Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nah, ha esetleg már nem lennék ma, akkor lassan elindultam egyrészt bulizni egy péntek estét, másrészt utazni vagy 2600km-t, és megnézni 4 ország néhány nevezetes helyét, meg 7 UNESCO-s helyet.
Addigis, jóccakát a díszes társaságnak! -
BlacKSouL
addikt
juteszembe, Télapu hová tűnt?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Ha jól értem a problémát, akkor a megjelenített kép méretét szeretné fizikálisan csökkenteni az LCD panelen, mint ahogy a CRT-nél lehet oldalirányban vagy függőlegesen ''összenyomni'' a képet, adott felbontáson belül. Tehát hogy torzuljon kicsit a kép, de beleférjen egy adott méretbe. Ami szerintem fizikailag lehetetlen a kristályok fizikai tulajdonságai miatt, nincs is ilyen menüpont a tft-k menüjében, de ezt az okosabbak majd megmondják.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
NAGY A CSEND ! ! !

-
BlacKSouL
addikt
Jéé, most találtam itthon egy Victorinox 1.3613.71 -est. Ez jól jöhet, elviszem.
-
BlacKSouL
addikt
[link] miva' ?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
no problemo
csak vicc volt
meg addig is gördítem még a dolgot, hátha ki tudja..
amúgy meg pénteken míting ugyanott, meglátom mi lesz. ha nagy semmi is, másnap indulok a nagy túrára.
ja, nemrég szálltam le msn-ről, mert épp indulok zuhanyni, ha esetleg véletlenül hiányolnál.
úgyhogy mindenkinek szaftos jó éccakát.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vagy ha az nem kihívás, akkor: [link]
-
BlacKSouL
addikt
''..Orr lehet őrült, ha további bevetésekre megy, és lehet egészséges, ha nem megy. Ha egészséges, akkor viszont mennie kell. Ha megy, akkor őrült, és nem kell mennie, de ha nem akar menni, akkor egészséges, és mennie kell..''
Bizony, én speciel ezt a 3 mondatot jegyeztem meg
De az állításom fenntartom.
Montoya:
jaja
Na jóéjt, mert csak rosszabb lesz
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
...azt hiszem nem vagyok normális...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ez most szerencsére az. Mármint jó.
Konkrétan: Gadjo - Besame mucho (club mix) Ez ment amikor tavaly hazaértünk Isztriáról egy nap kirándulás és 650km utazás után, majd beugrottunk a ZP-ba úgy fél3 körül, aztán nekiállt esni az eső, sárga felhők az égen, a tömeg táncolt, és ez a zene volt az ami nagyon megmaradt. Ehhez most hozzájön a szombati este, akkor is szakadt az eső, táncoltam, és eláztam utána, szóval a kettő összekapcsolódik valahol érzelmileg bennem. Közben jártatom a hülye fejem mindenfélén, és lélekben már készülök a nagy útra. Szóval most asszem az érzelmi bioritmusom verdesi a plafont...mindjárt meg is nézem valahol... -
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy egy-egy zene nem veszti el hosszú idő után sem a hozzá kapcsolt érzelmeket az emberben? Ha meghallja, szinte mintha átélné az eseményeket újra.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Nyomunk egy versenyt a haverokkal, hogy ki tud több UNESCO helyet megnézni, ez a mostani kirándulás odaver a pontszámainknak 8-al is. Eleve keresztülmegyünk ugye Pécsen. Aztán Mostar, Dubrovnik, Kotor, Split, Trogir, Sibenik, Plitvice. Közben útba esik még 101 látnivaló, Skadar, Cetinje, Medugorje, Makarska... Kb 2500 km. Odaver.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csapos kolléga ennek az izének a nagy szakértője, mert a múltkor ő szívott vele egy isteneset. De úgy látom ő most alusz.
Amúgy fájlként küldi át a partner, akkoriban valami mypictures.zip, meg vacation2006.zip voltak asszem. Ha nem fogadtad a fájlt, akkor egyszerűen nem jött át. Ha átjött, talán már az se volt jó, de talán még ki is kellett csomagolni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére

