Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
aztán figyeld csak, holnap jön a mérési eredmény, hogy az m1-et nézték a legkevesebben...
-
Integra
titán
ilyenkor örülök hogy még van m1...
nincsen ostoba pofázás, stúdió, csak közvetítés pofázás nélkül. -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem a csiftekem egy nagy pukkanás, egy mini villámlás és egy enyhe füstölgés közben megadta magát

-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
pfűűűűőőőőőőőőőőőőő

áramot is termel?
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem is kéne végre egy szünetmentes tápegység

ma megúsztam a viharban, de tegnap a második után kihúztam minden elektronikus cuccot a házban -
Integra
titán
itt, pestszentimrén is ömlik már kegyetlenül megint, remélem ma nem lesz megint víz lapátoló tesióra....

-
Integra
titán
[link]
kicsit slam dunk...
-
Integra
titán
valaki adjon már linket ehhez a nefürgyééééle telefon beszélgetéshez pliz

-
Integra
titán
válasz
tiv83us
üzenetére
sdaf9ü áafóiöiö432 őfaőafsd sd f iúaőöió dfsakóöi á
k ák sdöifóösdif a j3awö98u 3öw89ur ü39 a pufü9u safaü9eu fü f üsuüa 3 9 9üa fa3la fa.
dsfa üafsw eü9343 dsfa ásdfjsdáőögiy ü9u93 afd 3ö8 gy78gzöyg ea ü9ugy ságy89gy
aö89fs ls fágy8g ésjádjüa3 9 ó1 pdőqwé9df üséájéjsü934 2ó dsfü932ó s9üdf aéÚü9g
na tessék. titkosírás.
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
bash se hülye, kizárt hogy ráinstallálja neki a nortont

-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nekem pl kurva sokat hogy norton cuccot rakjak a gépemre...

-
Integra
titán
ez a hdd diagnosztika, tesztelés és javítás kemény feladat ha az ember még nem csinálta soha a büdös életben..... sört ide!!!

-
Integra
titán
goto rakás diákszövetkezet és kezd el érdeklődni
a jó angol tudás már félsiker
menni kell és keresni, nem fog a meló megtalálni, neked kell megtalálni
egyik barátnőm így akad bele minisztériumi pályázati melóba, hétvégén dolgozik csak, formai alakra ellenőriz pályázatokat.. szóval ki lehet fogni egész jó dolgokat is
[Szerkesztve] -
Integra
titán
félreértesz asszem
engem nem az idegesít fel, hogy ennyit tud, jól néz ki, jól szopik, valahogy még el is csacsog, mert ahogy beszélt, én letegadnám, hogy a nőm az biztos...
szóval az bassza fel az agyam, hogy úgy csinál, mintha... hogy mások gürcölnek egy életen át és fele ennyit sem tudnak összeszedni és akkor mosolyog és büszkén mutatja, hogy milyen van, amiért semmit sem rakott le az asztalra. ha odatenné, hogy igen, azt szeretném leszögezni, hogy a barátom besegített anyagilag, már mást mondanék... de így csak gusztustalan az egész, és nem irígy vagyok, tök jó hogy ilyen szép lakása van, hanem ez az istenverte emberi butaság, ez az egész paraszttanyamagyarhájszoszájiti, ezek az igazi prolifertő basszameg...
amennyiben tévednék a helyzettel, úgy elnézést kérek a leányzótól, csak nem hinném, hogy tévednék..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
benyomtam a tévét, rtl klub, dukai regina új lakása.
penthouse lakás, terasz etc
így kezdi új lakás új szerelem etc...
bazeg ez vagy 60 millás lakás, jól tele lehet az új palija...
biztos hogy a nem a saját modellkedéséből szedte ezt össze..
én azért így nem mutogatnám
de felbasztam az agyam ezen
jól beszopja majd ez is a vállalkozó csávóját, akit véletlen lemeszelnek majd adócsalásért és kezet foghat bálint toncsikával
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Integra
titán
VÉRT AKAROK, VÉÉÉÉÉÉÉRT AKAROOOOOOKKKKK LÁTNI!!!!
tisztességes, korrekt bíró leszek, ha az egyik kifekszik, a másikat esküszöm félrerántom, ha nem állna le, mert azért földön vérben tocsogó embert ütni nem engedek tovább! legalábbis itt
-
Integra
titán
épp most olvastam hogy felére zuhant a hibrid autók eladása, a honda leállt az accord hybriddel és a toyota is csak pislog hogy mi történt idén.
feküdnek rá a dízelre nagyon helyette. feltéve hogy sikerül nekik két éven belül az új füstszűrő/mosó berendezésük az új dízelükhöz. mármint a hondánál. toyonál nemtom mi van usa dízel téren. -
Integra
titán
-
Integra
titán
nézd, engem ez nem érdekel, hogy ki mennyi
először is azért mert én imádom az erőteljes komoly klasszikus hangszerelésű zenéket.
ezt írtam is. lehet hogy nem a legtutibb rokker albumjaim vannak, de azokat imádom.
igazi klasszikus gitárszólokkal tele, és ebben a pump album amiket eddig hallottam szerintem nagyon viszi a prímet sok tekintetben pl..
másodsorban 13 év éjszakázás után az elektronikus szcénáról is van némi foglamam, ebben nőttem fel és nem kevés helyen fordultam meg. jurótrensz olyan amilyen, evidens hogy ez fogja meg a legszélesebb réteget. régen jó is volt, most már csak szánalom az egész, de azt mondom, hogy amig nem verik, ölik egymást az emberek erre mint sok más dologért a világban, addig ennek is van létjogosultsága.
de tény, hogy az elektronikus irányzatok drasztikusan törnek előre. a sziget itthon részben ennek köszönheti azt a fajta növekedést amit elkönyvelhetetett anno 5-6 éve.
lehet rühellni utálni az elektronikus műfajokat, itt vannak és egyre erősebbek lesznek.
bob marley még lsd-t tolt a szemhélya alá, ma már spangli a menő és a speed...
és hogy ki és mi tehet az elektornikus zenék rühellése miatt? a rádiók. mert az utolsó hányadék gagyi szart nyomják az ember arcába amit egy viszonylag fejlett érzékkel megáldott ember soha nem hallgatna meg...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hm.. na a másik szuper no1 dj.
azért ha én megkérdeznék pár ismerőst akik azért elég komoly nevek az elektronikus zenében, lehet hogy kitörne belőlük a röhögőgörcs.
valszeg egyébként annyival nyugtáznák a dolgot hogy man, give me a break, fuck him, who the fuck gives a shit..
na, lényeg hogy ez a divatpopjúrótrensz széna vicces
már csak az avb hiányzik a képből és akkor mindenki boldog lesz
-
Integra
titán
lófaszt művész
jó a menedzsment, ennyi
összeválogatja azokat a számokat amiket 9től 99 éves korig el lehet adni, helyenként még össze is tudja mixelni, aztán kissráctól az apukáig mindenki megveszi az előadásaira a jegyet, ebben ki is merül a művészi képessége kb
nekem nem azzal van a bajom hogy most mindenki tészta fan és ő a király, hanem hogy legalább néznék vissza a múltját ki volt meg mit csinált...
meglehet nézni hogy egy hybrid vagy future funk squad mit tud élőben, vagy egy infusion..
szegény tészta.. na de mindegy, tényleg nem akarok vitatkozni 13 év éjszakázással a hátam mögött, valszeg nem sok fogalmam van a dolgokról
mod:
lehet hogy ha ma kezdtem volna és tizenéves lennék én is tésztára bólogatnék...
szerencsére nem így van, így nekem marad a hittérítés szerepe
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a tábor valóban nem érint

