Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
HA ezmbe gyunne a varos neve... ami csak a /mod: kibaszott nagy/ maknak volt koszonheto...:- )))
udv
neduddki
mod: amugy anyira jo halacc a cocializacioval hogy mar csak tomomdatok mennek?:- )
amugy nagyin sajnalom, hogy mat Te is ezt a maszlagot nyomod, okosabb embernek kepzelteke Teged:- (((
leglabbis Mate szeritn ertekesebb:- (
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
véleményem szerint kicsit elfogult vagy abba az irányba, de abban abszolút igazad van, hogy elég összetett kérdés.
-
Road Runner
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
persze higy binyolult a kerdes, erre utaltam, keves azt mondani,,hogy USA ben irta ala
es Kina?
meg stb
osszetett, ne hidd hoigy uDSA nem irta ala mert el akarja pusztitani a Foldet
szoal osszetett problema ez
sokkal osszetetteb,, mint hogy leirjuk mer' USA nem irta ala\\meg a szennyezes is osszetttebb, hogy ki mit bocsajt ki
laytod egy borgyar is felhabositja a Rabar
UsA-ban ez lehetetlen
de a problema valos
de hidd el legkevesbe az USA veszelyes
en legalabbis igy latom
a a sajat szemeimmel
csernobil sem itt volt
a Raba sem itt habzik stb. stb/
hogy az USA tehet tobbet ez teny, szenatus elott az uj torveny, ez nagy osszegu fogadasom van, hogy a koolajszarmazekok kivaltojat is istt fdogjak feltalalni
ahogy az aotomot
az internetet stb.
10 ev max -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Te egy jol kereso /tul/gyorsanszocializalodtt iagzi joleti tarsadlomabn elo tvolbaszkadt hazankfia vagy akinke meg az ameriaki sz.r is parfumnek tunik: - (
kugye Te pizt a Szamar kojjkeinek , hogy leglabb ott berendezhesse a mozi szobat
udv
neduddki -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
ha ezt megfelelően reklámozza, akkor Ő lesz a jószivü miller kereskedő, én tőle fogok millert vásárolni, és ha én elég sokat veszek, jól járt
szal amit leirtál, nem hülyeség. de ha már igy emlited, nekem is küdhetne 
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
de ha figyelmesen elolvastad volna, amit linkeltem, akkor láthattad volna, hogy az USA és oroszország együttesen az adott témába tartozó környezetkárositó anyagok több, mint 45%-át bocsátják ki. Oroszországot környezetvédelem témában hagyjuk, először inkább emberi jogok terén kéne arra szétnézni, környezetvédelemtől távol állnak, mint makó jeruzsálemtő. tételezzük fel (bár nem tudom), hogy ez a 45% még USA felé oszlik kevéssé (amit nem tudok elképzelni), és csak 20% esik oda. ez mind szép is jó, csak aza gond, hogy az USA lakoságga ha jól dudom, 300m körül van, tehát a világ lakosságának 5%-a, amire a 20% környezetszennyezés bizony elég sok, figyelembe véve azt, hogy a ténylegesen amerikában gyártott termékek száma nem igazán növekszik, sőt, véleményem szerint inkább csökken, elvégre mindennek a gyártása tolódik keletre. nyilván az usa nagy területe miatt a szállitmányozásból adodó környezetszennyezés/ember átlag nagyobb lesz, mint pl Japánban, de ez nem okozhatna ekkora kibocsátást. Kiváncsi lennék, hogy Japán a maga cca 200m lakosával vajon hány%-ot tesz ebbe a listába? mert iparilag nem áll túl messze az USA-tól.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
''senki nem kuld anyyi pezt pl afrikaba'' ezzelovatosan, mert eszt nem szivjosagbol teszi /de ki teszi szivjosagbol? Mari neni akit meghatnak az ottan kormenyek/ hanem az\ert hogy erosicse nagyhatami bazisat, es /amirol mar irtam/ elszorja vhova a sekinek nem kello aghyondotalt genmanipulalt ermeket /de ezt Nked is jol kell tudnos/
amugy a tobbire is vona mit mondani , de azok mar benne vannak regebikeben
udv
neduddki -
Road Runner
csendes tag
válasz
Road Runner
üzenetére
ja es sorry de le kell lepnem
megetetem a mokusokat
itt az erkelyen, aztan alszunk
meg meg z a prerifarkas is itt olalkodik
[Szerkesztve] -
Road Runner
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
na ha mar Busht meg tudta kulonbozatetni Bashtol, akkor te is ovass