Én viszont egész hétvégén ezt hallgattam, azaz az összes mix lement.
Ha még esetleg linket is tudsz adni ahol a többi mix tracklistje is megvan, hát akkor meg aztán...nemistudom.
troland: (baszki majdnem azt írtam troli
) amúgy a TranS-X-ben tudod mi a poén ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Háát, ha nem dolgoztam volna az elmúlt 5 hónapban 6 hónapnyi fizetésért, akkor is lett volna éppen pont annyi lóvém még félretéve, amiből el tudnék menni, de mivel szerencsére megkaptam minden fillért, ezért még megint marad, amíg felvesznek valahova ismét.
Amúgy meg
És ha meghívnak? és kifizetik helyettem? Akkor mi van? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Természetesen, ha esetleg pénteken a Városliget környékén ténferegnél úgy este 10-11 felé.
Pénteken elmegyek megint a buliba, gondolom jó esetben 3-ig megint lehet pörögni kicsit, aztán már szerintem le sem fekszem, mert 6-kor reggel indulunk Szerbia, Bosznia, Montenegró, Horvátország meghódítására.
Ja, mert ez lett a programterv:
Mostar-Szarajevó-Koper-Dubrovnik-Split-Trogir-Zadar-Plitvicka jezera-Pula. És még 3 nap a tengerparton.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
''őket'' írtam.
A zene passz. A Juventus mix 6-on van rajta, de egyelőre semmi találat a tracklistre sem.
Nem helyénvaló...ugyammá'. Most mit tegyek ha nincs más? Ők legalább még kíváncsiak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csacsi: Ha az a kijelző ugyanúgy be tud indítani, akkor találok is.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hehe, megtaláltam őket.

-
BlacKSouL
addikt
Ezt nem ismeri fel valaki? :
''kezdjük jobbra és balra, ezt mindenki hallja, rázd meg jobbra vagy balra, amíg szólnak a trombiták, előre és hátra, csak rázzad csak riszáljad, így szól a szamba, meg a sok fényes gitár''
Ki az előadó? -
BlacKSouL
addikt
Flórián tér - Árpád híd a rendőrpalota környékén - Örs vezér tere
Ez a vonal tuti fixen a leszálló vonal, ettől oldalirányban max 4-500 m-t szoktak eltérni, legalábbis erről van személyes tapasztalatom. Felszállást passz, de az Örs az ilyen szempontból is veszélyes, meg a pályától odáig húzható vonal mentén.
Google Earth-ben érdemes meghúzni a vonalat a kifutótól néhány km-re oda-vissza, de az valóban igaz, hogy pl. legutóbb mikor Mallorcára mentünk, akkor felszállás után 15-20 másodperccel már el is kanyarodtunk.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ráadásul nem annyira erre az oldalára voltam kíváncsi a dolognak, inkább erkölcsi szempontból érdekelt. Bár ott akkor nem sok erkölcs volt felfedezhető

