Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, valamelyik autóversenyes topik szaladt el nagyon.
A blog topik jó kérdés, mert egy usernek egy topikja lehet csak a logoszférában.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ehh remélem lesez egy kis szerencsém és Bognak lesz ideje lejönni szombaton, merthogy múlthéten megbeszéltük a találkozót szombatra, csak elfelejtkezett róla és beszervezett mást.
Mondjuk ha tud, ha nem tud jönni, akkor is megyek Pestre a hétvégén, úgyhogy ha ki akar nyírni valaki, akkor az Ikea körül, vagy az Ikeaban megtalál.
-
(Kolombusz)
veterán
Értem, tehát frame>24 kolléga szerinted ugyanígy nem olvashatott utána.
Banolt nickeimre meg egyenesen büszke vagyok. Hogy igen, megcsináltam. Sikerült beilleszkednem és sok jó embert megismernem, akik mikor találkoztak velem reményeim szerint pozitívan csalódtak.
Bár én is ilyen okos lehetnék. Wazze, volt régen a tv-ben az a zseni gyerek, Marci, nem te vagy az? Taníts! -
(Kolombusz)
veterán
Nem arról van szó.
RGB régen regisztrált mindenféle hülyeséget csinál otthon, képcsőből, meg hasonlókból.
Sajnos már törölték a topikjait.
Nem tudott sosem beilleszkedni, mindig volt valamilyen balhéja, pedig már többször megkapta az esélyt, hogy beilleszkedhessen. Nem sikerült.
Így lett zero tolerance. Mint Geri. -
(Kolombusz)
veterán
[link]
Itt látható a MESTER!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem fingasz? Ez valami fogadás?

-
(Kolombusz)
veterán
Húbakker...
Jövök vissza az egyetemről, felszáll egy csoport futó csaj a sportpályánál.
Arcra 14-16 közöttiek.
Szállok le a központban, száll le az egyik csaj is, magasabb volt mint én!!! Meg kell jegyezenem, hogy jómagam 191-192 centi vagyok. -
(Kolombusz)
veterán
A teraszomról a miskolci tüzijátékot páholyból néztem.
Amit a városháztérről lőttek az gagyi volt (a finálét kivéve), de az avasról amiket lőttek az nagyon szép volt.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
NAbakker a nagy semmiért lőttem le a gépet...
-
(Kolombusz)
veterán
Asszem kilövöm a gépet, nagyon csúnya idő jön.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Chieftec

-
(Kolombusz)
veterán
Valaki, aki tisztában van a piaci árakkal, az beárazná a az adatalapomon lévő konfigot?
Monitorral, vizhűtővel.
Egyedül az egér+bill és a hangrendszer marad. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Ha Widescreen felbontást állitasz be, akkor semmi összenyomódás nem lesz.
A 16:9-es és 16:10-es filmek pedig szinte teljes képernyőn mennek, nem úgy, mint a 4:3-as, vagy 5:4-es moncsikon, ahol alul felül, marha nagy fekete csik van.
Az új játékok 99%ban már kapcsolható a widescreen mód, azok sem nyomódnak össze. -
(Kolombusz)
veterán
Mindjárt Millertájm.

Hmm, 40 perc múlva már egy jó hideg Millert fogok szürcsölgetni. -
(Kolombusz)
veterán
Megjöttem.
-
(Kolombusz)
veterán
Jupi, nyitott wlan trogirban.
minden fasza, bár ma elég hűvös van. Itt írok nekidőlve egy kőháznak. Minden ap weppel van védve, notival feltörhetők lennének, mobillal nyitottra kellett vadászni. -
(Kolombusz)
veterán
Lassan lelécelek aludni, holnap korán kelek, zuhany, kis ph, net, ezaz, aztán elutazok.
Ha lesz Nagykanizsán WLAN, akkor délután még örülhettek nekem.
Pénteken go Horvátország, hogy 13-án visszatérjek imádott hazánka és eltöltsek további 3 napot a Balatonon.
Remélem lesz sok hotspot.
Jó éjt! -
(Kolombusz)
veterán
Na, ahogy nézem Horvátországban nem leszek eleresztve hotspotokkal.

