Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Nah, lemértem, hogy mit bír most a feltöltésem.
Egy 537 MB (563 984 991 bájt) fájl 1'12' alatt ment fel. Ez azt jelenti, hogy sacc 60 MBit/sec-el nyomtam felfelé
hehe...
üdv.: föccer -
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez a videó kész!

(fain az új avatarod) -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te miért nem repülsz inkább? Nem kéne annyit mosni a lábodat. ;)
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hmm....., ez itt a PH!-n nem működik.

-
FehérHolló
veterán
Mikulás: [link]
Ennek hatására ismét elmentem lábat mosni. Ma már harmadszor.
Igen, onnét találtam rá a linkre, nem szégyen.
-
FehérHolló
veterán
Huh, tegnap este éhgyomorra lecsúszott 6 deci száraz vörös meg 5 cent fekete abszint. 4-re haza is értem, 8-kor meg már meló volt... Kicsit szét vagyok csúszva.
Jó reggelt mindenkinek!
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Na, itt már nem lesz alvás.
-
MarKoo
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nekem még van pár hónapom a 18. szülinapomig. Egy nagyon jó barátomét ünnepeltük, és érdekes helyeken mászkáltunk. Olyan 2-3 méter magasságból elég szarul érkeztem - hozzájárult az, hogy volt fogyasztásunk rendesen - így hát piszkos módon fáj a sarkam. Raktam rá vizesruhát, hogy a vasárnapi házibulira helyrejöjjön, és mindenkit megtáncoltathassak, akit csak kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A láncfűrészt kihagynám, bízok magamban, hogy csak egy éjszakáig fog fájni, és holnap ha rálépek nem fog kínzó fájdalom gyötörni. Ha mégis, akkor így jártam.
-
MarKoo
addikt
Bocs, de kiállnék olyanért aki nincs jelen. Vladnak van egy stílusa ezt el kell fogadni. El tudja fogadni sok ember aki személyesen nem ismeri és méginkább el tudja az, aki személyesen is ismeri. Egy rendkívül intelligens, jószándékű embert ismertem meg a személyében, akinek sokat köszönhetünk. Még akkor is ha egy-két hozzászólásából nem is ez jön le. Ha valakivel vitába száll, annak oka van. És mondjak még valamit? A dolog iróniája, hogy a legtöbb esetben ő jön ki győztesen. Szerintem ez sok mindent elmond. Régóta nem PH-zok, ezért medgöbbenve olvastam, hogy ''távozott'' közülezek. A megdöbbenésemhez nem kevés sajnálat is társul...
Röviden én csak annyit szeretnék mondani, a háta mögött ne bántsátok, főleg ha nem is ismeritek.
Más: Ne ünnepeljetek 18. szülinapot veszélyes környezetben.... Nekem a bokám vagy a sarkam bánzta. Nem tudom, de ku***ra fáj...
És pont én. Bocsi az esetleges hibákért, igyekeztem figyelni. -
Thulcandra
senior tag
Segg ideg vagyok, szolgáltatóm mind 2 dns szervere halott - ezt szerintetek hogy a francba csinálták? még jó h egy régi szerződésen rajta voltak enternet dns címe, de ezzekkel meg nem jön be minden oldal.
tud v.ki v.mi jó dns szervert? -
Geller72
veterán
..
hogy mik zajlanak itt iccaka?.
...bááámulatos..már ezért megérte fenn maradni, pedig beszarok, olyan álmos vagyok...a cigimmel szívom fela kv-t...ehh
..kepre genya köne ha maybe..dehanemseharaxommög.
..priv nyittavan..addig is joccakát. Tök yo a falunap, csak ne lenne eza főzőverseny..ehh..olyan büdös leszek a füsttől, hogy róka rudi lesz, mire kóstólnom kellene...
..jön azimi a BajorImi..is...kinemszarjale..hehe
..nagy meleg lesz, minddenki hajol lefele kevergetni a pörit, cickók kibillennek a ballanceból..
..nyaminyami..bakker két óra múlva kelek..byez for all..
-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
MIvle latom a logot es abbol az derul ki, hogymasik elertek akkor kajlozol, te a tejjes cimet eroszakoltad, de az ma nincs fenn:- )))
udv
neduddki
mod: szegeny jonni-t hagy ma beken az ma tegnap meggolt es tendalj mas fele, es Koblata ajalasa: 14-es!!!: - )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
HI!
Az lewht, de hogy a nyakon is vannka egesnyomok aszt lattam:- (