Azon agyalok, hogy az én akkori elsős-másodikos osztálytársnőim hogy viselkedtek ilyen szempontból, de nem emlékszem hogy eddig elmentek volna. Voltak 2-3-an, akik persze igen, de ők kifejezetten ilyen típus voltak, a mostaniak meg ugyan szendeszűznek néznek ki, de ha beindulnak, akkor egy sokat látott 39 éves anyukát is zavarba hoznának néhány dologgal. Különösen 100-150 ember előtt. (A High School High film egyik jelenete jutott eszembe, mikor a fekete csaj táncolt a sráccal a buliban
)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Naszóval: Normális az, hogy két 15 éves csaj kettesben elmegy bulizni, és ők azok egyedül akik kaphatók egy kis táncolgatásra? Még ha igen is a válasz, az sem magyarázza, hogy nem csak táncolgatásra kaphatók. De az a táncolgatás is olyan, hogy a táncot a szextől már csak az különböztette meg, hogy köztünk volt egy vékony vászonnadrág, meg egy szoknya, és függőlegesen tettük amit. Szóval okés, hogy ez jó volt, de ez így normális? És akik más korban közelebb állók voltak még ott, azokkal meg semmit nem tudtunk kezdeni? És hogy a két csütörtöki lánnyal meg, habár egyértelműen le volt vajazva a találka, és le voltak osztva a lapok, mégsem jött ki a szitu, pedig amint a szombati este mutatja, nem velünk volt a baj, a lelkesedés megvolt. Szóval normális az, hogy két 15 éves kiscsaj úgy tolja a seggét, meg mindent hogy majdnem én éreztem kellemetlenül magam? És hogy az jutott eszembe, hogy engem ezért meg is büntethetnének, pontosabban azért amit közben gondoltam. (mod: folyamatosan azon agyaltam, hogy bármelyik pillanatban feláll valamelyikük anyja az egyik székről, és leken egy sallert
)
Na már látom a válaszokat: a fiatalabbak még komolytalanabbak, ennyire pont jók, de a komolyabb dolgokat csak az idősebbektől lehet csak elvárni. Meg hogy ma ez már teljesen természetes, meg hogy a spontán dolgok jobban szoktak sikerülni. És hogy ... [nos?]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Pont azt látom, hogy a túlzott úriemberség miatt nem jutunk már egy ideje semmire.
A másik kettővel nem voltunk ennyire úriemberek, pontosabban az elején nem, többre is mentünk. Aztán őket is hazakísértük, de csak mert valóban úriemberek vagyunk,
meg mert poén volt, meg mert szakadt az eső, és esőben sétálni és elázni jó.
Nah, mindjárt írom.(Csak közben pvc-zek is a konyhában
)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Naszóval első nap a balfaszságé. Csütörtökre meg volt beszélve egy csajjal meg a barátnőjével, hogy összefutunk havernál, aztán az estét lezavarjuk közösen. Nyolcra volt megbeszélve, de azzal indult, hogy bejelentették, hogy nem érnek rá sokáig, és különbenis, ki kell érni a fél10-es miskolci IC elé Keletibe, mert egyikük faterja hoz csomagot, át kell venni. Tehát remekül eltelt 2 óra a semmivel. Aztán eltökölődtünk a Dunapartra, aholis csak beülni nem tudtunk sehova, inni nem tudtunk semmit, meg a partra nem tudtunk kimenni. Végül Tecsóban sört feltankolunk, és az Északi összekötőnél kimentünk, hallgatni a szigetet, meg témázgatni. De ez már 6-7 km gyaloglás után. Éjféltől fél2-ig dumáltunk, de ennyit tudtunk kihozni a csajokból. Mai napig nemtom miért kisértük ezekután haza őket

