Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
itt kb hálókábelt veszel 10 dollárból, nem rútert bzmg

-
tiv83us
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Par napja meg aszontad, hogy egy ideig nem akarsz...es megittal meg egy poharral...

Kidus: Most en mondjam meg RR-nek, hogy terhes vagy, vagy te?
RR: A geped egy ven fasz, a routernek semmi baja...amugy 60 dolcsi volt es nalunk muxik...
Sikeres embernel meg az 5 dolllaros modem is muxik...
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
azér se nézem meg a videjódat
.
a sikeres embereknek nagy mellük van
vagy a csajuknak, ezt mindíg kavarom, lényeg hogy nagy 
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
Nem tudom. Sikeres ember nem kérdezi az apjától, hogy mi az, hanem megy és veszi.
Nem lehet sikeres az, aki az apjától túl sokat kérdez.... -
válasz
Winner_hun
üzenetére
remélem beletörnek a fogaid abba a makkba, na az fájni fog

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tévedtem el, ez nem segítségkérés volt, hanem panasz. Minthogy most mást nem tudok mint panaszkodni. Eh, tényleg elkelne egy liftes túra. Lehet hogy emiatt vagyok feszült.
Winner: Ha ráfrissítek, akkor másik sorban, vagy másik oszlopban talál hibát. Ráadásul lassú, szét van esve, és nem képesek egy nyamvadt képszervert odaállítani. Szar az egész, már egy ideje én se szeretem, csak néha mikor keresek valakit, akkor felhúzom magam rajta.
mod: frissítettem: XML-feldolgozási hiba: token nincs bezárva, 41. sor, 2073. oszlop
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez fájt
csúnya egér
majd kapsz egy nagy poffot szívsorompólapáttal 
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
XML-feldolgozási hiba: xml deklaráció külső entitás kezdetétől eltérő helyen
Hely: http://iwiw.hu/pages/user/suggest.jsp
232. sor, 1. oszlop
És ezt nyomatja már 20 perce. A képek meg b..nak bejönni. Sebaj, ... -
Racecam
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
Ezért nem is veszek rotutert. Még drágán sem!!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Esetleg kuki meg cache törlés
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Dehogynem, használom, csak nem a WIFI-t.
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Rendszeridő nincs elállítva?
-
BlacKSouL
addikt
''Csak néztél, néztél rám bután,
szádba nyomtam a propán-butánt;
Teljesen feltöltődtél gázzal,
meggyújtottalak, s elrepültél százzal.''
Ha magamtól idézek minek az idézőjel?
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Az lesz az. És jön belőle kifelé az izé. Az elektrolit vagy mi.
Mikulás: Add neki a tiédet. Úgysem használod.
Más: Mi a töcsért nem jelennek meg jobboldalt a kedvenceim és az utoljára 'hozzászólt' topikjaim? Se IE6 alatt, se Opera alatt (9-től fölfelé minden nagyobb verziót próbáltam, 9.1, 9.2, 9.21, 9.22), és IE7-re is frissítettem, de itt sem. Valami ezen a nyavalyás windózon lehet elállítva, de mi? Mindkét notin, és a kisgépen is jó, XP és Vista alatt is, csak az asztali gépemen nem. Esetleg ötlet, hogy melyik topikban kérdezzem? Mi ez? Browser, oprendszer, vagy (Windows) tűzfal probléma?
p -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
pukkanhat, de az nagyot pukkan. és akkor nem púpos, hanem kinyílik, mint egy virág.
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

Igen, tudnak pukkanni, de akkor kevés a cseréjük (és akkor is kijön a füst), túláram-égés miatt... mintha pár napja egy tigrincs mutatott volna olyasmi képeket, na, az tutkóra pukkant.
A púposodás simán elhasználódás miatt következik be, nem malfunction, ismeretlen lefagyásokat memhibákat okoz, kondicserével secpec javítható.