Amugy a kedvencem: egy 450W-es mercurival hajtott 2,5-s barton bordajat tapogattam mert meleg volt a lelkem rohattul, egyszer csak a tap es borda (!!!) kozott athuz vmi szep kek vagy ~5 cm-re az ujjamtol!!! ugy ranottam ki a kezem a gebol hogy az vmi csoda volt es azzal amozdulattal a falhzo pasziroztam a szekt amin ultem, majd meg volt leglabb egy ijjen felvillanas meg hang es a full szarny arama lemet szabdsagra, leallt minden* :- ) nekem meg orakig zsibogott az ujjam /inkabb az ijedsegtol/. Na mondom ennek kesz vege mindennek...:- ( eltelt vagy sok perc perc kicsit megnyugodtunk, es nekiallok kiszedni a tapot, a haz a tap folott kicsit forro volt, majd mikor kikaptam a tapot es veltlenu rafogtam azzal a mozdulattal dobtam is el, nagyon forro volt meg akkor is:- ) kitettem hulni az erkejjre, eltelt vagy felora amig elvot magaban es szetszedtem, 1 db fekete osszeegett ize volt a belseje. /es masnap mikor visszamantem mar KIDOBTAK, aszittem hujjet kapok:- (((/ azota ott csak kikapcsolt gepbe nyulhatok, vagy kulomban kimennek a szobabol:- )))
* tejjesn jogos a kerdes hogy honan tudom ijjen pontosan mi tortent: ugyansi 2en altak melltem es beslegttunk es neztek hogy mi csinlaok /es csesztettek, hogy ne nyukajjak bekacoslt gepne:- )/, mikor ez megtorten, majd utannaes hosszan rekonstrualtuk a hejjztet, mig a vernyomasok, es kezremegesek csokkentek, /volt ra ido:- )/ kb ezt sikerutl osszerakni:- ), az a egyik lany sajat bevallasa szeritn nem tugya hogy kerukt szekestol 1.5m-rel hatrebb:- ) en meg nem emleszem ma sem a hangokra, de kintrol a laborbol arra szaladtadtak be /sajat allitasuk szerint/
amugy itt gyun a poen: szetszedtem a gepet, venti le, a proci picit kormos volt:- ) de sehol semmi nyom mas nyom, akkot nezzuk mia a hejjzet: bele egy masik tap /fps 300W 60glc/ es a joszag azota is kivalon mukodik es azota nem is melexik annyira:- )
ha csak egyedul lettem volna, bitos azondom, hogy almodtam az egeszet, de vanank ra tanuim es mai napig szoktuk emlegeteni:- )))
udv
neduddki
p.s. termeszeten ezke utan azonnal lerottam halam az egieknek:- ) -
csapos2
addikt
Van itt, aki ért az utorrent-hez?
-
ladybug
őstag
Szeretem, amikor a gyerekek kibékülnek a játszótéren....
-
didyman
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Egy szóval sem írtam, hogy nem mehet tönkre enermax táp. Jellemző ezekre is, csak csendben teszik, vagy ha nem, akkor is egyedül és nem tápvédelmi kereszthadjáratot folytatok, csak a feltárt jelenség a képek alapján teljesen egyértelmű rétegzárlatot jelez (a képet nagyban megnézve viszont forrasztás kontakthibásodása sem kizárható, a tekercs lába érintett, vélhetően az elégtelen kontakt miatti hevülés okozhatta a panel deformációját és a zárlat kialakulását, de ez nem szakválemény, csak feltevés, annyi biztos, hogy a jelenségnek a táphoz semmi köze), mivel a tekercs körül nincsen alkatrész, ami elégett, a NYÁK-on lehet látni a kiindulási pontot. Az alaplap elégése, rétegzárlat kialakulása minden, alaplapra dugott eszközben megjelenhet, hiszen egy 4-5-6 rétegű NYÁK-on a tápterület környékén egy halom egyéb vezeték fut! A tápokra jellemző hiba robant, égett alkatrészekben nyilvánul meg többnyire. A két hitachi vinyódról sem tudok mit mondani, ott már sanszos lehet a táp.
-
az, hogy nem vagy szimpi egy dolog.. nem szeretek feleslegesen kötözködni, de néha akkora (szvsz) hülyeségeket írsz, amikről úgy érzem le kell írni a véleményem..ettől függetlenül nem szeretnék én rosszban lenni itt se veled, sem mással. (
pl mióta van, a te blogodat azóta is olvasom
, kár, hogy abba nem lehet beleszólni
) -
t1
veterán
oksa ha unatkozol keresd de mivel ugyse vok szimpi neki adsz igazat.
amúgy kép miért írogatsz nekem mindig írok vmit egyből reagálsz rám. Amúgy se flémelem itt csak megkérdezték miért nem akarom látni leírtam ennyi.Te fújod itt fel a dolgot mint anno a másik topicban..nézz be a 7600GT kötetlen baráti klubjában ott elég jól elvagyok -
fogalmam sincs min kaptatok össze, ha unatkozom majd visszakeresem, de nemhiszem, hogy ok nélkül tette volna. bár személyesen nem ismerem