Péntek este haverokhoz átmentem megbeszélni a Horvát túra részleteit, közben erős sörözés meg moszkvai fagyasztóból előhúzott vodka szűrögetése, mire elindultunk a Margitszigetre, már kívül-belül eláztunk, nem kalkuláltunk a fergeteges felhőszakadással, de azért két helyre is besétáltunk ronggyá ázva. Azaz a Holdudvarra inkább berohantunk. Jót tett a vízhólyagjaimnak. Valahogy hazavergődtünk, aznap nem akadt hal a kukacokra.
Másnap estére szedtük össze magunkat, azaz délután nekiálltunk gyógysörözni, de szerintem több ásványvíz volt benne mint bármi, mert nem igaz, hogy 5 korsó csapolt sör után józanabbnak éreztem magam mint egy átlagos munkanap után. 170 Ft/korsó-ért azért elvoltunk. Aztán este benéztünk a Városligetbe a Juventus Plage-ra [link] És mivel pont az a generáció vagyunk akik szinte Juventuson nőttünk föl, a mi zenéink mentek, jó volt a hely, hangulatos, hát maradtunk. Volt ott minden, még Flipper Öcsi is fellépett, szóval a hangulat megvolt. Na aztán ott bekevergettünk két csajszinak. Hát ahhoz képest hogy a csütörtöki csajok voltak az idősebbek, és őket ismertük, mégis ezekkel mentünk többre
Erről már majd írok egy új postot, mert ezt szeretném kielemeztetni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Uh, ennyire még nem vagyok a helyzet magaslatán, még dolgozgat a májam. Foggalmam sincs miről kéne tudnom..
De mindjárt visszaolvasok, és megpróbálom összehozni a megfelelő választ. 
csapos: Na mindjárt összefoglalom röviden.(4 nap, 2 csaj, kb 20korsó sör, némi vodka egyenesen Moszkvából, kb 20km séta, két kocsma, 3 szórakozóhely) Na majd ettől picinykét bővebben
-
BlacKSouL
addikt
Na, volt valami?
Visszaolvassak?
Ű de jó sűrű 4 nap volt.
-
BlacKSouL
addikt
Öcsém. Előbb az elveszett szoba, most meg ez a médium... egész leizzadtam. Vagy az a 3 sör miatt van?
Na meg a 28 fok 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nah, igazából ez sem mutatja meg amire kíváncsi voltam, vagyis hogy mi miért veszi el annyi időmet indulásnál, de azt mindenesetre jól megmutatta, amit sejtettem is, hogy a SpySweeper, habár elég hatékony, de elég sok helyre be is ássa magár, és annyi sz.art indít magának, hogy nagy eséllyel őt kell kiirtanom a rendszerből. Azért még egy körben megpróbálom csak nem elindítani, aztán ha ez megoldja, akkor úgy hagyom, ha nem, akkor eltüntetem a gép színéről.
Amúgy jó kis cucc ez, köszi. Hogyhogy eddig nem használtam..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nod32, ZoneAlarm, ezek mindkettő jóval az elindulás után, és csak meglévő netkapcsolat esetén keresnek frissítést. A SpybotSD TeaTimere nem keres, csak egyszerűen elindul. A SpywareTerminator szintén nem keres csak indulás után, bár kétségtelen hogy betölti a rezidens részt, de nem kezd el kártevők után kutatni. A SpySweeper az egyetlen ami gyanús lehet, annak ugyanis van egy wrsssdk.exe-je is, ami állandó jelleggel ott ül, ha leállítom is, és a feladatkezelő is 8 másodpercnyi prociidőt mutat nála, amivel rendszerint a 3. legtöbb. És nem tudom róla, hogy nem futtat-e le egy gyorskeresést kártevők után indulásnál.
Végigpróbálgathatnám(lehet hogy az lesz ha nincs más) hogy egyesével kikapcsolom őket indításhoz, csak az elég szöszölős, most nem nagyon volt időm rá.
neduddki: Thx, megnéz, kipróba
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ez okés, de ott nem tudom meg hogy melyik az az 1 esetleg 2 progi konkrétan, ami belassítja a folyamatot. Mert nem hiszem hogy ennyire lassan kéne indulnia. az msconfig megmondja hogy mik indulnak el, milyen folyamatok, szolgáltatások, stb, de amik ott fel vannak sorolva, azok nagy része bőven 3 percen belül elindulnak, hacsak nem indul mellettük olyan progi, ami elveszi az erőforrást, és pörgeti a vinyót ezerrel(általában keresőprogik szoktak induláskori ellenőrésnél ennyire terhelni)
-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól szakmait keresni hozzá, de úgyis jön ide is elég cube.
