Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz WN31RD #1794 üzenetére

felreertettel
    a viselkedesem valoban engem minosit, itt arrol volt szo, hogy mit jegyez meg belole a tisztelt publikum
    az, mikor kb 12-15 oldalnyi hozzaszolasomat (bt topic), amiben nem 5 perc munkam van azert szolja le valaki, mert szemelyes ellenerzese van, vagy mikor valaki kovetkezetesen keresi es kiforgatja a postjaimat hasonlo okokbol, kicsit mas teszta

es egy szoval nem mondtam, hogy feljogositva erzem magam barmire is, mindossze azt kifogasoltam, hogy valami moderatorocska, aki ****ra nincs kepben, elkezd itt nekem pattogni, meg kemenykedni
    mert az pattogas volt es kemenykedes
    Racecam reakciojat megertem
    Kalandoret is (nagyjabol)
    didyiman kemenykedeset nem

uralkodni egyebkent kepes vagyok magamon, csak az ilyen t1-ek, didyman-ek tobb okbol sem erik meg a veszodseget:
    -gyorsabb, konnyebb igy irni
    -nem kell bajlodni a szep megfogalmazassal
    -ugysem fogja fel a tobbseg az ironiat, nem ismerik fel a cinizmust, de meg a guny is meghaladja szellemi kepessegeiket (es ez itt most nem arra megy ki, hogy beszoljak, sertegessek, lehordjam a masikat, ez a szomoru valosag)
    -a segitokesz, jofej, mindenkikedvence VladimirR-t mar reg elkergettek errol a forumrol, csak en maradtam

[Szerkesztve]

Aktív témák