Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
mér, há nem 1841 napos? hogy lesz abból 1839?

-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
ha már az ímélcímed megkopott...
félig értem, de a lényeget nem. no mindegy, megyek debiant telepíteni, scsi vinyóra, amit nehéz eltalálni. érdekes játék, már 3. alkalommal rebootolom, mert nem tudom, milyen csci-vezérlő van benne
aztán rájöttem, hogy az lspci a barátom... no majd meglássuk.
ps: igyatok sört, mert az JÓÓÓÓ! -
Lord Zero
addikt
fijjuug!
neduggyádok meg, miylne brozastzó dógok vannk...
ténlylge vna backspace a blienytűztttén!
de mgé vnaannk enéél is brozatsóbabk..!
cudra viálg ez..
szerk.
csak mostanra sikerült szereznem egy speciális, mozgáskorlátozottaknak készült gépet, ami diktálásra betájpolja ide a mondandómat
próba.. próba..
enter
ok
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ha valóban igénybe vetted a szolgáltatásaikat, akkor fizess. 2k-ért valóban nem fognak perre menni. de szépen elkezdik felhízlelni (késedelmi kamat, meg kitalálnak még valamit). mikor megjött a vaterától a csekkem, leellenőriztem, minden stimmelt, még aznap be is fizettem.
nagyon furcsának találom azokat az embereket, akik vesznek valamit, aztán nem hajlandóak kifizetni azt. -
eddie17
addikt
Hát fater amikor nézte, mondta, hogy 1800Ft-ért körberöhögnek a bíróságon. De én inkább kifizettem jobb a békesség. És ne legyen több zaklatás.
#3148: Megsúgom, hogy a vaterának is tartozom 2xxx Ft-al, de ők egyelőre hagytak, nem hiszem, hogy az miatt borul fel az egész, hogy nem fizettem be.
[Szerkesztve] -
eddie17
addikt
Nekem is küldtek, 1738Ft-ról. Kifizettem, nem érdekel, hagyjanak békén.
Persze írták, hogy perre viszik, meg hogy engem áll a perköltség. Valahol igazuk van, használtam a szolgáltatásukat és nem fizettem. (2006.04 hó óta tartozom nekik, és most jutott eszükbe...)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
497 nap egy életnek tűnhet.
-
qdak
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
2300 bol perre fognak menni sz ted?
amugy irták de nevetséges összeg de soher vok naon 
-
tbs
addikt
Embörök és lányok!
Szeretnék találni egy olyan utility-t, ami lehetőleg egy explorer shell kiterjesztés legyen, amivel taggelt hierarchiába szervezhetek fájlokat. Tehát egy fájlra akasztok több tag-et, amik súlyozhatók.
Eccerő tag akasztgató is jöhet, mert eddig elfogadhatót nem láttam. WinXP és Linux (lehetőleg NE KDE) megoldás érdekel. -
qdak
addikt
van 1 olyan szitum h a tesz vesz zargat már 1 éve 2290Ft os tartozás miatt s irtak h perre viszik az ugyet ????? sz tetek ki fizessem????
-
REDeath
őstag
jéééé msot vetem észre hogy a CTRL+i az ugyanaz mint a TAB gomb szövegszerkesztésnél meg egy két helyen

pl msnbe szobegirasnal a tab gomb ellépked a tobbi kis ikonra, mig a ctrl+i 8 szóköznyi helyet hagy
le vagyok maradva mi?
#3133: ez komoly?
[Szerkesztve] -
Eriksson_
csendes tag
Egy kis jókedvderítő cikk:
[link]
-
PazsitZ
addikt
[link] :-)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
nem, a tücsköt megette a kuka pókja.
nekem meg az ujjamat szétmarja a salétromsav. igaz, hogy én cseppentettem rá, de akkor is. utálom a szemölcsöket, és ez legalább nem hagy fekete foltot a bőrön, mint az ezüst-nitrát. ez mélységében sárgítja el a bőrt. az se jobb, de remélem végre hatékony lesz. -
csapos2
addikt
Mit mondhatnék? Szörcs...
Kérem kapcsolj aki.....Akinek nem inge, az Inga
A tücsök az csóró, a hangya meg kőgazdag, de csak a mesében, a valóságban a tücsök kisebbségi, így a segélyből úri módom megél.
Az elefánt pedig csatlakozzon a zöldekhez...
Ufff -
tbs
addikt
Bokrétás, virágos jóreggelt a jányoknak! Cicis, merevedésest a fiúknak! De főleg J26 ügynöknek..!

-
Gambit
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Csak az az egyetlen gáz, hogy ha jelszóemlékeztetővel lépsz be, akkor kapásból meg is kell változtatnod a jelszót. Mivel nem tudod az eredetit, ezért nyilván új lesz a jelszó, amivel viszont az eredeti user -ebben az esetben az ex- nem fog tudni belépni, tehát hiába törölgetsz. De azért jó story.
-
Thulcandra
senior tag
Na kellemes hosszúlépésezgetés után hazaestem, odaült hozzánk v.mi csöves akivel egyik haver beszélőviszonyba volt, hát mikor felőle fújt a szél néha majdnem visszabugyborékoltam a hosszúlépésem a pohárba...
Meg a pultos csajt nézegettem.... aranyos... de szerintem hipóba fürdik. majdnem fehérre szőkített haj, nem is tejfehér hanem ködszerű bőr... nem ronda, nem is szép...
ÁLLAT! -
BlacKSouL
addikt
Öcsém. Előbb az elveszett szoba, most meg ez a médium... egész leizzadtam. Vagy az a 3 sör miatt van?
Na meg a 28 fok 
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, minden csoda csak x napig tart?

)