Oroszorzag mi t vallalt?
amerika vallalt, de visszalepett
Kina?
India?
szoval ovatosan
es nezz meg egy amerikai varost meg egy oroszt
zoldteruletet illetoe
az USA a legnagyobb kornyezetvedok es allatvedok egyike
meg az embervedoke, senki nem kuld anyyi pezt pl afrikaba
de nem tudjuk 7 szazalekkal csokkenteni a 90-es kibocsajtast, mert akkor meghal a gazdasag
mas orszag el sem vallalta, mint irtad pl az oroszok, akiknel mar 90-ben is 10-ese volt az itteninek -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Es erdeklodnek, hogy kielegittm-e igenyeidet?
Complexben vagy mas joganyagban mgtanalod
udv
neduddki
mod: amugy szerited a ghg-t me raktam be???:- )))
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
óvass, használ: [link] de hogy ezt magadtól miért nem sikerült kiguglizni, ez számomra rejtély.
Ez a link inkább a politikáról szól.
Ez meg tán pöppet szakmaibb, bár nem dudom pontosan, én se értek hozzája: [link]
mod2: amit a hsz-ed végén irsz, h az amerikai környezetvédelem, szerintem pontosan arról van szó, hogy Te is bevetted azt, amiről közvetve Neduddki irt. Az, hogy átpakolom a környeszetszennyezést máshova, valamint úgy teszek, mint aki kurvára környezetvéd. (Sok, jól látható kis apróságot csinálok, ami nem túl effektiv, de látványos, a környezetszennyezés naggya meg ugyanúgy megmarad, csak hát Józsibácsi azt láttya, hogy itten bizony kurvára környezetvédelem van. Ha elolvasod a 2 linket, látni fogod, h az USA a legnagyobb környezetszennyezők egyike.
[Szerkesztve] -
Road Runner
csendes tag
válasz
neduddki
üzenetére
mondtam, hgy nem kifejezetten neked irom, nincs itt semmi problema
sajnos sokan csak feltartjak a tablat, hogy amerika igy meg ugy, de senki nem tudja mi van a kiotoi egyezmenybe
amugy en magyarul nem talaltam meg
angolul meg dadogok
de hatterinfokkal rendelkezek?HVG/ sb.
szoval haggyuk ezt/ tudom nem Te mondtad, de sokan/ hogy amerika igy meg ugy
en megfogadtam ha valaki leirja hogy kioto, akkor rakerdezek mi van benne
mer' akkor lehet reklamalni ha tudja az illeto, de ez nem divaat, csak szorni az iget
en nem vagyok amerika elfogult, node amerikaellenes sem
jartam parszor amerikaban
hart le a kalappal a kornyezetvedelemmel es az allatvedelemmel
de melyen le -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Me gegyzer: Hol a frnab olvastal Te ojjat hogy en a kioto nem alairasa miatt anyazaok? / nem attetelen belemagyarazhaton mas dlgok miatt, hanem kozvelenu/
udv
duv
neduddki
p.s. ha ponto szoveget akarswz akkor rakeresel a neten boven meglesz,
Ha az en velemeneymre vagy kivancis, akkor kioto arrol szolt, hogy az erosebb qyja B! es melelseg(!!!) be sikerult vallani egy ojja csokkentest /mod: az aliroknak/ /ha jol tevedek 5%/ aminek asztan sok fogantja nincs de jol szol /mod: de el leehtne indulni belole/ /modmod: ami raadsul tele van kivetelekkel es mencsegekkel:- (((/
[Szerkesztve] -
Road Runner
csendes tag
válasz
Road Runner
üzenetére
ja es ez nem szemly szerint neked szol
csak hat most Te vagy itt
csak igy szoktak feldobni temat, hogy hu USA nem irta ala
hat nem
de ha megkerdezem senki nem tudja mit nem irt ala
es miert
ez slogen -
Road Runner
csendes tag
válasz
neduddki
üzenetére
ez egyaltalan nem erzelmi kerdes
en kerdeztem mi van a kiotoi egyezmenyben mert tenyleg nem tudom
azt tudom USA nem irta ala
TE is ezt tudod hogy nem
de mi a lenyege? a kiotoi egyezmenynek
mert akkor mirol vitatkozunk?
mert ha azt mondjuk csunya USA nem irta ala, de nem tudjuk mit?
sajns elterjedt ez, hogy USA nem irta ala, tehat akkor fujj
de senki nem tudja mit nem irt ala/ mondjuk Kinaval es Indiaval egyutt/
ha te fujjolod ezert akkor mondd el mit nem irt ala es megvitatjuk
ha neked sincs gozod hozza , akkor lehet nem kene USA-t elitelni
szoval mi van ebben az egyezmenyben?
mi a lenyege?
ha leirod, megvitathatjuk, hogy mit miert, de nekem az az erzessem, hgoy vele,m egyutt, senki nem tudja mi van benne, de jo mondani, hu, csunya amerika nem irta ala
