Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
aminek nincs nagy táblája, csak rá van ragasztva a kocsira, mint 1 matrica.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
ismét oltári vihar van, 2 napon belül a harmadik. odafenn nagyon berágtak ránk

tiv83us: nanee, arra is élnek cigányok?
vagy gyárilag nem volt első rendszám?
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szeretnél beszélni róla?

#3585 : nem rosszak azok a képek.
Tiv08us,Kid09us,Tiv10us,Kid11us - hoz mit szólnátok???

[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Siekres embernél mindig ott a telefonja, a nyakában. Maximum nincs feltöltve/bekapcsolva/hálózatban.
Megvan az mp3 zenés html-ed? -
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
C@||&7 |3@|\|#.
CALLETIZANO? az mi a bús franc?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FehérHolló
veterán
Hi. Barry Scott here and asking whether you have problems with limescale, rust, gound in dirt? They're a problem for some household cleaner, but not for C@||&7 |3@|\|#.
Köszönöm, hogy meghallgattatok! -
poffsoft
veterán
válasz
Integra
üzenetére
tersztprogiktól sokat ne várj, ezt írja a krúdy- féle álmoskönyvem....
Maximum megtalálják, mi a bibi, de javítani nem fognak....
mi a bajod?
a nagy hdd totyikban (vagy LEC-nél) kérdezted

#3573: Persze, mert az OFF-ban lógnak.... egész nap
Loretto csak 1-ről beszélt, többet tudsz mint ő...

[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Kövezzük meg őket amiért nem tudnak a nap 24 órájában a fórumon lógni.
Egyébként a kérdésedre válaszolva: Én 2 emberről tudok, akinek meg lett változtatva a nickje. Az egyik MárK, Neki az előző nickje Killerman! volt. A másik WN31RD, Neki az előző nickje ha jól tudom Bálintosz volt. -
poffsoft
veterán
alszanak a modik????
Már 6 perce írtam a totyikjukba, és semmi!

-
tildy
nagyúr
Egész nap olyna álmos voltam, most keltem fel. Igaz ma már voltam fenn egyszer. No nini há itt meg egy batman?
-
ngabor2
nagyúr
dél körül betoltam az arcomba egy gombás-sajtos lángost... még most se vagyok éhes. igaz, a vonaton majd elaludtam, annyira jóllaktam.
-
Thrawn
félisten
Csak szimulálja hogy be van rúgva, mert neki titokban alkoholmentest töltöttem

Meg akartam kérdezni tőle meddig lesznek fent a BatCave ftp-n a táboros képek, de azt mondta kérdezzem meg tőle mikor kijózanodik. Meg kéne neki mutatnom a Schlossgold-os üveget
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
csak nem a Besenyei Peti bácsi? air race csak 1 hét múlva

-
Batman
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Eddig is itt voltam, csak a háttérben mozgok, az árnyak közt...

-
Integra
titán
ez a hdd diagnosztika, tesztelés és javítás kemény feladat ha az ember még nem csinálta soha a büdös életben..... sört ide!!!

-
Kidus
őstag
Ma vagyunk 2 evesek a dragaval

Tegnap szereztunk egy ilyet [link] , es elmentunk a legjobb steakhouse-ba, ahol valaha voltam, es ugy bezabaltunk, hogy meg az asztaltol valo felallas is nehezsegeket okozott
[link]
Ja es vezettem kicsit azt a nagy dogot, most mar ertem, mire jo az ilyen kocsi
Meg mindig itt all a haz elott, kedves meg alszik.... lehet hogy lesurranok es....... -
Integra
titán
goto rakás diákszövetkezet és kezd el érdeklődni
a jó angol tudás már félsiker
menni kell és keresni, nem fog a meló megtalálni, neked kell megtalálni
egyik barátnőm így akad bele minisztériumi pályázati melóba, hétvégén dolgozik csak, formai alakra ellenőriz pályázatokat.. szóval ki lehet fogni egész jó dolgokat is
[Szerkesztve] -
ki aza dukairegina?
-
mi a véleményetek az egyetem melletti munkálkodásról? szeretnék valamit melózni mellette, nem akarom, hogy anyuék fizessék minden kiadásom.. amiket összeszedtem szempontokat:
-lehessne mellette rendesen bejárni előadásokra
-havi 20-40k
szívesen veszek minden hozzászólást
-
-
sztikac
őstag
-
dragonfx
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Modellkedésből és reklámok meg ilyenek simán összejöhet ennyit, az utobbi pár évbe belepillanthattama színészszakma háta mögé kicsit....a legnagyobb pénz ebben van!!!..ami persze törvényes..őppersze adócsalás, drogcsempészet, dillerkedés,futtatás, fegyvercsempészet...persze ezek jobban mennek...de max. addig amíg nem buksz.
8 órás melóval ennyit soha pláne nem tisztességesen.
Amugy Dundika esete is detto ez...ok a pasijának menő óraboltja van, de abból 50 millás villa+S6-ra nem jön össze a zsé...pláne úgy hogy mellette mindig pénzelia nőjét....ez kb 100 milla felesleges vagyont jelent ..mennyi is az az arc?..26 éves.....nem baj még van pár évem, beállók Kolumbiainak azt tán összejön....
Amugy a Dukai Regi egy cidára jó max..... -
ladybug
őstag
válasz
sztikac
üzenetére
Nekünk ugyan nem Nexiank volt, hanem Kalosunk, de az első lámpákat vmi döbbenetesen körülményesen lehet kicserélni. Nagyon szűk a hely, és bizony egy férfikéz nem biztos, hogy ebben az esetben ideális választás. Először is keress egy kis kezű, segítőkész hölgyet, és kezdheted az izzócserét.

-
sztikac
őstag
Hogy a faxomba lehet egy Daewoo Nexiaban a bal első izzót kicserélni
Ha valaki tud valami jó kis leírásról (ha fényképpel illusztrált az se hátrány) az ne fogja vissza magát...
nem vagyok ennyire hülye sikerült kiszedni (tutira nem szabályosan) de jó lenne tudni hogy csinálják a nagyok
-
ladybug
őstag
Lehetséges, hogy modellkedett, és abból összejött neki. Sőt, valószínűleg így is van. Viszont ezeknek a modellcsajoknak a többsége egy felfedezett maca. Kiállt vmi szépségversenyre vagy meztelenkedős fotósorozathoz kerestek vkit. Ő elment, felfedezték, azaz vki felkarolta és elvitte a képeit mutogatni. Onnantól kezdve ő már csak egy kikarakatbaba, akinek el kell játszania a szerepét minden fellépéskor, fotózáskor. Ezért meg valószínűnek tartom bármit kérhetnek tőle. Ő pedig vagy hajlandó megcsinálni és élvezi a HP életét vagy nem, és akkor oda mindene. Élhet tovább a 40 nm-es lakásában, és mehet dolgozni minden hétköznap a 8 órás unalmas munkájába.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te is gyere MSN-re!!
Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy gyárilag nem volt első rendszám?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.newline-shop.com/wb/batdcsig.jpg)