Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ááá ez az este. Belenéztünk vagy 15 filmbe, meghallgattunk nemtudom hány számot, kimentem már korizni is, de a hugom nem adta fel. Amíg mother nincsen itthon, addig el nem alszik....

De mostmár nyugodtan nekiülhetek php-zni.
Tévedés ne essék, még mindig nem alszik.... 
-
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
A tar és a tárhely nem ua!!!
És ez egy picinység azér fájt.
megyek is , és a nyári éjek asszonyán
alkoholba fojtom bánatom -
-
poffsoft
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
rosszazaki 
és igen, elkéstél, de:
#2392: nem, ijjenkor nem jáccani, csak olvasgatni... pedig

CS, FEAR, Bushido, komoly!!!
#2390: stimmel, pl. én is azt használom, pl mert nincs időlimit....
mi az a
gomb? mire való?
/majd 1 perc volt a 2 hsz közt.../
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Na, Te ne is szólj hozzám, ennyi segítség után elmész az első játékossal...

Soha nem fogom megérteni a nőket...

-
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Jó. ha már a kép.tar.hu-ra a weboldalon keresztül megy a feltöltés, akkor esetleg mélyebben is belemehetünk a dolgokba.

(u.i.: Gondolok itt az FTP-n keresztüli képfeltöltésre, ugyanide.)
Francba,,,,
-
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Ha nagyon belejöttél, akkor esetleg megpróbálkozhatsz egy saját tárhellyel. Kicsit bonyolultabb ugyan, de megéri. Ezt ftp-n keresztül érheted el, és azt töltesz fel amit akarsz.
(Persze a szolgáltató által tiltott tartalmakon kívül) Én ezt ajánlom, mert elég gyors, és 2GB tárhelyet ad.:[link]
poffsoft: A kepfeltoltes.hu azért nincs az ajánlott oldalak közt, mert sokszor lassú, és nem elérhető.
Race: Ezt még gyakorolni kell.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2393: Még nem ártana egy kicsit közelebbről megismerkedni a
gombbal. 
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
nem lesz túl bonyolult, szerintem....

megyek fearozni picit
mod:
race:
sry, megint mehetett volna 1be
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
tar.hu-ra akkor érdemes regelned, ha sok képet, galériákat szeretnél létrehozni. Viszont ha csak adott pillanatban, gyorsan be szeretnél illeszteni/linkelni egy képet, akkor ezeket érdemes használni.:[link], [link] Ezeket regisztráció nélkül is lehet használni.

MOD: A fenébe, most én voltam lassú.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Igen a tar.hu-n regisztrálni kell, de az imageshack-on nem.
Szerintem megéri regisztrálni, én azt használom és az utóbbi időben semmi gond vele, ráadásul akkor van egy tuti kis képfeltöltő oldalad.
u.i.: Nem röhög itt senki, edzettek vagyunk.
-
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Nem, neduddki a fórumtársunk.:[link] Olvass vissza kicsit és nézd meg a hozzászólásait. Egyből tudni fogod miért hoztam fel.

Race: Akkor mindegyikőtöknek külön kell sört venni. Kinek van ennyi pénze?
-
Thrawn
félisten
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Mert tetszett!

A nap topikja lett így, köszönöm!
Poffsoft: [link]
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Szia!
Ahhoz előbb fel kell töltened pl. ide:[link], aztán a hozzászólásnál rákattintani a ''Kép'' gombra, és oda beilleszteni a kép URL-jét.
Ha csak linkelni szeretnél valamit akkor a ''Link'' gombra kell rákattintani, és oda beilleszteni a linkelni kívánt dolog URL-jét.
Race: Lassú

[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
[link]

mod: wáhááá

bakker, egy másodperc...
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Ha szeretnék képet linkelni, akkor hogyan tegyem, ha nincs honnan belinkelnem. Úgymint weboldal stb(milyen stb??
) -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
persze, nem tudhatom mióta használod...
Tény, én feladtam a fenti gondjaim miatt annó.
mod: ez elfért volna az előzőbe is, sry.
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
ÁÁÁÁ, csak élvezem hogy nem vagyok megint magányos ....

meg elgurult a tablettám, de már keresem
Sry, nem teljesen értelek, fejtsd ki picit bővebben. Lehet nem értjük egymást...
#2354: köcce
#2355: looool
de ez azért van, mert dénagyról csak így lehet asszociálni (tolerálok, de van határ
)
:ezt sem teljesen vágom....