meg amerikaban mindenki hulye
es automata kocsikat vezetnek
sztereotipiak
szoval, mi a fax van abban a kiotoi egyezmenyben?
ami miatt lehet szidni USA-t -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Ne kapdsoss semmihez es ne keveerj bele dolgokat amirol szo sem volt, hanem elozhuzod a kaplbol
MEg egyszer megkerdezem: en koottem bele kiotoba???
EGYSZEUEN tovabbra erdekel, hogy ott hogy lett ez talalva! /leitad naluk hogy, de hat aszt tugyuk/
Te mondod hogy ertesz az usa gazdasagahozhozza akkor varnam a valaszod /tan/ a #871-ben fektett kerdesemre.
nem en huztam elo akaplapbol sem a rabat sem a balaton
en ergysze sem allitotam magamrol a mindentudast, de meg az en igen korlatooztt tudasommal is feltunnek a buktatok itt sok mindneben
nem hiszem hogy koppenhaga brutland rio johannesburg kioto A megoldas, de egy ut afele, hogy megszulethessen egy ojjan konszenzus ami elvezethet a Valodi fenntarthatosag fele
udv
neduddki
p.s. es mit kellen tenni: hat ha en azt tudnam mar valoszinuleg egyhazat alapitottam volna, es hirdetnem az orok beke megoldasast, a nag szavaakt meg folosleges leirni mert ugysi egy farahanyt borso az egesz:- (((
Korabban masra akrtam leirni:
en nem haszaltam magamra a kornyezettudatos jelzot, mert hijabba vannak mindenhol anergiatakarekos cuccaim /magamnak mar csak be merem vallani/ mert az kevesbe kornyezetterhelo*, nanem azert mert kevesebbet kell fizetnem a felhasznalt energiaert, nem azert van argonos ablakom, mert az qva jo, hanme azert mert konfortot akartam telen a lakasba, e hejejt 30% csokkent a teli gazszamlam, es nyari hinapokban nyitvahagyhatom a palettat, egyeln dolog talan a kornyezettudatossag is felmerul az a klima /de hat az ablakok mijjat konnyeb, ill. a szetszakadt izuleteim sem kedvelik tuzlottan/
* arra is ki akartam terni, hogy az elletartama alatt ''elfogyasztott'' enegia alpajan valoban lenygesen kevesbe kornyezeterhelo az enegatakarekos izzo, de mindig elkezdi vki pezzegetni, hogy a gyartas soran felhasznlat technilogiak es anyagok , ill. a eletrtam utanni artalmatlanitas mar jobban arnyalja a kepet /nem tudom, hogy ez igaz-e, DE szeretnem megtudni es arrol olvasni/
Es igaz hogy valoban tisztabb az usa /es egyeb gazdasgilag eros allamok/ es emnnyivel tobbet kotenek kornyezet vedelemre s megovasra, de ne feledjuk el azt sem, hogy a szennyezesi gocokat /tisztelt a kiveletnek/ nem megszuntetek, csak expoertlatak es ezzel a szennyees nem szunik meg, hanem csak attevodot. /ez kb ojjanmintha atternek elektromos autora, es az ehhez sukseges energiat nem alternativ modon allitom elo, hanem tovabbr asi foszilsi energiahordozokbol, akkor csak arebbtetem a szennyezesi gozot, de azt enm szuntettem meg/
Szerettem volna inditani egy ijat hogy akinek kedve van es kb le tugya kvetni, hogy most ebben a rekkeno hosegebn kinek mijjen az enrgifelhasznlasa?
-mennyi aramot fogyaszt?
-mennyi foldgazt?
-mennyi a napi kozlekedeshez kotodo energiafelhasznlas? /hogy a toemgkozlekedes hogy a franca szamotuk volna ki azon boven lehet filozni, mert nem tom, hogy acombinona ez hogy van, de pl. egy Volvo 7700-esnel szeritenm kiegyezhetunk 55-60l-ben, vagy egy atlagos korszerubb tavolsi busznal 25-30l-ben/
-egy teglalakasra,
-egy pankre,
-egy csaladi hazra? per fo, vagy ami teccik, mert mi hoztuk volna letre a peremfeltetelket
kondival kondi nelkul, mit jelent ha a kondit 1-2 fokkalgasabbra veszek?
- falu
- varos
- naffalu
/szeretem volan erre felkerni: Robibaba-t, Tibikam-ot, Kalandor-t, Den-t ha feltunik, teremszetesen en is, ill, aki akr csatlakozhat/
Tudom hogy van okologiai labnyom, meg hallotam rola ologet. meg meg is neztem magam /4,5/, de en kezzelfoghatoen magunk peldaat hozva szertem volna mongyuk J-ban /vagy eleje prefix/ latni ezket
De sajnso erzelmi kerdes lett belole, es sertodes. -
Road Runner
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Bash egy PH! moderátor, Mr. Bush pedig az Amerikai Egyesült Elnöke, akivel jelenleg nem vagyok online

