Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Békáson simán lehet hallani a szigetet... Nem úgy van hogy végeztek zajpróbát, és lehalkították?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
meg még másik 2, nomeg 2 infó
így a szééép.
ráadásul nekem elég ritkán írja ki mostanában, hogy letelt a módosítási idő, vagy mi.
mod: vééégre jancsika is lelépett. lassan elfogy a söröm (vagy lassan fogy el a söröm? annyira nem bejövős
). -
ma ennyit élvezhettétek a társaságom, nyugodalmas jóccakát mindenkinek

-
Pukkancs
aktív tag
http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=309560&start=32&len=1 ebben a hsz-ben miért ferrarit említ? a gépnek csak a színe hasonlít ferrarilhoz, amugy SZERINTEM gagyi szín (egy számítógépházhoz)
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
sirály hogy van olyan

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
erről Az egy asszony illata című film jut eszembe, vajon mit használhat

[Szerkesztve] -
Pukkancs
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
azt gondolta, hogy így mókásabb

-
Pukkancs
aktív tag
váze elkezdenék játszani egy játékkal, erre bepixelesedik az egész képernyő, majd egy idő után elsötétedik és visszajön a kép

-
FehérHolló
veterán
Nő létére volt annyi finomság benne, hogy nem azt írta be, hogy kutyasz@r: [link].
-
Lord Zero
addikt
cimbiék lemásztak a triglavról.. törve, de élve ám...
eredetileg mont blanc lett volna, de aztán mégsenem
szerk.
mivan? (visszaolvasás rulez)
neduddki elkapott vkit?
marvin, most lesz az erő diadala a fej felett, vivá!
[Szerkesztve] -
nyitni kéne egy topicot, a magyar szappanopera brazil beütéssel címmel, vagy valami hasonló, oszt összehzni egy frankó kis sztorit, forgatókönyv, stáb az van itt elég agyalágyult
oszt haddszóljon, oszkár aranyglóbusz miegymás világhírnév, endru vajna, fasza minden, ollári ollári óó

Pukkancs : addig nem marad kórházba mer kirakják, mivel nem bírja fizetni a napidíjat

[Szerkesztve] -
troland26
őstag
JUJ JUJ JUJ..... most kezdődik az AXN-en a Black Hawk Down hatalmas film

-
jaja, asszem az a biginigje a bjutiful frendcsipnek vagymi

Pukkancs : ja meg a négerek a kászágrándén, fulzsenszijó tezzsvérem, ejj régi szép idők...

troland26 : nemazok, mer a végén kiderül, hogy örökbefogadták a szülei, úgyhogy fújhatja az örökséget, a jányt azt viheti
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Ez már annyira perverz...

-
válasz
troland26
üzenetére
freeemail az laza, azzal szórakoztam régebben mikor az exemmel szakítottunk, hogy megfejtettem a jelszavát, a jelszóemlékeztető sokat segít ha ismered az illetőt, aztán ha ez megvolt, gyorsan törlgettem kicsit, tudom csúnya dolog volt, nem is vagyok rá büszke, de a bosszú édes íze elvette az eszem, azta kicsit is ami volt, de ennek már jóideje, úgymond a multé

-
ngabor2
nagyúr
nekem a jelszóm egy fémlapra van leírva. azelőtt valamelyik szokásos jelszavam volt, de kitalálták, hogy 3-havonta változtatni kell, min. 6 karakter, és kisbetű, nagybetű, számjegy kell bele. és természetesen az utolsó sok nem lehet. úgyhogy jelszóváltáskor leírok erre a fémlapra 7-8 betűt/számjegyet, ugyan az lesz mindhárom jelszóm, egyszerre változtatom, aztán igyekszem nem kikapcsolni a gépet. tehát a melóhelyi jelszavamat senki nem ismeri
még én se...
ja, és természetesen ez a fémlap az asztalomon van, mindenki szeme előtt, csak nem tudják, hogy milyen titkot rejt. ha valamit el akarsz rejteni, tedd közszemlére.
(csapolok egy sört.) -
Racecam
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Most éppen az a gond, hogy jelszót szeretnék változtatni 6-5-4-3-2-1-re de nem tudom, hogyan módosítsam a panelen..... (nem jön le az előző). Lehet, hogy fölé írom, csak akkor már belelóg a Vista oldalsávban az időjárás gadget-be.
(Meg nem fogom tudni, hogy most melyik az érvényes....)
u.i.: XXX-et már próbáltad?
-
-
-
Racecam
nagyúr
Ja, mondjuk kedvcsinálónak az elejétől kellett volna betennem.