#2338: Wh: Már semmi, sokáig erőlködtem hogy majd jó lesz nekem, aztán meg elfelejtettem egy életre.
Mi a bajom vele? -rendszeres server error, napokig, spam hegyek, beállítástól függetlenül, rejtéjes levél meg nem érkezések, folytassam még? citrom gyak első pillanat óta hibátlanul megy nekem....
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
looool
de ez azért van, mert dénagyról csak így lehet asszociálni (tolerálok, de van határ ;] )
bezzeg ősbikinis feró megaszonta: nem kell, hányszor mondjam nem kell, akkor sem kell semmi, semmi nem kell nem kell... - és máris dőlnek a helyek, a fagyik, a napok, a terek...
románckiller rulez!
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
ps: Jo tudni ezt a 112-t, de ezt a jogsis-lakcimes-szemelyis dolgot meg most sem ertem : picikét segítek, de szokásos - hangulatban.
Képzeld el, hogy Te egy törvénytisztelő, egyszerű gyári munkás vagy, adót, tb-t gázvízvillanyt rendesen fizeted: Állandóan bosszankodsz hogy mia faxér kell egy szatyorra való igazolványt -fele wcpapírra nyomtatva 3ezerér- állandóan magaddal cipelned, hogy a NAGY hivatalok elhiggyék rólad (=bürokraták) hogy Te Te vagy, és nem más helyett szeretnél mindenféle díjakat befizetni....
Ellenben ha te egy nagyon amerikás (szabadelvű=liberális) sikeres vállalkozó vagy , aki baxik adót, tb-t gázvízvillany, gyorshajtásibüntetést, adóhátralékot kifizetni, és mivel a 200 igazolásból egy-kettő mindig elveszik, a nagy HIVATALOK mindig elhiszik, hogy Te bizony nem Te vagy, így elnézést is kér a rendőr, adóellenőr, fogyasztóvédő, hogy a magánhadseregeden átverekedve magát, egyáltalán érdeklődni merészelt nálad....
na, vajon miért nem egy egyszerű , automatikusan 14 évesen kiosztott plasztik Driver licence- vel igazolod magad akárhol, itt magyarasztániában????

-
Lord Zero
addikt
hány gombos a kínai és/vagy japán billentyűzet?
-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
egyszer csak pojénból kipróbáltam az 'általános segélyhívó' számot, 112 (a'la america 911) -gondoltam én baca.
A központ qrvára nem a területileg illetékes diszpécserközpontba kapcsolt (ha jól tudom, mobilnál az átjátszótorony pozíciójához lenne hozzárendelve a legközelebbi ügyelet), nem beszélve arról, hogy egy főkapitánysági ügyeletes jelentkezett.
mondom: mentő kéne.
mondja: aztán hol történt a baleset
mondom: nem, baleset nincs, szülés lesz
mondja: akkó hívjam a mentőket
mondom: melyik számon is? mer ez nem az?
mondja: nem, a hmmmmm számont hívjam üket.
mondom : köcce!
ja, a mobájlok csak a 112-őt engedik mindenféle extra (pl SIM) nélkül, ugyebár......
szóval, magyarisztánia, ez az ahej, ahol élünk

-
EQMontoya
veterán
asztalimban meghalt az alaplap júl 22.én... garanciális cserére várok. jó, sebaj, van noti. abba ma este halt meg a vinyo. igy most noti2 van használatban. aza baj, hogy eza vinyo még garis se volt. de legalább fontos adat nem nagyon volt rajta.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fogadjunk user error!

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jelőld ki/be, amiről várod az értesítést, hátha. Ill. én megnézném a mailboxx spam-ot is...
Lehet blokkoltad a ph!-t egy gyenge pillanatodban

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nálam megy, tele a boxom megin