Kérdés: Mivel lehetne megtudni, hogy a bejelentkezés után milyen programok indulnak, milyen sorrendben és milyen erőforrást foglalnak. Értem ezen azt, hogy míg maga a bootolás 40 másodperc körül van, a bejelentkezés után még kerek 3 perc kell, míg minden betöltődik. Pedig elvileg nincs agyonzsúfolva progikkal, főleg a vírus-kémprogiirtók és a tűzfal ügyködik. Ha már beindult, akkor amúgy gyors a gép, de azt a 3 percet akarnám rövidíteni, és szerintem egy konkrét progi okozza a késlekedést. És ezt kéne megtudni hogy melyik. Ha fontos progi, akkor legfeljebb késleltetett indítással próbálkozom. Feladatkezelővel próbálkoztam, de az nem sokat segített. Eleve csak 1 perc után reagál a C+A+D-re, és utána is csak a felhasznált prociidőket tudom megnézni.
Na szóval nemtom mennyire voltam érthető így kora reggel.
Ja, bootvis csak a bootolást tudja mahinálni, a bejelentkezés utánit nem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Még nem mondta, majd pénteken kiderül ki mit mond. Csütörötkön felruccanok Pestországba, este végre beb.aszunk mint az albán szamár, és talán elmegyünk valami bulájba, péntekre meg nőtársaság van beígérve, kamatoztatni kéne a dugás..izé, tudásomat.
Integra:
Óriási, de én onnan most ezt csemegéztem ki: [link] -
BlacKSouL
addikt
Én kérek elnézést....
A nők piercingelnek, kilyukasztják az orrukat, fülüket, mellbimbójukat, köldöküket, még a klitoriszukat is! Epilálják a lábukat forró viasszal, leborotválják a hónaljukat, szeméremajkukat, kiszedik a szemöldöküket és a bajuszukat! Szilikont építtetnek be testük minden részébe, mellbe, fenékbe... Liftingelni és liposzukcióra járnak, a bordájukat operálják ki és még ki tudja, hogy mit... ...
...és nem engedik, hogy s.ggbe dugják őket, mert fáj...
-
BlacKSouL
addikt
A festésnek akor jó ha nagyon párás a levegő, vagy akkor ha nem az? Mert eddig száraz volt, most hirtelen lett egy félórás zápor, amitől nőtt vagy 10%-ot a páratartalom. És most festünk. Akkor most ''jajjdejó''?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tévedtem el, ez nem segítségkérés volt, hanem panasz. Minthogy most mást nem tudok mint panaszkodni. Eh, tényleg elkelne egy liftes túra. Lehet hogy emiatt vagyok feszült.
Winner: Ha ráfrissítek, akkor másik sorban, vagy másik oszlopban talál hibát. Ráadásul lassú, szét van esve, és nem képesek egy nyamvadt képszervert odaállítani. Szar az egész, már egy ideje én se szeretem, csak néha mikor keresek valakit, akkor felhúzom magam rajta.
mod: frissítettem: XML-feldolgozási hiba: token nincs bezárva, 41. sor, 2073. oszlop
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
XML-feldolgozási hiba: xml deklaráció külső entitás kezdetétől eltérő helyen
Hely: http://iwiw.hu/pages/user/suggest.jsp
232. sor, 1. oszlop
És ezt nyomatja már 20 perce. A képek meg b..nak bejönni. Sebaj, ... -
BlacKSouL
addikt
''Csak néztél, néztél rám bután,
szádba nyomtam a propán-butánt;
Teljesen feltöltődtél gázzal,
meggyújtottalak, s elrepültél százzal.''
Ha magamtól idézek minek az idézőjel?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Agostino
üzenetére
[link] ČAKOVEC-VUČEVICA kell neked
Szakasz Hossz (km) Autpályadíj (HRK)
ČAKOVEC - SVETA HELENA 62.2 29
SVETA HELENA - ZAGREB (LUCKO) 55.3 -
ZAGREB (LUCKO) - VUČEVICA 366.2 151
Összesen : 483.7km 180 kuna
Mondjuk nem Cakovec hanem Gorican a határ, az plusz 7 kuna..
A zágrábi gyűrű meg ingyenes..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
[link] ''Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot?..''
Balkán? Inkább Kelet-Szomália.
Amúgy fogyasztói társadalomban élünk. Nem azt veszed meg amit akarsz, hanem azt ami van. A lényeg hogy fogyassz. Az igényeid meg felejtsd el. Nézz sok reklámot, és fogyassz sokat hogy valakinek(aki nem te vagy) jó legyen. Tehát már mi se úgy járunk bevásárolni, hogy na akkor ezt és ezt fogunk enni, és ehhez ez meg ez kell, hanem, hogy na, akkor most épp mit akar nagyon eladni a bolt, mert úgyis csak az van; amit akarsz, az 200% hogy nincs.
Amúgy én a fényképezőmet 3 hétre szállítva 154ezerért vehettem volna meg itt, neten meg 24 órán belül ingyen házhozszállítva 122k volt.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Tegye fel a kezét akinek rajtam kívül még bejött a Second Encounterben a Corridor of Death level zenéje! Óriási. Ezért kezdek neki mindig újra és újra, hogy mikor odaérek, akkor félórákig hallgathassam. Ez a megérdemelt jutalom, nem amikor végigérek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Amennyire most nőhiánnyal küzdök, bőven elég lenne a 30 emelet még gyorslifttel is.