a nem publikus dolgokat meg úgyis elmondja nekem ha akarja, ennyi.
amúgy megértem vladit, az iq dologgal.
szerintem még finoman fogalmazott, bár én picit elnézőbb vagyok
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
inkább arról beszélj, hogy mit értél el tegnap vladinál mert tegnap hamar elhúztál miután hazaértél

-
Integra
titán
felavatom a második házemstert...

most jövök rá hogy nem jó ez a 7 decis borospalack, mert nyárra 9 decisbe kell árulni 3 decinként megjelölve a palackot, hogy 3 tuti frankó házmester jöjjön ki belőle
-
Integra
titán
asszem muszáj lesz ma is vacsoráznom még egyszer...

-
Integra
titán
hogy is van a házmester?

3dl bor és 2dl szóda vagy épp fordítva?
én az elsőre tippelek, de inkább megkérdem, tavaly nyár óta nem ittam
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hja, feedoo pesten is a múltkor szolidan kortyolgatott csak

na de majd egyszer adunk neki sört
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez nem tartott sokáig

-
Integra
titán
most mondja cimbi
rolling sztónzék kemény 1 azaz EGY órát játszottak 13-22 rugós jegyárakért!!!
szerintem ''kicsit'' mérges lehet a közönség... -
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
azt üzenem neki, hogy akkor is a bloodrayne a legszarabb

kicsit módosítottam a nyelvtanon, mielőtt gambit jön és lekaratéz...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
na az kéne még..
rgb-nek nem akarsz esetleg?!
-
Integra
titán
tv2 hiradoban:
''katlan lesz a rolling stones koncert és aki rosszul lesz, azt azonnal kiemelik a sorból''
ezt elképzelem a küzdőtéren, ahogy megoldják
kíváncsi vagyok mennyiért fogják árulni az ásványvizet...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
majd felcsábítjuk legközelebb is egy sörre pestre, aztán jól meggyőzzük pár korsóval...

de azért ma is próbálkozzatok
Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest