Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
frame>24, (Kolombusz), épp ti veszekedtek? érdekes. hogy ez miért érdekes, azt inkább nem mondom el nyilvánosan, de elég szomorú.
mod: a té bekaphassa -
ngabor2
nagyúr
erre azt tudom válaszolni, amit anyukám szokott nekem hasonló kérdés után: amíg meg nem sül...
de komolyan. lefedve sütöd, félóránként ellenőrzöd. ha megpuhult (belemegy a villa könnyen), akkor utána piítod még egy pár percig, és kész. a zsírjával locsolgatni ne felejtsd el, attól lesz finom. ha van mellette egy kis sör is, az nem fogja elrontani
(amúgy van főzőcskés topik is, csak lusta vagyok előkeresni
) -
ngabor2
nagyúr
rgb egy klinikai eset. arra élvez, hogy beszélnek róla. most is ez folyik épp itt... tehát emiatt jön vissza. ha azonnal nyom nélkül ki van takarítva, és nagy csend van körülötte, azt nem szereti. mi meg őt nem szeretjük.
tildy: lehet, hogy eszes gyerek, de elvakult, és nincs veszélyérzete. ez a párosítás együtt már elég rossz. -
ngabor2
nagyúr
miért volt mákostészta tegnap a tévében
mostanság egyre gyakrabb, bezzeg régen... -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem a táboros vicced tetszett nagyon, amiben azt akartad elhitetni, hogy házigizda leszel

-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
[link] hátha...
-
ngabor2
nagyúr
6 óta a melóhelyen vagyok. erre nem bejön 2 kolléganőm?
és a helyzet holnap csak súlyosbodni fog 
-
ngabor2
nagyúr
egy kicsit belegondolva: ha betonból és kőből építik a házat, 250km/h azt is jó eséllyel szétszedi, legalábbis megrongálja. annak az újjáépítése elég drága. ha könnyebb szerkezetű, rugalmas, strapabíró cuccból van, akkor az ha meg is sérül, olcsóbb helyrehozni. legfeljebb tévedek
a belntebb költözésről: ott nincs tengerpart, de a szél ugyan olyan erős lesz. -
ngabor2
nagyúr
tegnap lusta voltam kimenni megnézni a tüzijátékot, pedig 10 percre volt tőlem. jóval a vége után jött errefele is egy vihar, a gépeket kikapcsoltam, a routert is kihúztam.
a sógornőm meg egyre hülyébb -
ngabor2
nagyúr
hogyan kell turbánt csinálni? a google nem igazán segített... legalábbis magyarul nem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
sikeres ember nem dolgozik sokat, mert akkor nincs ideje sikeresnek lenni
úgyhogy hétfőn nem fogok bemenni dolgozni, hanem pihenek. -
ngabor2
nagyúr
másnak se megy az elvira.hu? kiváncsi lennék, hogy holnap hogy mennek a vonatok, erre nem tudom megnézni.
-
ngabor2
nagyúr
hehe, gépcsere volt. majdnem minden tökéletes, egy pár bejegyzést kell átírni az fstab-ban, és rá kellene jönnöm, hogy miért nem jeleníti meg rendesen 1860x1050-ben a monitor a cuccost... és akkor nagyon boldog lennék.
így elég hülyén néz ki széthúzva a kép... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
én nem ezt mondtam...
kriszta: te meg kötekedős zoknit húztál fel? aminek nincs valós értéke, annak nem lehet megadni a valós értékét. -
ngabor2
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
az 5 számból 2 nincs értelmezve a valós számok halmazán, a maradék 3 meg irracionális. na és akkor mi van? ha ezeknek a közelítő értékeire vagy kiváncsi, akkor beírom őket. 5 számot kért tbs...
ja, hogy téged bannoljalak? szerencséd, hogy saját kérésre nincs ban. hmmm... honnan/kitől is került ez az alapelvekbe?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
ez jellemző. az amerikaiak több millió dollárból kifejlesztették az ürben (gravity nélkül) müködő tollat, a ruszkik meg ceruzát használtak
... aminek a pora (grafit) az amerikai elektronikát helyből tönkre is vágta volna, a zűrhalyósok tüdejéről nem is beszélve. különben is, ez erőteljesen az urban legend kategóriájába tartozik. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
hogy te folyton kötekedni akarsz... inkább vizipipázzál

PazsitZ, föccer: és ez benne is van az alapelvekben:
minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a cuccot olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét. Az aránytalanul magas árra való kulturált utalás nem minősül üzletrontásnak. -
ngabor2
nagyúr
poffsoft kriszta

-
ngabor2
nagyúr
a munkahetet ünnepélyesen megnyitom.
most emg megyek kávézni
-
ngabor2
nagyúr
dél körül betoltam az arcomba egy gombás-sajtos lángost... még most se vagyok éhes. igaz, a vonaton majd elaludtam, annyira jóllaktam.
-
ngabor2
nagyúr
ez a vaszkez ez hülye... meggyújt egy gyufát, ezzel meggyújtja az öngyuszit, és úgy gyújt rá

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
én meg a jövő heti lottószámokra.
jocó kérdezi: és mi van estie-vel?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
(az ott egy csokigolyó, rajta kókuszreszelék meg mustár, mellette mozzarella meg savanyúuborka. nem volt rossz
esmein elbújhat
) -
ngabor2
nagyúr
itt ülünk a csillagpetikénél, és iszunk. úgyhogy egy darabig ez az utolsó post

-
ngabor2
nagyúr
vééégre péntek. nagyjából kialudtam magam.
ahogy a Mi Lajosunk mondta: felkelni labancok, jihad van! -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fatál error?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
és tükörbe néztél már?

