Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Épp húgommal jöttünk haza a városból, amikor a járdán megláttam ezt a kis apróságot. Mivel nem volt még soha teknősöm, és úgy különösebben soha nem is érdekeltek, ezért egy kis segítséget kérnék az azonosításában, mert addig nem tudok vele semmit sem csinálni:
[link] -
burgatshow
veterán
Azt hiszem ma befejezem a konyha takarítását.
Tegnap tömegmészárlást hajtottam végre, ugyanis több milliárd poratkát küldtem a túlvilágiak szivatásásra.
Lemostam a csempét mindenhol, letakarítottam a mosogatógépet, hűtőt, gáztűzhelyet, mosógatót, radiátort, a csöveket, szekrényeket kívül-belül.
Még van ''másfél'' szekrényem az egy fél óra alatt meglesz.
Ja meg fel kell mosni, de az már tényleg apróság.
A legdühítőbb, hogy istenigazából semmi nem látszik, de valahogy mégis érzi az ember, hogy valami más. Ja, leginkább pormentes minden.
Ja és persze tök jó illat van a szekrényekben, meg a konyhában globálisan. 
Mod: Ja most reggel olyan 8 felé elindulok Pestre, hogy hazateleportáljam fórumtársunkat.
Tuti kóma lesz mintaállat, majd csinálok fényképet amikor kidőlt! Vagy nem, nála sosem lehet tudni, hogy éppen milyen állapotban lesz. 
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Jelentem, hoztam vizet, csináltam kávét és egyébként VoDaFoNe fórumtárs már Pesten alszik. 2-kor érkezett meg a magyar fővárosba Romániából.
-
burgatshow
veterán
Lehet inkább le sem fekszek. Vagy majd olyan óra múlv a talán.

Mod: Beszarás, hogy a HC mag ilyenkor is fent van.
Azt hiszem joggal teszem fel a kérdést, hogy ha mi állandóan tartjuk a frontot, akkor mikor pihenünk?
Én soha, de az egy másik kérdés! 
Ez szól: Faithless - Insomnia (Greatest Hits album)
Mod2: Hozok be egy újabb üveg H2O-t, mert kiszáradok és akkor kihal a fajtám!

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Fogadjunk, csak direkt szivattok! Abban reménykedtek, hogy elalszok, de nem fog menni mert sikeres vagyok.
Sikeresen fáradt.
-
burgatshow
veterán
Nyaralni akarok és nem cseszni a rohadt kódot!!!!
-
burgatshow
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Ha valakit fejbe talál egy kovács üllő és utána tovább él - ami valjuk be nem éppen normális - az sem lehet sikeres.
Ellenben a STOP táblát szorongató pingvin sikeres, mert segít átkelni az úton a gyerekeknek iskolaidőben. Persze a kocsisok anyáznak, mire a pingvin odamegy, és felvázolja nekik, hogy nem lehetnek olyan sikeresek, mint a pingvin!

-
burgatshow
veterán
Jó reggelt. Most keltem!
ÉÉÉÉs igen, válaszolt az OTP:
Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.
Az OTP Junior Visa Electron bankkártya egy sokoldalú, biztonságos, a világ minden pontján szívesen látott fizetőeszköz.Általában mindazoknál a kereskedőknél ( Bank, ATM, beváltóhely, POS terminál) használhatja, ahol megtalálható kifüggesztve a kártyán is látható Visa Electron logo.
Mivel előre Önnek nem tudunk konkrét tájékoztatást nyújtani arra vonatkozóan, hogy mely külföldi kereskedő (ATM készülék, bank) fogja elfogadni az Ön bankkártyáját, ezért mindenkép javasoljuk, hogy a bankkártya mellett készpénzzel is rendelkezzen az utazás során.
Köszönjük megértését.
Bankunk szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.
Tisztelettel:
Ügyintéző neve
OTP Bank Nyrt.
Elektronikus Banki Igazgatóság
Ügyfélkapcsolatok Osztálya
Hurrá! Akkor viszek kártyán és kézben is lóvét..
-
burgatshow
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ha ez boldogít: én is lent vagyok. Lassan lent, az asztal alatt fáradtságomban.
Azért szeretek (azért ez túlzás) sokáig fent maradni, mert akkor általában 11 és 14 között kelek fel, így gyorsabban telnek a napok (érzésre), és hamarabb itt lesz a vasárnap!
Camper: Tudom, ismerem!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Ti még fent vagytok?
A fene se gondolta volna! 
-
burgatshow
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért nagyon szerintem ne bízd el magad...