amúgy szép napot
megint elgurultak a tablettáim....
#2320: lehet, nem csak nekem gurultak el....
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
francba megint bealudtam a film végén... és megint nem látam utolsó 15 percet a filmből
(kardhal)
már látam egyszer de akor is idegesít, ahogy elterülök a kanapén egyből csukódik le a szemem... még akor is ha napi 4 óránál többet alszok véletlenül -
neduddki
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
HI!
De mieg mijjen jo nota is ez:- )))
A ki meg tugya az tugya oszt szavazhat!!!:- )
udv
neduddki
p.s. hangmernok esmerosoktol hallotam: igy kell megcsinlani egy felvetelt! egy szar szokol radion is hallgathaotdd ugy is kiB! jo!!!:- ))) /na vajjuk: be ez vot ami miatt itt piheg ez a ket kis vacak (az sanyo-nak alcazott orion hs284-eseken) :- )))/ -
neduddki
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
HI!
Jo esdes annyat annak aki kitlalta ezt amrhasagot a 112-vel:- (((
Altalban 4-5* kell elmondani a sztorit mig egy ojjan embrhez jucc aki megigeri hogy teswz vmit az ugyben, es ez kb 15-20 oerc!!! hl van it a surgosseg:- (((
udv
neduddki
p.s. 2* volt szerencsem talalni az uton kereszbefekvo reszeget:- ( /masodik alkalommal 60-rol satufekkel altam meg tole 1m-re:- ((( (ha nem a gps-t cseszegetem akkor nem 60-nal megyek hanem 80-100 kozott vhol, es akkor nem allok meg csak rajta) mindkeccer a ket falutabala kozotti 1.6km-en tortent kozrohejjj:- (((/ -
neduddki
nagyúr
HI!
Kulturestenk fojjtatodik!:- ))) /ez tul konnyu lesz, de szvazni lehet:- )))/
''On a dark desert highway, cool wind in my hair
Warm smell of colitas rising up through the air
Up ahead in the distance, I saw a shimmering light
My head grew heavy and my sight grew dim
I had to stop for the night
There she stood in the doorway; I heard the mission bell
And I was thinking to myself this could be heaven or this could be hell
Then she lit up a candle, and she showed me the way
There were voices down the corridor, I thought I heard them say
Welcome to the Hotel California
Such a lovely place, such a lovely face
Plenty of room at the Hotel California
Any time of year (any time of year) you can find it here
Her mind is Tiffany twisted, she got the Mercedes bends
She got a lot of pretty, pretty boys that she calls friends
How they dance in the courtyard, sweet summer sweat
Some dance to remember, some dance to forget
So I called up the captain; please bring me my wine
We haven't had that spirit here since nineteen sixty-nine
And still those voices are calling from far away
Wake you up in the middle of the night, just to hear them say
Welcome to the Hotel California
Such a lovely place, such a lovely face
They livin' it up at the Hotel California
What a nice surprise (what a nice surprise) bring your alibis
Mirrors on the ceiling, the pink champagne on ice
And she said we are all just prisoners here of our own device
And in the master's chambers, they gathered for the feast
They stab it with their steely knives but they just can't kill the beast
Last thing I remember I was running for the door
I had to find the passage back to the place I was before
Relax said the nightman We are programmed to receive
You can check out anytime you like but you can never leave''
udv
neduddki -
tiv83us
veterán
Mikor ket eve volt egy autobalesetem, /semmi komoly, kis agyrazkodassal megusztam, masnap mar kiengedtek/ ahogy kievickeltem a szetzuzott kocsibol verzo fejjel, hoztak nekem vizet a szomszedbol, ra fel percre mar hallani lehetett a visito szirenak hangjat. Apam 5 percre volt tolem mikor ez tortent, de a tuzoltok hamarabb ertek ide, pedig apamat hamarabb hivtak...
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Írjál valami értel meset valamelyik WCG-s Logout írásomra, és megmondom kapok-e.
-
I_Am
veterán
Hozzám, mikor pár éve elvágtam az ütőerem és 10 másodperc alatt az előszoba vérben úszott 42 perc alatt értek ki.
Pedig faterom mondta, hogy mi történt és mondták, hogy sietnek.
tiv: Na pont ez az, hogy egy fényképes igazolvány elégnek kellene itt is legyen, de neeeem, itt olyankor már megy a fenyítés és a bírságolás. Ez magyarország. -
tiv83us
veterán
Itt is elvileg kellene egy fenykepes igazolvanynak nalad lennie allandoan, de ha megallit a rendor, bediktalod neki az adataidat, lecsekkol, nem fogsz egy irgum-burgumnal tobbet kapni. Sot anyamnak meg igy hozott benzint a sheriff, hogy minden papir nelkul elindult vasarolni /nok..
/ es kifogyott a benzin. Miutan ott tokolodott az autopalya szelen, a state trooper megallt es miutan megbizonyosodott rola, hogy minden ok /nincs ra kiadva korozes, regisztracioja rendben van..stb/ elment neki es hozott egy kanna benzint 
ps: persze itt a rendoroknek a ''hala penz'' elfogadasa az alasukba kerulne es a kovetkezo 10 evi reputaciojukba. -
tiv83us
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Jo, mondjuk tegyuk hozza, hogy itt mas a rendszer. Ha itt tegyuk fel valaki az utcan rosszul lesz es osszeesik, akkor jon legalabb ket tuzolto /ok sokszor mentos feladatokat is ellatnak, van felszerelesuk es doktoruk a ''fedelzeten'', ket mento es minimum egy rendor.
Ha egy macska felmaszik a fara es nem tud lejonni, legalabb egy tuzolto es egy rendor.
Nem kell itt annyi szarral foglalkozni, felhivom a 911-et es megmondom mivan, inkabb kimozgatnak mindenbol egy-kettovel tobbet, minthogy kevesebb legyen.
Egyszer kihivtuk a rendoroket, mert egy benarkozott majom szabdalta le a viragokat a hotel korul, kb ket perc es 3 rendorkocsi ott termett es 5 perc alatt el is tuntettek az alanyt.
Itt ha kigyo jon be a hazba akkor is a rendor rendezi le, vagy a sheriff. Egyszer lattam egy Cops epizodot, ahol kb 70 madar feszkelt be egy kemenybe es egy rendor a fel ejjelet azzal baszkuralta el, hogy kiszedje onnan oket es szabadon engedje. Es a vegen mindenki mosolyogva tavozott.
ps: Jo tudni ezt a 112-t, de ezt a jogsis-lakcimes-szemelyis dolgot meg most sem ertem
-
I_Am
veterán
válasz
Zordkaszás
üzenetére
A telefonos riasztót ha valaki vonalasra köti az meg is érdemli.

