Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
[link] na nekem ilyenem lesz

-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
Bisztos hoghyg tiszta akep? me voltak bard-ok mint ember, meg mint fejsze de lovagok egyikojuk sem nagyon voltak, vagy csak ritkan:- )))
amugy tudso mi a bard?
''Ajto mellol feheert galm /osz bard emelkedi'' tuuuuudooood:- )))
udv
neduddki
mod: ennek oromere hallgatok is bel kicsit
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére

én mindjárt az új autómmal dicsekszek
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Már kiszedtem a kics g..it...

A Cl0r0x0t nem bírta. Kábé háromszor átlötyböltem vele, aztán már nem is volt ott. Azóta pedig már egy rendes fehérmosást is kapott!
#1588: De valahol van, de most lusta vagyok. Egyébként külsőre csak annyit változtam, hogy nőttem kb. 5cm, szőke lett a hajam foltokban na meg a szakál ahogy te is mondtad!
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Bárd lovagok öltözékéről kéne nekem kép, akinek van adjon linket plz thx
-
poffsoft
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Ha a fehérítő nem segít, főzz egy liter erős kávét, és abba aztasd egy napig. A folt eltűnuik, tuti.

-
poffsoft
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
És semmi frissebb nincsennemvan?
mer 2004 óta már el is híztál, nem beszélve a szakállról
#1582: azért a szokásos, higgadt, összeszedett, letisztult hsz, szokásod szerint
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Neem jó, a két kispoharas az csak 2*175=350, a nagy meg 450, és még egy nagy is kevés, mert ayrant csinálok belőle, és tegnap is megcsináltam egy nagyot, lett belőle kb 1 liter, amit aztán 10 perc alatt beszívogattam, és most jó sokat akartam csinálni. 8-10 kispoharassal meg bajlódni, árban se jó annyira. Szóval van bajom elég
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na akkor lássuk... Azt írja wiki, hogy kb 80ezres város Dessau. Feltéve hogy tényleg ott is laktak, és nem csak ott vették a kocsit. Hol is van ez térképen? Sachsen-Anhalt arra emlékszem...[link] Hmm..Na majd még rágódom rajta. Lehet hogy jobban járnék vele mint a sok hülye magyar pics... tisztelet a kivételnek. WB-RH-999. Asszem ez volt a rendszámuk, leírom nehogy elfelejtsem. Na, van rendőr ismerősöm, akik régen jártak shotokan versenyekre némethonba, hátha vannak arrafelé ismerőseik, akik esetleg rákeresnének az adatbázisban. Kezdő gondolatnak nem is rossz. Úgyis fejlesztenem kell a németemet, angolból még egyelőre jobb vagyok. -
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Amikor az ember hazajön a nyaralásból, otthon minden olyan fura. Hidegebb van, máshogy viselkednek és néznek rá az emberek. Hirtelen olyan érzésed van, mintha földönkívüli lennél.
A pechszériaára visszatérve... Pedig te nem is kisvárosban laksz, ha jól tudom. Szörnyűséges és felháborító, hogy ilyet tettek veled.
Talán 2 kispoharasat is vehetsz, mert akkor mennyiségben ugyanott vagy. Meg kell taláni a kompromisszumokat, mert sokszor nem kínál fel az élet tálcán dolgokat.
A leányzót pedig tessék megkeresni vhogy, ha izgatja a fantáziád. Nincs lehetetlen, de meg kell dolgozni érte.
Ps: Hű, de nagyon bölcsre sikeredett ez a hsz....Pedig nem is így akartam.
-
dragonfx
veterán
Nahát baxki angyon örülök zsír új gigás sd bexart és a hétvégi balcsis képek elvesztek mind
...gariba cseréltem uhs-sesre....de már elegem vana sok fos kínai selejtből 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Például én is. Mostanában. Csak valahogy elért egy zsíros pechszéria. Vagy csak nekem van bajom pl azzal is, hogy nem lehet egy megyeszékhely városközpontjának egyetlen üzletében sem kapni fél literes natúr joghurtot? Meg hogy reggel óta nyitva van a szobám ajtaja-ablaka, de idebent még mindig 27 fok van, kint meg 21?
Amúgy végre van vidámkodni való. Lementem rövidgatyában pólóban szandálban a csepergő esőben 21 fokban, közepes szélben bevásárolni, és az emberek arcát nézve röhöghetnékem támadt. De most mit tegyek, most adja le a testem a beszívott hőséget.
Na megyek vissza takarítani a vízözön nyomait, majd még később leszek. Ki kért csajos képeket?
Mer' az nincs. Egy van, de azt is csak kínomban lőttem.
Ja, azért az utolsó két napban találtam egy igen szemrevaló fehérnépet, kicsit bele is szerettem, de sajna semmi nem történt. Pedig nagyon szép volt, német létére csendes és szolid, és a szülei is normálisnak látszottak. Miért nem kezdtem vele semmit...?
Mert töketlen hülye vagyok..azért.
Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk... -
neduddki
nagyúr
HI!
MEghalt Bergman:- ((( RIP
udv
neduddki
p.s. ezen alkalombol estere elo is kaparom estere a pecsetet es megnezem... -
REDeath
őstag
létezik ingyenes asp.net-es tárhely? hostingabc-nél szükség van saját domainra ami már megint nem ingyenes.
-
Josh
tag
Tud valaki esetleg olyan honlapról, ahol be kell írni a nevünket, és a TAJ számunkat, és le lehet kérni, hogy milyen egészségügyi szolgáltatásokat vettünk igénybe, és hogy ezek mennyibe kerülnek?
Állítólag létezik. -
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
''A bal oldali herem kisebb mint a jobb, a jobb oldali tehat nagyobb...''