-
burgatshow
veterán
Hello!
Tudom, hogy a következő pár sorban felvázolt helyzet nem éppen off-ba vágó, de biztos vagyok benne, hogy itt hamarabb kapok majd választ, mint a témához kapcsolódó topicban.
Szóval
Jövőhét vasárnap indulok majd ki Olaszországba, Toscana-ba viszont már pár napja azon dilemmázok, hogy kp-ban vigyem ki a pénzt, vagy kártyán.
A kártya mellett szól:
» nem kell a natív pénzre vigyázni
» egyszerűbb kezelés
» nincs veszteség az átváltásnál, ugyanis devizaközéppel számolnak
» kényelmes
Ami a pénz melett szól:
» nincs szívás vásárlásnál
» mindenhol elfogadják
A kérdésem a következő: Hol tudok utánanézni, hogy kint Olaszországban tutira működik az OTP által kibocsátott Junior Maxos (18-24 korban adják ezt) VISA electron kártyám (nem dombornyomott), vagy egyáltalán hogyan tudok képbe kerülni?
Köszönöm előre is.
U.i.: A témához kapcsolódó Logout-os 3 részes cikket amit Andie [link] írt, már elolvastam, de határozott és pontos információt nem kaptam.
Cikk 1: [link]
Cikk 2: [link]
Cikk 3: [link]
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudod, azért egyet tudok érteni didyman véleményével. Vagy hagyd itt a picsába az egészet, vagy legyél ''hű'' tagja a fórumnak.
A kettő közti átmenet valahogy (sőt egyáltalán) nem az igazi.
És most lehetek a legtudatlanabb köcsög a TE világodban, nem érdekel.
Én is kedveltelek, sőt mi több... De ez tényleg nem az a VladimiR akit megismertem. Az korábban, ha ilyen történt gond nélkül levakarta magáról a nem odaillő foltokat, nem úgy mint te.
Tudod mit temessél véleményem miatt. Nem érdekel.
Más: Megyek sörözni!
-
burgatshow
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Komolyan néha rosszabb vagy mint egy 5 éves ovódás.
Mi lenne ha befejeznétek és civilizált ember módjára szólnátok egymáshoz esélyt adva a másiknak hogy esetleg jóvá tegye amit elbaszott.
Ő is épp úgy emberből van, mint ahogy te. Komolyan, twollah-val kezet foghatnátok, mert mind a kettőtőkben megvan az ''én vagyok a tökéletes'' egókép.
Szokjatok már le róla.
No!
Ami pedig a hsz-t illeti: Inkább értékelnéd, hogy nyitott feléd. Arról nem tehet, hogy esetleg lövése sincs hol keressen (most az adatlapot hagyjuk).
Ezt pedig ne baszogatásnak vedd, de már kezd elegünk lenni abból, hogy néhány ember itt tépi egymást verbálisan. Beszéljétek meg.
Most ezzel úgyis én leszek a hülye, naív köcsög fórumozó mert nem látom át a magját a dolognak.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Itt van még?

-
burgatshow
veterán
Najó, látom mindenki elhúzott.
Akkor én is így teszek és ''veletek'' tartok!
Jó éjt! Ma találkozunk!
Mikor nem tudom. Szerintem délnél hamarabb semmiképp. -
burgatshow
veterán
Hoztam két szép, pick szalámis, mustáros szendvicset macisajttal!

-
burgatshow
veterán
Éhes vagyok! Messze van a konyha!
Najó, kimegyek körülnézek. Viszont óvatosnak kell lennem, nehogy bárkit is felébresszek. 
t1: az adataimnál!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Najó, megyek lövöm 1 kicsit a nácikat, aztán meg megyek aludni. Pápá!!
-
burgatshow
veterán
Frissült: [link]
A holdas képek az előbbi fél óra termése. Összesen 210 képet lőttem, abból ez a 6 használható.
Konica Minolta DiMage Z20 volt az elkövető.
Bash: Vacsira jó lesz! Vagy uzsonnának ami téged illet.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
Azt hiszem szerepelt a hozzászólásomban a költői szabadság kérdés.
Egyébként a gördülő kövektől meg felmászok a plafonra....
Nem komálok a zenéjüket.. -
burgatshow
veterán
Ezt a mondatot nem igazán értem nyelvtanilag:
I really can't get no sleep.
Eleve ha tagad, akkor miért van no és vica versa.
Vagy költői szabadság Faithless által?
t1: Sokan mondták már! Lehet, hogy van benne valami?
Egyébként nézz be ide: [link]
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Kivéve, ha az asszony nem rúgja fel a vasalódeszkát így a vasaló az ölünkbe borul. Mivel kurvára fáj, ezért félrenyeljük a sört ami légszomjat okoz és belerugunk a tv-be. Mivel mezitláb vagyunk és a sör fele is már a földön van, a TV-nek hála megvág az áram. Mivel még ez nem tette fel az i-re a pontot ezért mikor áramtalanítani akarjuk a lakást, meglökjük a szekrényt, mert az áramütéstől még vannak kósza izomrángások. A meglökött szekrény tetejéről az 500 éves NDK-s húsdaráló a fejünkre esik. RIP.