Sikeres ember mondataiban olyan kötőszavak sosenem vannak.
signo javítva.
mod: mennem kell, szabad a pálya!
pá mindenkinek!
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ő kezdte...
A sikeres ember pedig sosem illetlen....
De ne adogasd a labdákat, mert elgurítom a gyógyszeremet!!!!
-
parandroid
félisten
válasz
poffsoft
üzenetére
Felőlem maradhat.
Szerk: De tudodmit? Vedd ki a nevem. Lemondok a kopirájgtról, és legalább belefér még egy-két kötőszó a három sorba (nem bazmegekre gondoltam).
Ja, megkaptam az ''akkor az volt az a pár pukkanás tegnap'' mondatot is. Bár mittudomém. Pukkannak ezek egyáltalán?
p -
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
volt egy 478, de pár napja elattam....
a kondicsere nem annyira vaszisztdasz, hacsak nem sűrgős a gép.
btw, maradhat az aláírás, avagy törlendő?

#2752: Azér illyen moddingnál nagyon vigyázz a füst-tel!!! mer a pc azzal működik, és nagy része a kondikban van.....
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Körömreszelővel reszeld le a púpot róla. Gazdaságos megoldás
Utánna akár kék-fehér csíkosra is festheted moddingként. -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Ijjet en is otk:
Neverwinter!!!
udv
neduddki
p.s:- ))) -
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
provat akrt lenni bocs: - (
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
Ilyenkor kell aludni mindenkinek???
vagy a GP-t ismétlik? -
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Opera?
#2744: Nálam az nem csinálja ezt.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Hmmm ez hirtelen be sem ugrott. Még jó, hogy nincs ilyen bajom, ahol befejezem a böngészést, böngésző indításánál az jön be.
-
válasz
parandroid
üzenetére
mondjak viccest?

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
#2732.
#2739: peterkeT! Bocs de sosem állítottam hogy vicces, egyszerűen megfogott az a mondat, mert első ránézésre akár kínai is lehetett volna, egy mukkot sem értettem belőle. viszont sohasem mondtam hogy vicces lenne. Másrészt hozzájárulásodat is kértem, de ha megvonod az engedéjt, persze eltüntetem.
Fentiek fényében: Töröljem?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
ctrl+f
Poffsoft: Majd megkérek valaki mást, hogy mondjon valami vicceset. Bár máig nem értem, hogy az aláírásodban idézett részlet miért vicces.
p -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
csessze meg az iE a duplát.
Ha van a fórumban modi, törölhetné ezt a hszt!
bocsi
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
feltételezem keresés ezen a lapon......
biztos hogy a 2. szám nem a 'klikk'-ek?(session)
#2733: Ha nincs más megoldás, azonnyomban kiveszem a nevedet, azonban bizok másokban, hogy megoldják, és mégis maradhatsz az aláírásomban. Rendban?
Azt tudtad, hogy a sikeres ember sosem keres? mindent, mindig tud. -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
&fuser=peterkeT
ezt beírva a keresőbe csak a te hozzászólásaidat látom. Hogy keresel?
peterkeT-re keresve 3 találatot kaptam, így se kaphattad. Aláírásra nem keres a kereső.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Valaki világoljon már fel hogy ez a két oszlop mit takar:[link]??
Ha jol gondolom az első a nyitott témák számát rejti,a második a nyitott témák beli hsz-eket,de annak akkor semmi értelme,mert pl a videokártyás részben 5x annyi hsz. van mint a fáradt gőzben,vagy 3-szor annyi mint az aprokban.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Agostino
üzenetére
[link] ČAKOVEC-VUČEVICA kell neked
Szakasz Hossz (km) Autpályadíj (HRK)
ČAKOVEC - SVETA HELENA 62.2 29
SVETA HELENA - ZAGREB (LUCKO) 55.3 -
ZAGREB (LUCKO) - VUČEVICA 366.2 151
Összesen : 483.7km 180 kuna
Mondjuk nem Cakovec hanem Gorican a határ, az plusz 7 kuna..
A zágrábi gyűrű meg ingyenes..
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
amúgy ahogy elnézem, a számtech boltok 90%-a, vidéken szinte az összes a hozzá nem értőkből él meg. mert ha nekem valami kell, akkor az kell, és akkor, nem 2 hét múlva, és nem 2x annyiért, mint Pesten. van 1 féle vincsi, az is drágán. bármi kell, rendelésre. pestről futárszolgálattal olcsóbb és gyorsabb. és ezt azért tehetik meg, mert Pistike náluk költi el a havi zsebpénzét...

