmondom mivan, inkabb kimozgatnak mindenbol egy-kettovel tobbet, minthogy kevesebb legyen.
Egyszer kihivtuk a rendoroket, mert egy benarkozott majom szabdalta le a viragokat a hotel korul, kb ket perc es 3 rendorkocsi ott termett es 5 perc alatt el is tuntettek az alanyt.
Itt ha kigyo jon be a hazba akkor is a rendor rendezi le, vagy a sheriff. Egyszer lattam egy Cops epizodot, ahol kb 70 madar feszkelt be egy kemenybe es egy rendor a fel ejjelet azzal baszkuralta el, hogy kiszedje onnan oket es szabadon engedje. Es a vegen mindenki mosolyogva tavozott.
ps: Jo tudni ezt a 112-t, de ezt a jogsis-lakcimes-szemelyis dolgot meg most sem ertem
-
tiv83us
veterán
En pl. /azon kivul, hogy miert nem lehet a jogositvany, a szemelyi es a lakcim egy kis plasztik kartyan rajta, miert kell mindezt kulon-kulon kartyara tenni/ azt sem ertem, mi a feszkes fenenek haromfajta segelyhivoszam.
Ha most Magyarorszagon lennek es valami gaz van, azt sem tudnam hova tarcsazzak /talan a rendoroke 007 vagy 107 valami ilyesmi?!
/
Egyszerubb lenne egy konnyen megjegyezheto szam, aztan majd a diszpecser eldonti, hogy kibol mennyit kuld. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Az megfordult a fejedben, hogy a ''ketso nikk'' masodikjat nem en birtokoltam?
De ha mar visszamegyunk ahhoz a temahoz amirol akkor szo volt, akkor hadd ismeteljelek '' bocsass meg de emberileg ennel nagyobbat nagyon nem zuhanhattal volna''.
Mar amiket ott olvastam Toled. -
tiv83us
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Aki egy moderatornak beszo', az meg nem lehet hosszueletu ember...

-
tiv83us
veterán
![[kép] [kép]](http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
''A bal oldali herem kisebb mint a jobb, a jobb oldali tehat nagyobb...''

Szoval kikovetkeztetve igen, 6 ora az eltolodas
-
tiv83us
veterán
Repjegyen es szallason kivul a koltopenzed 2-3 hetre ne legyen kevesebb szvsz $1500-2000-nel. Florida egyebkent annyira nem draga, csak nyaron pl. Miami-ban elviselhetetlen a meleg egy olyan ember szamara, aki nem szokott hozza, nem ott el. Ugyhogy ajanlom, hogy februar-marcius kornyeken menj, illetve szeptember vege/oktober. Meg igy is k*rva meleg lesz, de mar annyira nem elvisehetetlen es talan nem fog zuhogni minden masnap

