Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van itthon netem

-
neduddki
nagyúr
HI!
Kedves szofosaban aganent forumtarsaim, bucsuztassuk vidaman kedvelt forumtarsunkat, vegrendeletet megirta csaladtol bucsuzott, es azt uzeni mindnyajatokat szeret!!!
a neveben is:
udv
neduddki -
Thrawn
félisten
válasz
Janoska26
üzenetére
Van kétnapos is kisebb dózis esetén, de erről az érintett tudna nyilatkozni.
tbs: nem ad senkinek
MárK: az valami más, ettől csak ittas leszel
Ahogy elnézem igen kapós lett a cucc
Lehet NG holnap kilép a cégtől és nyit egy ''kockacukor'' boltot. Bár szerintem mozgó árusításra jobban megfelel a cucc.
REDeath: én ilyen dógokhoz nem értek
, nade ez itt az OFF topik 
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
és azzal az ablaktisztítóval hogy lehet az oldal újratöltése nélkül egy div-be behívni egy másik html fájlt?
ezzel szenvedek 2 napja, próbálom megérteni de w3schoolson másféle példa van, és van még egy oldal forráskódja ami megvan és így van megoldva, de abból az istenért sem tudom kihámozni hogy mi-miért hogyan, mer van benne még csomó más is -
REDeath
őstag
valaki ért itt az ajaxhoz?

-
Gambit
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
A probléma szerintem nem ott van, hogy hiányos a billentyűzete. Az történhetett, hogy zárlatos lett a gép, amikor az ő billentyűzetére ráfestette a betűket. Kicsit összekeveredett minden. De mivel nem ért hozzá, észre sem vette, hogy qwerty billentyűzet helyett ewrtyq jutott neki.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
a delete arra való, hogy mikor bootol a gép, azt lenyomva tudod a bios-t elérni. kivéve pár alaplapot, mert pl. a tegnap kapott asrock lapnál ez nem működik. benyomtam, csippant egyet, és mire a monitor kivilágosodott, már a win töltött. így nem tudtam a vidkártyától elvenni még egy kis ramot, pedig felesleges neki 64M, különösen, hogy összesen 256MB van benne...
mod: mivel tegnap nem volt netem, ezért nem tudtam megnézni a faq-t. most megnéztem, asrock-éknál f2-t kell nyomni a bioshoz. -
neduddki
nagyúr
HI!
Napi vizallasjelntes naffalubul:
a nagykorut relatriv nem agyonzsufolt:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
HI!
Amikor meg mukodot a keresoi rendesen, akkor vhogy meg kellet talaln hogy jo rofogtem hozza: - ) a tobi ebbol kitallahato:- )
udv
neduddki
p.s. az udv nem mindig pontos, es a neduddki-nal is esett mar baleset mikro elmet egel jobbra a jobb kezem:- ))) /most eppen 3* kelelt visszarolnom, mert balra csuszott el a kettospont vonal zaroelnel:- )/ -
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Autoruns nevezetű sysinternalsos progi minden indítási lehetőséget megmutat. Egyéb monitozoró programok is segíthetnek, hogy mi dolgozik (filemon például).
Báh, de jó, hogy másfél órája nem frissítettem ezt az ablakot, és úgy írtam, hogy #2961 volt az utolsó. Megyek inkább csónakázni / horgászni.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
HI!
Bocs nem olvastam el /:- )/ csak azt lattam hogy msconfig van javalva indulo progiknak, az meg mese habbal/:- (/ es aszittem virus irtani ko:- ) /en arra hasnlaom:- )/
udv
neduddki
p.s. amugy a sysinternals-nal /winternalsm ujabbanfelvasarolt ms/ erdeme sszetnezni prodgik utan hihetlene jo dolgokat tud a srac:- ) -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nah, igazából ez sem mutatja meg amire kíváncsi voltam, vagyis hogy mi miért veszi el annyi időmet indulásnál, de azt mindenesetre jól megmutatta, amit sejtettem is, hogy a SpySweeper, habár elég hatékony, de elég sok helyre be is ássa magár, és annyi sz.art indít magának, hogy nagy eséllyel őt kell kiirtanom a rendszerből. Azért még egy körben megpróbálom csak nem elindítani, aztán ha ez megoldja, akkor úgy hagyom, ha nem, akkor eltüntetem a gép színéről.
Amúgy jó kis cucc ez, köszi. Hogyhogy eddig nem használtam..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nod32, ZoneAlarm, ezek mindkettő jóval az elindulás után, és csak meglévő netkapcsolat esetén keresnek frissítést. A SpybotSD TeaTimere nem keres, csak egyszerűen elindul. A SpywareTerminator szintén nem keres csak indulás után, bár kétségtelen hogy betölti a rezidens részt, de nem kezd el kártevők után kutatni. A SpySweeper az egyetlen ami gyanús lehet, annak ugyanis van egy wrsssdk.exe-je is, ami állandó jelleggel ott ül, ha leállítom is, és a feladatkezelő is 8 másodpercnyi prociidőt mutat nála, amivel rendszerint a 3. legtöbb. És nem tudom róla, hogy nem futtat-e le egy gyorskeresést kártevők után indulásnál.
Végigpróbálgathatnám(lehet hogy az lesz ha nincs más) hogy egyesével kikapcsolom őket indításhoz, csak az elég szöszölős, most nem nagyon volt időm rá.
neduddki: Thx, megnéz, kipróba
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát, nem tudom milyen virus, spyware-írtót és tűzfalat használsz egyesek ezek közül igényesebbek. pl. egyesek avast-ra szoktak panaszkodni, bár én meg vagyok elégedve vele