-
Racecam
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Én is válaszolni szoktam, de áltlában olyankor, amikor tudom, hogy akinek válaszolok még ebben az évben el is olvassa.
Ritkán benéző nyaralóknak a későbbiekben szoktam kifejteni az álláspontomat, személyre szóló privátban.

u.i.: Most mennem kell, da abban a reményben hagyom itt a fórumot, hogy még este is itt esz a fene Téged. Majd akkor válaszolok. Hamarjában.
-
Agostino
addikt
Hi.
Egy olyan weboldalra lenne szükségem, ahol pontos, naprakész sztrádadíjakat lehet találni. Konkrétan Cakovec-Split közötti távolsága ára érdekelne. Thx. -
Racecam
nagyúr
-
poffsoft
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
hidd el, valójában hiányoztál....
#2706: már lekéstem.... magyarisztán....
#2697: szerintem félreértetted, Márk! Mentél volna még aznaposan az ügyvédhez, és csak utána haza, délben, nem reggel, Ur moth thougtso , I'm sure.
Felfüggesztettel megúsztad volna, de így már bukott....
#2696: azasszonyi sors.....
#2693: azér közelebbi infokat is dobhatnál, ez így nem elég magas labda a megfáratt 1begyűlteknek....
#2691: Sőőőőt! Még akkor is, ha saját kocsmájában van az ember. Hajnalban a kemény mag nagyon be tud keményíteni ám
#2690: A sikeres ember dvd-vel írja a nero8-at!
A sikeres ember pedig kizárólag bővített mondatokban beszélget, egy jelző nem elég, alany,állítmány,tárgy, határozók és jelzől a minimum elfogadható...
#2683: Sikeres ember parentallockot tesz a darkside-re, és csöndben szopogatjha a sörét, a téfau előtt gubbasztva. Esetleg megemlíti a kékelfnek, hogy the darkpow@ is be with me, young padevan!
ya, Üdv!. újra itt, mer a sikeres ember keveset alszik, hhogy sokat élhessen....
(15 min kick 4 me) -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
[link] ''Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot?..''
Balkán? Inkább Kelet-Szomália.
Amúgy fogyasztói társadalomban élünk. Nem azt veszed meg amit akarsz, hanem azt ami van. A lényeg hogy fogyassz. Az igényeid meg felejtsd el. Nézz sok reklámot, és fogyassz sokat hogy valakinek(aki nem te vagy) jó legyen. Tehát már mi se úgy járunk bevásárolni, hogy na akkor ezt és ezt fogunk enni, és ehhez ez meg ez kell, hanem, hogy na, akkor most épp mit akar nagyon eladni a bolt, mert úgyis csak az van; amit akarsz, az 200% hogy nincs.
Amúgy én a fényképezőmet 3 hétre szállítva 154ezerért vehettem volna meg itt, neten meg 24 órán belül ingyen házhozszállítva 122k volt.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
komolyan mondom, balkánon élünk... az, hogy egy kb 170.000 fős városban kb 4 boltban van noti wincsi, ott is mindenhol csak samsung... 40 gigás samsung 11k... most rendeltem Pestről hitachit, 80gb, 12.6k-ért jön, futárral együtt. ez gáz... nem kicsit.
-
Josh
tag
Az lenne a kérdésem, hogy szeptember végén szeretnék kiutazni Romániába, de az autón október közepén lejár a műszaki.
Van-e valami időhatár a műszaki érvényességhez kötve, amivel már nem mehetek Romániába? Visszafordíthatnak-e azzal az indokkal, hogy kevés a műszaki az autón?
Köszi a segítséget.
Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
no asszem lépek, istenáldása kisközösségre

hát ti nem tököltetek, vagyis igen, vagy mi
gratula

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/001.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/012.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/010.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/004.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/064.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/003.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/002.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/015.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/set/070.gif)