az észjáccásról pedig nem vitatkoznék veled, egyszer már rohadtul leírtad magad a vezetős topikban (aki belenéz az láthatta), szóval kereshetnél már magadnak más elfoglaltságot, mint Vlad távollétében róla flémelni. a fene nagy igazságérzeted meg hiába játszod meg.. bár lehet még valaki elhiszi..
-
t1
veterán
értem, ettől függetlenül nem kell isteníteni vagy ha nektek ez jó?akkor mind1
nekem semmi bajom nem volt addig amig nem tetszett vmi amit én mutattam majd pedig a drágalátos Kolombusszal elkezdtek sértegetni olyanért ami nem történt meg és tök mind1 hogy nekem volt igazam akkor is én voltam a bunkó.
Olvastam sok vitáját néhányban tényleg igaza volt -
Speed®
titán
Nem tudom hogy miért nem nézel végre a sértett önérzeted mögé

Nagy ez a fórum, elférünk benne mindannyian. Arról nem is beszélve, hogy nem kis munkája van abban, hogy sok minden gördülékenyen folyik. Ha nem bírod, rendben van, szíved joga utálni. De ne várd el hogy szolidarizáljon veled mindenki
-
csapos2
addikt
Én nem vitáztam vele egyszer sem, amúgy is tudja, hogy én vagyok az erősebb, és képentörölném, ha beszólna.
Jól értettem, hogy találkoztál vele, és belemondtad a szemébe a véleményedet?
...meg is mondtam neki a véleményemet rendesen a szemébe.
Ha megkérlek, dobsz egy linket privátban, a vitátokról?
János: Ez nem egy fórum. -
neduddki
nagyúr
HI!
KEdves Eltvatrak! aki tegnaop djonizitt az legyen kedves benezni abba akonyvtarba amit tud /file nevet elhagyni!!!!/
udv
neduddki -
Speed®
titán
Annak ellenére hogy sokszor összeakaszkodtunk, csípem a szarkazmusát és éleslátó embernek tartom. Más kérdés hogy néha elgurul a gyógyszer
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1 vicc:
Jézus éltének idején egy asszony megcsalja a férjét, és mikor ez kitudódik, a falu asszonynépe meg akarja kövezni.
Megjelenik Jézus, és csitítja a népet, imigyen:
-Az vesse kövét e nőre, ki férfi nélkül nemzette fiát/lányát.
Kiválik a tömegből egy fiatal asszony és felragadván egy követ, jól arcbahajítja a ''bűnös lelket'', ki azon menten meg is hal.
A tömeg elégedett morajlással arrébvonul, csak Jézus marad és a az asszony.
Jézus: -Hát tudod anyám, néha igazán nem értékelem a humorodat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként Vlad megüzente nemrég, hogy le lehet szállni a témáról/róla, szvsz ezt a távollétében nem is kéne feszegetni, because non fair play. És egyébként is unalmas már
Éljenek a vakondok, pusztuljon a Betonút Rt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
Az autós videótokba kötött bele? Jól emlékszem? Azon mondjuk én sem értettem mi volt a nagy szám
, de jól éreztétek magatokat és ez a lényeg. Más is megszólta a videótokat, pl.
Csak ti ezt nem tudtátok ''ignorálni''.
Nem tudom nekem semmi bajom vele. Én várom vissza
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
sziasztok
szükségem lenne egy kis segítségre , kitöltöttem egy képességvizsgálati tesztet és szeretném idő előtt megtudni az eredményt . A teszt neve ''Oxfordi képességvizsgálat''
a válaszaim megvannak csak nem találok sehol sem olyan oldalt , címet, ahol a tesztbe illesztve kidobná a kiértékelést . Jó lenne ha valaki tudna segíteni
jánoska te meg se szólalj -
t1
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
remélem nem
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Path of Exile 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Horgász topik
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_6_index.jpg)
![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_7_index.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hogy mik zajlanak itt iccaka?.
..jön azimi a BajorImi..is...kinemszarjale..hehe

. Ha valami normálisat írok folyton azt hiszik, hogy beteg vagyok, úgyhogy Én márnem próbálkozom
Éljenek a vakondok, pusztuljon a Betonút Rt.