Hol van a szövegértelmezési problémám? Se Bash, se Bush nem jött elő a kiotoval.
Miről beszélsz kedves EQMontoya?
De ha gondolod, Te is mesélhetsz kiotorol, mit kéne tenni és mit nem, alig várom. -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
még mindig nem vágod, h nem Ő jött elő kiotoval?
vazze, szövegértsél már kicsikét léccike. -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
udv
neduddki -
Road Runner
csendes tag
válasz
neduddki
üzenetére
Kérlek írj be 10 mondatot, ami konkrétan benne van a szerződésben, ami jobbá tenné a világot, ha Amerika aláírná.
Írd le légyszives a lényegét a a kiotoi egyezménynek. Kérlek írd le, mit kéne tennie USA-nak, hogy megfeleljen az egyezménynek. Írd le, hogy India, Kína...stb. nem írta alá.
Tényleg ahogy mondod, nem vagyok vele tisztában, tisztelettel várom a válaszod.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Annyira ertesz Te ehhez mint en a pisztran tenyeszteshez, kapcsolgatas kozben vmejjik ismereterjezto adon lattam rola 10 sec-et
ehhh:- (((
udv
neduddki
p.s. tolem... -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Ez a kerdesemre a valaszod? annkami koze van hozza?
udv
neduddki
mod: tenyelg nem ertem???
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Meg egyszer kerdezm? en szedtem elo kioto miatt usa-t? en annyit kerdesztem, hogy mit tudnak rola es nincs valaszom ra meg most em:- (
Nem vagyok kozgarazda, de a magyarorszagi kornyezetgazdasagtan egyik fellegvaraban ron tom a levelgot /a masik a tulparton van:- )/ e volt ido meg mikor komojjan vetem ezt es maig orommel hallgatom ha osszegyun egy egy tarsasag es ijjemitul esik szo:- )
udv
neduddki
mod: most ettol figetlenul, ha benne vagy a gazdassgokbanm: szerited Tarafas Imre nagydoktori vedesen mit erett azon, hogy usa a vietnami es korei haborut a szovetsegeseivel fizettetemeg /ez eddig oke/, a ostani iraki megszallast meg kinaval! az okosok bologsttak rendesen, de ez azota is ezen ragom magam -
Road Runner
csendes tag
válasz
neduddki
üzenetére
Az átlag ember annyit tud erről, hogy ''pfúúj gonosz USA nem írta alá a kiotoi egyezményt.''
Csak kicsit bele kéne ásni az USA gazdaságába, hogy lássa mindenki, miért történt így. De Szerintem itt zárjuk le, én tudom miről van szó, valószínűleg sokimindenben nem értünk egyet, USA bolond lett volna ha aláírja, nem tehette meg. Nem előnyös, mindenkinek előnyös aki már 100 éve szennyezi a környezetet és simán visszatudja fogni a szennyezését. Menj el egy amerikai metropoliszpa, Chicago, L.A., NYC, és szagolj bele a levegőbe. (Jó esetleg NYC egy rossz példa volt.).
És Kína miért nem írta alá? -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Egy arrol kerdezem hogy mit tud egy altag ember errol, mi a velmeny meg egebek!
Amugy amit leirsz egy kozrohejjes nagy maszlag.
Persze hogy vanak neki okai, meg belemegyarazasok is /foleg azok, meg azok akik eszt megeszik es felfuvodanak:- ((/
Legyszives, sot mi tobb konyorogom olvasgassa mar dolgokat , es ne usaman szemuvegen keresztul:- (
udv
neduddki
