Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Sikerült rávenni a múltkori ivászaton Vladot, hogy térjen vissza?
-
-
tildy
nagyúr
Hazaertunk. M7 nem volt szopacs, eger ut es lagymanyosi hid a hungariaval annal inkabb, sot. Ja es persze itt qrva meleg is van, balcsin nem volt ilyen meleg.
UTALOM Budapestet!
Pompi: most ertunk fel, 4 korul voltunk a palyan. Lefele dugo van az M1-M7 elagazasig, de utana normalisan lehetett haladni a syembejovoknek. Fehervartol mar lattuk, hogy sokan mennek le, de dugonak meg nem lehet mondani.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
''soksok eve'' kb. akkor volt mikor a 250W-es vargane es tsai voltak a ''menok'', annyiba kerutl mitn masnka egy fel gep, es nehezebb volt mint egy koplett gep:- )
Amugy az en 500-as liberty-m is azzal kzdte pajjafutasat, hogy 2db 250G-es hitamat* katpultalta garos cserere tavajj aug-szept/????/ /csak a ket virnyo votl azon az agon, es tobbet nem porogtek fel, a tobbi reszen elleneb nem jeltkezett semmi gubanc/???/ /szumma: 4x250G hita, 4xdvd, i875pbz, 3.2G nw, aud2plat, csiftek nagysarkany, aprosagok/ ranyomtam 2 bontott vackot, azok mentek, madj a garbol visszagyutt hita-k maig mennek /hogy az mi volt arra tenyegl kivancsi lennek?/ elotte 420-as csiftek volt a taprajta mar sok eve /tan 2003?/
udv
neduddki
mod: * t7k250-esek voltak, es arra a jukra azota sem dugtam semmit babionabol:- )
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
HI!
A sarag ize az a nyak a tapban, ha jol emlexem ,de biztos nem zod vot:- ( egyik ram szar, virnyo gazos /kisi trea kelelt imatkozni/ cd-k jo, prci mingya kiderul
De ha aszondo hogyegy enermax meg nem romolhat el akkor valszeg csak egyik esmeromnek nem votl szerencseje soksok eve. /monyk szo nelkuk csereltek (nemetbol hozott volt,de hogy mijjen az paszz:- ( ), es azota egyetlen enrmax-vall sem votl gnd, pedig a sracokparta osszeraktak mar szerverbe (csak akko rnem azok voltak a nyerok, mikor a kelly meg a herta huzakodott hogy most akkor diztrik vayg nem,de ennekis van mar leglabb 3 eve)/
udv
neduddki -
Pompi
nagyúr
Most hívott valaki akivel többek közt megyünk a Balcsira, hogy bemondták a rádióban, hogy mittomén hány kilóméteres dugó van az M7-en. Jól kezdődik...
-
MarKoo
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Abszolút nem volt az, engem semmi nem is kötött az illetőhöz, sőt sokáig se tartott csak kiderült egy két dolog és írta hogy este muszáj lenne beszélnünk, mert...

Amúgy az sms-től még lehetett volna komoly, szerintem ez csak a másik fél szintjét tükrözi, nem pedig a kapcsolat komolyságát.
didyman: neduddki már elég régen így ír és ha sokáig nézed el lehet olvasni.
Ez hozzá tartozik és szerintem senkinek a kedvéért sem fog változtatni a stílusán, úgy ahogy eddig sem tette. Ez nem tisztelet kérdése. -
didyman
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
A zárlat nem múlik el nyomtalanul a tápban sem, a sárga trutymák meg rögzítőanyag volna az alkatrészek körül, az nem hiba. A foltokról meg kép kéne. Mindenesetre, ha a tápnak bármilyen hibája miatt abnormális kimeneti feszültségek állnak elő, azt nem csak egy alaplap sarkán támadt rétegzárlat fogja igazolni, hanem pár felrobbant alkatrész, meg tönkrement merevlemez, cd/dvd is.
Egyébként meg örülnék neki, ha megtisztelnél minket azzal, hogy normálisan írod le, amit szeretnél, mert a felét sem értem annak, amit írsz. -
neduddki
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
HI!
Es tesek mofnaio mikor a tapban levo sargaszinu izen is vannak illej feket efotok akkor mi van a gondokodassal /nem csak futnyomok:- (/???:- ))) /csak ma elvittek a cucost oszt es nem birtok finykipeznyi:- )))/
De hat hamaga mongya elhisszuk:- ))) /csak engedelmeddel megsem ezzel raknam ossze az utogyat, meg ma messzje is van:- )/
udv
neduddki -
MarKoo
addikt
Nincs is szebb annál, amikor az ember örül, mint majom a farkának, hogy reggel 7-kor végre agyonvágta az álommanó, aztán 3 órával később egy sms-re kel, amiben nyersen le van írva, hogy ennyi volt.

