Hirdetés

Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz VladimirR #1761 üzenetére

Vladi állj már le kérlek, ennek semmi értelme!!

Tudjuk mi a véleményed róla, és azt is, hogy mi az övé rólad. Függetlenül attól, hogy kinek van igaza, ha egyáltalán érdemes ilyesmiről beszélni, teljesen felesleges ez az egymás gyalázása, mert ez már nem személyeskedés.

Neki is megírtam, hogy kurvára nem tetszik, hogy nem tud túl lépni a sérelmein és ellened hangol, amikor itt sem vagy, de Neked is megmondom még akkor is, ha esetleg leszarod, hogy felejtsd el, még akkor is ha szándékosan provokál. Egyébként én megadnám neki az esélyt, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy megadnám annak az esélyét, hogy ha nem is lesztek puszipajtások, de legalább el tudtok úgy menni egymás mellett, hogy ne szóljatok egymáshoz, ne reagáljatok egymás véleményére. Élni és élni hagyni.

Nekem, személy szerint nagyon fájt, hogy elmentél és itt hagytad a fórumot, de ha csak akkor és azért jössz vissza, hogy beszólhass keményen, akkor inkább nem kérek belőle.
    Akik ismernek előttük nem titok, hogy kedvellek de nem ezt az oldaladat szeretem. A segítőkész, értelmesen érvelő, hozzáértő VladimirR-t kedvelem.
    Természetesen, én elfogadlak így is, de nem tehetem meg, hogy szó nélkül hagyjam az ilyen megnyilvánulásaidat.

Aktív témák