Meg sokszor vannak olyan frissítéskeresések amire nincs is szükséged, azok is kikapcsolhatók szvsz.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ez okés, de ott nem tudom meg hogy melyik az az 1 esetleg 2 progi konkrétan, ami belassítja a folyamatot. Mert nem hiszem hogy ennyire lassan kéne indulnia. az msconfig megmondja hogy mik indulnak el, milyen folyamatok, szolgáltatások, stb, de amik ott fel vannak sorolva, azok nagy része bőven 3 percen belül elindulnak, hacsak nem indul mellettük olyan progi, ami elveszi az erőforrást, és pörgeti a vinyót ezerrel(általában keresőprogik szoktak induláskori ellenőrésnél ennyire terhelni)
-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól szakmait keresni hozzá, de úgyis jön ide is elég cube.
Kérdés: Mivel lehetne megtudni, hogy a bejelentkezés után milyen programok indulnak, milyen sorrendben és milyen erőforrást foglalnak. Értem ezen azt, hogy míg maga a bootolás 40 másodperc körül van, a bejelentkezés után még kerek 3 perc kell, míg minden betöltődik. Pedig elvileg nincs agyonzsúfolva progikkal, főleg a vírus-kémprogiirtók és a tűzfal ügyködik. Ha már beindult, akkor amúgy gyors a gép, de azt a 3 percet akarnám rövidíteni, és szerintem egy konkrét progi okozza a késlekedést. És ezt kéne megtudni hogy melyik. Ha fontos progi, akkor legfeljebb késleltetett indítással próbálkozom. Feladatkezelővel próbálkoztam, de az nem sokat segített. Eleve csak 1 perc után reagál a C+A+D-re, és utána is csak a felhasznált prociidőket tudom megnézni.
Na szóval nemtom mennyire voltam érthető így kora reggel.
Ja, bootvis csak a bootolást tudja mahinálni, a bejelentkezés utánit nem. -
PazsitZ
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Ke pasa?
----
Jó reggelt! -
Racecam
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
Che cosa?

