Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Loretto
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
I!
Ez monguk nagy desznosag, hogy csak Ti lassatok az utolsokat, mert mikota a kereso a kalap hajitofaval egyenlo azota allnadoan keresem, hogy mikor mit formedvenyeztem, komilyan nem ertem, mi abban a buli, hogy vki legalabb a sajat hozzaszolasit ne kovethene vissza hosszab tavra mint 5 hamar megvan ez a lehetoseg /pl. en a wtcc totyikot kerestem hetegik, mire kiderult hogy vmejjik szerencsetlen ujfijju atneveztette, de abban a totyikban a tobbiek is hasonlo cipoben jartak a rakciok alapjan/
udv
neduddki
p.s. de ha van ojjan lehetoseg, hogy nemi sql maszlaggal/:- )/ kiszedjem a regijeimet akkor termeszetesen a felnti felvetes csak a tudatlansagomat palastolja
mod: benesztem VadBarom keresojebe, erre aszt latomlassan 5 eves leszek:- ))) gyuvore mar iskolaba is mehetek:- )))
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Csak az utolso 100 post-jat tudom visszaolvasni, de annak a 90%-a bullshit, ugyhogy valoszinu a tobbi 1100 sem volt kulonb. Bar ki tudja. Lenyeg a lenyeg, nem birt magaval big time az utobbi par napban, igy elbucsuztunk tole.
ps: A stilusa az megvolt all right
Huncutka: Neked meg egyelore nincs ''strigulad'', de ha nagyon akarod bigyesztek oda neked egy szepet a BAN gomb ala![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
-
Lord Zero
addikt
ha mondjuk én nem szeretem winnert (amiről ő is tudja, h nem igaz - illetve így tudja ;] ), aki remek dolgokat barkácsol, és nekem kellene egy olyan kütyü, amit ő (és mondjuk eleddig csakis ő) eszkábált, akkor a boltba bemenvén azt semmiképp se vegyem meg? mi több, törjek cégérére és zúzzam porrá azt?
ki mit nyer?
tényleg, nem veletek vitatkozom (mert tudom, h gyártott ideológia van mögötte), csak ez nekem olyan.. hm.. néha szemmeresztően dogmatikusnak tűnik
szerk.
az igazán remek persze az lenne, ha geritől (vagy iksztől és ipszilontól, mindegy) elvonatkoztatva lehetne erről beszélni
de ez nem fog menni
úgyhogy: egs :))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
HI!
rgb-nel ez tejjesen es megerthetoen egyertemu volt /vgay csak azert mert benen voltam:- )/
itt nem tudtam, mert amit osszefutottam anno vele akkor nem voltak ijjen megnyilvanulasi mint a fentebbi linkeken
udv
neduddki
mod: valoban okozat volt, de ezek utan mar kb sejtheto hogy mijert zt, es hogy mi volt elotte
tiv: hany zt-van? en 2-rol tok
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
épp vmi olyasmit próbáltam mondani, h szerintem hiba (vagy inkább: nem ésszerű) a Mi volt ami kiverte a biztositekot? szűrőt nonstop aktualizálni és zászlóként kitűzni, ami alatt esküdni lehet a zero tolerancera
(amúgy konkrétan nem tudom felidézni, de az ok vhol alapelvek-törvénykönyv amit tiltunk a fórumban paragrafusának negyedik bekézdésében keresendő)
C4mp3r: a linkelt konstelláció már rég nem ok volt akkor, hanem okozat -
tiv83us
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Zerol Tolerancia=Felhasznalo vegleges kitiltogatasa, hsz-einek a tovabbi konfrontaciok elkerulese vegett torolve. Aki nem kivanatos, az ne is hagyjon nyomot a forum feluleten, talan ezzel valamennyire elkerulheto, hogy spotlight-ba helyezzuk, mint ahogy anno okultunk RGB esetebol is.
Akiknek sikerult ''kierdemelniuk'' a zero toleranciat...ennek ez a velejaroja, barmit is tesznek/tettek/tettek volna le az asztalra.
ps: Visszamenoleg nem szoktunk hsz-eket torolni, csak extrem esetekben. /Pl. tobb honapos hsz-eket, nyitott topikokat/. -
Lord Zero
addikt
én olyan értetlen típus vagyok...
most épp azon vívódom, hogy [link] (fontos: ez nem racecamre van kihegyezve, hanem a koncepcióra)
egy adott személy ellenében ilyen zero tolerance-darálót még nagy nehezen (nem teljesen) megértek.. de egy ettől a szeméytől* függetleníthető (és uram bocsá, netalán még építő/valahová mutató) topik, hsz, asztalravagy asztal alá vagy fölé vagy asztalhoz viszonyított tetszőleges horizontális/vertikális irányba letett dolog likvidálását és nyomtalanul pokolra küldését nem értem..
* - pontosabban az adott személy zero tolerancera okot adó anamnézisétől -
EQMontoya
veterán
jelentem, ,megvolt az első unoffical miskolc ph meeting. jó volt.