Mondjuk, még betehetem.
Tehát: Rejtő annak, aki még nem ismeri!!
''- Pénzt vagy életet!
- Életet!
A revolveres merénylő ettől a választól úgy megijedt, hogy visszahőkölt. A számtalanszor elhangzott támadó felszólításra, amióta a világ világ, először hangzott el a fenti válasz. A rabló lövésre kész pisztolya megrezdült a kezében, és egyszerűen nem tudta, hogy mit tegyen. A megtámadott egyén két karját nyugodtan felemelte, mint akit nem érdekel, hogy mi lesz.
Ez volt lefolyását és befejezését tekintve minden idők legkülönösebb és legszomorúbb bűnügyi komédiája. Színhely: San Francisco, Oakland. Írta: az élet.
Személyek:
Egy ideges útonálló.
Egy rezignált áldozat.
(Katonaság, néptelenség.)
Idő: pénz.
- Barom! - ismétli a rabló. - Pénzt vagy életet! Nem hallotta?
- Mit ordít! Azt hiszi, süket vagyok? Miután szabadott választanom, hogy a pénzemet adjam-e vagy az életemet, én az életet ajánlottam.
Az útonálló helyzete kétségbeejtő volt.
- Ha komédiázik pórul jár! Háromig számolok!...
- Maga egy számtantanár, becsületszavamra!... Mondtam, hogy az életet megkaphatja. Én ingyenélő vagyok, hát az életre nincs rezsim. De honnan veszek másik ötven centet, ha ezt odaadom?
Most képzeljük el a rablót. Agyonlőjön valakit, tehát villamosszéket kockáztasson ötven centért, vagy szégyenszemre távozzék e rövid beszélgetés után?
- Utoljára figyelmeztetem, és azután... - kezdte újra komolyan.
- Ne adjon terminusokat! Maga rám bízta a választást, most tessék lőni!... - és mert megszánta a pisztolyával tehetetlenül hadonászó támadót, szelíden folytatta: - Verje ki a fejéből, tisztelt martalóc úr, hogy én magának akár csak egyetlen vasat is adjak. Nincs rá eset, higgye el, drágám...
- Utoljára figyelmeztetem: ha hülyéskedik, úgy főbe lövöm, mint a pinty!
- All right! De siessen, mert nem érek rá itt ácsorogni!... - és artikulátlan rikácsolással röhögve bólogatott: - Maga egy nagy áldozat nálam, rabló úr! Egy alig züllött martalóc! Az ilyen ötven centért nem öl embert!... Két dolláron alul nem tesz ilyent. Az öreg Wagner nagy emberismerő, well, my best gangster!...
Ebben a pillanatban, váratlanul, néhány lépésnyire tőlük, feltűnt két arra sétáló katona.
Ezek elfogják!
Az útonálló rémülten zsebre vágta a pisztolyát. Az áldozat gépszerű alkalmazkodással leeresztette magasba emelt karjait, a katonák felé fordult és...
És nem szólt semmit!
Ráadásul felettük most zizegés hallatszott! Két biciklis járőr kerekezik, beszélgetve a rakparton, és az áldozat nem mozdul. A katonák és a járőrök eltávolodtak. A rabló villámgyorsan újra előrántotta a pisztolyát, és rákiáltott az áldozatra:
- Egy moccanást sem, mert...
A másik rémülten körülnézett, és szinte sírva, de azért igen erélyesen rászólt:
- Ne ordítson, maga ló! Idecsődíti nekem a csendőröket!... Ilyen ideges rablót még életemben nem láttam! Képes és a legnagyobb kellemetlenségeket csinálja nekem!
A rabló megrémült.
Te jó Isten! Mi ez?!
Az áldozat jobban fél a csendőrségtől, mint a fegyveres útonállótól. Ki lehet ez az ember? Miféle szörnyű, régóta keresett bűnöző?