Mod: Húúú de pihent vagyok!

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Már kiszedtem a kics g..it...

A Cl0r0x0t nem bírta. Kábé háromszor átlötyböltem vele, aztán már nem is volt ott. Azóta pedig már egy rendes fehérmosást is kapott!
#1588: De valahol van, de most lusta vagyok. Egyébként külsőre csak annyit változtam, hogy nőttem kb. 5cm, szőke lett a hajam foltokban na meg a szakál ahogy te is mondtad!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Én tegnap voltam így a hülye vezetőkkel. Az egyik nem indexel, a másik nekiáll a padló alá taposni a gázpedált mikor előzőm, a harmadik ködlámpával megy és páros lábbal áll a féken, a negyedik anyázik, az ötödik nem bír elindulni a pirosnál, a hatodik nem tudja íven tartani az autót azt majdnem elviszi a kocsi bal elejét .... stb.
Szóval faxa volt...
-
burgatshow
veterán
Unalmas(''OFF TOPIC 42'', ''mert pang'', ''most'');
-
burgatshow
veterán
Tudtok valami HATÁSOS módszert - az ecetes ollón kívül arra, hogy hogyan távolítsam el ezt:
[link]
Azt hiszem lekávéztam, csak lassan már 2 hónapja a polcomban rohad, viszont ezekben a kánikulákban jól jönne ez a fehér póló utcára! -
burgatshow
veterán
Unatkozom!

Najó nem egészen, de egy kicsit mégis... -
burgatshow
veterán
Bash tényleg ott lakik jelenleg!
Egyeztettem a képekkel! 
[link]
-
burgatshow
veterán
Hát nem tudom. Én pontosan ezért kerestem meg az általam linkelt nyelvsulit. 300kból meg van a repcsijegy oda-vissza, szállás, hétköznap 2x, hétvégén 3x étkezés, ingyen net me anyámtyúkja.
Barátnőm ugyanezzel a sulival van most Máltán 3 hétre.
Ha meg tudsz angolul, akkor elveszni nem fogsz, nehézség olyan nagy nem lesz, az órákon meg lehet még újat is tudnak mutatni. Én mindenképp bejátszom ha lesz rá lehetőségem jövőre... -
-
burgatshow
veterán
Ezek nem normálisak!
[link]
De legalább ötletes és jól kivitelezett videó. -
burgatshow
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egy napra mész csak le? Dejó neked! Én megyek ki a kertbe! Kertibalatone!

-
burgatshow
veterán
Köszönöm szépen a gratulációkat, még mindig nem tudom elhinni igazából.

A fél telefonkönyvem már végighívtam, mindenki csak gratulált, szegény édesanyám el is sírta magát örömében!
-
burgatshow
veterán
Felvettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felvettek ide a gödöllői Szent István Egyetemre mint informatikus és szakigazgatási agrármérnök!
Tök happy, vagyok egyszerűen nem bírok magammal. Bocsássátok meg szeleburdi írásmódom, de remélem elfogadjátok!
Csók mindenkinek!
-
burgatshow
veterán
Valahogy meg tudom erteni az Amerikaba exportalo autogyarakat!

of course: unatkozom... :S
PS: meg napozni sem lehet, mert osszevissza ugral a nap a felho moge es vissza.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Najó, egy picivel hamarbb, olyan 50 felé! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja és persze tök jó illat van a szekrényekben, meg a konyhában globálisan. 

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/36_12_11.gif)

![[kép] [kép]](http://farm1.static.flickr.com/177/439536279_1945a95909.jpg)