-
REDeath
őstag
hmm, szombat vasárnap mehetek dolgozni... már másodjára maradok le streetballról munka miatt. ezé lesz az hogy ha nagy leszek csak kötetlen munkaidős állásom lesz, még ha csak filctollakat is kell öszerakni

vagy csak nagyon pro leszek sc2-ben, és abból fogok megélni és és és és és..... -
C4mp3r
addikt
Ez nagyon jó.
[link]
u.i: Több ilyet nem linkelek.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
??? ezerszáz?
az uszkve 10 szám
képtelenség... (korrigálom: képtelenül hangzik)
szerk.
esetleg az tudom elképzelni, h keith richards - miután háromszor reanimálták - úgy ment fel a színpadra, h wadda.. fuckin frenetic borostyán... gimme one more.. cause got no satisfaction no satifation no satisfaction - a többiek így reflexből ezt lenyomták hatszor, oszt szevasz
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
NAmi ahejjzet nehanyan mar inzultalnak a rajsok tortenetek miatt:- )))
udv
neduddki -
(Kolombusz)
veterán
Én megyek aludni, jó éjt mindenkinek!
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hja, feedoo pesten is a múltkor szolidan kortyolgatott csak

na de majd egyszer adunk neki sört
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
meg ő amúgy sem
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez nem tartott sokáig

-
(Kolombusz)
veterán
Na, jót söröztünk.
Üzenetek átadva Cylának. -
Integra
titán
most mondja cimbi
rolling sztónzék kemény 1 azaz EGY órát játszottak 13-22 rugós jegyárakért!!!
szerintem ''kicsit'' mérges lehet a közönség... -
neduddki
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
HI!
Kapj be Magan az aki a jodlifelfedezojenek bekapota;- )))
udv
neduddki
p.s. Jee lattatok kibillentette az nagy lelki egyesujjabol!!!:- )))
mod: PazsitZ : mejjik tszcse neveben akarod???: - )))
amugy itten egy hivaltaso formula amit eddig kaptak a hjeloltek: [link]
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
HI!
A szellmi szinted emg nem erte el aszt a siznte ami egy embertol megkivanunk ezert tovabbi okitasokban leszen reszed!!!:- )))
udv
neduddki
p.s. es ne mkell megkosoznni, az a drag jo sziven:- )))
mod: PazsitZ: akor majd Teged is oktatunk:- )))
amugy meg vegyetek ugy hogy Nm Nketek irom, hanem az ertelmesebbjinek:- )))
[Szerkesztve] -
válasz
neduddki
üzenetére
nem lehetne, hogy csak egyszavas mondatokat írj?
túl fáradt vagyok már a fordításhoz

troland26 : Nincs azzal semmi baj, tudod, felső rublika felhasználónév, alsó jelszó, ügyelj a kis és nagy betűkre is

Pázsit: Inkább ne küldd, még a végén valami bajom esik, és mi lesz akkor veletek???
Sok kép van Rejtőben, vagy benne van a nevében de hülye vagyok, rejtett képek vannak benne
aznemjó, olvasni amúgy se nagyon tudok maximum szótagolva
))
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
nem szarakszik senkinek sem az msn , mert nekem nem akar bejelentkezni ki dod egy hiba kódot

-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tegnap du 5-kor a ford focus homeroje haladas kozben! 42-43 fpok koztt ingadozott kulsore, es aszomgya a tutaja /kedvenc vegyesz profom/ hogy kimerte a labor lazmerojevel/:- )/ es pontos +-1-re:- (((
Nlam a csucs az ablakozn kilogatot hooerzxekelo 49.9-nel allt meg min pedig 20.2 az elmutl 3-4 napben /a napsutes nem hat ra, csak a falbol visszavariodo ho/ pontossagat nem tom mert nem mertuk, konrad meg nem megy hogy a gyarit hibvatrkozzam:- (
udv
neduddki -
Te Lord Zero a filmesbe amit belinkeltél az a link se műkszik akárhogy kattintgatok rá meg se nyikkan

[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eddigi PH!-s pályafutásom során még ugyse bannoltak
Valahol el kell kezdeni... 
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Helloka!
Mostanság az a divat hogy kiskori képeket rakunk föl magunkról. Múltkor találtam ezt... kész... fel kellett raknom... [link]
én ülök a székbe, mögöttem a bátyám XD -
ma 41,9 fok volt, bemondták a rádióban, vagy a meteurológusok fokolója hazudik?

FehérHolló : Engem is írjatok bele, mondjátok neki, ha nem jön vissza akkor megkomolyodom

Winner_hun : Nemcsak zárják, egyenesen törlik is, legalábbis a multkori szarvasidézőmet kb 5 perc vagy még annyi idő sem kellett, se híre se hamva, a kis szemfülesek
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Tudom kissé lemaradtam a témáról de esküvői vacsin voltam, hmm de jó kaja volt
Szóval: VladimirR várunk vissza!![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/icons/icon_peace.gif)
Nyithatok topicot a Vlad-ot vissza témának?[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- tiv

![[kép] [kép]](http://www.conrad.cz/Foto/id6/obr/6/64/646169_LB_00_FB_obr.jpg)
túl fáradt vagyok már a fordításhoz
aznemjó, olvasni amúgy se nagyon tudok maximum szótagolva

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/buksi_tapsi.gif)