Szoval kikovetkeztetve igen, 6 ora az eltolodas
-
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Biztos olyat írt amit nem szabadott volna, és gyorsan kitörölte, nehogy egy mod meglássa.

MOD: Közben megvan a válasz.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Annyit kérdeztem sötétlelkű barátunktól, hogy volt-e lift. De aztán továbbolvastam és megtaláltam a lehangoló választ is.
Egyébként 8 lesz 7 perc múlva és 35°C van 64%-s párataltalommal.
MOD: Igen, a keleti part és Magyarország között 6 óra az időeltolódás. -
C4mp3r
addikt
Hová lett Bash hozzászólása?[link]
Nyoma veszett! Katasztrófa!
Bash -
BlacKSouL
addikt
Na, Dobri večer!

Szóval Krk sziget[link], Malinska, a Rijekai öböllel szemben. Tavaly már jártam a szigeten, de helyileg itt még nem. Mivel idén nem nagyon volt pénzmag, ezért olyan megoldást választottunk, hogy nem a fő szállodában[link], hanem az ahhoz tartozó alacsonyabb színvonalú és olcsóbb szálláshelyen foglaltunk, étkezés a főépületben félpanzió svédasztal. A szálló ***, a melléképület *+. Ez sajnos érezhető is volt. Kissé elhanyagolt, kopott, kicsit málladozó és régen tatarozott épületben kaptunk egy szobácskát, a 2.emeleten, kis erkéllyel. A fürdő-wc volt a leggázabb, meg a szoba szőnyege, ami kb 10 év mocskát őrizgette, bár néha porszívózták. Takarítás minden nap volt, de a felújítást nem pótolta. A főépület teljesen korrekt volt, bár szobát belülről nem láttunk. Viszont pont kétszer annyi lett volna, mint így. Akit érdekel: 3 embernek két hétre félpanzióval közvetlen a parton ez a szállás 300k volt.
A kaja: Nem volt rossz, de 4 nap alatt meg lehetett tanulni. Változatosság 0. Minden áldott reggel tojásrántotta, sült szalonna és főtt virsli volt a meleg kaja, meg a szokásos hidegfélék. A színvonal, kiszolgálás, tisztaság kifogásolhatatlan és a 3*-nak megfelelő, sőt.
Szóval levezettem 640km-t kereken háztól házig 4 megállással, 9óra alatt lent voltunk, reggel 6-ra. Hogy odaérjünk a többiek előtt. Hát igen, de a szállást csak 11-től lehet elfoglalni. Viszont mivel pénteken reggel keltem, és az éjszakai vezetés igen kinyírt, a 6-től 11-ig tartó várakozás kicsit megette az idegeinket, és nem igazán tetszett az egész hely. Aztán mikor már csomagoltunk, akkor jobban éreztük magunkat, hát még mikor délután fél2-kor leszunyáltunk, és a 7 órai vacsiig fel se rezzentünk. Aztán persze minden szebb lett miután kipihentük az utazást.
Kis érdekesség az útról: Az Ostrovicai leágazás előtt van a Tuhobić alagút[link], ami jelenleg 2*1 sávos 1 alagutas, de most építik a másikat, és épp előtte álltunk meg a benzinkútnál, kiszállva láttuk a bejáratot, de villogott ott valami kék, meg álltak a kocsik.? Baleset? Aztán meghallottuk. Óriási földrengető dörej 10 másodpercig. 1 perc múlva még1. Épp robbantották az alagutat
Aztán lehetett továbbmenni. Borzalmasan nagyot szólt.