p.s. persze hogy megszoritassokal jar, persze hogy meg kell hozni a fen nagy joletet, pesze hogy... /fojjtasd kenyed kedved szeritn/
mod: fficial&client=firefox-a" target="_blank">[link] fficial&client=firefox-a" target="_blank">[link]
fficial&client=firefox-a" target="_blank">[link]
fficial&client=firefox-a" target="_blank">[link]
errol sajnos sok minden nincs mar:- ( [link]
nedda megiscsak: [link] [link]
[Szerkesztve] -
Road Runner
csendes tag
válasz
neduddki
üzenetére
Akkor se hasonlítsunk össze egy magyar gazdasági ''dübörgést'' egy amerikaival. Ne follyunk kiotoba bele, mert kurvára összetett, de ezt el kell fogadni épp ésszel, hogy USA-nak egyelőre nem megvalósítható a kiotoi egyezmény aláirasa. Beszélnek már róla a kongresszusban, de ez nem megy egyről a kettőre. De hogy Bash moderátor szavait nagyjából visszaidézzem, ennek mélyre nyúlnak a gyökerei és nem olyan egyszerú ezt egyik napról a másikra megvalósítani, viszont nem sok ország van még USA-n kívül aki ennyit tesz a környezete megvédéséért, mint a világ nagyon sok országa, sehol nem látsz ennyi vadon élő állatot az utcákon rohangálni, ennyi tavat, erdőt amennyit az amerikaiak telepítettek és telepítenek folyamatosan.
Biztos van még néhány ilyen ország (pl. Ausztrália), ahol ilyen élővilág van, de ahhoz képest, hogy USA nem írta alá a kiotoi egyezményt, még mindig tizszer annyi a zöld terület, az élővilág (arányban persze), mint például Magyarországon.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ott a ket liink olvasgsd!!!:- )))
udv
neduddki
p..s ikor ez keszult fejbol tuttam, hogy mi mejjik odalon van:- ))) szerzodes volt a magyar megjelenesre, erre a fidesz odaengedte azt a kiB! HUJJJE BAROM Pepot a barsonyszekhez /Illes Zolika hejjet:- (/ es a 2M-et a mahgyar kiadvanyrol lenyelte:- ( utanna meg ami elkezult az egyszerun nevetseges lett, mar senki nemkart vel foglakozni a nagyejek kozul:- (
mod: NAgySzurkeKOblatat rugj mar fel vki, hogy provacsa van!!! koszi:- )))
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Nem lehet megnézni valahol, hogy egy user mikor szólt hozzá utoljára bármihez? Kvázi utolsó mozzanat.
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
Mar lekestem: ha lesz benn honap energias akkor kerek szamoadra olvasnivalo
udv
neduddki
mod: addig is olvasnivalo: ez volt az elozetes: [link], de keresem a veglegeset is, vhol fennken annka is lenni, aha: [link] arra maig buszke vagyok, hogy mind tartalmilag /na az nem en voltam/ mind formilag /:- )/ kulon dicxseretet kpatunk:- ) /mindez egy 166-os Cirix-enm egy 14-es kiB! sz.r escom monitoron, nt4-en word6a-ban:- )/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
HI!
Ha magyarorszagomennyi ereomu lenne akkor mar reen balhes lenne itt ebben az orszagban mialiott ismirol beszles nem artan nemi nag aranyu utannajarasa a doognak:- (
udv
neduddki -
Whaskes
senior tag
Emberek! Ti fogjátok elpusztítani a világot végtelen energiafelhasználásotokkal! Fogadok hogy most is be van kapcsolva a numlock, pedig nem is használod a numpadot!!