-
BlacKSouL
addikt
Rájöttem már miért pusztultak ki anno a halaim. Most én küzdök az életbenmaradásért a chillisbab utórezgései miatt.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Az más. Ha Kidus lesz benne fasírttal, akkor most nem szállok be, nehogy a vigyorival legyek fasírtban..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg úgy hallom jó sokat lehet liftezni arra felétek. Például a földszintről a 30.-ig már egész sokminden eszembe jutna..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
Lift? Hol?

Ku..a szomjas vagyok...
A kettő nem függ össze
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Na majd igyekszem.

Haverral meg lett beszélve hogy 4-5 körül találkozunk. Hív az előbb, hogy na, mi lesz? Mikor találkozunk akkor? Mondom, én még állok alapozóval az egyik, ecsettel a másik kezemben, de már végzünk, gyors zuhany, aztán okés, olyan negyed6 körül már ott vagyok ha kell. Az mondja, ok, de ő csak 6 után ér rá majd, de az is lehet hogy negyed7 körül.
Ahhoz képest hogy minél előbb akart találkozni, mert sok a megbeszélnivaló.
...eszem megáll. Most meg hív hogy változott a program, előbb is jó neki, mikor megyek? Hát mondom először is kabbe, másodszor akkor én most lezuhanyozom, és majd megyek. Addig meg vársz.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Soroljam? A horvát autópályák fizetőkapuinál mindig az a sor állt le valamilyen okból, amelyikbe beálltunk. Okát nem tudom, de ha a középsőbe álltunk, akkor kétoldalról mentek el mellettünk 50-en, ha a szélsőbe, akkor a mellette lévő többiben. A Krk hídra szintén beálltunk a legrövideb sorba, aminek az elejére aztán odakerült egy olasz lakókocsi, akivel 5 percig vitatkozott a kapus. Egyik nap vihar volt, egész nap fújt a szél és borult volt, de a kurvanagy vihar pont akkor esett le 5 centi esővel, abban a negyedórában mikor a boltból jöttünk hazafelé gyalog. Aztán hazajöttünk arra hogy leáztattak. Később elzárták a vizet a környéken, majd most mikor megint nekikezdtünk a felújításnak, most megint. A fényképezőmről nem tudom rendesen átrakni a képeket a nyaralásról. Nem kapok csak az 5 km-re lévő tecsóban nagypoharas normális minőségű natúr joghurtot. A boltban amíg a húsospulthoz nem értünk, addig nem állt ott senki. Mire odaértünk addigra 8-an lettek, és mindenki 1000 dolgot akart venni. Ekkor néztem a pénztár felé, két nyitott pénztárban 1 és 2 ember állt sorba. Egész addig míg oda nem értünk, mert előttünk már 8-an voltak, a másikban meg 9-en.
Egész biztos tök véletlen, csak idegesítő hogy egyszerre ennyi véletlen jó dolog meg nem nagyon szokott történni.
Vagy legyek olyan mint az ál-optimisták? Örüljek hogy élek, és ezzel a jó dolgok le is vannak rendezve?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Tudom hogy nekem semmmi se jó, de az szerintem már nem véletlen a sorstól hogy a konyhafelújítás kellős közepén egyszercsak elzárják a vizet...