Maga Malinska szép hely[link], meg jó is, meg ilyenkor kellően zsúfolt is. A központ úgy 1km volt, csinos főtérrel, kikötővel. Az első héten izzadtunk mint állat, ott is volt 34 fok, éjszaka is nagyon sok, egy ventilátorunkat vittük el hogy ne haljunk meg. Egész héten a tengerparton döglöttünk, meg persze rengeteget a vízben. Az is jó volt és tiszta. Aztán második hét elején átmentünk Isztriára, és anyámékkal végigcsináltattam a Poreč-Limski kanal-Rovinj-Pula útvonalat, de annyira kinyírta őket(meleg volt, meg sokat gyalogoltunk mindenhol) hogy az amfiteátrumot még megnézték, de a fórumig már nem akartak elmenni. Így 200méterre a céltól visszafordultunk. Ezen én eléggé berágtam, és mondtam is hogy ilyen nyafogós vén társaságal soha többet ilyen túrára. Kedden jött egy nagy vihar, kicsit vsszahűlt a levegő. Aztán két nappal később még bejártuk Krk-et is, az is szép volt, kicsit még fürdőzgettünk, aztán elszaladt a 2.hét is.
Rengeteg jó nő volt. Kettesével, hármasával mászkáltak. És mind nekem valók. De sajna mára már megkopott a tavalyi renomém, és bár volt egy üveglift is, nem nagyon tudtam kihasználni a lehetőségeket.
Éjszakánként amúgy nem nagyon tudtunk aludni, mert néhány vadbarom éjjel 3-4 óra körül nekiállt mindig üvöltözni a parton, az erkélyt meg nyitva kellett hagyni, a hűvösebb levegő miatt. A végére kissé intoleránsak lettünk.
Saját képeket majd holnap, mert már nem esik jól szöszölni a méretezéssel. Addig is: Doviđenja!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Én tegnap voltam így a hülye vezetőkkel. Az egyik nem indexel, a másik nekiáll a padló alá taposni a gázpedált mikor előzőm, a harmadik ködlámpával megy és páros lábbal áll a féken, a negyedik anyázik, az ötödik nem bír elindulni a pirosnál, a hatodik nem tudja íven tartani az autót azt majdnem elviszi a kocsi bal elejét .... stb.
Szóval faxa volt...
-
burgatshow
veterán
Unalmas(''OFF TOPIC 42'', ''mert pang'', ''most'');
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
..Mert Újabb örömforrás: A gépen keresztül nem olvassa a képeket
Bedugom az USB-t, az bekapcsolja a fotógépet, létrejön a kapcsolat, elindul a letöltőprogi, és mikor kiválasztanám a képeket, üres.
Bekapcsolom a gépet, azon meg ott vannak a képek. Minden kikapcs-bekapcs, fotógépből memkártya ki-be, akksik ki-be, újrapróba, semmi. Ugyanaz. Na, akkor kerüljük meg. Nézem intézőből, aszondja a fényképezőgép üres, elkészített kép 0, hátralévő kép -2.
''Azonnali kép készítés''ére nyomok, errre bekapcsol, megcsinálja a képet, és az intézőben megjelenik a kép. Remek. Bezárom az intézőt, nézem a progijából, semmi. Vissza intéző, már a friss kép sincs sehol. Nézem megint a fotogépben, ott meg ott van. TCommanderben se sehol semmi. Kiveszem a kártyát, átteszem a nyomtatóba, az meg beolvassa.
Elkezdem onnan átmásolni, és a 205 képből 38 perc alatt átmásolt már 88-at.
Hát most tényleg ne b...on szét az ideg?
Kinek vétettem és mivel?
mod: beindult, már 130-nál tart. Addig lehiggadok és megírom az elejét.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Áztatás OxiClean-ben [link].
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Talán a vanish kiszedi...
-
burgatshow
veterán
Tudtok valami HATÁSOS módszert - az ecetes ollón kívül arra, hogy hogyan távolítsam el ezt:
[link]
Azt hiszem lekávéztam, csak lassan már 2 hónapja a polcomban rohad, viszont ezekben a kánikulákban jól jönne ez a fehér póló utcára! -
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem téglatest?