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Csyppa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gondolom ezt te írtad

-
Winner_hun
félisten
MSN beszélgetés, sünmalac simogatásáról és kinézetéről van szó:
olyan mint ha nem tudom milyen

-
''Te még kővel dobáltad a mentőautókat, mikor én már...''
Mennyit hallgattam ezt, egy nálam négy évvel idősebb kollégától!
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jóccakát vadmotoros

-
(Kolombusz)
veterán
Na, én megyek aludni.
Illetve még olvasom, aztán alszom.
Jó éjt mindenkinek, Gábornak meg a sört juttassátok eszébe! -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Párom alatt szakadt le meg a 'lányom' alatt. Sajnos viszont a 89 kiló részemről tényleg nem jó fény.
-
Ramius
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
zseniális ötlet

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem felejti az el, csak megissza mire odaér

-
(Kolombusz)
veterán
Télapó, tedd már be légyszi a táboros topik címébe, hogy ''Gábor, Rezinek a sört el ne felejtsd!', mert sokan meg vagyunk győződve arról, hogy amilyen lüke egy szarvas, képes elfelejteni.
-
mivan mindenki alszik, Én szedek csak Bérescseppet?

-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pedig én is azt teszem épp

-
marsu
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Még szép!
Víz az van, csak jéghideg ....
-
marsu
veterán
Van nyáron egy hét, amit nagyon nem szeretek a panelban ...
... amikor egy hétig karbantartás miatt nincs meleg víz!
-
Road Runner
csendes tag
válasz
neduddki
üzenetére
Kiotoi egyezmény, a Jolly Joker.
Mindenki erőszeretettel jön vele, de igazából senki nem fogja fel, hogy egyszerűen ekkora országoktól mint Kína, vagy USA nem lehet elvárni, hogy visszafogja a gazdasági fejlődését ilyen mértékben (abba gondoljunk bele, hogy mi lesz, hogyha Kínában leváltják a bicajokat autókra). Persze Magyarország, s a többi európai kisebb-nagyobb országok könnyedén aláirják az egyezményt, mivel ha akarnának se tudnának annyi káros anyagot termelni, hogy túlhaladják a megszabott mértékeket. Magyarország persze, hogy aláírja, van egy atomerőmű Pakson, egy hőerőmű Visontán, meg egy-két muslinca erőmű talán Dunaújvárosban és egy talán Szombathelyen?
.
Magyarország sem írna alá olyan szerződést, amit szinte lehetetlen lenne betartani és közbe vissza is fogná a gazdaságot.
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Remélem, most a ''sprint a jégeső elől'' c. futószámmal nem lesz egybekötve.

#794-re: hát a bontásban minden szinten ''elég jól'' állnak.... -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Eccerű magyarember lévén magyar népautót nyúzok, ez is az asszonyé, de azér ha jó kisfijú vagyok megkapom
. Most keresgélek, mert kettőnknek 1 kocsi kevés, főleg úgy, hogy a város ellenkező végén dolgozunk 
-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem. Az utóbbi méretűt szoktuk használni munkára, csak annyi a különbség, hogy a miénk emeletes.
Bevásárolni általában elég szokott lenni ez is: [link].
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szal amit leirtál, nem hülyeség. de ha már igy emlited, nekem is küdhetne 

Ez a link inkább a politikáról szól.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)