- Fel a kezekkel!
Az áldozat dühösen emelte a magasba karjait.
- Mondja, maga tornaórát rendez itt?!... Becsületszavamra, ilyet még nem láttam! Ez a mániája a kezekkel. És harmadszor: ne hadonásszon állandóan a pisztollyal, mert elsül, és visszajönnek a rendőrök... Ilyen ideges rablót még életemben nem láttam! - siránkozta türelmetlenül, és közben akkorát csuklott, hogy szakadt keménykalapja az orráig süppedt.
- Mondja maga bolond?
- Lehet, de ez most nem fontos... Ide hallgasson, rablovics úr - kezdte békülékenyen a megtámadott -, adjon nekem egy dollárt, és futni hagyom. Na?... mit vitatkozzunk itt soká. Nem igaz?
- Futni hagy? - álmélkodott az útonálló. - Örüljön, ha nem bántom és elmegyek.
- Ez is egy álláspont, de nem az enyém. Hupplá!... Ne remegj, pajtás, csak csuklottam! Az én álláspontom más. Ha elmegy, akkor majd én előveszem a késemet, és szanzsén a nyakszirtjébe hajítom hátulról. - És rekedt, joviális kacagással felrikácsolt: - Well, my dear gyilkos! Zsebkésvetésben az öreg Wagner olimpikon lehetne... És rekordidő alatt úgy a bicskámat, mint az egy dollár tarifát kiveszem magából! Látja, ez egy jó álláspont. Na?... választhat: pénzt vagy életet?!
Az útonálló végképp elvesztette a talajt maga alól. Lelője ezt a szörnyeteget ötven centért? Vagy megkockáztassa, hogy kést vágjanak belé távozáskor? Mert hogy ő, revolverrel a kezében, egy dollárt fizessen az áldozatnak az világröhej volna.
Az áldozat kissé imbolyogva, de nyugodtan várt. Megdöbbentően toprongyos volt. Ruházatát egy jobb madárijesztő sem vállalta volna. Inget egyáltalán nem viselt, viszont mindenféle ócska rongyot kötött a nyakára, mintegy jelezve a fehérnemű szükséges voltát. Feltűnő ismertetőjele lehetett volna valami körözvényben, hogy egy alig elszáradt gardénia díszlett a gomblyukában.
A hervadt virág hervadhatatlan gyermeki optimizmusának jelképe volt. Szimbóluma annak a könnyed, buzgó kedélynek, naiv életfilozófiának és szüntelen mámoros derűnek, mellyel Wagner úr a nap minden percében széttárta lelkivilágát a legcsekélyebb, legegyszerűbb örömök előtt is.
Ráncos, bibircsókos, fogatlan és széles szájú vén arcán, állcsontja mentén ritkás, de hosszú szőrű matrózszakáll vonult félkörben. Első látásra inkább zsinórral felkötött műszőrzetnek hihette volna az ember.
És amint a holdfény reá tűzött, ez a szakáll végképp elrettentően hatott az amúgy is döbbent rablóra.
Ijedten felkiáltott!
Ugyanis a rendkívüli szőrzetnek csillogó, búzakék színe volt!
Aki nem tudta, hogy Wagner úr, egy csodálatosan nagy pofon következtében, belezuhant a rakparton előkészített hajófestő zománcába, az így, a holdfényben, kísértetnek hihette.
- Na mi lesz? - sürgette a rablót az áldozat. - Itt akar megöregedni? Adjon egy dollárt, és menjen a fenébe!.. Ilyen egy hülye sztrovacsek.
Hogy a sztrovacsek kifejezés mit jelentett Wagner úrnál, azt senki sem tudta. Állandó, csontig ható részegsége még őt is erősen akadályozta abban, hogy akár csak saját szavait is helyesen értelmezze.
- No de értse meg - kiáltotta dühös kétségbeeséssel az útonálló -, nincs pénzem, és nem akarom lelőni. Sajnálom magát!