Alapból mobilkártyás a modul, pont azért, hogy betörés vagy szabotázs esetén ne tudják alóla kivágni a vonalat.
-
csapos2
addikt
Jó estét!
Péter bekeményített.![[kép] [kép]](http://img456.imageshack.us/img456/9898/3ugcwa2.png)
-
tiv83us
veterán
En pl. /azon kivul, hogy miert nem lehet a jogositvany, a szemelyi es a lakcim egy kis plasztik kartyan rajta, miert kell mindezt kulon-kulon kartyara tenni/ azt sem ertem, mi a feszkes fenenek haromfajta segelyhivoszam.
Ha most Magyarorszagon lennek es valami gaz van, azt sem tudnam hova tarcsazzak /talan a rendoroke 007 vagy 107 valami ilyesmi?!
/
Egyszerubb lenne egy konnyen megjegyezheto szam, aztan majd a diszpecser eldonti, hogy kibol mennyit kuld. -
Zordkaszás
senior tag
Éljen Amerika!

Itt Magyarisztánban talán a szerverpark szünetmentes. Modemek?!?! Ugyan már!
Automatikus cím továbbítás? Esetleg beazonosítás telefonszám alapján? Itt? Hahaha! Talán 50 év múlva. Az is csoda, hogy a 112 (és egyéb segélhívószámok) a megyei központba futnak be... Persze a nevet és a címet már diktálni kell. -
Bash
őstag
válasz
Zordkaszás
üzenetére
Nálunk speciel úgy van megoldva ez, hogy a modemben eleve van két akkumulátor áramszünet esetére, illetve 911-es híváskor a címem automatikusan továbbítódik a megfelelő E911 szervezeteknek.
-
Zordkaszás
senior tag
Van tippem...
Itt most az ilyen extra cuccokról van szó. Mert ha nem megy a telefonos riasztó és kirabolják a házat, az még elmegy. (bár így is jónéhány ügyben hagytam jóvá a hűség elengedését, mert elfelejtették tájékoztatni az előfizetőt, hogy a risztóját akár ki is kapcsolhatja...)
De itt emberéletről van szó. Még ha van mobilja valakinek akkor talán oké, bár azon is lassabb a mentőket hívni, mint ezen az automata rendszeren.
Ennyire fontos az a 3-4k HUF, amit egy új telefon előfizetésért kap az üzletkötő? Ennyit számít neki egy ember élete? Jó, nyilvánvalóan kicsi az esélye, hogy pont internet- vagy áramszünet esetén lesz rosszul valaki. Meg attól, hogy rábeszélte a VOIP-ra még nem ölte meg azt a szerencsétlen nyugdíjast, csak olyan rossz érzés. Legalábbis nekem. Lehet ezért nem vagyok VOIPos házaló ügynök?
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tévedés ne essék, még mindig nem alszik.... 

Már teljesen szétment.
(juujjj leöntöttem a billentyűmet) éppen sikerült tárhelyet fabrikálnom