Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Amúgy uszeg helyett még van egy másik megoldás egy félkörív alakú műanyag cuccos speciálisan ilyen kábel odafogatáshoz, amit 1kisszeggel beversz és megtartja a kábelt Az se annyira rossz, de a kábelcsatorna a legjobb azért.
Mondjuk ajánlhatok bármit mindet áruljuk
Van szegünk is kábelcsatornánk is koaxkábelünk is.
Ja és ajándékbolt is vagyunk ezt rakjátok össze
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Na igen, de gondolom magának csinálja és azért ''izlésesre'' akarja megcsinálni

Albérletbe mikor laktam én csak simán a fal mellett meg a szekrény mögött a földön elvezettem és ott kunkorodott (nagyon ragaszkodott az addigi feltekert formájához
) szabadon, nekem akkor,ott,úgy is megfelelt 
Virágos uszeg azzzzzz
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/lool.gif)
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Azt el is felejtettem írni, hogy hajókáztunk is. Valami brutális V6-os 4200ccm-es motorral hajtott lakikkal beröpítettek a tó közepére. Tökjól nézett ki onnan az új völgyhíd ([link]).
Ezt arról (is) jutott eszembe, hogy remélhetőleg ha átadják majd javulni fog a balatonparti közlekedés. -
Pompi
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Köszönöm kérdésed, igen.
A rádiós riogatással ellentétben a forgalom nem volt vészes lefelé, az autópálya végén volt csak egy kis torlódás, de ki lehetett bírni. Jó volt a társaság meg a hely is. Volt kis séta, pihenés, fürdés, malacsütés és Jäger (mértékkel)
Szombat este vihar, vasárnap mérsékelt, de azért jó idő. Hétfőre virradó éjszaka viszont végig esett, gondolom ennek volt köszönhető az a népvándorlás is ami miatt Földvárról 1.5 óra volt az út az autópályáig 
Szóval jó volt
-
Racecam
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
Én tegnap nem voltam sikeres. (Tegnap, mert tegnapelőtt például az voltam. Ha jól emlékszem a múlt héten is voltam sikeres, viszont szombaton kifejezetten sikertelen napom volt. A vasárnap olyan se hús, se hal volt sikeresség szempontjából, de a hétfőt jobb elfelejteni. A kedd kiugróan sikeres volt, de erről már megemlékeztem az előzőekben. A mai napra eddig semmi rosszat nem mondhatok, igaz, jót sem. Várom a holnapot, úgy érzem az be fog jönni nekem.)
Azért volt sikeresség szempontjából kihívásokkal küzdő a tegnapi nap, mert nem tudtam az istennek sem előfizetni az MLB Premium csatornára. Pedig most esett az ára 20$-t.(Persze ez senkit nem érdekel, de ez izgat a legkevésbé.) Egyszerűen nem tudtam hogyan kell használni ezt a szerencsétlen OTP virtuális WEB kártyát. A hülye oldal nem azt kérdezte amire számítottam. (Ez aztán már végképp érdektelen, de folytatom.) Honnan a bánatból tudjam, mi a kártyám neve? A típusa mondjuk VISA, de a neve?
Beírtam, hogy OTP, de neki sem volt sikere. Így már hárman voltunk sikertelenek, mert az MLB.com is sikertelen lett, lemaradva egy kellemes ügyfélről.
Lehet, hogy a tegnapi nap a globális felmelegedés helyett a globális sikertelenségről szólt?
u.i.: Ja és még rosszat is álmodtam.
Egy sötét alagútban mentem egy sárga fényű lámpással kezemben, ami talán csak egy fél méterre világított. Már azt hittem valahogy mégis sikerül megtalálnom a kivezető utat, amikor hirtelen....
Ne ezt meg végképp nem értem, hogy minek mesélem el?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Zene, mese es rejto kefvelok talkozoja a szokaso hejjen!
udv
neduddki -
tbs
addikt
Nos, megtartottam az audienciát a buszmegállóban, de csak az nem jött el, akinek kellett volna...
Szomorúság a köbön. Ettől (asszem) munkaképtelenné váltam... 
-
tildy
nagyúr
Fejfájcsi

-
PazsitZ
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Gonosz vagy. Ráadásul fél 12kor keltél
. Aki megteheti...
Soha semmi együtérzést nem kap az ember az OT-ban

-
burgatshow
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Ha valakit fejbe talál egy kovács üllő és utána tovább él - ami valjuk be nem éppen normális - az sem lehet sikeres.
Ellenben a STOP táblát szorongató pingvin sikeres, mert segít átkelni az úton a gyerekeknek iskolaidőben. Persze a kocsisok anyáznak, mire a pingvin odamegy, és felvázolja nekik, hogy nem lehetnek olyan sikeresek, mint a pingvin!