-
ngabor2
nagyúr
tegnap délután megúsztatok engem... nem volt net
vagyis net az volt, csak nem ért el hozzám a dróton. úgyhogy meggyógyítottam egy ideadott beteg gépet (192MB memmel nem egészséges 2 vírusírtót futtatni egyszerre, úgyhogy az egyiket lepusztítottam), aztán hajcsi.
de hogy hogy lehet bemenni a biosába, azt nem tudom. -
Road Runner
csendes tag
futyulsz bazmeg, es hazudsz. hazudsz mer egy szar szemet szaralak vagy. es nem vagy sikeres.
kvescson: van kovacs geza, (fiktiv) sikeres szinesz mar 40 eve magyarorszagon.
megjelenik kovacs geza 18 evesen es elkezd szineszkedni ugyanabban a szinhazban.
kotelezheto megvaltoztatni a nevet? ugyertem nem a teljes nevet, hanem esetleg a polgari birosag kotelezhet, hogy en mostantol csak kovacs b geza lehetek a szinhaz keretein belul?
alig varom a valaszt...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nafene:
Balti!!! Aszasz???:- )
udv
neduddki -
REDeath
őstag
lezúúztam két szúnyogot!!! előszőr csak egy volt, azt kinyírtam és kiderült hogy van még egy hullajelölt.
végre megjelenik, rászáll szekrényajtóra. rácsapok és eltűnik mintha varázsló lennék.
gondoltam van 1% esély rá hogy a kis résen beütöttem a szekrénybe, és bejött. ajtót kinyitva kirepült, de utána csak azt vette észre hogy a földön fekszik, én meg ráugortam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ALI_G
veterán
tesssék alukálni, mi a francért vagytok még ébre? Anyukátok nem küldött még aludni?!

-
troland26
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát persze , csak az nem mindegy a dolog melyik végén vagy

Integra : ezzel teljesen egyet értek
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
az a poén ez megtörtént a múlt héten , köztem meg a kolleganőm közt folyt egy hasonló beszélgetés és a végén ő is ide lyukadt ki ... ''mert , hogy biztos fáj''

de azt is hozzá tette , hogy a barátnője szerint , aki kipróbálja az tuti nem fog leszokni róla annyira klassz
Ha a Hsz sérti bizonyos emberek erkölcsi normáját , akkor nyugodtan lehet moderálni vagy törölni -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Még nem mondta, majd pénteken kiderül ki mit mond. Csütörötkön felruccanok Pestországba, este végre beb.aszunk mint az albán szamár, és talán elmegyünk valami bulájba, péntekre meg nőtársaság van beígérve, kamatoztatni kéne a dugás..izé, tudásomat.
Integra:
Óriási, de én onnan most ezt csemegéztem ki: [link] -
Winner_hun
félisten
-
Integra
titán
-
BlacKSouL
addikt
Én kérek elnézést....
A nők piercingelnek, kilyukasztják az orrukat, fülüket, mellbimbójukat, köldöküket, még a klitoriszukat is! Epilálják a lábukat forró viasszal, leborotválják a hónaljukat, szeméremajkukat, kiszedik a szemöldöküket és a bajuszukat! Szilikont építtetnek be testük minden részébe, mellbe, fenékbe... Liftingelni és liposzukcióra járnak, a bordájukat operálják ki és még ki tudja, hogy mit... ...
...és nem engedik, hogy s.ggbe dugják őket, mert fáj...
-
tildy
nagyúr
Vááá, lebuktatott a piroscsuhás , puttonyos
.... -
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
KAPCSOLD BE A HANGOT!!!!
És az sem árt, ha bedugod a hangszórót....
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
csak nehogy véletlenül a Te usereddel lépjek be erre a bemutatóra

Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Facebook és Messenger
- Arc Raiders
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- További aktív témák...
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet NG holnap kilép a cégtől és nyit egy ''kockacukor'' boltot. Bár szerintem mozgó árusításra jobban megfelel a cucc.
, nade ez itt az OFF topik 

az nem jó, annyi szabadidőm nincs, esetleg ha lenne kétnapos verzió