-
t1
veterán
valaki szereti a 30Y-t?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Nos, amint tegnap hazaértem, hirtelen elgondolkodtam mit kéne kipakolás és kárfelmérés helyett csinálni. Eszembe jutott hogy áhá, PH! Gyorsan el is mentem lábat mosni. De tényleg, mert a szandálba úgy bepállott vezetés közben
...Aztán tüzet csiholtam a rendszerbe. (Ne vessetek meg, ka cagjatok meg, de az index a kezdőlapom.) Nyitom a böngit, oszt csak lesek. Alig találtam meg legalul a linket, mert gépelni lusta voltam, régen meg ott volt szem előtt a link...
Ja most olvasom. Hogy arról írjak hogy mi volt kroáciában?
Na jó, összefoglalom röviden, de új postban, mert ezt már összerondítottam.
Húafenébe, és még a képeket se toltam át
Gyorsan átnyomom, kiválasztok vagy 3-at, leméretezem, feldobom, aztán megírom a memoárt röviden, és feltárom néktek.
Rögtön jövök.. -
REDeath
őstag
lol ps mér használja a rendszerparticiót? tempnek vagy miafaszéér? nem elég neki az 1 b ram?

-
Racecam
nagyúr
Blacki!!
Azt már tudjuk, hogy mi történt itthon ahol nem voltál, most már jó lenne ha arról is írnál, hogy mi történt ott ahol voltál.
-
-
troland26
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
a daru technika is megy ? mert akkor engem is érdekelne a dolog