-
Kockanap van, állítólag a Rendszergazdák nemzetközi mittudoménmilye van ma, úgyhogy éljenek a kockák!!!

-
didyman
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Ilyet klasszikusan rétegzárlat miatt csinál a lap, illetve a táp (akinek csak annyi bűne van, hoyg a maga kis 20-30A-ével kiszolgálja a rosszul sikerült zárlatot, az ott kialakuló 1-200W pedig melegedésre, lángolásra bírja környezetét). Anyaghiba, rétegek közötti ócska szigetelés. Ha a táp csinálna ilyet, akkor végigégne az egész gép. Csak ezt végig kéne gondolni, mielőtt az ember azonnal a tápot nevezi ki gyilkosnak..
-
REDeath
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
évente rendszeresen

ui: de mindennap kosarazok, így elméletileg a kondimnak csak ki kéne bírnia. de idén még egy métert sem úsztam
ui2: sebaj, mellúszásban amúgyis végtelenségig lehet úszni, ha mégsem akor 30 méterenként lesznek hajók és kimenetenek
ui3: ettől függetelnül azért én is aggódok hogy mi lesz
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
hmm az csak 3.2 km lehet odak éne menni?

ui: eddig azt hittem hogy szántód-tihanynál vannak az átúszások mer ott a legkisebb a táv
de megnéztme térképen révfülöp-bboglár kicsit hoszabb 
ui2: de láttam hogy kis 10 évesek is átúszták, akor remélem nekem is sikerül majd
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
Tetüládák a Balatonátúszás szervezői. Ilyen gerinctelen módon rászervezni az öbölátúszásra...

A múltkor simán megtarthatták volna, jó idő volt. De ha már halasztottak, akkor ne másszanak rá egy másik, sok sportolót vonzó rendezvényre. Tehették volna vasárnapra mondjuk. Az öbölátúszásosok meg még írták is a honlapjukon, hogy jó a két szervezet közt a sportbaráti kapcsolat, így remélik nem lesz ütközés. Na tessék...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
mennyit fizetett ms itnewsos reklámért?
annyi ilyen nagy kereskedelmi és pénzügyi hír van it newson, ezt is el lehetne árulni 
-
Pompi
nagyúr
Egész jó napom van ma a munkahelyemen. Péntek lévén nyugis a szitu. Pár ember ''zaklatott'' csak telefonon. Így van időm fórumozni. Be is zártam egy-két topicot.
Mondjuk délutántól hétfőig nem kell ilyesmire számítani tőlem, mert lemegyek a tengerpartra. A magyar tengerpartra. Na nem arra amiről egyelőre csak Kalandor tudja, hogy hol van, hanem a tóhoz. Pihenek. Rám fér
-
neduddki
nagyúr
HI!
Aszontak ma ezekt kapom:
- Csokis süti
- Házimozirendszer
- Fehér LED-es zseblámpa
- Zöld színű lézerpointer (nem piros, zöld!)
- mp3-as lejátszó (lehetőleg iPod)
- BlackBerry pda
- Sony PSP
- Swingline márkájú tűzőgép
- Dvd-lejátszó
- Távirányítású autó
- Lazy-Boy szék
udv
neduddki
p.s. igazat megvalvan az elso meg a 3 utoso erdekel de a dvd jatekos lehetoleg denon 3930-as legyen ha kerheteme!!!!:- ))) -
csapos2
addikt
UFO!
Ha hazaértél, told elő a mázas részed és sztorizgassál. -
neduddki
nagyúr
HI!
LAttatok Vladi-t?:- )))![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0707/kult/efott//.gdata/gpb_11.jpg)
[link]
udv
neduddki -
Lord Zero
addikt
mivan?
-
csapos2
addikt
Na mit tudtam meg?
A kerekfejű, csodálatos. ;) -
nincs valakinek egy kinagyított PH logója kéznél véletlenül?
naon hálás lennék érte 
-
REDeath
őstag
hallottatok oylan oldalrol hogy NetLog? elvileg olxan mitn a myvip meg iwiw.. kaptam egy emailt hogy valaki meghivot engem, érgen téleg volt ilyen nevu ember msnen.. de registrácionál kérte a hotmail jelszot, vagy msn jelszot, vagy xyz jelszót
innentől kezdve felejtős, de azért tudni szeretném tényleg csak phising-e vagy valóban hivatalos ez az izé
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindent abbahagytam amit a gépen szerettem és komolyan csináltam/foglalkoztam vele. De azt kell hogy mondjam, nem nagyon bántam meg.
A zöregszakállast nem látta senki? 

Ez hozzá tartozik és szerintem senkinek a kedvéért sem fog változtatni a stílusán, úgy ahogy eddig sem tette. Ez nem tisztelet kérdése.

![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/31534486.jpg)
![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/31534487.jpg)
![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/31534488.jpg)
![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/31534489.jpg)
![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/31534490.jpg)
![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_4_index.jpg)
![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_5_index.jpg)