thom: Miamiban a stabil 38-42 megvan nyaron, stabil 100%-os paratartalommal, ami azt eredmenyezi, hogy kb ket perced van ra, hogy a kulterrol, egy legkondicionalt helyre jeluss, anelkul, hogy ne tapadjon rad a ruha. -
tiv83us
veterán
[link]
Bocsanat, ugy ertelmeztem, hogy az itteni autokrol folyik az erdeklodes.
Ezesetben viszont azt uzenem csapos kolleganak, hogy menjen le az utcara es nyisson fel egy csomagtartot es nezze meg
csapos2: Gondolom nem 1 honapostol 2-3 eves gyerekekrol beszelunk, hiszen azok nehezen tudnanak odaig eljutni, hogy egy csomagtartoban kossenek ki.
Az idosebbeknek meg elmagyarazzak. De en azt hiszem egy 80 feletti IQ-val rendelkezo 4-5 evesnek nem tunik fel a korom sotetben egy foszforeszkalo lobalodzo valami. Elobb-utobb ugyis meghuzna...ha meg nem, akkor IJ. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Hadd foglaljam ossze ezt az ''hudenagyok odaat a kocsik'' temat.
Itt tavolsagok vannak. Ugyertem tavolsagok. Itt nem ugy van, hogy leugrasz a sarki kozertbe ketnaponta, esetleg hetente. Itt egyszer megy egy csalad nagybevasarolni, /a nagybevasarlo kozpontok /Wal-Mart SuperCenter/ altalaban igencsak tavol esik a lako ovezetektol, a forgalom es a nyuzsges elkerulese vegett.
Altalaban 20 perc vezetes. Ezutan a kiccsalad bevasarol 3-4 bevasarlo kocsinyi cuccot, szepen felpakolnak es mennek.
Aztan a csaladok vakacioznak is ugye, USA meg nagy. Gyerekekkel eleg nehez eset repkedni, sokan nem vallaljak be. Tegyuk fel, hogy egy NYC-ben elo csalad /meg csak nem is mereszeltem L.A.-t mondani, ami a nyugati parton van - minimum 3 nap autoval/ le szeretne utazni telen ket hetre Floridaba, ahol jo kis langyi az ido, mindenki megtud pihenni.
Abba az autoba kell sok-sok csomag, sok-sok ital az utra, etel, kenyelem, nagy belso ter.
Meg ugye nem art, ha ezt a vasat hajtja is valami, kell bele a motor. Tegyuk fel a csalad vinni szeretne 4 biciklit. Ne adj isten egy kisebb hajot /csonakot.../.
Ezen kivul rohamosan nonek a hybrid autok es a nepszeruseguk, mar nem nagyon talalkozni nem hybrid busszal.
Magyarorszagra tokeletesek az 1.5-1.6-os kocsik, de itt mas a szitu. -
tiv83us
veterán
Magyarorszagon meg nem talaltak fel a legkondit?
Ahelyett, hogy egyes emberek 10/100 ezreket koltenek a PC-jukre, kozbe meg bepalik a segguk a melegbe nyaron. Szerintem nem lenne rossz befektetes.../Csak mer mar a fele PH! - nem csak az OT ezzel van tele, hogy ''Jajj de kurva meleg van a lakasban
''/ -
tiv83us
veterán
Kurvaelet, A Mester kiutott a picsaba, most keltem fel. Szal' mivan?
Lord Kiralyi Fallosz Zero: Te nem tuntel ilyen oregnek, mikor legutoljara lattalak ugy masfel eve...bar azota ki tudja. Epp most neztem a SWIII-at, a gonosz leny csunyan megorogedett, bikoz of da daaak szajd of do foooooosz...
-
tiv83us
veterán
Es 1L bor plusz a szamban levo nyal, az milyen ''mester''?!

-
tiv83us
veterán
Valaki ''leduplaokezta'' a cimet... Vagy duplavisszagomb?!

ps:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Csak az utolso 100 post-jat tudom visszaolvasni, de annak a 90%-a bullshit, ugyhogy valoszinu a tobbi 1100 sem volt kulonb. Bar ki tudja. Lenyeg a lenyeg, nem birt magaval big time az utobbi par napban, igy elbucsuztunk tole.
ps: A stilusa az megvolt all right
Huncutka: Neked meg egyelore nincs ''strigulad'', de ha nagyon akarod bigyesztek oda neked egy szepet a BAN gomb ala![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Zerol Tolerancia=Felhasznalo vegleges kitiltogatasa, hsz-einek a tovabbi konfrontaciok elkerulese vegett torolve. Aki nem kivanatos, az ne is hagyjon nyomot a forum feluleten, talan ezzel valamennyire elkerulheto, hogy spotlight-ba helyezzuk, mint ahogy anno okultunk RGB esetebol is.
Akiknek sikerult ''kierdemelniuk'' a zero toleranciat...ennek ez a velejaroja, barmit is tesznek/tettek/tettek volna le az asztalra.
ps: Visszamenoleg nem szoktunk hsz-eket torolni, csak extrem esetekben. /Pl. tobb honapos hsz-eket, nyitott topikokat/. -
tiv83us
veterán
Have fun, miota Kidusom itt van velem, azota minden elire van allijva, meg a papir is, ugyhogy nem kell aggodnom

Meg tele rakta az apartmanomat /apartmanunkat.../ plussallatkakkal...
Azota harmasban alszunk a renszarvassal, meg az 5 minigorillaval a routerem korul...
ps: MacWorld meg FHM rulz a klotyon
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://img244.imageshack.us/img244/3271/picture1mv9.png)
/
Aludhatok meg 8 orat!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ itt pedig a rendorkocsik kb 90%-a le van sotetitve. Amugy ezt a sotetiteses temat sem ertem, miert nem lehet valaki ''sotet'' ha akar?...
/ tortent futamokrol, nezzel meg egy Nascart, meg egy F1-et es ugy hasonlitsd ossze, hogy melyikben van tobb ekson
![[kép] [kép]](http://artfiles.art.com/images/-/Corona-Beer-Poster-C10031999.jpeg)