- Mi közöm ahhoz nekem?!... Maga ne legyen jó az én egy dolláromért! Tessék csak lőni!
- Nem teszem! És figyelmeztetem, hogy ha odamegyek...
- Akkor megrúgom, és jön a bicska. Az én konyhakésszerű, hatalmas zsebkésem. Ha viszont a helyén marad, akkor megint csak ott tartunk, hogy tessék lelőni!... Szép kis hecc! Na, tudja mit: Ide hallgasson! Ha nincs pénze, fizessen természetben. Elfogadom a revolvert. Majd csak adnak egy kis pálinkát érte a Három Piros Dugóhúzó dajningrumban! Na, benne van?
...Minek folytassam? Rövid, elkeseredett vita után Wagner úr megkapta a revolvert. Sem a hátba szúrást, sem a villamosszéket nem kockáztatja az ember ötven centért. A rabló pályája kezdetén volt, mindössze tizenkilenc éves, mellesleg ez is mentse tehetetlenségét.
- Na jöjjön, kis sztrovacsek! - vigasztalta a rablót humánus áldozata. - Maga is kaphat egy korty pálinkát... Hoppla! Legalább a muníciót elihatja a revolveréből... Ni, milyen szép nadrágrögzítő! - kiáltotta, ahogy elindultak, és egy hosszú spárgát pillantott meg lefüggni a feje fölötti vastraverzről. - Ezt leszedem innén, de a mindenségit... odacsomózták... - és kedvesen a fiatalemberhez fordult: - Nincs magánál egy bicska véletlenül?
- Mi?! - kérdezte a rabló, és halálosan elsápadt. - De hiszen... Maga fenyegetett... Magának van kése!
- Ne gyerekeskedjék! Soha életemben nem volt késem... Hopplá... no, várjon! De revolverem most már, hála Istennek, van, hát csak nyughassék, kedves sztrovacsek...
És a dühös útonálló orra elé tartotta saját fegyverét.'' -
Racecam
nagyúr
''Az áldozat kissé imbolyogva, de nyugodtan várt. Megdöbbentően toprongyos volt. Ruházatát egy jobb madárijesztő sem vállalta volna. Inget egyáltalán nem viselt, viszont mindenféle ócska rongyot kötött a nyakára, mintegy jelezve a fehérnemű szükséges voltát. Feltűnő ismertetőjele lehetett volna valami körözvényben, hogy egy alig elszáradt gardénia díszlett a gomblyukában.
A hervadt virág hervadhatatlan gyermeki optimizmusának jelképe volt. Szimbóluma annak a könnyed, buzgó kedélynek, naiv életfilozófiának és szüntelen mámoros derűnek, mellyel Wagner úr a nap minden percében széttárta lelkivilágát a legcsekélyebb, legegyszerűbb örömök előtt is.
Ráncos, bibircsókos, fogatlan és széles szájú vén arcán, állcsontja mentén ritkás, de hosszú szőrű matrózszakáll vonult félkörben. Első látásra inkább zsinórral felkötött műszőrzetnek hihette volna az ember.
És amint a holdfény reá tűzött, ez a szakáll végképp elrettentően hatott az amúgy is döbbent rablóra.
Ijedten felkiáltott!
Ugyanis a rendkívüli szőrzetnek csillogó, búzakék színe volt!
Aki nem tudta, hogy Wagner úr, egy csodálatosan nagy pofon következtében, belezuhant a rakparton előkészített hajófestő zománcába, az így, a holdfényben, kísértetnek hihette.''
Megkerestem!!
u.i.: Egyébként ez is zseniális, a ''Kékszakállú'' és Wagner kapcsolata Rejtőnél.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
így a szééép.
).

bazze én nem láttam a végét , most miért kellett ezt.......
Vagy utód..?