Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
válasz
tiv83us
üzenetére
igen, ahogy így számolgatom, 1 misi szerintem simán kell egy ilyen kiruccanáshoz, hát, ez még a nagyon távoli jövő akkor
bár amúgyis szeretnék itthon az egyetem mellett dolgozni, ha esetleg valami pöpec melót kifogok, talán összejöhet majd 
egyébként még írtam az usás topikba is, a kint való tanulással kapcsolatban, ha esetleg lenne erről is ném i infotok megosztanátok?
-
válasz
burgatshow
üzenetére
hát, nekem jövőre még tuti nem lesz rá lehetőségem, szóval ez még a távoli jövő.. de fene se akar tanuli, inkább csak szórakozni, meg a feeling miatt

Bash:
nem igazán hotelra gondoltam, azt nem tudnám megfizetni, bár ahogy így hirtelen rákerestem, az olcsóbb, 2-3*-os hostelek, apartmanok is 60-70 euró körül mozognak éjszakánként. szóval az ilyesmire tényleg nagyon el kéne kezdeni spórolni
-
tiv83us
veterán
Repjegyen es szallason kivul a koltopenzed 2-3 hetre ne legyen kevesebb szvsz $1500-2000-nel. Florida egyebkent annyira nem draga, csak nyaron pl. Miami-ban elviselhetetlen a meleg egy olyan ember szamara, aki nem szokott hozza, nem ott el. Ugyhogy ajanlom, hogy februar-marcius kornyeken menj, illetve szeptember vege/oktober. Meg igy is k*rva meleg lesz, de mar annyira nem elvisehetetlen es talan nem fog zuhogni minden masnap

thom: Miamiban a stabil 38-42 megvan nyaron, stabil 100%-os paratartalommal, ami azt eredmenyezi, hogy kb ket perced van ra, hogy a kulterrol, egy legkondicionalt helyre jeluss, anelkul, hogy ne tapadjon rad a ruha. -
burgatshow
veterán
Bash tényleg ott lakik jelenleg!
Egyeztettem a képekkel! 
[link]
-
burgatshow
veterán
Hát nem tudom. Én pontosan ezért kerestem meg az általam linkelt nyelvsulit. 300kból meg van a repcsijegy oda-vissza, szállás, hétköznap 2x, hétvégén 3x étkezés, ingyen net me anyámtyúkja.
Barátnőm ugyanezzel a sulival van most Máltán 3 hétre.
Ha meg tudsz angolul, akkor elveszni nem fogsz, nehézség olyan nagy nem lesz, az órákon meg lehet még újat is tudnak mutatni. Én mindenképp bejátszom ha lesz rá lehetőségem jövőre... -
válasz
burgatshow
üzenetére
hát, ha csak ennyi lenne, akkor nem
de oda-vissza még sztem 4-500k simán megvan a repjegy, meg sztem 150-200k költőpénz sem ártana oda. íg ymár egészen más a helyzet. -
Bash
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Semmi extrára ne gondolj, nem lakok luxuskörülmények között (még). Bár nem én csináltam, de remélem megfelelnek.
Kis tour videó: [link]
Képek: [link] [link] [link] [link]
[link] [link] [link] [link]
poffsoft!
Lehet horgászni is, sajnos nem találtam meg a képeket, amiket pár hete csináltam. Tele vannak halakkal, teknősökkel, vidrával a tavak.
bandus!
A követség azt szokta mondani, hogy legyen napi $100-d az itt tartózkodásod fedezésére. Ha szállodában alszol, kocsit bérelsz és még jól ki is akarod szórakozni magad, akkor simán kevésnek bizonyulhat. -
-
Geller72
veterán
Egy kis agytorna a blogomnál...

-
Bash, nekem is lenne egy kérdésem. Nagyon-nagyon tetszik nekem Miami, egyszer el szeretnék jutni oda pár hétre, mondjuk a diploma megszerzését megünnepelni. Ez jó esetben 5 év, ezalatt még talán össze is tudnám spórolni rá a pénzt, csak az a kérdés, hogy ott Floridában mibe kerül az élet. Kb mennyibe fájna egy 2-3 hetes kiruccanás oda, strandolással, jópár bulival, a környékbeli nevezetességek megtekintésével. Tudom, hogy ez így pontosan nem behatárolható, de gondolom Te tisztában vagy az ottani szórakozóhelyek/éttermek/boltok áraival, meg a szálláslehetőségekkel, ezért így irányadónak mondhatnál egy összeget

-
-
alitak
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Antimatrix sztorijaitól megsüketülős életmódról
Anti nagyon jól mesél. Még mindig mosolyra húzom a számat a mistralos sztorikon.
-
REDeath
őstag
a jutubos videóakt is letölti a gép valami tempbe? mer amit most ejel 3 kor neztem, msot mar nincs fent, account is torolve lett... nem az enyém.. de pl a keresésben még kiadja a kereső, csak azt irja hoyg a user eltávolitotta :S
na megyek is körülnézek, remélem gépen van valahol :S

-
Kasza08
őstag
[link]