-
Pompi
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Tehát nem írtak semmi olyat amit eddig ne lehetett volna tudni

-
neduddki
nagyúr
HI!
Tok jo a nagykorut petofi hig irinyi visoznyklat!!!:- ))) ejjen a tomegkozxlerjkedesd!!!:- )))
udv
neduddki
mod: t|-|om!: kell Nked hujjjesegeket kerdezni!!:- )))
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Jó reggelt. Most keltem!
ÉÉÉÉs igen, válaszolt az OTP:
Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.
Az OTP Junior Visa Electron bankkártya egy sokoldalú, biztonságos, a világ minden pontján szívesen látott fizetőeszköz.Általában mindazoknál a kereskedőknél ( Bank, ATM, beváltóhely, POS terminál) használhatja, ahol megtalálható kifüggesztve a kártyán is látható Visa Electron logo.
Mivel előre Önnek nem tudunk konkrét tájékoztatást nyújtani arra vonatkozóan, hogy mely külföldi kereskedő (ATM készülék, bank) fogja elfogadni az Ön bankkártyáját, ezért mindenkép javasoljuk, hogy a bankkártya mellett készpénzzel is rendelkezzen az utazás során.
Köszönjük megértését.
Bankunk szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.
Tisztelettel:
Ügyintéző neve
OTP Bank Nyrt.
Elektronikus Banki Igazgatóság
Ügyfélkapcsolatok Osztálya
Hurrá! Akkor viszek kártyán és kézben is lóvét..
-
Oliverda
félisten
Vajon amire valaha egyszer elérem PH! kedvence rangot, már én sem leszek képes egy hozzászolásban több embernek válaszolni [link].

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
te sikeres embernek érzed magad? direkt nem úgy kérdezem, hogy az vagy-e.
amúgy aki másokat leszól, az sikeres ember nem lehet
-
tbs
addikt
Aki szeretne velem találkozni: ma ~11:10-től 12:00-ig a 32-es árpád-hidi megállójában fogadóórát tartok. Kb mint az avatárom, csak fehér póló, picit hosszabb haj.

Thomcsalád bármely tagja grátiszfagyit kap.
-
Road Runner
csendes tag
aki bicajjal nekiutkozik egy ikarusnak, az sikeres ember nem lehet...

-
PazsitZ
addikt
Ha bárkit érdekelne
, hverokkal pókereztünk. ''. helyezett lettem, közben rendesen beboroztunk-pezsgőztünk.
Holnap-azaz ma meg meheek melózni
Na szóval üdv mindenkinek. Jóccakát! -
burgatshow
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ha ez boldogít: én is lent vagyok. Lassan lent, az asztal alatt fáradtságomban.
Azért szeretek (azért ez túlzás) sokáig fent maradni, mert akkor általában 11 és 14 között kelek fel, így gyorsabban telnek a napok (érzésre), és hamarabb itt lesz a vasárnap!
Camper: Tudom, ismerem!
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#1958: Jólvan, én meg most látom először.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
álszent és provokatív hsz
én lent vagyok -
burgatshow
veterán
-
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Miért, csak Neked szabad?

-
burgatshow
veterán
Ti még fent vagytok?
A fene se gondolta volna! 
-
Lord Zero
addikt
Az utóbbi 72 órából 54-et melóval töltöttem. Szerintetek ez már káros? - nem (még)
három napra átlagos 6 óra/nap alvás... tegyük fel, h nem csak alszol, hanem megírod ezt a hszt, akkor -1 perc.. a matematika kíméletlen ám... ;]
(jah, h én belenetegednk-e ennyibe, az máááás. :)) )
alekszej pedig - jófajta konspirösziteorik szerint - azért tudott cirka tizenvalahányszor többet bányászni, mert amolyan koncepciós perek stílusban tálalták.. felfuttatták, lezsírozták, megmérettetett, és hallelujává minősíttetett
szerintem rég megdöntötted a rekordját
most aludj :D -
BlacKSouL
addikt
''..Ide körém Ritmus Jankók,
Hadd ragasztok rátok bankót,
Ami hogyha nem is piros, kék, kék, kék,
Úgy húzzátok a fülembe,
Hogy sok igric és levente,
Szégyenébe' kopasz legyen, s kék, kék, kék!..'' -
Winner_hun
félisten

pff
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/LOL.gif)
De lesz itt még![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/waaaa_dojng.gif)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Az utóbbi 72 órából 54-et melóval töltöttem. Szerintetek ez már káros?
Utóbbi három nap alatt elfogyasztott ételek: 2 húsos croi, fél tányér borsos tokány, egy pizzás csiga és egy fél bécsis zsemle, ami annyira száraz volt, hogy majdnem visszavittem a benzinkútra és a fejükre kentem 400-ért. A mérlegre már nem merek ráállni.
Reggel 6:30-kor megint kelni kell és holnap megint éjfél mire hazaérek.
Azt hiszem a héten megdöntöm Sztahanov rekordját is.
-
csapos2
addikt
![[kép] [kép]](http://img114.imageshack.us/img114/1382/nylvp4.jpg)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
necces, de ott ha bemész 1 Mc-be wc-re, nem basznak ki. amúgy van több helyen is, pl Viterbo felé menő hév állomás, tán 1-2 metró megállóban is van. miskolcon pl egy nyilvános utcai wc-ről nem tudok. bevásárlóközpontban van (plaza, interspar), de az ugye bezár pl éjjel.
#1929: Vespasianusnak hivták az illetőt.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
lehet azért, mert windowst használsz

-
Winner_hun
félisten
Valakinek ötlet ez mitől lehet?
![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/8/1/3so2.png)
random jön elő, de csak akkor ha vagy ie-t zártam be vagy az összes ablakot, ami windowshoz kapcsolódik
[Szerkesztve]
Jaigen, ha rámegyek az ok-ra eltűnik, aztán megint beugrik még 4-5 alkalommal, aztán azt cisnálok amit akarok mert eltűnik egy időre
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért nagyon szerintem ne bízd el magad...