-
BlacKSouL
addikt
Történt valami a tv2 meg a zertéelklub adásával? Főleg a hangra gondolok. Kapcsolom a tunert, és az rtl csak jobboldalon szól, a tv2 meg csak a balon. Elvileg sztereónak ismeri fel az adást, mint eddig bármikor, de sokkal halkabb, és csak az egik oldal szól. A mononak felismert csatornáknál megvan a hangerő, és mindkét oldal szól. Néztem a tuner hangbeállításainál, és van Mono, sztereo csatorna 1, sztereo csatorna 2, és sztereo 1+2. Eddig 1+2-n volt, és jó volt, most csak ha a monora teszem jön vissza a jó hang, de ugye monoban. A hangkártya amúgy jó, csak a tuner keverhet be. De mitől, ha eddig jó volt?
Amikor átkapcsolok a kérdéses csatornára, az első másodpercben jó a hang, és mononak mutatja, aztán bejön a szetereo jel, és akkor eltűnik az egyik oldal. Eddig is így volt, de nem tűnt el a hang.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Huha, holnap korán kell kezdeni a melót, hogy korábban fejezhessem be: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Még mindig nem szeretem a felújítást. Főleg nem két réteg dupla tapétát kaparni alapozóval és száradt ragasztóval együtt. Meg mikor az egész trutymó ragasztóstól felragad vastagon a kezemre, és megszárad. Na attól hányni tudnék. Megyek is le kínaiért, mert konyha nélkül azt a legegyszerűbb befalni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Majd egy mázsa vagyok már súlyban, és fel akarsz dobni?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ez nem ''akarom'' kérdése, ezt csinálni kell.
-
BlacKSouL
addikt
Konyhafelújítás, jeee
Előszobafelújítás, jeee 
UTÁLOM!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Késő, két hétig itta a bőröm. Igaz most csokibarna is vagyok, és le sem égtem. Talán csak egyszer mikor majdnem orra estem két szőke csaj előtt miközben lazáztam a polifoamokkal.

hova lett az aláírásod is? meg a mailedben is köszöngetsz. nem tetszel most nekem
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
A fűrészpor baromság. A fűrésznek nincs pora. Az fapor. Vagy apró faforgács. Vagy fém.
Ahogy halászlé sincs. Csak halleves. A halászlét a halász felesége kapja esténként. Rúdon-cseppek formában.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
''..Ide körém Ritmus Jankók,
Hadd ragasztok rátok bankót,
Ami hogyha nem is piros, kék, kék, kék,
Úgy húzzátok a fülembe,
Hogy sok igric és levente,
Szégyenébe' kopasz legyen, s kék, kék, kék!..'' -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Porečben a főtéren kellett hirtelen találnunk egy budit, de ugye csak kávézók vannak. Befutunk az egyikbe, kérdezzük hogy toilette, merrefelé? Aztmondja a csávó: No-no. Na, ok, berontunk az ujságoshoz, hogy esetleg segítene, az persze angolul nem tudott, de németül elmondta hogy mellette a kávézóban. Mondtuk hogy ott erősen tiltakoztak, aszondja ''alle andere café?'' Na, gondoltuk köszi, biztos ti se otthon sz.rtok hanem a kávézókban.
Aztán a tér túloldalán bementünk, kérdeztük, a pincér mondta hogy hátul. Láttuk hogy ki van téve a kis dobozka, rajta felirat hogy önkéntes hozzájárulás vagy 1kn. Természetes volt hogy bedobtuk a kunást. 35Ft. És nem is kötelező. De mégis szivesebben kifizettem mintha kötelező. És tiszta is volt. -
BlacKSouL
addikt
Azért az milyen dolog, hogy Pula történelmi belvárosában az amfiteátrum tövében, azaz attól 20 méterre(vagyis pont itt ahonnan tavaly ez a kép készült: [link] )a parkolási díj óránként 4 kuna? Főszezonban. És max 4 órát is lehetsz egy helyen. Pesten szerintem 10 perc kerül annyiba, bár mostanában rég parkoltam.
-
BlacKSouL
addikt
Nos...
És azt hiszem ezt mindannyiunk nevében mondhatom.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

..

És ha meghívnak? és kifizetik helyettem? Akkor mi van?

Vagy legyek olyan mint az ál-optimisták? Örüljek hogy élek, és ezzel a jó dolgok le is vannak rendezve?
Előszobafelújítás, jeee