Nem rég beszéltem a csávóval.
Megszakadt a net, de ezt írta előtte:
-Csá, nem tudsz valami FPS-növelőt?(
)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hátulról kezdem, és egyelőre röviden:
Szétbasz az ideg!!!
És az elmúlt 15 napnak ez volt a leginkább szexuális vonatkozása. De alapvetően nem emiatt b.sz szét.
A nyári időszakban leengedik a radiátorrendszerből a vizet, hogy lehessen felújításokat csinálni. Ilyenkor a 64 lakás valamelyikében tuti úgy döntenek, hogy a régi radiátor szar, mert működik, ki kell cserélni. Aztán ha egy jól működő valamihez hozzányúlsz, az csak szarabb lesz. Természetesen a fölöttünk lakó kezdett radiátorbasztatásba, természetes hogy akkor töltötték föl a ház rendszerét mikor nem voltunk két hétig, természetes hogy aznap a szomszéd sem, és természetes hogy a radiátor fos módon volt összeszerelve. Ennek egyenes következménye, hogy a fölöttünk szomszéd a nyolcadikról eláztatta az alatta lakókat a 4. emeletig lefelé, persze legtöbbet a mi cuccaink itták föl, de keresztanyám szerint(ő ügyelt a lakásra míg odavoltunk) meglehetősen állt a víz a hetedik emeleti lakásunkban, a szépen lelakkozott parkettán, a szőnyegeken, a bútorokon, és mivel a plafon összes résén folyt, csöpögött lefelé a víz, ezért a lakás teljes magasságában eláztatott faszán minden eláztatható dolgot.
Milyen öröm volt hazaérkezni. Otthon rémes otthon...
[folyt köv] -
ngabor2
nagyúr
vééégre itthon! gép bekapcsolva (még csak az egyik), megyek lefürdök.
-
PazsitZ
addikt
Semmi bajom a Kalandor nevű házigazdával, de minek nyitott topicot az írásának/kérdésének, ha nem hajlandó elárulni a megfejtést?

-
-
csapos2
addikt
Az LCD kristályoknak a feketét, vagy a fehéret könnyebb előállítani? Elhasználódik a kristály, ha igen, mennyi idő alatt, és mitől?
-
FehérHolló
veterán
Hát az az igazság, hogy FF is csak arra kellett, hogy kizárjam a software-es hibát... A hálókártya halt meg a másik gépben.
Több, mint 10 évet élt meg, nyugodjék békében!
IE7-et olyan fél évig használtam, nem jött be annyira.
Bár FF 2.x is eléggé vicces. A PageUp és PageDown nem működik nálam Vista alatt. Barátoknak más hibák jönnek elő, szóval gond az van vele.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[..hamarosan..]
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogy van az hogy fetrengek a foldon a rohogestol es kozben a szonyeg szallai a torkom csilandozza:- )))
udv
neduddki
p.s. vannak ojjan odalak amivel baja van az operanak, de arra aszt irja ki, hogy telepicsd a adobe izet, azt meg inkabb kihagyom:- ))) /meg jo hogy most eppen ff-bol nyomom:- )))/ -
Bash
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Van az imént linkelt böngésző, amivel böngészni lehet az internetet, illetve vannak olyan magukat böngészőnek nevező szoftverek, amelyekkel mindenféle trükköket alkalmazva kell a kompatibilitási problémákat elhárítani, amit persze sosem lehet maradéktalanul és kompromisszummentesen végrehajtani.
-
BlacKSouL
addikt
Y E E A A A H ! ! !

[folyt köv] -
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Használj böngészőt: [link]. A szerverek jók, próbaként letöltöttem, mindössze 11 mp-be került.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
[link]
A Google segítségével kb. fél perc alatt találtam.
-
FehérHolló
veterán
Valaki nem tud gyorsan megdobni egy magyar FF 2.0.0.5 installer mirrorral?
A firefox hivatalos mirrorokról 5KB/s-el jön...
Szerk.: Bocs, már csak 2-vel.
Viktor0610: Köszi! Én guglival csak a hivatalos oldalra mutató linkeket találtam. (Igaz, nem törtem össze magam a cél érdekében.) Egyébként magyar kellett volna, de angol is jó, már elegem van.
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
-
föccer
nagyúr
Nimán, a gmail-t nem tudom elérni.

Bepötyögöm, hogy gmail.com, onnan át akarna dobni a mail.google.com-ra, de ott 404 fogadott
Hát, ilyen sem volt még...
És még mindig állnak...
mod: RE: bandus: Ippeg egy coffezóban vagyok, szal valszeg akkor az itteni gépbrn van a hiba
Mindjárt megnézem a bátrak fegyverével is.
[Szerkesztve] -
STC Speed
őstag
<object width=''425'' height=''350''><param name=''movie'' value=''http://www.youtube.com/v/-SXIRZkGD8k''></param><param name=''wmode'' value=''transparent''></param><embed src=''http://www.youtube.com/v/-SXIRZkGD8k'' type=''application/x-shockwave-flash'' wmode=''transparent'' width=''425'' height=''350''></embed></object>
-
Vérboci
addikt
Nabazz, ide járok évente többször is auditálni. [link]
A hengermű melletti raktárcsarnok teteje omlott be, jártam is ott...
Aktív témák
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez szerintem erősen a szánalom kategória.. vagy még az alatt

![[kép] [kép]](http://farm1.static.flickr.com/177/439536279_1945a95909.jpg)
![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_8_index.jpg)
![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/ducklings_9_index.jpg)
Jó nagy parasztság, hogy még az e-mail címét is a képen hagytad. Amúgy ha - az e-mail címéből sejtve - 10 éves, akkor még előfordulhat, hogy mire annyi idős lesz mint most te, akkor nálad kevésbé lesz gyökér.

mondj valami közelebbit is 

étvágyat..
miér nem elég vajh' a youtube-os link???