-
(Kolombusz)
veterán
Lassan lelécelek aludni, holnap korán kelek, zuhany, kis ph, net, ezaz, aztán elutazok.
Ha lesz Nagykanizsán WLAN, akkor délután még örülhettek nekem.
Pénteken go Horvátország, hogy 13-án visszatérjek imádott hazánka és eltöltsek további 3 napot a Balatonon.
Remélem lesz sok hotspot.
Jó éjt! -
Racecam
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azért Rómában elég necces ha WC-re vadászol. Colosseo-nál van, Foro Romano-ban van. (A Pincio-nál is és a természetesen a Termini-nél is van.)
De amúgy igencsak keresni kell.
Legrosszabb esetben kereshetsz egy Burger King-et, vagy McDonalds-et, azokból van elég. Szóval, sok ingyenes WC-vel Róma sem büszkélkedhet. -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Porečben a főtéren kellett hirtelen találnunk egy budit, de ugye csak kávézók vannak. Befutunk az egyikbe, kérdezzük hogy toilette, merrefelé? Aztmondja a csávó: No-no. Na, ok, berontunk az ujságoshoz, hogy esetleg segítene, az persze angolul nem tudott, de németül elmondta hogy mellette a kávézóban. Mondtuk hogy ott erősen tiltakoztak, aszondja ''alle andere café?'' Na, gondoltuk köszi, biztos ti se otthon sz.rtok hanem a kávézókban.
Aztán a tér túloldalán bementünk, kérdeztük, a pincér mondta hogy hátul. Láttuk hogy ki van téve a kis dobozka, rajta felirat hogy önkéntes hozzájárulás vagy 1kn. Természetes volt hogy bedobtuk a kunást. 35Ft. És nem is kötelező. De mégis szivesebben kifizettem mintha kötelező. És tiszta is volt. -
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ez a jellemző mentalitás. külföldön, pl Rómában a Colosseum mellett ingyenes wc van, hogy ha már odamegy a turista a pénzét költeni, ne az emlékmüvet brunyálja le... Krakkó főterén ingyenes wc volt, amikor kinnvoltam. itthon meg ingyenes sehol nincs, főleg nem látványosságok közelében, fizessen a turista még 50ft-ot... aztán csodálkozunk, ha lehugyozza a várat.
-
BlacKSouL
addikt
Azért az milyen dolog, hogy Pula történelmi belvárosában az amfiteátrum tövében, azaz attól 20 méterre(vagyis pont itt ahonnan tavaly ez a kép készült: [link] )a parkolási díj óránként 4 kuna? Főszezonban. És max 4 órát is lehetsz egy helyen. Pesten szerintem 10 perc kerül annyiba, bár mostanában rég parkoltam.
-
-
dragonfx
veterán
mi a neve annak a kempingparknak komárom szélében?
valami wtf, vagy wwf avgy mi???
mega webcíme.
aki tudja thx -
troland26
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
oké köszi , akkor lehet oda szervezem a randim
mondjuk a pizzájuk nem egy nagy durranás -
troland26
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
jah....

-
Ramius
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
jól tetted
-
tbs
addikt
-
troland26
őstag
Depressziós vagyok, vidítsatok fel
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ööööööhmmm... Őőőörrrgggghhh..!

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Hátbiza, akkor ezér' még soká bacogatni fognak..!

-
-
neduddki
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
HI!
kp mindig legyen Nalad valmaennyi, /fempoezek!/ amugy kartya ,
udv
neduddki
p.s. en itt szivta, apro hianyban: [link] vasarnap 12-20-ig van parkolasi dijj!!! aprom nem volt, hejji kartyahoz pentek 17-kor bezart minden es meg vasarnap 14-kor ertem:- ) /mikor a 100eurossal odamnetm barhva valtai kirohogtek:- )))/
amugy KedvencDocensem vhol svajcban szivott szombat regel 7-kor beaal tparkoloba ket naps konferencia, vasarnap du 6-kor jonne ki, /meg aproja is volt!!!/ de csak kartjaval az meg hetfo-pentek 9-17-ig beszerezheto, masfe or autan faldata arebb tette a viragvazat es kigyutt:- )))
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Internethasználó vagy bébi. Dombornyomott kari nélkül eunuch vagy buzi dzsigolók között...

-
Ramius
őstag
miért nincs itt egy ignore feliratú gomb?
annyira elegem van egy bizonyos ember (Csákk) hsz vadászatából, hogy hihetetlen...
Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Uszög! (A Szöggyáros) 

)

Szomorúság a köbön. Ettől (asszem) munkaképtelenné váltam...

. Aki megteheti...