Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bakki, ennél még a fűrészporos favicc is viccesebb.
-
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azta, és miért? Addig hideg élelem és hideg víz van?
-
ladybug
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Ilyen streil környezet csak a középkorban volt, akkor nyugodt szívvel megették. Most meg bele se gondolj, hogy miért olyan szép, nagy, kerek és kemény húsú a paradicsom? Miért olyan nagy, piros és kemény húsú a paprika? Miért olyan nagy és kemény a barack, és mégis érettnek tűnik? Miért olyan nagy és vastag a kolbász? Miért olyan nagy a zsemle?
Jah, és mi van a maggi levesben? Na, ebbe meg főleg ne.
[Szerkesztve] -
-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Uramisten, mi történt?
Tudom már. Rájöttél, hogy te vagy az egyedüli fehér holló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Nézd, én azt sem tudom mi van Péter gépén. Azt meg, hogy mit néz rajta, végképp nem. Én csak este ülök a gépe elé, és együtt nézzük a sorozatokat. Ma a Vera Mars jön.
Egyébként nemrég ment leltározni a lelkem, és reggel 6 körül ér csak haza. Ki lesz ütve holnap, mint a csacsi. -
ladybug
őstag
válasz
sztikac
üzenetére
Nekünk ugyan nem Nexiank volt, hanem Kalosunk, de az első lámpákat vmi döbbenetesen körülményesen lehet kicserélni. Nagyon szűk a hely, és bizony egy férfikéz nem biztos, hogy ebben az esetben ideális választás. Először is keress egy kis kezű, segítőkész hölgyet, és kezdheted az izzócserét.

-
ladybug
őstag
Lehetséges, hogy modellkedett, és abból összejött neki. Sőt, valószínűleg így is van. Viszont ezeknek a modellcsajoknak a többsége egy felfedezett maca. Kiállt vmi szépségversenyre vagy meztelenkedős fotósorozathoz kerestek vkit. Ő elment, felfedezték, azaz vki felkarolta és elvitte a képeit mutogatni. Onnantól kezdve ő már csak egy kikarakatbaba, akinek el kell játszania a szerepét minden fellépéskor, fotózáskor. Ezért meg valószínűnek tartom bármit kérhetnek tőle. Ő pedig vagy hajlandó megcsinálni és élvezi a HP életét vagy nem, és akkor oda mindene. Élhet tovább a 40 nm-es lakásában, és mehet dolgozni minden hétköznap a 8 órás unalmas munkájába.
-
ladybug
őstag
Hú, de nehéz ilyen korán kelni, ha az ember ma hajnalban fekszik le..... Persze drága párom még durmol.

-
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem ezt inkább a hozzáértő tegye meg. Én azt sem tudom, mi ez. Vmi sebességszabályzó?
-
ladybug
őstag
Bocs, a letöltés elszívja a gép összes erejét, ezért ment az előző duplán. Lassú szegényem....
Majd megkérem vmelyik kedves moderátort, hogy vegye ki.

-
ladybug
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Lehet, de erre van külön topik.
Én csak fél szemmel nézem az elejét, a többi már annyira nem érdekel. Mi beszélgethetünk.
-
ladybug
őstag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Én vagyok, de mivel kezdődik a F1 most elég kihalt lesz a topik.

-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ne légy ál-optimista, de ne is keseredj el ennyire. Igen, összejött, de ne a listát bővítsd minden egyes eseménnyel. Ne is legyen listád. Ez ilyen. Vannak ilyen időszakok, mással is megesik ez. De vége lesz.
A felújítás pedig mindig nehézkes, mindig idegörlő, mindig hosszadalmas, és sosem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy az ember betervezi. De annak is vége lesz, és az eredmény kárpótol a sok vesződésért.
No, ne légy már ilyen búvalbélelt. [link] -
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Amikor az ember hazajön a nyaralásból, otthon minden olyan fura. Hidegebb van, máshogy viselkednek és néznek rá az emberek. Hirtelen olyan érzésed van, mintha földönkívüli lennél.
A pechszériaára visszatérve... Pedig te nem is kisvárosban laksz, ha jól tudom. Szörnyűséges és felháborító, hogy ilyet tettek veled.
Talán 2 kispoharasat is vehetsz, mert akkor mennyiségben ugyanott vagy. Meg kell taláni a kompromisszumokat, mert sokszor nem kínál fel az élet tálcán dolgokat.
A leányzót pedig tessék megkeresni vhogy, ha izgatja a fantáziád. Nincs lehetetlen, de meg kell dolgozni érte.
Ps: Hű, de nagyon bölcsre sikeredett ez a hsz....Pedig nem is így akartam.
-
ladybug
őstag
Szeretem, amikor a gyerekek kibékülnek a játszótéren....
-
ladybug
őstag
Megint bugom van. Se smileyk, se avatarok nem jelennek meg a fórum oldalán. Ehhh.... Sőt, ha hozzászólást írok, akkor minden szürke. A smileyk csak betűként jelennek meg, és az ok gomb is szürke.
Janoska: Valóban. Maga vagyok a bug.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Tbs: Örülök, hogy jobban vagy, és belvetedheted magad a munka örömeibe.
Rékus tegnap este fél 10 óta alszik. Igaz, éjjel felébredt, és hányt, kapott egy kúpot, reggel pedig megivott egy teát, és még mindig hőemelkedése volt. Szóval fél 8 óta megint durmol rendesen. Remélem kialussza az oltás rossz hatásait. -
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mhmm, te is szereted a finomat. Én is sajtmániás vagyok. Látom, van még mit bepótolnom, mert ilyet még nem ettem.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az, amit Kolombusz is írt. Bár nálunk nem raknak rá kukoricát. De úgyisd finom.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én is mindig arra várom, hogy vmi élet legyen. Aztán mikor elhatározom, hogy lefekszem, kikapcsolom a gépet, akkor beindul a mozgás.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szép a járgány.