én mikor megborotválkoztam, tükörbe néztem... majdnem összetört. csináltam pár fotót, hogha megint elkap a vágy a borotválkozásra, megnézem... és elszáll ez a hirtelen jött ötlet. egy páran (sajnos) láttak szakáll nélkül. maradjunk annyiban, hogy szakállal kevésbé vagyok csúnya, mint nélküle. -
ngabor2
nagyúr
[Szerkesztve]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
ha már az ímélcímed megkopott...
félig értem, de a lényeget nem. no mindegy, megyek debiant telepíteni, scsi vinyóra, amit nehéz eltalálni. érdekes játék, már 3. alkalommal rebootolom, mert nem tudom, milyen csci-vezérlő van benne
aztán rájöttem, hogy az lspci a barátom... no majd meglássuk.
ps: igyatok sört, mert az JÓÓÓÓ! -
ngabor2
nagyúr
ha valóban igénybe vetted a szolgáltatásaikat, akkor fizess. 2k-ért valóban nem fognak perre menni. de szépen elkezdik felhízlelni (késedelmi kamat, meg kitalálnak még valamit). mikor megjött a vaterától a csekkem, leellenőriztem, minden stimmelt, még aznap be is fizettem.
nagyon furcsának találom azokat az embereket, akik vesznek valamit, aztán nem hajlandóak kifizetni azt. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
nem, a tücsköt megette a kuka pókja.
nekem meg az ujjamat szétmarja a salétromsav. igaz, hogy én cseppentettem rá, de akkor is. utálom a szemölcsöket, és ez legalább nem hagy fekete foltot a bőrön, mint az ezüst-nitrát. ez mélységében sárgítja el a bőrt. az se jobb, de remélem végre hatékony lesz. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
meg még másik 2, nomeg 2 infó
így a szééép.
ráadásul nekem elég ritkán írja ki mostanában, hogy letelt a módosítási idő, vagy mi.
mod: vééégre jancsika is lelépett. lassan elfogy a söröm (vagy lassan fogy el a söröm? annyira nem bejövős
). -
ngabor2
nagyúr
nekem a jelszóm egy fémlapra van leírva. azelőtt valamelyik szokásos jelszavam volt, de kitalálták, hogy 3-havonta változtatni kell, min. 6 karakter, és kisbetű, nagybetű, számjegy kell bele. és természetesen az utolsó sok nem lehet. úgyhogy jelszóváltáskor leírok erre a fémlapra 7-8 betűt/számjegyet, ugyan az lesz mindhárom jelszóm, egyszerre változtatom, aztán igyekszem nem kikapcsolni a gépet. tehát a melóhelyi jelszavamat senki nem ismeri
még én se...
ja, és természetesen ez a fémlap az asztalomon van, mindenki szeme előtt, csak nem tudják, hogy milyen titkot rejt. ha valamit el akarsz rejteni, tedd közszemlére.
(csapolok egy sört.) -
ngabor2
nagyúr
van itthon netem

-
ngabor2
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
a delete arra való, hogy mikor bootol a gép, azt lenyomva tudod a bios-t elérni. kivéve pár alaplapot, mert pl. a tegnap kapott asrock lapnál ez nem működik. benyomtam, csippant egyet, és mire a monitor kivilágosodott, már a win töltött. így nem tudtam a vidkártyától elvenni még egy kis ramot, pedig felesleges neki 64M, különösen, hogy összesen 256MB van benne...
mod: mivel tegnap nem volt netem, ezért nem tudtam megnézni a faq-t. most megnéztem, asrock-éknál f2-t kell nyomni a bioshoz. -
ngabor2
nagyúr
tegnap délután megúsztatok engem... nem volt net
vagyis net az volt, csak nem ért el hozzám a dróton. úgyhogy meggyógyítottam egy ideadott beteg gépet (192MB memmel nem egészséges 2 vírusírtót futtatni egyszerre, úgyhogy az egyiket lepusztítottam), aztán hajcsi.
de hogy hogy lehet bemenni a biosába, azt nem tudom. -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
pukkanhat, de az nagyot pukkan. és akkor nem púpos, hanem kinyílik, mint egy virág.
-
ngabor2
nagyúr
üdv mindenkinek a melóhelyről. benn vagyok, az egeremben lemerült az akksi, úgyhogy visszatettem a madzagosat. lusta vagyok átállítani a sebességét, úgyhogy fél asztalon át kell tolni, ha messzebb akarom vinni a kurzort.
a magát főnöknek képzelő kolléganőm megpróbált keresztbetenni nekem, csak az utasítást adta át 2 szóban, e-mailben, de hogy konkrétan hogymimerremeddig, azt nem. azzal nem számolt, hogy délután jön az a kolléganőm, akivel dolgozni is lehet, és ő tudja, hogy mi hogyan áll (hisz csak ő dolgozott szabadság előtt...). úgyhogy kb. 2-ig pihi, esetleg nagyon lálytos papírmunka, meg aljas kúszóbab.
ja, nem most értem be, itt vagyok 6 óta, csak eddig máshol lazsáltam
1-2 hétig ilyen lazán leszek, bár valszeg túlórázok, mert a melónak illene haladnia. -
ngabor2
nagyúr
''tartozzon ön is az emberiség többségéhez: legyen ön is halott!''
ez nagyon beteg...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

és a helyzet holnap csak súlyosbodni fog 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).
és használod is?