-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Vagy Erato ertelmezesben:
''Dalt fakasztott ajkamon...
Dalt fakasztott ajkamon és lámpást adott kezembe az Úr.
1. Hunyd le a szemed és álmodj szép világot!
Tiéd lehet minden, amit csak kívánsz.
Hunyd le a szemed, én itt vagyok veled,
Ha úgy érzed, elhagy a remény,
Ha túl nagy a hited, ó tárd ki a szíved,
Míg szétárad benned a fény, vonul a fény!
2. Nyújtsd ki a kezed, tépj egy szál virágot
Ne hervadjon el úgy vigyázz !
Nyújtsd ki a kezed, én a támaszod leszek
Csak nyújtsd szívem felé !
3. Hunyd le a szemed én itt vagyok veled,
Ha úgy érzed, elhagy a remény,
Ha túl nagy a hited, ó tárd ki a szíved,
Míg szétárad benned a fény!
Ember vigyázz, jól vigyázz, mindig vigyázz!
Őrizd a lámpást, ó a lámpást, a lámpást!''
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Dehogy erted|:- ( ha meghallgattad volna 14-est akkor ertened...
udv
neduddki
mod:
''Nézz reám, ó Istenem
Rossz úton járok még
A felkelő nap háza vár
És úgy érzem, nincs remény
Bár szívem mindig tiszta volt
Mégis bűnre tért
A felkelő nap háza hív
És elvakít a fény
Bocsásd meg nékem bűneim
Bocsásd meg Istenem
A felkelő nap háza vár
És vigaszt nyújt nekem
Ó anya, tanítsd meg gyermeked
Hogy megértő legyen
Harcba hív a gyűlölet
És békét nem terem
Átok ül még szívemen
Bocsásd meg Istenem
A felkelő nap háza vár
És vigaszt nyújt nekem''
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
ezt régen lefutottam, de te is kifejted a lányok miért lettek kizárva .... Azéért nem semmi, fehér tengerpart, bikinis csajok és szőrős mellkasok(bikiniben)

homosexualitást jelenti : nem, csak simán a homoszexuálist (csak hogy beleköthessek.
Télleg, nyelvésztopik nincs itt valahol?

#1519: boy, nem gay, ugye?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
wellcome to the Hotel California...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
''There is a house in New Orleans
They call the Risin' Sun
And it's been the ruin of many a poor boy.
In God, I know I'm one.
.
.
.
''
udv
neduddki -
REDeath
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
tanits engem ilyen tekkenes howarang mozdulatokra

-
burgatshow
veterán
Unatkozom!

Najó nem egészen, de egy kicsit mégis... -
tildy
nagyúr
Hazaköltözik Simonyi András?

Nemár

Legjópofább nagykövet, maradjon odakinn
-
REDeath
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
de a meleg az a homosexualitást jelenti, de az a lányoknál is ugyanaz csak őket leszbikusoknak ''becézik'' pedig ők is melegek.
szóval
nem lehet olyan rossz a bikinis melegek látványa ha innen nézzük
persze bizonyos súlyhatár azért kell hogy legyen 
szerkesztve lett mer kimaradtak itt is betűk
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
-
REDeath
őstag
ja és én is nagy miami rajongó vagyok
de napi 20 ezer? az azért kciit durva nekem 
minek annyi? oké hoyg nyaralás de az szsz akor is sok. egy ismerősöm texasi, és azt mondta olyan 1,5-2 dolcsi egy kenyér. én ebből naívan azt vontam le hogy a kaja kb ugyanannyi. azért is mondtam hogy naívan, mer fogalmam sincs mi várna rám miamiban a sok bikinis csajon és melegen kívűl
és gondolom nem árt befogadó kártya sem vagy mi.. vagy nyaralni lehet menni amúgy is?
aludni meg csak szállodában lehet? szóval nincsenek olyan olcsóbb szállások mint itt európában? (kiadó kis ház, vagy valami ilyesmi? )
a repjegyet meg mindjárt megnézem, és kiváncsi vagyok hajóval mennyibe kerülne, mert ha ugyanannyi akor én szivesebben mennék hajóval, az már önmagában egy 1 hetes nyaralás
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
anti iszonyúan tud mesélni... csak legyen türelmed végighallgatni
azért a kanálnyi mazsola után kicsit meglassult... -
Aktív témák
- Tesla topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) nemesruha köll neki... (itt a farsang???) 

)
...gariba cseréltem uhs-sesre....de már elegem vana sok fos kínai selejtből 
Mert töketlen hülye vagyok..azért.
Nem baj, megkeresem, a rendszámukat tudom, Dessau volt a városuk...

![[kép] [kép]](http://blogimage.roodo.com/lazy_huang/58ef2b4f.jpg)