Bár remélem, hogy találok azért, Trogirban pl. csak egyet írnak az oldalak, nem létezik, hogy az egész városban egy hotspot legyen. -
(Kolombusz)
veterán
Na, én lelécelek a táborba.
Aki tud, jöjjön.
-
(Kolombusz)
veterán
Megyek én is aludni, nagyon fáradt vagyok.
Jó éjt!
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Bocs, hogy megzavarom meghitt, romantikus beszélgetésetek. (bocs)
-
(Kolombusz)
veterán
Igazából, én nem ismertem, párszor találkoztam vele csak, nem ráz meg a dolog, Nagymamámat sajnálom, neki mégis csak az anyja. De már 4 éve lebénult, azóta otthon ápolják, neki sem volt ez már élet, semmit nem tud csinálni, az utóbbi hónapokban gyakran már a lányait se ismerte meg. Abban reménykedünk, hogy a Roci csodát tesz és kihúzza még egy darabig, legalább míg lemegy a családi nyaralás.
-
(Kolombusz)
veterán
Ehh, de jó volt reggel kilenckor arra ébredni, hogy irány Erdély, dédnagyanyámnak kellett vinni Rocephint, szerencsétlen halálán van, nincs sok hátra neki.
Már nem megy le a láza, mondjuk a vénás Rocephin után már nem volt olyan beesett az arca, hátha jobban lesz.
Holnap tábor!
-
(Kolombusz)
veterán
Na, én megyek aludni.
Illetve még olvasom, aztán alszom.
Jó éjt mindenkinek, Gábornak meg a sört juttassátok eszébe! -
(Kolombusz)
veterán
Télapó, tedd már be légyszi a táboros topik címébe, hogy ''Gábor, Rezinek a sört el ne felejtsd!', mert sokan meg vagyunk győződve arról, hogy amilyen lüke egy szarvas, képes elfelejteni.
-
(Kolombusz)
veterán
Hűha, ha már Vladi mellett hoznak fel sértegetős témában, az jelenthet valamit.

-
(Kolombusz)
veterán
No, volt EQMontoya, leteszteltük a prociját, ramját tiz perc alatt, aztán az enyémmel szoptunk közel fél órát.
Ennek a fos ASUS lapnak az sem mindegy, hogy a 2 tök ugyanolyan ramot milyen sorrendben pakolod bele. Pfff....
Evvan.
Aki ért a hangfalakhoz, az segitsen nekem. Miért van az, hogy a Megaworks 550-em mélynyomója egy bizonyos hangerő felett elkezdi ontani a mély dübörgést, mint az állat? Akkor is, ha semmit nem csinálok, csak simán feltekerem a hangerejét. Régebben azt nem csinálta. -
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Lag van, tehát még mindig nem sikerült rendberakni a szolgáltatónál a dolgokat.
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Tegnap egész délután nem ment a net. Meg este sem. Na mindegy. Még mindig jobb, mint az ami EQMontoyaval történt. Kikapcsolta a gépét, visszakpcsolta, mikor hazajött és nem bootol. Ma hozza a procit, meg a ramokat tesztelni. -
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
(Kolombusz)
veterán
Lassan megyek, lefekszem.
Jó éjt mindenkinek! -
(Kolombusz)
veterán
Beszélek róla.
Nem tudom mennyire publikus az indok, amiért nem jön el a táborba, úgyhogy inkább nem mondom.
Mindenesetre a felajánlot segitséget nem fogadja el, bár tegnap este 4 sörike után azt mondta, hogy valószínűleg igen, de ma este feltételezhetően kevesebb sör befolyása alatt már azt mondta, hogy nem és ez komolyabbnak tűnt.
Jah, ez a táboros dolog, ez téged nem érint. A fórumra nem szándékozik visszajönni, ugyanis szerinte minden tizedik usernek van több IQ-ja egy hamutartónál és elege van. -
(Kolombusz)
veterán
[link] - úristen

katica: nem szeretek vásárolni járni, de a corába mindig kimegyek, mert onnan nem lehet sajt nélkül hazajönni.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ha már a koktéloknál tartunk, megkérdezném valamelyik alkolista egyetemistát, hogy mi az a ''kabóca''? Ok, tudom, egy bogár, de most engem az a pia érdekel, ami erről kapta a nevét.
-
(Kolombusz)
veterán
Ehh, de jót vacsiztam:
-friss bagett
-sózott francia vaj
-száraz gyulai kolbász
-erősen borsozott francia krémsajt
-fűszeres orda
-3.6-os tej
És a hűtőben hűl egy Miller és egy Gösser Ice.
Érdemes jónak lenni. -
(Kolombusz)
veterán
OFF TOPIC 45?!
[link]
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
sonka, sajt, paradicsomszósz, ananász, kukorica
-
(Kolombusz)
veterán
Én megyek aludni, jó éjt mindenkinek!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)